جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  sasha
   
تاریخ مشاوره:  30/07/1386
سوال:  salam man mikhastam dar morede chegoonegiee azmayesh haye jozef tamson va ernest rader ford matlabi amade konam aya shoma mitoonid be man komaki konid?
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  جوزف تامسون مقدار q/m را برای الکترون از بررسی انحرافهای پرتوهای کاتدی در میدانهای الکتریکی و مغناطیسی معین کرد.او شعاع انحنای انحرافی را که بر اثر شدت میدان مغنا طیسی معین ایجاد شده بود اندازه گیری کرد.سپس شدت میدان الکتریکی لازم برای توازن با میدان مغناطیسی را معین کرد بطوری که انحراف مؤثری دیده نمیشد.او از روی این اندازه گیری ها مقدار q/m را محاسبه کرد.رادرفورد در سال ۱۸۹۵ به آزمایشگاه کاوندیش دانشگاه کمبریج آمد تا در آنجا تحت مدیریت جی.جی امسون مشغول به کار شود تامسون که استاد فیزیک تجربی بود رادرفورد را فعالانه در آزمایشگاه به کار گرفت رادرفورد در اوایل کار تحقیقاتی خود با انجام آزمایشی که فکر آن از خود وی بود دو تابش رادیواکتیوی ناهمانند شناسایی کرد او پی برد که بخشی از تابش با برگه‌ای به ضخامت یک پانصدم سانتی متر قابل ایستادن بود اما برای متوقف کردن بخش دیگر برگه‌های بس ضخیم تری لازم بود او اولین اشعه‌ای را که تابشی با بار الکتریکی مثبت و یونیده کننده‌ای قوی بود و به سهولت در مواد جذب می‌شد اشعه آلفا نام داد. اشعه دوم را که تابشی بار الکتریکی منفی بود و تشعشع کمتری ایجاد می‌کرد اما قابلیت نفوذ آن در مواد زیاد بود اشعه بتا نامید. تابش نوع سومی که شبیه پرتوهای ایکس بود در سال ۱۹۰۰ به‌وسیله پل اوریچ ویلارد(فیزیکدان فرانسوی) کشف شد این پرتو نافذترین تابش را داشت. طول موج آن بسیار کوتاه و بسامد آن فوق العاده زیاد بود تابش جدید، پرتو گاما نام گرفت. رادرفورد و همکارانش کشف کردند که فعالیت تشعشعی طبیعی مشهود در اورانیوم: فرآیند خروج ذره آلفا از هسته اتم اورانیوم بصورت یک هسته اتم هلیم و بر جای ماندن اتمی سبکتر از اتم اورانیوم در اورانیوم به ازاء هر خروج ذره آلفا از آن است از کشف آنها نتیجه گیری شد که رادیوم تنها عنصر از شرته عناصر حاصل از فعالیت تشعشعی اورانیوم است.
   
   
 نام:  علی
   
تاریخ مشاوره:  19/07/1386
سوال:  لطفا در مورد نمک مضاعف و روش تهیه آنها مطالبی برای من بفرستید.
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام علی جان.فکر می کنم آدرس زیر کمکت می کنه: http://www.labjargon.nl/default.asp?id=250
   
   
 نام:  parnian
   
تاریخ مشاوره:  22/07/1386
سوال:  dar bareye azmayeshe ghatreye roghan tavasote fradey va partoye katodi tavasote tamson va azmayeshe vakoneshe hasteyi tavasote fradey mamnoon omidvaram javab bedin va mishe vasam mail konid merc?
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام پرنیان جان.این آزمایش توسط میلیکان انجام شد نه فارادی:)در سال 1909 او آزمایش خود را که منجر به اندازه گیری بار الکترون شد انجام داد.الکترونها از اثر پرتو Xبر مولکولهایی که از هوا ترکیب یافته است تولید میشوند.قطره های بسیار کوچکی از روغن الکترونها را در بر میگیرند و بار الکتریکی بدست می آورند.این قطره های روغن بین 2 صفحه افقی فرو مینشینندو جرم یک قطره بخصوص از اندازه گیری سرعت سقوط آن معین میشود.وقتی 2 صفحه مذکور باردار باشند سرعت سقوط تغییر میکند زیرا قطره باردار منفی به صفحه بالایی که مثبت است جذب میشود.میزان بار صفحه ها را میتوان طوری میزان کرد که قطره معلق بماند.در این صورت میتوان از روی جرم قطره و بار میزان شده صفحات ،بار قطره را محاسبه کرد.بار همه قطره ها مضرب صحیحی از یک مقدار معین است که به عنوان بار یک تک الکترون پذیرفته شده است.جوزف تامسون مقدار q/m را برای الکترون از بررسی انحرافهای پرتوهای کاتدی در میدانهای الکتریکی و مغناطیسی معین کرد.او شعاع انحنای انحرافی را که بر اثر شدت میدان مغنا طیسی معین ایجاد شده بود اندازه گیری کرد.سپس شدت میدان الکتریکی لازم برای توازن با میدان مغناطیسی را معین کرد بطوری که انحراف مؤثری دیده نمیشد.او از روی این اندازه گیری ها مقدار q/m را محاسبه کرد.برای دیدن پاسخ کاملتر به آدرس زیر مراجعه کنید: http://en.wikipedia.org/wiki/Charge-to-mass_ http://en.wikipedia.org/wiki/Oil-drop_experiment
   
   
 نام:  ارسلان
   
تاریخ مشاوره:  07/08/1386
سوال:  عدد اووگادرو چگونه بدست می اید?
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام.خوبی؟یک روش آزمایشگاهی به این صورت است که میتوان جریان مستقیمی را از یک محلول اسیدی مس سولفات که محتوی 2 الکترود مس میباشد عبور داد.در آند اکسیداسیون انجام میشود.با داشتن کاهش وزن برای الکترود در یک زمان معین و شدت جریان ثابت میتوان مقدار کولومب الکتریسیته لازم برای ایجاد 1 مول الکترون را محاسبه کرد.از تقسیم این مقدار بر بار الکترون عدد آواگادرو به دست می آید. در ضمن به لینک زیر هم میتوانید مراجعه کنید که روش محاسبه و تاریخچه را شامل می شوند.موفق باشی. http://chemistry.about.com/cs/generalchemistry/a/aa121903a_2.htm http://gemini.tntech.edu/~tfurtsch/scihist/avogadro.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Avogadro's_number
   
   
 نام:  navid
   
تاریخ مشاوره:  17/07/1386
سوال:  salam. mikhastam bebinam jozef tamson nesbate e/m ra chegooneh az tarigh azmayesh bedast avard. lotfan bishtar toozih dahid zira dar ghesmat haye digar nadashtid .
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام نوید جان.جوزف تامسون مقدار q/m را برای الکترون از بررسی انحرافهای پرتوهای کاتدی در میدانهای الکتریکی و مغناطیسی معین کرد.او شعاع انحنای انحرافی را که بر اثر شدت میدان مغنا طیسی معین ایجاد شده بود اندازه گیری کرد.سپس شدت میدان الکتریکی لازم برای توازن با میدان مغناطیسی را معین کرد بطوری که انحراف مؤثری دیده نمیشد.او از روی این اندازه گیری ها مقدار q/m را محاسبه کرد.
   
   
 نام:  پیام
   
تاریخ مشاوره:  18/07/1386
سوال:  باتشکرازاین امکانات _من میخوام تست شیمی3بگیرم ولی نمیدونم گاج بگیرم یا اندیشه سازان لطفا راهنماییم کنید_درصورت امکان هرچه زودتربهتر پیشاپیش متشکرم
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام پیام جان.این که چه کتابی انتخاب کنید بستگی به نوع نیازتان دارد.مثلا فقط تست میخوای یا توضیح درس یا سوالات امتحانی؟با توجه به اینها خودت بررسی کن که کدام برایت مناسب تر است:)
   
   
 نام:  ----------------------
   
تاریخ مشاوره:  17/07/1386
سوال:  جشنواره جوان خوارزمی در چه موقع از سال و در کجا برگزار کی شود.
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام دوست من.امیدوارم حالت خوب باشه:) در آدرسی که در زیر آمده جواب تمتم سوالاتت را می تونی ببینی.موفق باشی. http://kharazmi.medu.ir/
   
   
 نام:  داریوش
   
تاریخ مشاوره:  17/08/1386
سوال:  ببخشید. میخواستم بدانم اگه ازرشته ی ریاضی وارد الکترونیک شد بهتر است یا از رشته الکترونیکِ فنی حرفه ای وارد آن شد؟
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  داریوش جان بستگی به این داره که تا چه مقطعی می خواهید ادامه دهید و چه نوع مشاغلی مد نظرتان است.اگر قصد ادامه تحصیل تا مقاطع بالا را دارید بهتر است از رشته ریاضی وارد شوید ولی در مورد مقطع کادانی از هر دورشته می توانید وارد شوید.موفق باشی.
   
   
 نام:  mojtaba.s
   
تاریخ مشاوره:  24/08/1386
سوال:  azmoon badi daneshgah jame elmi karbordi bedon konkor dar che tarikhi mibashad.
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  از سنجش بپرس لطفا یا به آدرس www.sanjesh.org مراجعه کن.
   
   
 نام:  arash
   
تاریخ مشاوره:  18/08/1386
سوال:  salam man ye daneshjoam ke niaz be etelat darbareye fanavarie nano daram bishtar mikham bedonam iran chenoe proje nanoro ejra karde mamnon
     
تاریخ پاسخ:  27/08/1386 
پاسخ :  سلام آرش جان.رشته نانو که از علوم جدید است همراه با برخی از رشته ها مثل شیمی ، فیزیک ، متالوژی،پزشکی و ...کار میشه.ایران هم از جمله کشورهایی است که تعداد مقالات نسبتا زیادی در این زمینه داره.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 193    بازديد امروز: 45    كل بازديدها: 660194
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما