جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  یک دوست
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  سلام من می خواهم بدانم آیا واقعا اگر کسی منابع معرفی شده را مطالعه کند می تواند به پرسش های المپیاد پاسخ دهد؟ خود شما از چه وقتی با المپیاد آشنا شدید؟ بار اول که با سوالات برخورد کردید وضعیت چگونه بود؟ در امتحان نوبت اول از 30 سوال به چند سوال پاسخ دادید و این کار چفدر زمان برد؟ سال اول قبول شدید یا دوم؟ بیشتر قبول شدگان سال اول هستند یا دوم؟
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  با سلام. ببینید قبلا هم به شما دوستان عزیز گفته ایم برای موفق بودن در المپیاد تنها کافی نیست که شما کتاب مطالعه کنید. بلکه حل مسائل نیز یک عامل بسیار مهم برای موفقیت در این راه است. ضمنا قبول شدن در مرحله دوم المپیاد کار بسیار مشکلی است و این نیست که هر کس که به قدر کافی زحمت بکشد حتما قبول می شود. این قبولی به شانس هم بستگی دارد . ولی قدر مسلم کسانی قبول می شوند که از توانایی های بالایی برخوردارند. بنا بر این اولا هدف شما نباید صرفا قبولی در المپیاد باشد. ثانیا در کنار مطالعه کتاب مسائل گوناگون نیز حل کنید و بالاخص همه سوالهای سالهای قبل را نیز حل کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز.
   
   
 نام:  لیلا دهقان
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  با سلام و خسته نباشید . دخترم کلاس چهارم ابتدایی تحصیل میکند و ریاضی ایشان بسیار خوب است . چطور می تواند در المپیاد ریاضی شرکت کند و چگونه اطلاعات مربوط به نحوه سوالات و اجرا آن را بدست آورد . باتشکر
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  سلام. خیلی متشکرم. ببینید تا اونجا که ما می دونیم المپیاد ریاضی در مقطع دانش آموزان راهنمایی و دبستان در حال حاضر سالهای اولیه خودش را طی می کند و در سطح بین المللی نیز اعتبار چندانی ندارد. نحوه شرکت در این المپیادها قانونا باید از طریق باشگاه دانش پژوهان به مدارس اعلام شود. لیکن هنوز به دلیل این که این المپیاد ها در ابتدای کار خود هستند ساختار منسجمی برای آنها وجود ندارد. شما برای اطلاعات بیشتر می توانید با روابط عمومی باشگاه دانش پژوهان تماس حاصل فرمایید. شماره را از 118 بگیرید.
   
   
 نام:  Shima
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  aya sherkat dar olampiad niz be hoosh khasi hast ya na سوال ایشان با حروف فارسی: آیا شرکت در المپیاد نیاز به هوش خاصی دارد یا نه؟
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  سلام. قدر مسلم داشتن هوش بالا در هر آزمونی یاری دهنده است. در آزمون المپیاد ریاضی هم بسیار موثر است. اما یک نکته مهم این است که هوش شما در زمانی که برای المپیاد تمرین می کنید بالاتر می رود. البته این حرفها تماما به تعریف هوش بستگی دارد. همانگونه که در پاسخ یکی از سوالات نوشته ایم اکنون نظریه هوش چندگانه مطرح است و ... نهایتا این که کسی نمی تواند به خاطر این که فکر می کند هوش بالایی دارد یا فکر می کند هوش پایینی دارد به المپیاد ترغیب یا از آن رانده شود.
   
   
 نام: 
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  برای قبؤلی مرحله اؤل جؤاب دادن جند سؤال لازم است
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  سلام. به طور کلی نمی توان جوابی برای سوال شما ارائه کرد. اما سالهای گذشته معمولا کسانی که بیش از 8 سوال پاسخ داده اند در مرحله اول قبول شده اند.
   
   
 نام:  ضد حال
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  ایا ممکن است سؤالهای المبیاد سؤالی جؤاب نداشته باشد ؤجؤاب ندادن ان امتیاز داشته باشد
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  خیر. چنین چیزی نیست. شما می توانید سوال خود را مطرح فرمایید تا ما جواب آنرا به شما بگوییم.
   
   
 نام:  zahra
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  salam baraie taghviat hoosh che bayd kard سوال ایشان با حروف فارسی: سلام برای تقویت هوش چه باید کرد؟
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  زهرا خانم سلام. حال شما خوبه؟ جواب سوال شما را ابتدا باید در تعریف هوش جست. چرا که تا وقتی تعریف دقیقی از آن نداشته باشیم معلوم نیست چه چیزی را می خواهیم تقویت کنیم. آیا هوش را توانایی حل مسائل جدید مطرح می کنیم؟ توانایی بالا در یادگیری سریع مطالب می گوییم؟ توان بالا در جمع بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات یا... . برای تقویت هر کدام از موارد فوق باید تلاش کرد. به تازگی نظریاتی در ارتباط با چند بعدی بودن هوش مطرح شده است. یعنی این که هر فردی ممکن است در یک زمینه هوش بالایی داشته باشد و در زمینه ای دیگر هوشش زیاد بالا نباشد. خلاصه این هک بررسی این مساله به طور تخصصی در حیطه بخش المپیاد ریاضی وب سایت رشد نیست. لیکن به طور عمومی حل مسائل مختلف و دشوار، مطالعه منطق ریاضی، آشنایی با فنون حل مساله و حل سوالهایی از نوع سوالات المپیاد را در این زمینه موثر می دانیم.
   
   
 نام:  رش
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  با سلام. لطفااعضای کمیته المپیاد را معرفی کنید
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  با سلام. ما در مورد معرفی اعضای کمیته المپیاد وظیفه(حق) نداریم. این کار وظیفه باشگاه دانش پژوهان جوان است و ما اصولا (قانونا) نمی توانیم اقدام به این کار بنماییم. با آرزوی موفقیت شما دوست عزیز.
   
   
 نام:  فاطی
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  من در مدرسه عادی درس میخونم اما استعداد ریاضی دارم برای المپیاد کتاب ترکیبیات (علیپور)ایا خوب است چه بخونم
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  فاطمه خانم سلام. حال شما خوبه؟ اگر شما پیش زمینه ای از ترکیبیات ندارید به شماتوصیه می کنیم که کمی از کتاب ریاضیات انتخاب را مطالعه کنید بعد به سراغ کتاب آقای علیپور بروید. و اگر پیش زمینه دارید کتاب آقای علیپور خیلی مناسب است.
   
   
 نام:  احمد1369
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  در سوالات المپیاد به چه نکاتی باید توجه کرد؟آیا ابتکار و ذوق بهتر از دانستن مطالب زیاد است؟
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  نظر شخصی بنده این است که بله. فکر می کنم که تمام مسائل مرحله های اول و دوم المپیاد ریاضی با همین معلومات دبیرستانی حل می شوندو بهتر است که بیشتر سعی در بالا بردن توانایی های خود در حل مسائل داشته باشیم. هر چند معلومات مناسب در بعضی از موارد آدم رو خیلی جلو می اندازند.
   
   
 نام:  یک دوست
   
تاریخ مشاوره:  12/04/1384
سوال:  سلام جواب سوال های من را ندادید.اگر دوست ندارید جواب دهید لطفا برایم ایمیل بزنید.خود شما از چه وقتی با المپیاد آشنا شدید؟ بار اول که با سوالات برخورد کردید وضعیت چگونه بود؟ در امتحان نوبت اول از 30 سوال به چند سوال پاسخ دادید و این کار چفدر زمان برد؟ سال اول قبول شدید یا دوم؟ بیشتر قبول شدگان سال اول هستند یا دوم؟ با تشکر(امید وارم که جواب دهید)
     
تاریخ پاسخ:  13/04/1384 
پاسخ :  آقا ایمان سلام. من فرید امیرغیاثوند هستم که جوابتان را می دهم. از سال دوم دبیرستان با المپیاد آشنا شدم. بار اول که برخورد کردم احساس کردم از سوالات خوشم می آید هر چند خیلی سر در نمی آوردم. فکر کنم 12 سوال را(با احتساب نمره منفی) در سال دوم پاسخ دادم که این کار تمام وقت امتحان را صرف کرد. زمان ما سال اول دبیرستان حق شرکت در المپیاد ریاضی را نداشتیم و من سال دوم دبیرستان مرحله اول قبول شدم و سال سوم دبیرستان مرحله دوم کامپیوتر. بیشتر کسانی که در المپیاد قبول می شوند از سال سومی ها هستند. ببخشید که جواب سوال قبلیتون رو ندادیم.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 43    بازديد امروز: 36    كل بازديدها: 740382
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما