جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  میثم
   
تاریخ مشاوره:  01/07/1385
سوال:  من کتابهای شیمی عمومی و چگونه مسائل شیمی را حل کنیم وشیمی توصیفی عنصرها و ساختمان مواد شیمیای و خواص فیزیکی مواد شیمیای و شیمی الی علی سیدی را خوانده ام و می خواهم بدانم الان در چه سطحی هستم و چگونه باید ادامه بدهم
     
تاریخ پاسخ:  05/07/1385 
پاسخ :  سلام میثم جان،خوبی؟مرسی از اینکه سوالت را واضحتر مطرح کردی.برای آمادگی در المپیاد شیمی از جمله کتب ضروری،کتاب مورتیمر جلد 1 است.مطالعه این کتاب را نیز در برنامه خود قرار دهید. با توجه به کتبی که نام برده اید،شما منابع بسیار خوبی را مطالعه کرده اید،اما در زود تمام کردن کتابهایتان هرگز نباید عجله کنید و تا از درک عمیق یک منبع مطمئن نشده اید،سراغ بعدی نروید.اگر به کتابهای نام برده مسلط هستید و اشکالات خود را رفع کرده اید،تا اینجا پیشرفت خوبی داشته اید، اما به همینها اکتفا نکنید و تلاش خود را ادامه دهید.حتما سوالات المپیادهای سالهای قبل را حل کنید،زیرا ضمن آشنایی با سبک سوالات،به سطح دانش خود نیز واقف میشوید.برایت آرزوی سعادت و سلامت دارم.
   
   
 نام:  داوود حیدری
   
تاریخ مشاوره:  04/07/1385
سوال:  رشته هارا نمی شناسم ....... نیاز به راهنمایی دارم
     
تاریخ پاسخ:  05/07/1385 
پاسخ :  سلام داوود جان،حال شما چطوره؟لطفا به ما بگویید که در چه مقطعی درس میخوانید،آیا در مورد رشته های دبیرستان سوال دارید یا رشته های دانشگاهی؟منتظر شما هستیم...:)
   
   
 نام:  سید سعید ساعتی
   
تاریخ مشاوره:  23/06/1385
سوال:  با سلام و خسته نباشید به شما : من سعید هستم 15 سالمه امسال میخوام برم کلاس دوم دبیرستان رشته ی ریاضی درس و هوشمم خوبه ولی یه مشکلاتی هم دارم مشکل من اینه که میدونم که روش درس خوندن چیز بسیار مهمیه و من هم در این مورد خیلی تحقیق کردم و میشه گفت تمام روش ها رو بلدم ولی موقعی که میخوام درس بخونم بدونه اینکه خودم بخوام مدام فکرایی میاد به سراغم که میگه مثلا : درسته که همه میگن توی دلت درس بخون سرعتش بیشتره ولی نمیشه یاد گرفت تو همونجوری بلند بخون ----- یا اینکه : درسته همه میگن اگه بنویسید یاد میگیرید و از وقتتون هم کم نمیشه ولی واقعا از وقت کم میشه !!! ------- این فکرا باعث میشه من نتونم حتی کتاب دستم بگیرم و خلاصه این طور بگم که : انگاری من بین روشهای درس خوندن و مطالعه نمیدونم باید کدومشو انتخاب کنم از شما خواهش می کنم منو راهنمایی کنید ممنونم
     
تاریخ پاسخ:  28/06/1385 
پاسخ :  سعید عزیز،سلام.حالت چطوره؟امیدوارم خوب و سلامت باشی.این که شما راجع به روشهای درس خواندن تحقیقات زیادی داشته اید خیلی خوب است،اما این شما هستید که تعیین کننده بهترین روش هستید،در حقیقت بهترین شیوه برای هر فرد روشی است که بیشترین بازده را دارد و برای وی آسانتر است.مثلا اگر فکر میکنید با بلند درس خواندن تمرکزتان بیشتر میشود،خوب چه اشکالی دارد که بلند بخوانید؟!علاوه برآن در کنار روش مطالعه،برنامه ریزی نیز فاکتور بسیار مهمی است که به شما این امکان را میدهد که بدون نگرانی از کم آوردن وقت به مطالعه بپردازید.و در آخر هم حفظ آرامش را فراموش نکنید زیرا با نگرانی در مورد مسائل کم اهمیت وقت و انرژی خود را هدر خواهید داد.برایت آرزوی سعادت و سلامت دارم:)
   
   
 نام:  حمیده
   
تاریخ مشاوره:  27/06/1385
سوال:  man danesh amooze sale dovome dabirestan hastam va emsal miram sevom va reshteye tahsiliam riyazi hast mikhastam bedoonam ke che joori mitoonam dar olampiyad ha sherkatm konam va chetor motaleye konam va che tor baraye sherkar eghdam konam albate agar betunam etelaate bishtari kasb konam khoshal misham ..
     
تاریخ پاسخ:  28/06/1385 
پاسخ :  سلام حمیده جان،حالت چطوره؟امیدوارم شاد و سلامت باشی وپر انرژی! برای گام نهادن در راه المپیاد،مثل هر مسیر دیگری نیاز به شناخت و آگاهیست.ما در اینجا خلاصه ای از آن را برای شما شرح میدهیم.امید است راهنمای شما باشد. دانش آموزان منتخب برای شرکت در المپیاد از طرف مدرسه انتخاب میشوند.المپیاد شیمی هر سال در 3 مرحله بین دانش آموزان سال 3 برگزار میشود. که مرحکه 1 و 2 در بهمن و اردیبهشت است و سوالات مطرح شده در این 2 مرحله مطابق با مطالب 3 سال دبیرستان است اما کتابهای دبیرستان به تنهایی،هرگز برای موفقیت در المپیاد کافی نیست.پس کتابهای جانبی مثل کتاب مورتیمر، ساختار اتمها و مولکولها و کتابهای آقای خلخالی و ... بسیار مناسب می باشد.پس از یادگیری اصول اولیه یعنی آشنایی با عناصر و ترکیبات و نمادهای شیمیایی و نامگذاری،مطالب را مطابق ترتیب پیشنهادی زیر مطالعه کنید: ساختار اتمها و مولکولها از کتاب دوم، پس از کتاب دوم،فصل 1 از کتاب سوم-استو کیومتری-(دانش محاسبات شیمیایی)،خواص محلولها و غلظت وخواص گازها.تا اینجا شما قسمت اعظم راه را آمده ایدو در سرازیری هستید، حالا ترموشیمی و سپس ترمودینامیک را آغاز کنید. فصل آخر شیمی آلی است. در کتابهای دبیرستان چندان به شیمی آلی پرداخته نشده است،اما به تجربه دیده شده است که شیمی آلی در المپیاد مبحث مهمی به شمار می آید.برای این فصل میتوانید از کتاب پیش دانشگاهی قدیم کمک بگیرید،و معمولا در شیمی آلی ترکیبات آلیفاتیک کافی اند. در تمام کردن مباحث،با توجه به زمان، هرگز عجله نکنید و تا میتوانید در آنها عمیق شوید.در آخر تمام سوالات المپیادهای سالهای قبل راحل کنید،زیرا بهترین راهنمای شماست.اگر کتاب "چگونه مسایل شیمی را حل کنیم"را در دسترس دارید،حل کردن تمامی مسائل آن را توصیه میکنیم.موفق باشی.خدانگهدار.
   
   
 نام:  میثم
   
تاریخ مشاوره:  23/06/1385
سوال:  چگونه می توانم سوالات سال گذشته المپیاد شیمی را به دست بیاورم و به نظر شما حالا در چه سطحی هستم و باید چگونه ادامه بدهم
     
تاریخ پاسخ:  28/06/1385 
پاسخ :  میثم جان،سلام.بسیاری از کتبی که در بخش معرفی کتاب هستند شامل سوالات المپیادهای سالهای قبل میشوند که از جمله آنها کتاب المپیادهای شیمی ایران است.در مورد سوال دومتان،لطفا به ما بگویید که تا کنون چه مطالعاتی داشته اید تا با آگاهی شما را راهنمایی کنیم.برایت آرزوی پیروزی و سربلندی دارم.
   
   
 نام:  آرش
   
تاریخ مشاوره:  27/06/1385
سوال:  من سال دیگه وارد اول دبیرستان می شوم و می خواهم در المپیاد شیمی شرگت کنم.می خوام بدونم که از کی و از چی و چگونه شروع کنم. متشکرم
     
تاریخ پاسخ:  28/06/1385 
پاسخ :  سلام آرش جان،امیدوارم حالت خوب باشه. برای گام نهادن در راه المپیاد،مثل هر مسیر دیگری نیاز به شناخت و آگاهیست.ما در اینجا خلاصه ای از آن را برای شما شرح میدهیم.امید است راهنمای شما باشد. المپیاد شیمی هر سال در 3 مرحله بین دانش آموزان سال 3 برگزار میشود. که مرحکه 1 و 2 در بهمن و اردیبهشت است و سوالات مطرح شده در این 2 مرحله مطابق با مطالب 3 سال دبیرستان است اما کتابهای دبیرستان به تنهایی،هرگز برای موفقیت در المپیاد کافی نیست.پس کتابهای جانبی مثل کتاب مورتیمر، ساختار اتمها و مولکولها و کتابهای آقای خلخالی و ... بسیار مناسب می باشد.پس از یادگیری اصول اولیه یعنی آشنایی با عناصر و ترکیبات و نمادهای شیمیایی و نامگذاری،مطالب را مطابق ترتیب پیشنهادی زیر مطالعه کنید: ساختار اتمها و مولکولها از کتاب دوم، پس از کتاب دوم،فصل 1 از کتاب سوم-استو کیومتری-(دانش محاسبات شیمیایی)،خواص محلولها و غلظت وخواص گازها.تا اینجا شما قسمت اعظم راه را آمده ایدو در سرازیری هستید، حالا ترموشیمی و سپس ترمودینامیک را آغاز کنید. فصل آخر شیمی آلی است. در کتابهای دبیرستان چندان به شیمی آلی پرداخته نشده است،اما به تجربه دیده شده است که شیمی آلی در المپیاد مبحث مهمی به شمار می آید.برای این فصل میتوانید از کتاب پیش دانشگاهی قدیم کمک بگیرید،و معمولا در شیمی آلی ترکیبات آلیفاتیک کافی اند. در تمام کردن مباحث،با توجه به زمان، هرگز عجله نکنید و تا میتوانید در آنها عمیق شوید.در آخر تمام سوالات المپیادهای سالهای قبل راحل کنید،زیرا بهترین راهنمای شماست.اگر کتاب "چگونه مسایل شیمی را حل کنیم"را در دسترس دارید،در حل کردن تک تک مسایل آن کوتاهی نکنید. برایت آرزوی موفقییت دارم.
   
   
 نام:  آرش
   
تاریخ مشاوره:  27/06/1385
سوال:  ِیک راهنما کامل و جامع بری شرکت در المپیاد شیمی می خواستم.
     
تاریخ پاسخ:  28/06/1385 
پاسخ :  سلام آرش جان.اگر منظورت کتاب مناسب برای المپیاد است،لطفا سری به بخش معرفی کتاب بزنید.مراجع مناسب در این بخش موجودند.موفق باشی.
   
   
 نام:  میثم اشرفی
   
تاریخ مشاوره:  26/06/1385
سوال:  با عرض سلام من می خواستم ببینم در5 ماه به المپیاد باید چه کار کنم ومی خواصتم با بقیه هم اشنا شوم maisamashrafy2015@yahoo.com این ایمیل من است.
     
تاریخ پاسخ:  28/06/1385 
پاسخ :  سلام میثم جان،حال شما چطوره؟لطفا اول به ما بگویید که تا کنون چه مطالعاتی داشته اید و تا چه حد آماده هستید تا با آگاهی بیشتری شما را راهنمایی کنیم.منتظرتان هستیم.خدا نگهدار.
   
   
 نام:  میثم اشرفی
   
تاریخ مشاوره:  18/06/1385
سوال:  اجزای تشکیل دهنده جوهر و چگونگی جدا سازی انها
     
تاریخ پاسخ:  22/06/1385 
پاسخ :  سلام میثم جان،امیدوارم خوب و سلامت باشی.بسیاری از روشهای کروماتو گرافی برای جداسازی اجزای جوهر مناسب میباشد مثل کروماتوگرافی لایه نازک،کروماتو گرافی ستونی و کروماتوگرافی کاغذی. ترکیبات موجود در جوهر، انواع مختلف پیگمنت ها است.موفق باشی.
   
   
 نام:  m.a
   
تاریخ مشاوره:  25/05/1385
سوال:  salam ba arze khaste nabashi :lotfan be soal zir pasokh dahid mahlool yek molar az kodam takibate zir resanaiy elektriky bishtari darand 1_CaCl2 2_Al(NO3)2 3_NaCl 4_NaOH LOTFAN elat rabe tore kamel shrh dahid.hamchin dar resanaiy elektriki aya darje tafkik bishtar naghsh darad ya bar yonha???ba tashakkore faravan
     
تاریخ پاسخ:  22/06/1385 
پاسخ :  سلام مجتبی جان،امیدوارم حالت خوب باشه.در آدرس زیرمقادیر هدایت الکتریکی برای بسیاری از مواد موجود است:http://www.smartmeasurement.com/en/wizards/flowmeter/flmtr_mag_conductivity.asp
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 21    بازديد امروز: 16    كل بازديدها: 660503
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما