جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [185] [186] [187] [188] [189] [190] [191] [192] [193] [194] [195] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  کاوه
   
تاریخ مشاوره:  30/04/1388
سوال:  من سال اخر کارشناسی فیزیک هستم میخوام کنکور فیزیک پزشکی بدم بازار کارش تو ایران چه طوره؟
     
تاریخ پاسخ:  01/05/1388 
پاسخ :  سلام کاوه عزیز
فیزیک پزشکی بازار کار بدی نداره. البته بیشتر باید در شرکتهایی که فروشنده‌ی لوازم پزشکی هستند کار کنی. مگر رزومه‌ی خوبی داشته باشی و یا آشنا که به عنوان کارشناس یا محقق در مراکز تحقیقاتی بتونی کار کنی. رشته‌ی خوبیه در کل.
   
   
 نام:  ghazal
   
تاریخ مشاوره:  29/04/1388
سوال:  سلام من میخوام سال دیگه تو مسابقه اولین گام به سوی جایزه نوبل فیزیک کمک بخوام در باره موضوع و سطح کار این که چه امکاناتی باید داشته یاشیم (من تو دبیرستان فرزانگان درس میخونم)
     
تاریخ پاسخ:  31/04/1388 
پاسخ :  سلام غزل عزیز
در این مورد یک سر بزن به سایت باشگاه برای اطلاعات کلی. در مورد اینکه جه باید کرد: طبیعتاً مطالعه. منتهی باید اول یک دبیر یا راهنمای فیزیک که ممکنه از نزدیکان یا آشنایان باشن موضوعی رو انتخاب کنی. بنا به موضوع باید بری مطالعه کنی. از همین راهنما یا دبیر می تونی بپرسی. از این مطالعه و موضوع باید یک کار جدید (البته به نسبت مقطع تحصیلی‌ات) انجام بدی.
   
   
 نام:  sara
   
تاریخ مشاوره:  29/04/1388
سوال:  باسلام . من دانشجوی رشته ریاضی هستم . لطفا مرا در مورد المپیاد ریاضی و سوالهایش راهنمایی بفرمایید و اگر میشود یک سایت یا یک منبع خوب معرفی کنید.
     
تاریخ پاسخ:  31/04/1388 
پاسخ :  سارا جان سلام
این رو سؤال رو باید از بخش ریاضی بپرسی:
http://olympiad.roshd.ir/Consult/Consult.aspx?OlympiadName=Mathematics
   
   
 نام:  سعید
   
تاریخ مشاوره:  28/04/1388
سوال:  سلام در ریاضیات و فیزیک به خصوص فیزیک چقدر متن درس مهمه وچقدر حل تمرین؟ یعنی اینکه کدام روش بهتره : 1)وقت زیادی را صرف خواندن متن درس کرد و خیلی دقیق و با جزییات و با تامل فراوان درسنامه را مطالعه کرد و سعی در درک همه مفاهیم داشت و با کنجکاوی سوالات و چراهای مختلف پرسید و پس از ان مساله حل کرد . ویا اینکه 2)کمی سریعتر و با تامل و درنگی کمتر از روی متن عبور کرد و بیشتر توان و وقت خود را روی حل تمرین گذاشت و مسائل فراوان و تمرینهای متنوع و مختلف حل نمود .با تشکر از پاسخهای دقیق و کامل شما
     
تاریخ پاسخ:  30/04/1388 
پاسخ :  سلام سعید عزیز
از لطفت ممنون. این وظیفه‌ی منه. در مورد سؤال: جواب بستگی به خودت داره. گاهی نباید زیاد جزییات رو عملاً تکرار کرد و باید با تمرین که بهترین راه فهم فیزیکه، این کارو انجام داد. من خوندن کمی سریع‌تر ولی با حفظ دقت و تمرین رو پیشنهاد می‌کنم. یک مسأله رو می‌تونی شرایط مختلفی بهش بدی و حلش کنی.
   
   
 نام:  مهیار
   
تاریخ مشاوره:  28/04/1388
سوال:  سلام آقا ی مشاور من کتاب کتاب توماس و روش های برداریو میخوام بگیرم ولی واسه کتاب توماس چندتا انتشارات وجود داره وتوی هر کدوم از انتشارات چندین کتاب هست تازه کتاب روش های برداری روهم نمیدونم مال کدوم انتشارات هست اگه میشه لطفا واسه ی هردوتا کتاب نوع انتشارات و عنوان وشابک روهم بگین ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید
     
تاریخ پاسخ:  30/04/1388 
پاسخ :  مهیار عزیز سلام
1. ریاضیات توماس نشر دانشگاهی یا جلد اول ویرایش جدید ترجمه‌ی عالم‌زاده.
2. روش‌های برداری: نمی‌دونم دقیقاً کدوم کتابفروشی‌ها دارند. اینها رو سری بزن: خوارزمی روبروی دانشگاه تهران و خود انتشارات:
http://www.ketabeavval.com/Profile/?id=110641 نشر فرهمند.آدرس کاملش تووی صفحه‌ی کتاب اول که پیدا کردم هست. توماس رو هم باید داشته باشند. این هم مشخصات دو کتاب اگر می خوای:
http://www.adinebook.com/gp/product/9642715091

http://www.adinebook.com/gp/product/9640105368/ref=pd_sim_b_title_2/326-3698089-6249374
   
   
 نام:  الهه
   
تاریخ مشاوره:  27/04/1388
سوال:  بازم سلام . از راهنمایی های خوبتون واقعا ممنونم. یه سوال اساسی . می دونم که به این بخش ربطی ندارد ولی به عنوان فردی آشنا و غوطه ور در علم فیزیک می خوام ازتون بپرسم .من امسال 2تجربی بودم معدلمم 19/95 شد . اما هنوزم تردید دارم . من از رشته های ریاضی فیزیک رد خیلی دوست دارم ،از طرفی زیست و پزشکی را. اما واقعا نمی تونم بین علاقم به اون دو تمایزی قائل شوم.چطور یه نفر می فهمه که واقعا فیزیک رو دوست داره و یا استعدادشو داره؟ ببخشید که سوال غیر مرتبطی به این بخش پرسیدم ولی شما اگه به جای من در دریایی از تردید غرقه بودید چه کار می کردید؟ به نظرتون آمارو بخونم. واقعا ممنونم و ببخشید که سرتون رو درد آورد.
     
تاریخ پاسخ:  30/04/1388 
پاسخ :  الهه جان سلام
متوجه هستم. منتهی مطالعه در مورد رشته ها. اطلاعات عمومی درباره‌ی علوم مختلفبراحتی مشخص می‌کنه که به چی علاقه داری. استعداد کلمه‌ایه که من زیاد قبولش ندارم. چیزی جز تلاش و علاقه و پشتکار راه موفقیت آدمها در هر مسیری که طی می‌کنند نیست. فیزیک دنیای خودش رو داره. مشکله. ولی زیباست. زیست همپای فلسفی و تجربی فیزیکه. پزشکی و گرایشهای مختلفش و همینگ طور بقیه‌ی رشته های مهندسی و علمی هم جالب هستند برای کسانی که در علوم کاربردی-تحقیقات زیستی-و داروسازی یا صرف پزشکی علاقه‌هایی دارند مناسبند. مثال: خود من دوست دارم از پزشکی فقط در حد عمومی سر دربیارم. چون فیزیک می خونم مسلماً فناوری و صنعت برام جالبه حتی اگر نظری کار کنم. نجوم و زمین شناسی و حتی باستان شناسی برام جالبن چون هیجان انگیز هستند. هم مطالعه‌اش سغر مجازی برای من به دنیای طبیعته هم خودش می‌تونه باعث بشه من واقعاً سفرهایی رو از سر کنجکاوی برای دیدین جاذبه‌های طبیعی داشته باشم. این یک مثاله. حالا ببین تا چه حد یک رشته برات کنجکاوی اصلی و ماجراجویی علمی‌ات به حساب میاد و تا چه حد بقیه‌ی رشته ها رو دوست داری به عنوان اطلاعات عمومی در کنار کار اصلی‌ات داشته باشی.
بعد از این مسأله‌ی شغل هم هست. به این هم فکر کن. ببین اقتصاد چقدر می تونه تأثیردر زندگی‌ات داشته باشه. گاهی برخی تأمین هستند و بنابراین حداقل در کوتاه مدت نهایت یک کار تفننی پیدا می‌کنند تا دستشون توو جیب خودشون باشه. ولی برخی هستند که اقتصاد اولین اصل براشون به حساب میاد. بعد مواردی که گفتم. همه‌ی اینها رو برآورد کن و و با رشته ها آشنا شو متوجه می‌شی دقیقاً چه مسیری رو باید بری. مهم نیست اگر موقع کنکور یک رشته‌ی مرتب رو هم انتخاب کنی. ممکنه در اون زمان اولویت هات فرق کنه.
   
   
 نام:  دانیال
   
تاریخ مشاوره:  27/04/1388
سوال:  سلام.تا قبل از اینکه کارشناسی فیزیک را بگیرم فیزیک را دوست داشتم .اما الان دیگه دلسرد شدم.اخه 25 سالم شده.فکر می کنم دیر شده.تازه لیسانس گرفتم.تو کنکور هم بد شانسی اوردم.دانشگاه خوبی قبول نمی شم.نمی دونم چه جور بفهمم علاقم کاذب بوده یانه..لطفا راهنماییم کنیید.با تشکر
     
تاریخ پاسخ:  30/04/1388 
پاسخ :  دانیال عزیز
این دلسردی تصور نمی‌کنم به سن و سال ارتباطی نداره. فیزیکی ها این "طوری می شن گاهاً. البته کسانی که علاقه به فیزیک دارند. از من گرفته تا کسانی که بسیار هم موفق هستند. و تو هم مستثنی نیستی. درباره‌ کنکور فکرش رو نکن. مهم نیست. بگذار نتیجه بیاد. الان بشین کتابهای جبنی بخون که چند تا کار خوب اومده و اگر کتابهای دیگه رو هم نخوندی اونها رو هم بخون. استراحت کن و تفریح یادت نره.
بعد از اعلام نتایج اینجا در این باره بنویس. البته این جدای از مطالبی است که گاهاً سؤال ممکنه برات پیش بیاد و بخوای بنویسی. 25 سالگی اتفاقاً در ایران شده سن رفتن به مقطع ارشد البته جوون‌ترین. انگیزه رو خود فیزیک باید بهت بده. باید مطالعه کنی. کنجکاو باشی خبرهای علمی رو از سایتهای معتبر آزمایشگاه ها یا دانشگاه ها رو گروه‌های علمی بزرگ بخونی.
   
   
 نام:  نیلوفر
   
تاریخ مشاوره:  27/04/1388
سوال:  خیلی ممنون از اینکه سوال منو جواب دادید با این وجود میتونم از الان برا المپیاد دانشجویی در رشته ی فیزیک شروع به مطاله کنم و منابع اون چیه وتاریخ برگزاری ؟؟؟؟ ویه سوال دیگه تو جواب گفتید میتونم تو در مسابقات علمی نجوم شرکت کنم یعنی میشه همون مسابه ی سراسری نجوم ؟؟؟؟ با تشکر
     
تاریخ پاسخ:  27/04/1388 
پاسخ :  نیلوفر جان سلام
بله تعدادی از مسابقات نجوم سراسری هستند و در همه‌ی این مسابقه‌های نجوم اگر رده سنی نخوان می تونی شرکت کنی. در سایتهای نجوم همیشه اخبارش هست. و در مورد المپیاد فیزیک توضیحی به چند تا از بچه‌ها دادم نگاهی بنداز. منابع همون درسها و کتابهای تخصصی فیزیک هستند: الکترومغناطیس-تحلیلی-کوانتم-نسبیت. البته اگر المپیادی باشه که در واقع آزمون ارشد هم هست. اگر دانشگاهی باشه علاوه از اینها دروسی مثل جامد و پلاسما و غیره هم بنا به گرایشهای اون دانشگاه سؤال هست.
   
   
 نام:  حسین
   
تاریخ مشاوره:  27/04/1388
سوال:  من چیز هایی در مورد فیزیک کشف کردم نظریه های خود را کجا ارسال کنم تا از کشف های من حمایت بشود
     
تاریخ پاسخ:  27/04/1388 
پاسخ :  حسین عزیز سلام
همیشه باید در قدم اول هر چیزی که فکر می‌کنی بدست آوردی باید ببینی با قاونین بنیادی فیزیک تا چه حد سازگاره. در چه قالبی می‌گنجه. به کدوم حیطه‌ی فیزیک مربوط میشه و مدتها اون موضوع ها رو مطالعه کنی و بتونی یاد بگیری و جلو بری. اول باید روی پایه‌های فیزیک کار کنی تا بعد از پیشرفت در فیزیک کلاسیک به فیزیک مدرن برسی و همین‌طور ادامه پیدا کنه این روند.پس اولین کسی که باید مطلع بشه خودتی. دومین شخص یک استاد که در اون زمینه کارمی‌کنه تا راهنمایی ات کنه.
   
   
 نام:  arash
   
تاریخ مشاوره:  27/04/1388
سوال:  salam.mishe begin bara fizik modern kodum bahsa ro bayad bekhunim?man ketabe fizike novine ohaniano gereftam vali nemidunam kodum faslasho tu daneshgahe ma tadris mikonan
     
تاریخ پاسخ:  27/04/1388 
پاسخ :  آرش عزیز سلام
کتاب اصلی که برخی از اساتید بهش عادت کردند: ویدنر-سلز هست. البته اوهانیان یکی از نویسنده های خوب فیزیکه. و من هم توصیه می‌کنم کتابشو. نسبیت به طور کلی و چند فصل کوانتم که به شرودنیگر-عدم قطعیت و اصل طرد و پراکندگی رایلی و براگ اشاره داره و همین طور دوگانگی موجی ذره‌ای. حجم درس به استاد مربوط میشه ممکنه بیشتر هم بگه.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [185] [186] [187] [188] [189] [190] [191] [192] [193] [194] [195] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:  
E-Mail:  
بخش:
متن سوال:  

 

افراد آنلاين: 58    بازديد امروز: 12    كل بازديدها: 1868821
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما