جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  mamad
   
تاریخ مشاوره:  15/11/1392
سوال:  سلام لطفا یه چیزی بگیدازاین بی انگیزگی دربیام وانگیزم100برابرشود
     
تاریخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام، راستش انگیزه از هر آدمی به آدم دیگه متفاوته ولی در کُل برای اینکه انگیزه داشته باشی، اولین فکری که باید به سرت بزنه اینه که ثانیه هایی که از عرمت میگذره برنمیگرده. ولی خیلی زود هم پشیمون میشی که چرا راهکاری یا برنامه ای برای آینده نزدیکت و گذران زمان حال نداشتی.
   
   
 نام:  عرفان
   
تاریخ مشاوره:  14/11/1392
سوال:  سلام ببخشید من یه سوال داشتم برای المپیاد فیزیک، چه مباحثی رو بیشتر وقت بگذاریم،یعنی به کدوم مباحث بیشتر مسلط باشیم بهتره؟ لطفا جزئی بگویید و بطور کلی مثلا نگویید مکانیک مثلا بگویید دقیقا چه مباحثی از مکانیک رو بیشتر بخونیم ممنون
     
تاریخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام عرفان، مهمترین مباحث که از قضا اساسی ترین هم هستند، مباحث سینماتیک، گشتاورها، مرکز جرم، ترکیب سینماتیک با مباحثی مثل نور یا مفاهیمی مرتبط با الکترومغناطیس. و همینطور خود الکترومغناطیس در مباجثی چون برایند نیروها در قانون کولن، گشتاورهای مغناطیسی، محاسبه‌ی بارهای میله ای، صفحه ای و کره نسبت به یکدیگر، انواع مدارها و ترکیب چند مفهوم الکترومغناطیس با فیزیک نوین در کوانتم (البته کوانتم به معنای همون فیزیک جدید در دبیرستان). قوانین بقا که اتفاقاً با دونستن این قانون پایه ای طبیعت تمام مسائل کلاسیک حل میشن. گرما قانون گازها، گذار فازها از همه مهمتر هستند و البته ۱۰۰۰ نوع سؤال میشه باهاشون طرح کرد.

برای دیدن نمونه سؤالات در اینترنت هم جستجو کن فایلهاشون رو بگیر و تقریباً متوجه میزان فراوانی سؤالات در مباحث مختلف میشی. سؤالاتی که مشکل تر هستند، از تقارنهای مختلفی چون استوانه‌ای و کروی استفاده میکنند. مقل حفره در کره رسانا و غیره. در بخش مسابقه ی فیزیک هم نمونه سؤالات سالهای قبل و همینطور المپیادهای کشوری و جهانی و یا مشابه اونها گذاشته شده میتونی از اونها هم استفاده کنی. اینجا رو کلیک کن
   
   
 نام:  علی
   
تاریخ مشاوره:  12/11/1392
سوال:  با سلام. پسر من اول دبیرستان ( سوم راهنمایی به اول دبیرستان ) است و در ترم اول پسرفت زیادی داشته . دلیل این پسرفت چیست و چگونه میتوان آن را بر طرف کرد؟
     
تاریخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام، پیش از توضیحهای من، عذرخواهی بابت تأخیر. من ۱۰ روز پیش جواب را نوشتم ولی متاسفانه گاهی پیش می آید که صفحه با خوردن دست به کلیدها میپرد.

پسرفت تحصیلی از نظر من و البته بسیاری از کسانی نه فقط مشاوره تحصیلی بلکه مشاوره روانشناسی میکنند، طبیعی هست. دلایل زیادی ممکن هست داشته باشد. اولین مسئله، فکر به آینده و دومین مسئله استقلال فکری و در بهترین حالت استقلال شخصیتی ست. اولی به این معنا که در دوران راهنمایی ناخودآگاه، شخص آینده ترسیم میکند که تا چند سال آینده به آن میرسد. اتفاقاً از دید من این نشان خوبی ست. ولی نشان بدی هم میتواند باشد اگر و تنها اگر، شما به عنوان والدین و یا محیطی که پسر شما درس میخواند، بجای توجه به دو اصل مهم ذهنی این سنین، یعنی آینده و علائق و استقلال، سرکوبش کنید. یا به شکلی منفی بی توجهی کنید.

تحصیل فقط کتاب خواندن و کلاس رفتن و تمرین حل کردن نیست. مهمترین نقش را شما به عنوان والدین بازی میکنید در این زمان. میتواند کذار ساده و موفقی باشد میتواند برای همیشه (آینده نزدیک تا دور) پسر شما را سر دو راهی هایی که هیچگاه نتوانسته انتخابی بین شان داشته باشد، نگه دارد و این پسرفت بلند مدت خواهد بود. اگر این اتفاق هم بیفتد طبیعی است که خلاقیت، تصمیمگیریهای درست در بزنگاه های زندگی، از جمله کار و تحصیل و استقلال کامل از شما و بقیه، و بسیاری موارد دیگر به عدم توان در این مسائل تبدیل میشود.

البته در این مورد مسئله زیاد هست برای گفتن، ولی شما در این زمان نگران پسرفتش نباشید. ولی سعی کنید با دو نکته مهمی که عرض کردم، بدون زیاده روی در عمل و یا گفتار، به ایشان کمک کنید از این مرحله زودتر و با نتایح مثبت درآینده خارج شود. هیچ راه حل قطعی و مشخصی برای تمام اشخاص وجود ندارد که درست مانند یک سؤال بله و خیر بشود عمل کرد و نتیجه گرفت.

و توجه هم داشته باشید، اگر اساس کار مشکل داشته باشد، با دبیر گرفتن و کلاسهای اضافه رفتن جهت جبران و غیره هم حل ناشدنی ست. نیازی به این چیزها نیست. بد نیست ر محیط هایی که علاقه دارد (اگر با علائقش آشناست) قرارش دهید (در حد توان البته). شما نقطه شروع هستید، ولی راهی که باید طی شود جز پسرتان بطور مستقل نباید طی کند. نهایتاً به عنوان حامی که با ظرافت نظاره گر هست، و دخالتی در افکارش ندارد، کنارش باشید.

من از جزییات اطلاع ندارم وگرنه شاید با جزییات بیشتری مینوشتم. الان هم سن خوبی ست برای مطالعه آزاد و پیدا کردن سرگرمیهای خوب و علائق شخصی در کنار درسها. البته فعلا تا قبل از آزمونهای مهمی مثل کنکور که من تخصصی در مشاوره ی کنکور هم ندارم. ولی زیاد هم توجه به این مؤسسات آموزشی نکنید. بازاری ست که از نگرانی والدین و بچه ها برای آینده سود میبرند.

در صورتی که نیاز به نوشتن جزییات بیشتر هست، بنویسید تا در حد توان من هم وارد جزییات شوم.

موفق باشید
   
   
 نام:  hanieh
   
تاریخ مشاوره:  10/11/1392
سوال:  ببخشید منظورمو بد رسوندم منظورم پروژه نیست من هرکتابی میخونم یا انواع درس خوندنم نمیدونم درسته یا نه؟همش احساس میکنم کارم اشتباهه نیاز به استادی دارم که راه و طرز فکر رو بهم نشون بده دانشگاه بهمون استاد راهنما داده اما ایشون حتی نمیدونن چه درس هایی برای دوره ی لیسانسه!
     
تاریخ پاسخ:  16/11/1392 
پاسخ :  سلام هانیه، شاید علتش اینه که هنوز اعتماد به نفس کامل رو بدست نیوردی. اتفاقا اگر زیر نظر استادی یک کار پژوهشی انجام بدی بد نباشه. برای دروس مختلف از اساتید همون درس کمک بگیر. چه داخل دانشگاه چه بیرون از دانشگاه. تا زمانی که ارتباط وجود نداشته باشه تو نمیتونی خودت رو محک بزنی و کنفرانسها هم برای همین برگزار میشه. راه ارتباطی با وجود اینترنت هم زیاد هست بین دانش آموختگان یا اساتید و دانشجویان. و تأکید میکنم کتابهای خوب در هر زمینه میتونه استادی باشه برات. در هر درسی خواستی من میتونم کتابهای خوب رو با جزییات اینکه چطور باید بخونیشون برات معرفی کنیم.
   
   
 نام:  Mina
   
تاریخ مشاوره:  10/11/1392
سوال:  سلام.من اول دبیرستان هستم و در یکی از مدارس نمونه دولتی درس میخونم. به بعضی شاخه های رشته انسانی(یعنی بیشتر اینها: روانشناسی – وکالت – تاریخ – علوم سیاسی و اقتصاد )وبعضی شاخه های فنی مثل هنر – موسیقی و معماری هم علاقه دارم اما نظر والدینم اینه که برم تجربی و حفظ کردن مطالب هم برای من سخت تره با این وجود نمیدونم چی کار کنم به نظرم بیشتر علایقم آینده ای نداره. 1.چه رشته ای برم بهتره؟ 2.برای آمادگی داشتن برای کنکور کی و چطور وبا چه کتاب هایی شروع کنم ؟ ممنون میشم جواب بدید.
     
تاریخ پاسخ:  16/11/1392 
پاسخ :  سلام مینا، شاید منظور خانواده درآمد زایی و اشتغال بوده، ولی به نظر من موفقیت بخصوص در ایران شمه ی مالی میخواد. زیاد ربطی نداره چه رشته ای هستی. باید ببینی در موقعیتی که هستی چه وضعی داری. سعی کن روی علاقه جلو بری که همون شمه اقتصادی هم شکل بگیره. وگرنه هیچ کاری ضمانت مالی نداره. بخصوص اگر علاقه نداشته باشی خلاقیتی هم در ذهنیت ایجاد نمیشه که بخوای مسئله درآمدزایی رو برطرف کنی. در مورد کنکور اصلاً نظری ندارم. باید از مشاورین کنکور در سایتهای دیگه یا مشاوره حضوری کسانی که کارشون این هست بپرسی.
   
   
 نام:  سعید
   
تاریخ مشاوره:  04/11/1392
سوال:  سلام مکانیک آماری، زمینه ای که خیلی دوست دارم روی اون مقاله کار کنم. اما یه مشکلی هست: توی دانشگاه ما فقط یه نفرِ که آماری رو می دونه و اونم بهم گفت که بلد نیستم مقاله بنویسم و بهت کمک کنم، به همین راحتی!به نظر شما چیکار کنم؟ خوبه که تابستون بیام تهران و با استادای دانشگاه شریف یا آی پی ام کار کنم؟ ممنون.
     
تاریخ پاسخ:  09/11/1392 
پاسخ :  سلام سعید، خیلی خوبه که با دانشگاه ها یا موسسات قوی کار کنی. ولی دانشگاه های دیگه رو سر زدی؟ در کنفرانس فیزیک آماری شرکت کردی؟ میدونی کی کجا داره کار میکنه؟ من در بخش المپیاد فیزیک، لینک کنفرانسها رو گذاشتم. در اونجا میتونی استاد پیدا کنی و راهنمایی کتابی و مقاله و حتی مشاوره علمی بگیری. بهترین راه همون کنفرانس هست. اگر مهلتش تموم شده و یا برگزار شده برای امسال (psi.ir)، ببین چه موضوعهایی کار کردند و چه کسانی هئیت علمی و داوران منفرانس بودند با اونها تماس بگیر. چون میتونی سرچ کنی و ایمیل یا صفحه دانشگاهیشون رو پیدا کنی. مرکز تحقیقات هم احتمالاً ماده چگالیها و بخش گریدینگ کار میکنند. ولی قبلش همه چیز رو چک کن و ببین چه کسانی در اون زمینه کار میکنن.
   
   
 نام:  امیرحسین
   
تاریخ مشاوره:  04/11/1392
سوال:  سلام.من سال سوم ریاضی هستم و تومرحله اول المپیاد فیزیک پارسال(سال90) قبول شدم و مباحث فیزیک رو ب راحتی درک میکنم ولی تاحالا حتی یک سوال المپیاد فیزیک رو برای تمرین حل نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کمتر از یک ناه تا مرحله اول امسال مونده.تو این مدت کم چیکارمیتونم انجام بدم؟
     
تاریخ پاسخ:  09/11/1392 
پاسخ :  سلام، تمرین حل کن. مهم هم نیست نتونی کامل حل کنی. ولی سعی خودت رو کن. فیزیک بدون تمرین درک نمیشه. شاید فکر کنی که متوجه شدی. تمام کاربردهای فیزیک در همین تمرینات کتابی و در زندگی واقعی فیزیک روزمره هستند.
   
   
 نام:  سارا
   
تاریخ مشاوره:  04/11/1392
سوال:  سلامن ریاضم.منطقه 3 میخوام تازه برا کنکور شروع کنم به خوندن.میدونم دیره .ولی اگه این پنج ماه رو روزی 7تا8ساعت درس بخونم .امکان موفق شدن دارم.من دوساله پشت کنکورم.البته پارسال کنکور ندادم.دنبال یه برنامه ریزی 5ماهه میگردم.شما میتونید کمکی بهم بکنید.ممنون.
     
تاریخ پاسخ:  09/11/1392 
پاسخ :  سلام سارا، اگر مشاوره تحصیلی بود میتونستم. ولی این کنکور هست و نوع مشاوره ش فرق داره باید از مشاورین کنکور سؤال کنی حتماً.
   
   
 نام:  لاله
   
تاریخ مشاوره:  04/11/1392
سوال:  ایا دبیرستان افسری وجود دارد
     
تاریخ پاسخ:  09/11/1392 
پاسخ :  سلام، نظری ندارم. من مشاور فیزیک هستم. و فکر هم نمیکنم زیر دیپلم دانشکده افسری دانش آموز بگیره. ممکنه وابسته و تحت نامش باشه ولی درسها همون درسهای دبیرستان هستند و فقط نام مدرسه ممکنه ارتباطی با دانشگده افسری داشته باشه. مثل بقیه دانشگاه ها و موسساتی که تعداد کمی به نام خودشون دبیرستان هم دارند برای خانواده های وابسته به دانشگاه ها.
   
   
 نام:  hanieh
   
تاریخ مشاوره:  03/11/1392
سوال:  سلام یه سوالی ازتون دارم به نظرتون میشه در مقطع کارشناسی هم استاد راهنما پیدا کرد؟اگر بله چطور؟اخه من دانشجوی ترم4هستم ودراین 4ترم نیاز به داشتن استاد راهنما رو خیلی حس کردم امیدوارم جوابمو بدین ممنون
     
تاریخ پاسخ:  09/11/1392 
پاسخ :  سلام، بله میشه. درست مثل بچه های ارشد با استادی که مدنظرت هست صحبت میکنی میگی پروژه داری و دوست داری کار تجربی یا نظری کنی. و برات نتیجه گرفتن از کار مهم هست. بعد سعی کن زمینه رو هم طوری انتخاب کنی که با آنچه خوندی همخوانی داشته باشه و حتی کمی فراتر هم بره خوبه. چون در طول ترمهای آینده با موضوعهای اون درسها آشنا شدی قبلاً.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 68    بازديد امروز: 122    كل بازديدها: 1872345
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما