جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  برزگر
   
تاریخ مشاوره:  21/08/1386
سوال:  اطلاعات در رابطه کروماتوگرافی برای ازمایشگاه
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.در مورد سوالی که فرمودید باید بگم که این سوال را به این نحو نمی شه پاسخ داد.کار با GC و HPLC که از دستگاههای نسبتا پیچیده هستند نیازمند زمینه تئوری قوی و آموزش عملی است.حالا اگر از تئوری آن سوال دارید در خدمتتان هستم.
   
   
 نام:  amir
   
تاریخ مشاوره:  21/08/1386
سوال:  من میخواهم در المپیاد شیمی قبول شم چی کار باید کنم؟ متشکرم
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام امیر جان.امیدوارم شاد و سلامت باشی:).المپیاد شیمی هر سال در 3 مرحله بین دانش آموزان سال 3 برگزار میشود. که مرحکه 1 و 2 در بهمن و اردیبهشت است و سوالات مطرح شده در این 2 مرحله مطابق با مطالب 3 سال دبیرستان است اما کتابهای دبیرستان به تنهایی،هرگز برای موفقیت در المپیاد کافی نیست.پس کتابهای جانبی مثل کتاب مورتیمر، ساختار اتمها و مولکولها و کتابهای آقای خلخالی و ... بسیار مناسب می باشد.پس از یادگیری اصول اولیه یعنی آشنایی با عناصر و ترکیبات و نمادهای شیمیایی و نامگذاری،مطالب را مطابق ترتیب پیشنهادی زیر مطالعه کنید: ساختار اتمها و مولکولها از کتاب دوم، پس از کتاب دوم،فصل 1 از کتاب سوم-استو کیومتری-(دانش محاسبات شیمیایی)،خواص محلولها و غلظت وخواص گازها.تا اینجا شما قسمت اعظم راه را آمده ایدو در سرازیری هستید، حالا ترموشیمی و سپس ترمودینامیک را آغاز کنید. فصل آخر شیمی آلی است. در کتابهای دبیرستان چندان به شیمی آلی پرداخته نشده است،اما به تجربه دیده شده است که شیمی آلی در المپیاد مبحث مهمی به شمار می آید.برای این فصل میتوانید از کتاب پیش دانشگاهی قدیم کمک بگیرید،و معمولا در شیمی آلی ترکیبات آلیفاتیک کافی اند. در تمام کردن مباحث،با توجه به زمان، هرگز عجله نکنید و تا میتوانید در آنها عمیق شوید.در آخر تمام سوالات المپیادهای سالهای قبل راحل کنید،زیرا بهترین راهنمای شماست.اگر کتاب "چگونه مسایل شیمی را حل کنیم"را در دسترس دارید،حل کردن تمامی مسائل آن را توصیه میکنیم.برایت آرزوی سلامتی و سعادت دارم.امیدوارم به هدفت دست پیدا کنی.خدانگهدار.
   
   
 نام:  SASA
   
تاریخ مشاوره:  19/07/1386
سوال:  سلام من برای قبولی در المپیاد شیمی باید چی کار کنم؟
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام.حال شما خوبه؟ضمن آرزوی موفقیت برای شما در این راه خلاصه ای را از آنچه باید بدانید برایتان می گوییم امید است راهنمای شما باشد.المپیاد شیمی هر سال در 3 مرحله بین دانش آموزان سال 3 برگزار میشود. که مرحکه 1 و 2 در بهمن و اردیبهشت است و سوالات مطرح شده در این 2 مرحله مطابق با مطالب 3 سال دبیرستان است اما کتابهای دبیرستان به تنهایی،هرگز برای موفقیت در المپیاد کافی نیست.پس کتابهای جانبی مثل کتاب مورتیمر، ساختار اتمها و مولکولها و کتابهای آقای خلخالی و ... بسیار مناسب می باشد.پس از یادگیری اصول اولیه یعنی آشنایی با عناصر و ترکیبات و نمادهای شیمیایی و نامگذاری،مطالب را مطابق ترتیب پیشنهادی زیر مطالعه کنید: ساختار اتمها و مولکولها از کتاب دوم، پس از کتاب دوم،فصل 1 از کتاب سوم-استو کیومتری-(دانش محاسبات شیمیایی)،خواص محلولها و غلظت وخواص گازها.تا اینجا شما قسمت اعظم راه را آمده ایدو در سرازیری هستید، حالا ترموشیمی و سپس ترمودینامیک را آغاز کنید. فصل آخر شیمی آلی است. در کتابهای دبیرستان چندان به شیمی آلی پرداخته نشده است،اما به تجربه دیده شده است که شیمی آلی در المپیاد مبحث مهمی به شمار می آید.برای این فصل میتوانید از کتاب پیش دانشگاهی قدیم کمک بگیرید،و معمولا در شیمی آلی ترکیبات آلیفاتیک کافی اند. در تمام کردن مباحث،با توجه به زمان، هرگز عجله نکنید و تا میتوانید در آنها عمیق شوید.در آخر تمام سوالات المپیادهای سالهای قبل راحل کنید،زیرا بهترین راهنمای شماست.اگر کتاب "چگونه مسایل شیمی را حل کنیم"را در دسترس دارید،حل کردن تمامی مسائل آن را توصیه میکنیم.برایت آرزوی سلامتی و سعادت دارم.امیدوارم به هدفت دست پیدا کنی.خدانگهدار.
   
   
 نام:  امیر فرجی
   
تاریخ مشاوره:  19/08/1386
سوال:  فرمول حل مسئله عدد آواگادرو
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  امیر جان فکر می کنم صورت سوالت درست نیست،لطفا دوباره مطرح کن.مرسی:)
   
   
 نام:  مهتاب
   
تاریخ مشاوره:  21/08/1386
سوال:  سلام من دانش آموز سال سوم دبیرستان، رشته ی تجربی هستم. سال گذشته مطالعه برای المپیاد شیمی را شروع کردم، اما در تابستان ادامه ندادم. الآن دوباره شروع کردم. درباره ی منابع ممکنه کمکم کنید؟
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  مهتاب جان ما بخشی با عنوان معرفی کتاب داریم که می تونی ازش استفاده کنی.موفق باشی:)
   
   
 نام:  شیوا
   
تاریخ مشاوره:  26/08/1386
سوال:  ایاالمپیاد شیمی برای مقطع دوم دبیرستان نیز هست؟
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام شیوا جان.امیدوارم حالت خوب باشه:) در مورد المپیاد شیمی،فقط سال سومی ها مجاز به شرکت هستند.
   
   
 نام:  ســـــهیــــــــل
   
تاریخ مشاوره:  19/07/1386
سوال:  با عرض سلام و خسته نباشید.می خواستم بدونم که تفاوت مهندسی شیمی(در رشته ریاضی)و شیمی(در رشته تجربی)چیست و اگر کسی بخواهد استاد دانشگاه(شیمی)و یا بالاتر از اون مثلا"professorشیمی شود در کدام رشته باید تحصیل کند؟ممنون
     
تاریخ پاسخ:  12/08/1386 
پاسخ :  سلام سهیل جان.از رشته ریاضی هم میتوان وارد شیمی شد. مهندسی شیمی رشته ای است میان مهندسی مکانیک و شیمی.برای استادی دانشگاه ابتدا باید در این رشته دکترا گرفت.
   
   
 نام:  saeed
   
تاریخ مشاوره:  20/07/1386
سوال:  روشهای تعیین عدد آووگادرو اگر ممکنه سایت های فارسی مربوط به این موضوع را معرفی کنید با تشکر
     
تاریخ پاسخ:  12/08/1386 
پاسخ :  سلام سعید جان.امیدوارم حالت خوب باشه:)یک روش آزمایشگاهی به این صورت است که میتوان جریان مستقیمی را از یک محلول اسیدی مس سولفات که محتوی 2 الکترود مس میباشد عبور داد.در آند اکسیداسیون انجام میشود.با داشتن کاهش وزن برای الکترود در یک زمان معین و شدت جریان ثابت میتوان مقدار کولومب الکتریسیته لازم برای ایجاد 1 مول الکترون را محاسبه کرد.از تقسیم این مقدار بر بار الکترون عدد آواگادرو به دست می آید. در ضمن به لینک زیر هم میتوانید مراجعه کنید که روش محاسبه و تاریخچه را شامل می شوند. http://chemistry.about.com/cs/generalchemistry/a/aa121903a_2.htm http://gemini.tntech.edu/~tfurtsch/scihist/avogadro.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Avogadro's_number
   
   
 نام:  فاطمه
   
تاریخ مشاوره:  20/07/1386
سوال:  جوزف تامسون چگونه نسبت بار به جرم را اندازه گیری کرد؟
     
تاریخ پاسخ:  12/08/1386 
پاسخ :  جوزف تامسون مقدار q/m را برای الکترون از بررسی انحرافهای پرتوهای کاتدی در میدانهای الکتریکی و مغناطیسی معین کرد.او شعاع انحنای انحرافی را که بر اثر شدت میدان مغنا طیسی معین ایجاد شده بود اندازه گیری کرد.سپس شدت میدان الکتریکی لازم برای توازن با میدان مغناطیسی را معین کرد بطوری که انحراف مؤثری دیده نمیشد.او از روی این اندازه گیری ها مقدار q/m را محاسبه کرد.
   
   
 نام:  علیرضا
   
تاریخ مشاوره:  20/07/1386
سوال:  سلام خسته نباشید تبریک می گم که ایران در المپیاد جهانی نجوم اول شد.
     
تاریخ پاسخ:  12/08/1386 
پاسخ :  مرسی علیرضا جان.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 64    بازديد امروز: 10    كل بازديدها: 660159
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما