جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [203] [204] [205] [206] [207] [208] [209] [210] [211] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  حامد
   
تاریخ مشاوره:  09/04/1385
سوال:  سلام. ممنون ازپاسخت. میخواستم بدونم دنباله وتصاعد چه قدر بخونم؟ کتاب المپیاد کامپیوتر ذوقی پور ایراد داره یا من اشتباه می فهمم مثلاً توی قسمت دنباله ها برای برج هانوی رابطه ی صریح اشتباهی (به نظر من) نوشته بود. کدوم فصل های جلوه هایی از ترکیبیات برای مرحله ی اول خوبه؟ نظریه ی اعداد تا سطح پیش دانشگاهی کافیه؟ نظریه ی بازیها من ازامین صادقی شنیدم که دیگه نمی آید درسته یا نه؟
     
تاریخ پاسخ:  24/06/1385 
پاسخ :  دنباله و تصاعد چیز خاصی نیست و نقریبا مباحثش بدیهی هست! و برای یاد گرفتنش کافیه سوال هاشو فکر کنی و حل کنی! ولی برای رابطه بازگشتی همونی که به ارمیا گفتم رو بخونی کافیه! کتاب جلوه هایی از ترکیبیات به درد االمپیاد می خوره ولی کتاب های به تری هم پیدا می شه! کلا قسمت گرافش خیلی خوب هست! نظریه اعداد تا همون سطحی که می خای بخون ولی بیش ترین مبحثس که نیاز بوده هم نهشتی بوده! همون طور که گفتم مسئله حل کن! نظریه ی بازی ها من اطلاع نیست ولی حتما برات می پرسم و بهت می گم! ولی مطمئنا امین صادقی از باش گاه خبر داره و چیزی که می گه درسته!قربانیت "سروش"
   
   
 نام:  امیدوار
   
تاریخ مشاوره:  21/03/1385
سوال:  وای فرید گند زدی آخه سال سومی ها نمی تونند تو المپیاد کامپیوتر شرکت کنند . من را رسما دعوت به همکاری کن تا یکم سایت را درست و حسابی درستو حسابیش کنم ( عجب جمله ای !!!!!!!!) به نظر من برید یکم این قوانین المپیاد را بخونید بعد بیایید سایت بسازید . یه چیز دیگه کدومتون المپیادی هستید و چه المپیادی ؟ رها ؟ تو فرید ؟ زینب ؟ و .... ؟ ( .... اش از همه مهم تره ) کاری نداری . Good bye
     
تاریخ پاسخ:  24/06/1385 
پاسخ :  سلام امیدوار جان خوبی؟ خیلی ممنون از تذکرت. درست گفتی الان دو ساله که دیگه سال سومی‌ها نمی‌تونن المپیاد کامپیوتر شرکت کنن. من حواسم نبود به هوای زمان خودمون جواب دادم. به هر حال همکاری با شما افتخاریه برای ما. لطفا یه ایمیل به olympiad@roshd.ir بزن و شماره تلفنت رو بنویس تا صحبت کنیم و ببینیم چه کارهایی می‌تونیم با هم بکنیم. راستی، یادت میاد یه زمانی با اسم نا امید نامه می‌ذاشتی تو بخش مشاوره المپیاد ریاضی... اونی که جوابت رو میداد من بودم. یادت میاد یه روزی می‌خواستی مدال فلزی یکی رو بکوبی تو سرش...؟ اون هم من بودم. من مدال برنز المپیاد کامپیوتر دارم. البته خیلی هم بهش افتخار نمی‌کنم. چون حتی طلای جهانی هم خیلی از نظر من متمایز کننده افراد نیست. البته فکر کنم بحث این موضوع رو قبلا با هم کرده بودیم. تو تیم ما تقسیم وظایف اینطوریه که یه سری از آدمها که ما بهشون می‌گیم تیم بروز رسانی تو المپیادهای مختلف جواب سوالهای بچه‌ها رو راجع به مسائل مختلف می‌دن، اخبار رو بروز می‌کنند. کتاب جدید می‌ذارن، مصاحبه می‌کنن و خیلی کارهای دیگه. این آدمها معمولا اطلاعات کاملی راجع به المپیاد دارند. بعضیهاشون هم المپیادی بودن، ولی نه در حد مدال گرفتن و این حرفها. اما یه سری دیگه(حدود بیست نفر) تو تیممون هستن که مطالب علمی و سوالات علمی رو تهیه می‌کنن. اونها همه مدالهای مختلف ملی و جهانی دارند. یه گروه کارهای اجرایی دیجیتالی کردن محتوای سوالات و مطالب علمی رو انجام میدن یا اینکه کارهای برنامه نویسی سایت یا ساخت انیمشنها و غیره رو انجام میدن که ما بهشون تیم اجرایی و فنی می‌گیم. مسولین بروز رسانی هر المپیاد زیر نظر مدیر علمی اون المپیاد هستن که مدیرهای علمی همگی خودشون المپیادیهای سابق هستند که سوابق بسیار زیاد و درخشانی در زمینه تخصصشون دارند. نهایتا شورای متشکل از این افراد تصمیمات نهایی مربوط به بخش المپیاد رو میگیره. شاید بدت نیاد که اسمشون رو هم بدونی: 1) خانم فرزانه شیدایی ( دانشجوی دکترای فیزیک دانشگاه شریف، مدال برنز المپیاد فیزیک) 2)آقای فرید امیرغیاثوند ( استاد کامپیوتر دانشگاه تهران، مدال برنز المپیاد کامپیوتر) 3) آقای مهدی بهزادی (دانشجوی برق دانشگاه شریف، مدال طلای المپیاد ریاضی) 4)آقای مهدی امانی( دانشجوی کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه تهران، مدال نقره المپیاد کامپیوتر 5) خانم هستی امیری (دانشجوی شیمی دانشگاه شریف، مدال طلای المپیاد شیمی) 6) آقای حسن کنگرانی فراهانی(مدال طلای المپیاد زیست شناسی، دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران) خیلی خوشحالم که با وجود شما دوست عزیز همیشه مشکلات ما به محک آزمایش گذاشته میشه. شاد و پیروز باشی یادت نره ایمیل بزنیها... قربانت. فرید امیرغیاثوند
   
   
 نام:  shmr
   
تاریخ مشاوره:  06/05/1385
سوال:  از راهنماییتون در مورد کتابهای المپیاد واقعا ممنون. کتاب mathematics of choice بهترین کتابی بود که تا به حال خوندم.
     
تاریخ پاسخ:  24/06/1385 
پاسخ :  سلام!! خواهش می کنم!! من قشنگ ترین کتابی که خوندم... شاید شازده کوچولو باشه!! (که نیست!!) موفق باشی "رامین"
   
   
 نام:  امیدوار
   
تاریخ مشاوره:  26/05/1385
سوال:  سلام . خوشحالم که در وبسایتتون تخته شده چون فقط فرید (امیر [ من آخرش نفهمیدم اسم این بشر چیه ]} بود که ر.ش حسابی بود و تنها فردی بود که تو این وبسایت در پیت به حساب می امد . الان هم که نیست و سروش فقط هست . سروش هم که یه بچه است یعنی سایت را دادند دست یه بچه این یعنی تخته شدن در وبسایت . خوشحالم بالاخره به آرزوم رسیدم راستی می خوای برات لیست کتاب ها ی المپیاد ی را بفرستم ؟ چون تو هم مثل بقیه اصلا بلد نیستی مشاوره بدی . مهم نیست مهم اینه که در وبسایت گل گرفته شد . اون هم به دست یه بچه . هاهاهاهاها Good bye
     
تاریخ پاسخ:  24/06/1385 
پاسخ :  سلام!! خوش حالم که هم راهمونی!! خیلی خوبه!! هنوز تخته ی تخته که نشده!! به فرید پیغامی داری برسونم!! قربانت "رامین" سلام امیدوار جان چطوری؟ اگر میشه لطفا اون لیستت رو به olympiad@roshd.ir ایمیل کن. ضمنا بخش معرفی کتاب رو هم یه سری بزنی بد نیست. می‌تونی اونجا راجع به کتابها بیشتر نظر بدی و بچه‌ها را از نظراتت بهره‌مند کنی. خیلی خوشحالیم که افتخار دادی. قربانت فرید.
   
   
 نام:  hosna
   
تاریخ مشاوره:  12/05/1385
سوال:  با عرض سلام و خسته نباشید به مشاورین و مسوولین این سایت، بهتره که اول درباره خودم بنویسم تا شما بهتر بتونید به من مشاوره بدید. من امسال وارد مقطع اول دبیرستان می‌شم. من در شهر کرمانشاه و در یک مدرسه عادی درس خواندم. بعضی از برنامه‌های کامپیوتر و نرم‌افزارهای جانبی رو هم به خاطر علاقه خیلی زیادی که به کامپیوتر دارم به صورت تجربی یاد گرفتم. اما بعد از خواندن مطالب این سایت و مشاوره‌هایی رو که شما به بچه‌ها داده بودید فهمیدم که من برای شرکت در المپیاد کامپیوتر تقریبا هیچ کدوم از درسها و اطلاعات لازم رو بلد نیستم و باید از اول و از پایه شروع کنم. من در حال حاضر به باشگاه دانش پژوهان کرمانشاه می‌رم و برنامه نویسی ویژوال بیسیک رو دارم یاد می‌گیرم. اما غیر از این کلاس هیچ اقدام دیگه ای برای آماده شدن در المپیاد انجام ندادم. من نمی‌دونم باید از چه کتابهایی و چطوری شروع کنم که بتونم موفق بشم. اصلا حتی از زمان برگزاری المپیاد هم خبر ندارم. راستش من راهنمایی رو ندارم که با مراجعه به اون به جواب سوالاتم برسم. من از شما می‌خوام که با معرفی یکی از دوستانی که قبلا المپیاد کامپیوتر شرکت کردند و می‌تونن من رو کمک کنند، به من کمک کنید. ببخشید که نامه من اینقدر طولانی شد.
     
تاریخ پاسخ:  24/06/1385 
پاسخ :  سلام!! جوابی که به ارمیا دادم کامل هست و همونو این جا می آرم... فقط سال دوم دبیرستان شرایط پذیرش تو المپیاد رو دارن و سال اول ها آزمایشی شرکت می کنند! خب حالا در مورد خود المپیاد و سوالاش! سوالای مرحله اول و دوم تقریبا نیاز به معلومات خاصی نداره! ولی خب برای شروع بهت توصیه می کنم از مبحث اثبات ها و استقرا شروع کنی! چون طبق شواهد هم باهاش می تونی سوالای مرحله دوم رو حل کنی و هم تسلط به استقرا باعث می شه الگوریتم هات رو هم مسلط تر بشی! به ترین متنی که برای آموزش استقرا دیدم کتاب الفبای المپیاد کامپیوتر(نگارنده‌: مرتضی محمد آبادی ) هست! بعد از اون باید مسئله حل کنی! کتاب کریتیو(CREATIVE) فصل مناسبی برای استقرا داره و با حل مسائل اون کتاب استقرات تکمیل می شه! بعد از اون به تره روش های اثبات دیگه رو هم یاد بگیری که برای این می تونی به پنج فصل اول کتاب "استراتژی های حل مسئله" مراجعه کنی و بعد از اون فصل اول کتاب ترکیبیات علی پور مرجع مناسبی برای این جور مسائل هست! خب یکی از اصولی که معمولا در المپیاد ریاضی بیش تر به درد می خوره اصل لانه ی کبوتری هست که برای یاد گیری اون به کتاب ترکیبیات (نگارنده : علیپور) مراجعه کن و با حل تمریناتش می تونی مطمئن شی مشکلی نیست! اکنون موقع یاد گرفتن ترکیبیات هست و برای شمارش می تونی از کتاب ترکیبیات (نگارنده : علیپور) شروع کنی که هم در دسترس هست و هم مناسب برای شروع! فصل 2و 3و 4 ش رو بخون! مباحث شمارشی که معمولا نیاز نمی شه ولی دونستنشون خوبه اصل شمول عدم شمول و روابط بازگشتی هست! معمولا در شمارش به کار می آیند! و روابط بازگشتی معمولا به دو طریق مورد استفاده قرار می گیرند! یکی همان شمارش هست و دیگری آن است که در آن مثلا به تو شرایط یه بازی رو می گن و ازت می خان بگی در چه صورتی نفر اول/دوم می بره/می بازه! خب حالا برای یاد گرفتن این مباحث کتاب "اصول و فنون ترکیبیات" به دردت می خوره که چهار فصل آخرش رو بخونی! لازم نیست این چهار فصل رو کامل ِ کامل بخونی بل که باید تقریبا یاد بگیری! یعنی خیلی از چیزاش به دردت نیم خوره! و در ضمن به تره نگاهی به سوالای کامپیوتر کشوری بندازی تا در یابی توی خوندن این مطالب کدومش به دردت می خوره! در ضمن سعی می کنیم حالا که دوره شروع شده سوالای دوره رو هم بزاریم تا از دوره عقب نباشد! حالا فقط یه مبحث مونده با نام گراف! برای گراف چند تا کتاب وجود داره هر کدوم رو فهمیدی بخون! یعنی اینا با هم فرقی ندارند و هر کدوم که خوشت اومد رو بخونی کافیه! 1) گراف (نگارنده باندی مورتی) 2) گراف (نگارنده : وست) 3) ترکیبیات (نگارنده : علی پور {فصل آخر}) این ها کافی هست ولی چیزی که لازمه مسئله حل کردنه! یعنی کسانی بودند که مسئله حل کردند و قبول شدند و این ها رو بلد نبودند! برای مسئله حل کردن بهت سوال های کشوری رو توصیه کردم و هم چنین سوال های سایت شبکه ی رشد خوب و مناسبه و هم چنین سوال های نظری کتاب مسائل الگوریتمی (نگارنده : دکتر قدسی!) برای الگوریتم هم کتاب آشنایی با الگوریتم ها(به قول معروف سی ال آر اس که به فارسی هم ترجمه هست!) و کتاب کریتیو و کلا هر کدوم خوشت اومد بخون! همین ها امبدوارم موفق باشی و هر از گاهی به این جا باز سر بزن! مرسی! موفق باشی "رامین"
   
   
 نام:  امیدوار
   
تاریخ مشاوره:  20/04/1385
سوال:  به سلام همگی . سروش تو کجا بودی تاحالا . وای خدا چه تیم گندی از آب در اومدید . اگه ریشه یابی کنید می بینید که دلیلش درپیت بودن سایتتونه و تنها راه حل تخته کردن در وبسایته . به هر حال من اومدم چند روز آدم بشم دیدم نه فایده مایده نداره همون به کار خودم ادامه بدم بهتره . راستی سروش تایپ فارسیت افتضاحه مثل مشاوره کردنت .منو بیارید ببینید چه جوری رونق می دم به سایت . البته باید التماس کنید تا بیام ها . ا راستی بارک الله سروش . آقا سروش بلدند سال اول و سوم نمی شه المپیاد کامپیوتر داد . آخه می دونی سروش اون امیر فرید غیاثونده فرید امیر غیاثونده نمی دونم همون که مثل بقیه تون است اشتباه کرده بود به سال سومیه گفته بود می تونی المپیاد کامپیوتر بخونی تازه بعد که خرده گرفتم ،برای این که از ضایعی در بیاد کلی التماسم را می کرد که بیام باتون همکاری کنم . وای نمیدونی تازه رها بدتر از اون . به اولی ها می گه سال اول می تونید برید مرحله سوم . وقتی خرده می گیرم می گه:" امیدوار جان چرا نمی شه البته که می شه فقط یه کم امید و تلاش و ...." از این چرت و پرت ها . وای خدا! چه سایت گندی . این ها را توفیق بده تا بتونند در وبسایتشون را تخته کنند خوب کاری نداری . ان شائ الله دفعه دیگه که میام در وبسایتتون تخته شده باشه . Good Bye
     
تاریخ پاسخ:  24/06/1385 
پاسخ :  امیدوار ! من سروشم که دارم جوابت رو می دم! اگه می خای این جا رو تخته کنی باز هم می تونی به این آدرس میل بزنی olympiad@roshd.ir مرسی... ولی به نظرم تو همیشه آدمی... نه فقط این چند روز به قول خودت... سعی کن... موفق می شی... بازم به ما سر بزن! قربانت "سروش"
   
   
 نام:  سجاد
   
تاریخ مشاوره:  05/06/1385
سوال:  به نام خدا من این کتابارو می خوام؛ می شه لطف کنید بگید مشخصات کاملشون چیه و از کجا می شه پیداشون کرد؟ -اصول و فنون ترکیبیات (PTC) -الفبای المپیاد کامپیوتر -استراتژی های حل مساله -Creative -مقدمه ای بر نظریه گراف (وست) -آشنایی با الگوریتم ها (CLRS)
     
تاریخ پاسخ:  13/06/1385 
پاسخ :  سلام!! اصول و فنون ترکیبیات نشر راه المپیاد داده بیرون که پیدا نمی شه مگه این که از کتاب خونه ای یا المپیادی های سال های قبل گیرت بیاد!! الفبای المپیاد کامپیوتر هم همین طوره!! فقط نشرش فرق داره!! استراتژی رو از نشر مبتکران!! کریتیو یه کتاب الگوریتم هست که فارسی نیست ولی خب اگه بتونی انگلیسی اش رو بخونی خیلی خوبه!! گراف وست کتاب خیلی خوبیه ولی ترجمه ی فارسیش دل چسب نیست و حوصله زیاد می خواد!! سی ال آر اس هم فارسی شده و آموزش الگوریتمه از کریتیو ریز بین تره ولی مسائل کریتیو قشنگ تره!! قربانت "رامین" سلام، کتاب الفبای المپیاد ریاضی و کامپیوتر، بعد از الفبای المپیاد کامپیوتر آمد که اون هم الان تو بازار نایابه. با صحبتی که با آقای محمد‌آبادی (نویسنده کتاب) داشتیم گفتند که قراره که دوباره انتشارات دانش‌پژوهان جوان این کتاب رو تجدید چاپ کنه. کتاب CLRS هم اصلش تو مغازه‌های انقلاب راحت گیر میاد. ترجمه اش هم که هست. اگر می‌خوای گراف بخونی الان کتاب نظریه گراف و کاربردهای آن نوشته باندی (البته انتشارات دیباگران) خیلی خوبه. این کتاب رو مرکز نشر دانشگاهی هم زده که ترجمه چندان روانی نداره. فرید
   
   
 نام:  homer
   
تاریخ مشاوره:  25/04/1385
سوال:  salam man ta alan ketab hay e riaziat entekhab va soalat marhale ye avval va chand bakhsh az alefba ye olympiad , se fasle avval tarkibiat alipoor ra khandeh am va felan mashghool strategies hastam be nazar e shoma dar edame ye kar che konam zemnan dar zamine haye algorithm va barname nevisy che konam?mamnoon.
     
تاریخ پاسخ:  12/06/1385 
پاسخ :  سلام!! در ادامه سه فصل اول گراف وست رو توصیه می کنم!! خیلی مفیده هم تو دوره و هم تو المپیاد!! فصل استقرای کریتیو روهم بخون!! سوالای مرحله دوم رو هم کم کم حل کن!! برای برنامه نویسی می تونی از http://ace.delos.com/usacogate شروع کنی و البته کتاب های آموزش الگوریتم و برنامه نویسی هست!! ای بوک کتاب آموزش به سی پلاس پلاس هم تو کتاب های بخش سایت موجود هست استفاده کن!! قربانت "رامین"
   
   
 نام:  mohamad
   
تاریخ مشاوره:  19/05/1385
سوال:  man mikham baraye avalin bar dar olampiyad sherkat konam hala dige daram riyaziyate entekhabo tamom mikonam be nazar shoma man bayad che ketabaye ro bad az in ketab bekhonam lotfan be tartib begin rasti man daram miram kelase dovom riyazi mamnon bye
     
تاریخ پاسخ:  12/06/1385 
پاسخ :  سلام!! این کتاب خوب روتموم کردی!! یکمی برای این که به تر بخونی کتاب ترکیبیات علی پور انتشارات فاطمی!! بعد کتاب گراف از وست کتاب خوبی هست برای گراف که ترجمه هم داره!! برای مسئله حل کردن خوندن 175 مسئله ی منطقی رو توصیه می کنم و بعد آموزش این سایت و http://mohammad110.com و http://imo.blogfa.com !! کتاب مسئله های الگوریتمی از انتشارات فاطمی که بخش نظری هم داره آلیه!! البته سوال های سال های قبل هم خوبه!! حالا تو علی پور رو شروع کن به خوندن و مسئله هاش رو حل کردن!! و به ما گزارش بده!! قربانت "رامین"
   
   
 نام:  ermia
   
تاریخ مشاوره:  08/04/1385
سوال:  ba salam man ham mishe goft ye jooraye nokhbe am reshte computer hastam -fani hefeyi amma etelaati dar morede olampyade copmputer nadaram ..as;lan nemidoonam chiye ketabhasho ke 2 ketabkhoone ha mibinam aslan rabto be computer nadare..!!!ya man etelaatam kame hatman begid dar che mozoatiye? age baram mail konid bsiyar mamnoon misham ba tashkor E-mail:blackros_alone@yahoo.com] weblog:http://p17768m.blogfa.com مشاوره ی ارمیا جان با حروف فارسی...!با سلام من هم می شه گفت یه جور ایی نخبه ام رشته کامپیوتر هستم- فنی حرفه ای اما اطلاعاتی در مورد المپیاد کامپیوتر ندارم.. اصلا نمی دونم چیه کتاباشو که تو کتاب خونه ها می بینم اصلا ربطی به کامپیوتر نداره..!!! یا من اطلاعاتم کمه حتما بگید در چه موضوعاتیه؟ اگه برام میل کنید بسیار ممنون می شم با تشکر {...}
     
تاریخ پاسخ:  22/04/1385 
پاسخ :  خب ارمیا ! سلام! اول باید بدونی شرایظ سنی رو داری یا نه! فقط سال دوم دبیرستان شرایط پذیرش تو المپیاد رو دارن و سال اول ها آزمایشی شرکت می کنند! خب حالا در مورد خود المپیاد و سوالاش! سوالای مرحله اول و دوم تقریبا نیاز به معلومات خاصی نداره! ولی خب برای شروع بهت توصیه می کنم از مبحث اثبات ها و استقرا شروع کنی! چون طبق شواهد هم باهاش می تونی سوالای مرحله دوم رو حل کنی و هم تسلط به استقرا باعث می شه الگوریتم هات رو هم مسلط تر بشی! به ترین متنی که برای آموزش استقرا دیدم کتاب الفبای المپیاد کامپیوتر(نگارنده‌: مرتضی محمد آبادی ) هست! بعد از اون باید مسئله حل کنی! کتاب کریتیو(CREATIVE) فصل مناسبی برای استقرا داره و با حل مسائل اون کتاب استقرات تکمیل می شه! بعد از اون به تره روش های اثبات دیگه رو هم یاد بگیری که برای این می تونی به پنج فصل اول کتاب "استراتژی های حل مسئله" مراجعه کنی و بعد از اون فصل اول کتاب ترکیبیات علی پور مرجع مناسبی برای این جور مسائل هست! خب یکی از اصولی که معمولا در المپیاد ریاضی بیش تر به درد می خوره اصل لانه ی کبوتری هست که برای یاد گیری اون به کتاب ترکیبیات (نگارنده : علیپور) مراجعه کن و با حل تمریناتش می تونی مطمئن شی مشکلی نیست! اکنون موقع یاد گرفتن ترکیبیات هست و برای شمارش می تونی از کتاب ترکیبیات (نگارنده : علیپور) شروع کنی که هم در دسترس هست و هم مناسب برای شروع! فصل 2و 3و 4 ش رو بخون! مباحث شمارشی که معمولا نیاز نمی شه ولی دونستنشون خوبه اصل شمول عدم شمول و روابط بازگشتی هست! معمولا در شمارش به کار می آیند! و روابط بازگشتی معمولا به دو طریق مورد استفاده قرار می گیرند! یکی همان شمارش هست و دیگری آن است که در آن مثلا به تو شرایط یه بازی رو می گن و ازت می خان بگی در چه صورتی نفر اول/دوم می بره/می بازه! خب حالا برای یاد گرفتن این مباحث کتاب "اصول و فنون ترکیبیات" به دردت می خوره که چهار فصل آخرش رو بخونی! لازم نیست این چهار فصل رو کامل ِ کامل بخونی بل که باید تقریبا یاد بگیری! یعنی خیلی از چیزاش به دردت نیم خوره! و در ضمن به تره نگاهی به سوالای کامپیوتر کشوری بندازی تا در یابی توی خوندن این مطالب کدومش به دردت می خوره! در ضمن سعی می کنیم حالا که دوره شروع شده سوالای دوره رو هم بزاریم تا از دوره عقب نباشد! حالا فقط یه مبحث مونده با نام گراف! برای گراف چند تا کتاب وجود داره هر کدوم رو فهمیدی بخون! یعنی اینا با هم فرقی ندارند و هر کدوم که خوشت اومد رو بخونی کافیه! 1) گراف (نگارنده باندی مورتی) 2) گراف (نگارنده : وست) 3) ترکیبیات (نگارنده : علی پور {فصل آخر}) این ها کافی هست ولی چیزی که لازمه مسئله حل کردنه! یعنی کسانی بودند که مسئله حل کردند و قبول شدند و این ها رو بلد نبودند! برای مسئله حل کردن بهت سوال های کشوری رو توصیه کردم و هم چنین سوال های سایت شبکه ی رشد خوب و مناسبه و هم چنین سوال های نظری کتاب مسائل الگوریتمی (نگارنده : دکتر قدسی!) برای الگوریتم هم کتاب آشنایی با الگوریتم ها(به قول معروف سی ال آر اس که به فارسی هم ترجمه هست!) و کتاب کریتیو و کلا هر کدوم خوشت اومد بخون! همین ها امبدوارم موفق باشی و هر از گاهی به این جا باز سر بزن! مرسی! قربانت "سروش"
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [203] [204] [205] [206] [207] [208] [209] [210] [211] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:  
E-Mail:  
بخش:
متن سوال:  

 

افراد آنلاين: 9    بازديد امروز: 7    كل بازديدها: 960124
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما