جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  استاد
   
تاریخ مشاوره:  02/02/1393
سوال:  برای آشنایی کامل و ساخت پنل های خورشیدی باید چه رشته ی درسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا را بخوانیم؟
     
تاریخ پاسخ:  02/02/1393 
پاسخ :  سلام، حالت حامد، نیمه رساناها، الکترونیک. اینها دروسی هستند که در لیسانس ارائه شدند. به طور کلی این مبحث به حالت جامد ارتباط داره که میتونه شامل درسهای دیگه ای چون پلاسما، لیزر و فوتونیک هم باشه. در ارشد هم حالت جامد و ماده چگال ولی حالت جامد یا اتمی و مولکولی گرایشهای اصلی رسیدن به ساعت پنلهای خورشیدی هستند که هم نظری و هم تجربی دارند. دکترای تخصصی هم بحثش جداست. در دفترچه تقریباً مشخص شده که چه گرایشهایی هست. البته یک مبحثی هم تحت عنوان انرژیهای نوین هست که باز انرژی خورشیدی جزئی از اون محسوب میشه.
   
   
 نام:  سعید
   
تاریخ مشاوره:  26/01/1393
سوال:  سلام خیلی ممنون. فیزیک پلاسما باید از شاخه های گرایش فیزیک اتمی باشه؟نه؟
     
تاریخ پاسخ:  30/01/1393 
پاسخ :  سلام، بله، کلا همه‌ی اینها زیر شاخه ی ماده چگال هستند. ولی به طور خاص میشه در نظر گرفت پلاسما زیر شاخه اتمی هست که البته کاربردهایی هم در شاخه‌های دیگه مثل اخترفیزیک، فوتونیک و غیره داره. ولی اگر بخوای سراغش رو از دانشگاه های مختلف جهان بگیری از شاخه اتمی میتونی پیداش کنی.
   
   
 نام:  سعید
   
تاریخ مشاوره:  23/01/1393
سوال:  سلام در مورد رشته فیزیک پلاسما توضیح بدین و بگید که وضعیت این رشته در حال حاضر در داخل و خارج به چه شکلیه؟
     
تاریخ پاسخ:  25/01/1393 
پاسخ :  سلام، پلاسما گرایشها و در واقع کاربردهای زیادی داره. به همین دلیل میشه گفت از پژوهش محض در فیزیک گرفته تا صنعت و حتی کارهای طراحی شهری و غیر شهری در بخش عمران و شهرسازی، کاربرد داره. من اینجا نمیتونم در مورد پلاسما نظر جامعی بدم. در واقع باید خود پلاسما رو بخونی تا متوجه بشی کجاها کاربرد داره یا اگر خوب مفاهیم رو گرفته باشی و با فیزیک آشنایی عمیقی داشته باشی، حدس بزنی که کجاها میتونه کاربرد داشته باشه. که اگر به این مرجله برسی یعی میتونی حتی کارآفرینی کنی.

در مورد دانشگاه های ایران، به طور خاص، من با دانشگاه های علوم و تحفیفات تهران، بهشتی، و تبریز آشنایی دارم ولی دانشگاه شیراز، صنعتی اصفهان و تا حدودی فردوسی مشهد فعال هستند در این زمینه. اگر کاربردهای پلاسما در فوتونیک و لیزر هم در نظر بگیریم که در واقع این رشته ها در هم تنیده هستند، میشه دانشگاه های کرمان، خواجه نصیر و چند دانشگاه دیگه رو هم میتونی در نظر بگیری.

طبیعتا کشورهای دیگه که صنعت و دانشگاه ارتباط زیادی با هم دارند، و بسیاری از بورسیه های دانشجویی هم از همین قراردادهای داشگاه-صنعت گرفته میشه، به نظر من شرایط خیلی خیلی بهتری دارند و خب امکاات کافی هم دارند. تقریباً اونقدر کشورهای پیشرفته و در حال توسعه مشغول و فعال هستند که نمیتونم مثال خاص بزنم که بگم فلان کشور خوبه. ولی در آسیا میتونم از ژاپن و سنگاپور نام ببرم و از اروپا میتونم آلمان رو مثال بزنم که واقعاً سرآمد کشورهای دیگه اروپایی هست.
   
   
 نام:  مهدی
   
تاریخ مشاوره:  18/01/1393
سوال:  من اول دبیرستانم تو امتحانات خرداد مشکل برام پیش ونتونستم امتحان بدم بعد مشکلم رفتم امتحان دادم اما ۸تک آوردم الان مخوام برم تکام پاس کنم اما نمیدونم بعد ازاین چه رشته برم درسم ضعیفه خیلی افراد بعضی مگند برو این رشته بعضی برو اون رشته تو خدا چکار کنم؟؟؟
     
تاریخ پاسخ:  21/01/1393 
پاسخ :  سلام، انتخاب رشته چند معیار داره. انتخاب بنا به علاقه خود شخص هست اگر هنوز انتخابی برای رشته نداشتی و نمیتونی با وضعیت موجودی که داری انتخاب رشته کنی، اول برنامه بریز و اراده کن که بخونی. هر رسشته ای بری نخونی به مشکل برمیخوری. منتهی عده ای با ریاضیات و فیزیک و شیمی مشکل دارند، و عده ای هم با کلمات و دروس انسانی. این دیگه خودت هستی که باید ببینی واقعاً کدوم یک از اینها شامل حال تو میشه. برای آینده نزدیک یعنی کنکور برنامه ای ریختی؟ یا دوست داری در محیط کار باشی و نه لزوما دانشگاه؟ یا حتی هنرستان فنی؟ تک آ.وردن یا نمره خوب آوردن هیج ملایک بر توانایی تو نیست. تو توانایی خودت رو ظاهراً تست نکردی اصلاً. تا تلاش نکنی مشخص نمیشه واقعاً نقاط ضعف و قوتت کجا هستن و اصلاً حتی نمره خوب یهم بگیری شاید از همون درس خوشت نیاد. تا بعد از امتحانات و تلاشی که برای پاس کردن دسهات میکنی، فکر کن. ولی اصلاً نه حرف دیگران رو ملاک قرار بده نه با وضعیت الانت خودت رو داوری کن.
   
   
 نام:  میثم
   
تاریخ مشاوره:  18/01/1393
سوال:  سلام من در حال تحصیل در رشته اپتیک ولیزر در دوره کارشناسی هستم واز طرفی بدون اطلاع از بازارکار این رشته وارد این رشته شدم حالا میخوام از شما بپرسم به نظرتون برای ارشد در رشته فوتونیک امتحان بدم یا فیزیک پزشکی؟یا اصلا در این مقطع بهترین گرایش فیزیک از نظر بازار کار برای ارشد چیه؟ قابل ذکر که بنده ترم6 هستم وباید در این برهه بهترین تصمیم رو بگیرم.از شما خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید.
     
تاریخ پاسخ:  19/01/1393 
پاسخ :  سلام، بازار کار رو در ایران اینطور نمیشه حدس زد. فرقی ندارن این دوتا در ایران. تعداد فارغ التحصیلان زیاد هست حتی اگر کار باشه. هرکدوم از این رشته ها مزیتهایی دارن و فرصتهای شغلی خودشون. کلا در ایران براساس تخصص نمیشه کار پیدا کرد. باید پروژه های تخصصی وجود داشته باشه که کاری هم باشه. ارتباط علم و صنعت و حوزه پژوهش هیچ وقت طوری نبود در ایران که بشه ارتباط شغلی هم برقرار کرد. فیزیک پزشکی گستره عمل نسبتاً بیشتر و فرصت واردات کالا هم داره. فوتونیک کارهای موردی لیزر و اپتیک، دانشگاهی و آزمایشگاهی خاص رو میتونه بگیره. به نظرم علاقه خودت رو هم در نظر بگیر و البته با دید منطق نسبت به وضعیت موجود بازار کار، تصمیم بگیر. اگر فکر میکنی به شکل دیگه ا یمیتونم توضیح بدم یا جزییات دیگه ای رو میخوای بدونی بنویس تا جواب بدم.
   
   
 نام:  رضا کریمی
   
تاریخ مشاوره:  15/01/1393
سوال:  چه کار کنیم حوصله یمان شود درس بخوانیم
     
تاریخ پاسخ:  19/01/1393 
پاسخ :  سلام، خیلی کارها میشه کرد. اولین و مهمترینش اینه که از خودت بپرسی خب تا کی میخوام بی برنامه بمونم. بالاخره در آینده کار، حرفه، یا دانشگاه جزئی اتز آینده من هست. حتی اگر نخوای بری دانشگاه که موردی هم نداره اگر نخوای، یک حرفه ای رو یاد بگیر و تووش موفق شو. از صد تا تحصیل کرده بهتر پول در میاری و وقتت رو هم تلف نمیکنی آخرش بگی دانشگاه این بود؟ پس کارش کو؟ من دیگه لیسانس یا ارشد فلان رشته هستم باید کار دفتری و غیره غیره داشته باشم. نه اینطور نیست. متاسفانه این توو جامعه ما بد جا افتاده که همه دیگه انگار اجباراً باید برن حداقل لیسانس رو بگیرن. این یک اشتباه بزرگه. حالا اینکه تو چقدر به درس نگاه کنجکاو و علاقه مندی داشته باشی یا نه نمیدونم. در این مورد چیز ننوشتی.
   
   
 نام:  زهرا
   
تاریخ مشاوره:  14/01/1393
سوال:  یک اینه کروی به فاصله کانونی 4cmاز یک جسم حقیقی تصویری مجازی داده است که طول ان 4 برابر جسم است نوع اینه وفاصله تصویر از ان چند سانتی متر است؟
     
تاریخ پاسخ:  19/01/1393 
پاسخ :  سلام، این سؤال رو در بخش پرسش و پاسخ فیزیک مطرح کن. جواب در کتاب درسی هست.
   
   
 نام:  دانش آموز
   
تاریخ مشاوره:  08/01/1393
سوال:  سلام عیدتون مبارک یه سوال داشتم الیته نیاز به جواب فوری دارم.لطفا سریع به من جواب بدید. سوال من هم اینه:برای اینکه شخصی بتواندتمام قدخودرادریک اینه ی تخت ببیندنشان دهیدکه قداینه برابربانصف قدشخص باشد.لطفاجوابم راسریع بدید سال خوبی داشته باشیدخداحافظ.
     
تاریخ پاسخ:  19/01/1393 
پاسخ :  سلام، این سؤال مربوط به بخش پرسش و پاسخ هست. جواب اینکه که در بخش نورشناسی کتاب درسی جواب سؤالت هست.
   
   
 نام:  سعید
   
تاریخ مشاوره:  07/01/1393
سوال:  چیکار کنم که ذرات بنیادی برکلی یا استنفورد و یا پرینستون قبول شم؟ هر چند که می دونم که قبولی در اونجاها خیلی خیلی سخته و از اون نشدن هاست. کافیه که راهی رو پیدا کنم تا از طریقش مطمئن شم به هدفم میرسم. اونوقتکه میشینم شب و روز تلاش می کنم تا بهش برسم مثل همون کاری که برای کنکور انجام دادم. اما تا زمانی که "راه و برنامه" رو نشناسم "هیچ انگیزه ای" برا ادامه دادن ندارم واین موضوع خیلی تا به حال اتفاق افتاده. اما مشکل اینکه نمی تونم برنامه ای منسجم چنان پیدا کنم که بتونه موفقیتم رو تا پایان دکترا یا پسا دکترا تضمین کنه.
     
تاریخ پاسخ:  19/01/1393 
پاسخ :  سلام سعید، پذیرفتن ریسک و ریسک کردن، جزء مهمی از زندگیه. شروعش با همین نوع تصمیم هاست. دانشگاه های بزرگی مثل برکلی، استنفورد، پرینستون، و یا در اروپا، کمبریج، آکسفورد و زوریخ و غیره، راه های ناممکنی نیستند. خیلیها هم میرن درس میخون اونجا. منتهی باید بدونی چه راهی رو طی کنی. در درجه اول مهمترین مسئله وضعیت تحصیلی، کارهای فوق برنامه یا اضافی در حوزه فیزیک، مقاله مهم هم نیست حرفه ای باشه، و فعالیتهایی شبیه اون، نشون دادن انگیزه، داشتن دو تا سه توصیه نامه از اساتیدی که میشناسنت، نمره زبان خوب که این روزها ملاک قرار گرفته.

ولی جدای از همه ی اینها چیزی جز خود فیزیک میتونه انگیزه کافی بهت بده. ما دو نوع رویکرد رو میتونیم بررسی کنیم: ۱. یکی اینکه که بریم از روشهای متقلبانه استفاده کنیم و پذیرش گرفتن از این راه اصلا سخت نیست و خیلیها انجام میدن، ۲. کارهایی که گفتم در بالا انجام بدی از الان و سعی کن روی موضوعهای خاص فوکوس کنی. تجربه خود من در ذرات نشون داد به خودم حداقل دونستن زیاد، و پراکنده خونی الا دیگه آدم رو به سمت اون موفقیتی که منظورت هست میبره، هرچند هر زمان وقت اضافه داشتی حتما مطالعه اضافه کن. ولی دنیای امروز دانشگاهی (نه در ایران) خیلی تخصصی شده و بهتره واقعاً روی یک یا چند موضوع خاص کار کنی و روشون تسلط داشته باشی. همین تضمین کننده ادامه راهت هست. چون همی الان هم بری موقعیت دکتراهایی که دانشگاه های خارجی اعلام میکنن ببینی تمایلشون به دانشجویهایی که قبلاً روی موضوعی که اونها کار کردند، مطالعه کرده، بیشتر هست.
   
   
 نام:  hadis
   
تاریخ مشاوره:  04/01/1393
سوال:  slm mikham darbareye bazare kare gerfik baraye dokhtara bishtar bedonam.
     
تاریخ پاسخ:  06/01/1393 
پاسخ :  سلام حدیث، اینجا بخش فیزیک هست و ما کلا در بخش مشاوره های علمی، رشته هایی مثل گرافیک رو نداریم متاسفانه که بتونیم راهنمایی کنیم. موفق باشی.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 42    بازديد امروز: 183    كل بازديدها: 1872550
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما