جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  amin
   
تاریخ مشاوره:  13/07/1385
سوال:  پورشور درباره دندان پزشکی وچند تا عکس
     
تاریخ پاسخ:  19/07/1385 
پاسخ :  http://images.google.com/images?hl=en&q=dentistry&sa=N&tab=wi برای عکسهایی که خواسته اید به آدرس بالا مراجعه کنید.
   
   
 نام:  منصوره
   
تاریخ مشاوره:  14/07/1385
سوال:  man sal aval hastam mikhaham baraye olampiad bekhonam ketab mortimer ro shoro kardam mikhastam bedonam che chishaye digary badd bekhonam
     
تاریخ پاسخ:  19/07/1385 
پاسخ :  سلام منصوره جان،امیدوارم حالت خوب باشه.کتاب مورتیمر از منابع بسیار خوب است. کتابهای جانبی مثل کتاب مورتیمر، ساختار اتمها و مولکولها و کتابهای آقای خلخالی و ... بسیار مناسب می باشد،به بخش معرفی کتاب هم حتما سری بزنید.پس از یادگیری اصول اولیه یعنی آشنایی با عناصر و ترکیبات و نمادهای شیمیایی و نامگذاری،مطالب را مطابق ترتیب پیشنهادی زیر مطالعه کنید: ساختار اتمها و مولکولها از کتاب دوم، پس از کتاب دوم،فصل 1 از کتاب سوم-استو کیومتری-(دانش محاسبات شیمیایی)،خواص محلولها و غلظت وخواص گازها.تا اینجا شما قسمت اعظم راه را آمده ایدو در سرازیری هستید، حالا ترموشیمی و سپس ترمودینامیک را آغاز کنید. فصل آخر شیمی آلی است. در کتابهای دبیرستان چندان به شیمی آلی پرداخته نشده است،اما به تجربه دیده شده است که شیمی آلی در المپیاد مبحث مهمی به شمار می آید.برای این فصل میتوانید از کتاب پیش دانشگاهی قدیم کمک بگیرید،و معمولا در شیمی آلی ترکیبات آلیفاتیک کافی اند. در تمام کردن مباحث،با توجه به زمان، هرگز عجله نکنید و تا میتوانید در آنها عمیق شوید.در آخر تمام سوالات المپیادهای سالهای قبل راحل کنید،زیرا بهترین راهنمای شماست. کتاب "چگونه مسایل شیمی را حل کنیم" نیز از بهترین منابع المپیاد میباشد.موفق باشی.
   
   
 نام:  سجاد
   
تاریخ مشاوره:  14/07/1385
سوال:  من اینک سال دوم دبیرستان هستم. می خواستم ببینم برای شروع المپیاد شیمی تاکنون دیر نشده است و برای رسیدن به دوستان خود چگونه مطالعه کنم و چه کتاب هایی را بخوانم باتشکر سجاد
     
تاریخ پاسخ:  19/07/1385 
پاسخ :  سلام سجاد جان،در زمینه المپیاد،زمان فاکتور بسیار مهمی است،پس بهتر است زودتر دست به کار شوید. برای گام نهادن دراین راه ،مثل هر مسیر دیگری نیاز به شناخت و آگاهیست.ما در اینجا خلاصه ای از آن را برای شما شرح میدهیم.امید است راهنمای شما باشد. دانش آموزان منتخب برای شرکت در المپیاد از طرف مدرسه انتخاب میشوند.المپیاد شیمی هر سال در 3 مرحله بین دانش آموزان سال 3 برگزار میشود. که مرحکه 1 و 2 در بهمن و اردیبهشت است و سوالات مطرح شده در این 2 مرحله مطابق با مطالب 3 سال دبیرستان است اما کتابهای دبیرستان به تنهایی،هرگز برای موفقیت در المپیاد کافی نیست.پس کتابهای جانبی مثل کتاب مورتیمر، ساختار اتمها و مولکولها و کتابهای آقای خلخالی و ... بسیار مناسب می باشد.پس از یادگیری اصول اولیه یعنی آشنایی با عناصر و ترکیبات و نمادهای شیمیایی و نامگذاری،مطالب را مطابق ترتیب پیشنهادی زیر مطالعه کنید: ساختار اتمها و مولکولها از کتاب دوم، پس از کتاب دوم،فصل 1 از کتاب سوم-استو کیومتری-(دانش محاسبات شیمیایی)،خواص محلولها و غلظت وخواص گازها.تا اینجا شما قسمت اعظم راه را آمده ایدو در سرازیری هستید، حالا ترموشیمی و سپس ترمودینامیک را آغاز کنید. فصل آخر شیمی آلی است. در کتابهای دبیرستان چندان به شیمی آلی پرداخته نشده است،اما به تجربه دیده شده است که شیمی آلی در المپیاد مبحث مهمی به شمار می آید.برای این فصل میتوانید از کتاب پیش دانشگاهی قدیم کمک بگیرید،و معمولا در شیمی آلی ترکیبات آلیفاتیک کافی اند. در تمام کردن مباحث،با توجه به زمان، هرگز عجله نکنید و تا میتوانید در آنها عمیق شوید.در آخر تمام سوالات المپیادهای سالهای قبل راحل کنید،زیرا بهترین راهنمای شماست.اگر کتاب "چگونه مسایل شیمی را حل کنیم"را در دسترس دارید،حل کردن تمامی مسائل آن را توصیه میکنیم.برای آرزوی سلامتی و سعادت دارم.خدانگهدار.
   
   
 نام:  الهام فرمان
   
تاریخ مشاوره:  15/07/1385
سوال:  در مورد نمکهای مضاعف می خوام بدونم . مثلا یه مقاله در مورد آنها با تشکر
     
تاریخ پاسخ:  19/07/1385 
پاسخ :  سلام،اگر با عنوان double salats جستجو کنید،مقالات زیادی را میتوانید پیدا کنید من در زیر یکی از آنها را به شما پیشنهاد میکنم:http://chem.lapeer.org/Chem1Docs/DoubleSalt.html
   
   
 نام:  مهرناز
   
تاریخ مشاوره:  11/07/1385
سوال:  باسلام من رشتم فنی کامپیوتر می خوام در کنکور شرکت کنم اما نمی دونم کدوم کتابامو به خونم یا از کجاشروع کنم در می خواستم ازتون در مورد بهترین کلاس منور رو هم بهم معرفی کنین ممنون می شم
     
تاریخ پاسخ:  13/07/1385 
پاسخ :  مهرناز عزیز،متاسفانه ما در این مورد نمیتوانیم به شما کمکی کنیم.اگر در زمینه شیمی سوالی داشتید در خدمت شما هستیم.موفق باشی.
   
   
 نام:  فاطمه
   
تاریخ مشاوره:  11/07/1385
سوال:  میخواهم راجب رشته حسابداری در آموزشگاههای فنی وحرفه ای اطلاعاتی کسب کنم. متشکرم.
     
تاریخ پاسخ:  13/07/1385 
پاسخ :  سلام فاطمه جان،امیدوارم حالت خوب باشه:) فکر میکنم در این مورد میتوانید از مراکز فنی حرفه ای کسب اطلاعات کنید.موفق باشی.
   
   
 نام:  ناهید
   
تاریخ مشاوره:  12/07/1385
سوال:  سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما.چند روز پیش سوالی در مورد هسته شناسی پرسیدم،ممنون ولی اخر جواب سوالم را نگرفتم.ایا برای رفتن به رشته هسته شناسی یا اتم شناسی مگر نباید فیزیک خواند؟اگر میشود در مورد رشته ها و یا هسته شناسی سایتی معرفی کنید در ضمن فکر نمی کنید به ان قسمتی که سوال را تایپ میکنیم یک کلمه رمز اضافه کنید تا وقت پیدا کردن جواب این همه نگردیم؟ممنون
     
تاریخ پاسخ:  13/07/1385 
پاسخ :  سلام.ممنون.ناهید جان،اگر پاسختان را با دقت مطالعه کنید،جواب تمام سوالاتتان را در آن می بینید.رشته ای با عنوان هسته شناسی وجود ندارد. همانطور که قبلا گفتم در مقطع کارشناسی ارشد رشته ای با عنوان مهندسی هسته ای وجود دارد که از رشته های مکانیک و مهندسی شیمی دانشجو میپذیرد.رشته دیگری با عنوان فیزیک هسته ای وجود دارد که از فارغ التحصیلان فیزیک دانشجو میگیرد.بنابر این در دبیرستان باید ریاضی فیزیک بخوانید و در مقطع کارشناسی در یکی از رشته های نام برده شده تحصیل کنید تا بتوانید در آینده در گرایش مورد علاقه تان درس بخوانید. و امادر مورد سایتی که خواسته اید:اگر در google با عنوان nuclear engineering جستجو کنید سایتهای متعددی را پیدا خواهید کرد. بنا بر نیازتان از هر کدام آنها میتوانید استفاده کنید.
   
   
 نام:  mojtaba
   
تاریخ مشاوره:  12/07/1385
سوال:  salam ba arze khaste nabashi aya asami 8 nafari ke emsal(tabestan85) medale tala daryaft kardand elam shode ast ??ch kasani pazirofte shodeand??rasti doreye tabastan baraye 40 nafar harsale dar che tarikhi payan miyabad.khodahafez shoma
     
تاریخ پاسخ:  13/07/1385 
پاسخ :  سلام مجتبی جان،ممنون.شماخوب هستید؟ تمام این اطلاعات را میتوانید از باشگاه دانش پژوهان کسب کنید.موفق باشی.
   
   
 نام:  امیر حسین
   
تاریخ مشاوره:  12/07/1385
سوال:  با عرض سلام من الآن حدود 2 سال به دنبال خواندن شیمی و شرکت در المپیاد هستم و تا کنون به جز دو کتاب مورتیمر و شیمی آلی دکتر سیدی چیز دیگری نخوانده ام . اگر ممکن است مرا راهنمایی کنید تا در این فرصت باقی مانده یعنی 5 ماه (به غیر از دی) از چه منابعی استفاده کنیم و چگونه بخوانم چون بزرگترین مشکل من وسواس و نیز شکل در حفظ کردن است یعنی مطلب را می فهمم ولی قدرت بیان ئوباره و استفاده از مطلب را ندارم.
     
تاریخ پاسخ:  13/07/1385 
پاسخ :  سلام امیر جان،حال شما خوبه؟کتابهایی که مطالعه کرده اید از منابع بسیار خوب هستند،اما کافی نیستند.مثلا کتاب مورتیمر شما را با مفاهیم توصیفی آشنا میکند،اما آمادگی لازم برای حل مسئله را فراهم نمیکند.من فکر میکنم دلیل اینکه نمیتوانید از دانسته هایتان خوب استفاده کنید این است که در بکار گیری آنها تمرین نداشته اید.برای حل این مشکل حتما باید مسئله حل کنید؛بهترین کتاب برای این منظور،کتاب"چگونه مسائل شیمی را حل کنیم "است .علاوه بر آن سوالات سالهای قبل را یک به یک حل کنید.اگر یک مفهومی را در حل تمرین به کار گیرید،به سادگی فراموشش نمیکنید.به زمان باقیمانده هم توجه داشته باشید و با یک برنامه ریزی دقیق حد اکثر بهره را از آن ببرید،زیرا در المپیاد، زمان فاکتور مهمی است.پیروز و سربلند باشی.
   
   
 نام:  ستاره
   
تاریخ مشاوره:  11/07/1385
سوال:  در یک سوال کنکوری که معلممان گفته است اشکال دارم.میخوام یک نفر به من کمک کند تا ان را حل کنم.من 3 دبیرستان رشته ی ریاضی هستم.
     
تاریخ پاسخ:  13/07/1385 
پاسخ :  سلام ستاره جان،اگر سوالت مربوط به شیمی است، سوالت را برای ما بفرست.منتظر شما هستیم...
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 23    بازديد امروز: 19    كل بازديدها: 660796
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما