<<صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] صفحه بعد>>
                   

وضعیت بازار بازی‌های الکترونیکی قبل از آغاز فصل گرم بازی‌ها
22/03/1386
چند سالی است که بازی‌های الکترونیکی به‌عنوان یکی از پرمخاطب‌ترین بخش‌های بازار بزرگ فناوری اطلاعات شناخته می‌شوند و با توجه به وجود همیشگی تقاضای بالا در این صنعت به‌نظر می‌رسد که هیچ وقت عطش آن در جهان کم نشود.

به‌گزارش خبرگزاری ایتنا (ITNA)، بازی‌های الکترونیکی که امروزه علاوه بر مخاطبان جوان و نوجوان خود بزرگسالان را هم وسوسه می‌کند تا قسمتی از زمان فراغت خود را به آن اختصاص دهند، هم در زمینه‌ی نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری بازاری رقابتی ایجاد کرده‌اند که به‌سرعت پیشرفت می‌کند تا عطش بازی‌دوستان را سیراب کند.

با ورود Play Station Sony در چند سال گذشته و در پی آن XBOX از مایکروسافت و فعالیت‌های جدید Toshiba در این راستا، شاهد نقطه‌ی عطفی در بازار این سبک از بازی‌ها بودیم. به طوری که با ورود این کنسول‌ها در بازار و با توجه به تقاضای بالای این محصول، تجهیزات جانبی آن نیز به طور گسترده وارد بازار داخلی شد تا این بخش از بازار فعال‌تر از گذشته به حرکت خود ادامه دهد.
ایجاد بازار رقابتی باعث شد تا در زمینه‌ی نرم‌افزاری، کیفیت بازی‌های الکترونیکی به بازی‌های رایانه‌ای نزدیک‌تر شود و از آن طرف نیز کمپانی‌های ارائه‌کننده‌ی بازی‌های کامپیوتری نیز امکان اجرای برخی از بازی‌های پرطرفدار خود را به کنسول‌ها دادند تا رقابت شدیدتر شود.

به‌مرور گستره‌ی این رقابت به تجهیزات جانبی بازی‌ها نیز کشیده شد تا امروز به یکی از بخش‌های قابل‌توجه بازار تبدیل شود. در جدیدترین شاخص اعلام شده «باشگاه فعالان بازار» ICT (هفته‌ی دوم خرداد 86)، برندهای قدیمی و فعالی هم‌چون Genius، SONY و A4Tech در کنار تنها برند ایرانی این حوزه یعنی FARASSOO در جایگاه‌های بالای جدول ایستاده‌اند تا در کنار رقیب بزرگ اما محروم شده از فعالیت شفاف در بازار کشور یعنی: Logitech در این عرصه نیز رقابت سختی داشته باشند.

Genius که قبل از دیگران در این زمینه‌ی جدید و به‌شدت رو به رشد از بازار فعال شده است با حفظ اعتبار قدیمی خود و با زنده کردن خاطرات کنسول بازی میکرو در نزد کاربران قدیمی با کسب شاخص 188 محبوب‌ترین برند بازار «بازی‌های الکترونیکی» (Gaming) کشور است.

Sony نیز که با توجه به موارد ذکر شده یکی از محبوب‌ترین برندهای تجهیزات و وسایل Gaming می‌باشد و مقام اول این حوزه را در بازار جهانی داراست در بازار ایران با شاخص 145 سهم دوم را دارد. اگر Sony بتواند از گزند انواع اجناس تقلبی با مارک سونی در بازار ایران خلاص شود و ضمنا پلی‌استیشن هم تا حدی موفق‌تر از گذشته عمل کرده و هم‌چون اروپا و امریکای شمالی در این بازار هم پرطرفدار شود حتما در شاخص بعدی جایگاه بهتری خواهد داشت.

درجایگاه سوم نیز A4tech با شاخص 119 قرار دارد که کیفیت محصولاتش در کنار قیمت نه‌چندان بالای آن و نیز فعالیت قدیمی این برند در بازار لوازم جانبی می‌تواند توجیه مناسبی برای حضورش در این جایگاه باشد.

اما آن‌چه جالب توجه به‌نظر می‌رسد حضور برند ایرانی FARASSOO در جایگاه بالای جدول است که با شاخص 118 در حالی در جایگاه چهارم و بسیار نزدیک به A4Tech قرار گرفته است که مدت زمان زیادی از حضورش در عرصه‌ی تجهیزات بازی نمی‌گذرد. Logitech نیز با همه‌ی مشکلات جدیدش برای فعالیت در ایران به جایگاه نه‌چندان درخور پنجم بسنده کرده است.

با توجه به این‌که شاخص هفته‌ی اخیر طرح S&P برای اولین بار موضوع Gaming را مورد بررسی قرار داده است و هم‌چنین تأثیر قابل‌توجه بازی‌های رایانه‌ای بر محصولاتی هم‌چون: کارت‌های گرافیک، کیس و پاور، موس، کیبورد، گیم‌ویل و گیم‌پد به‌نظر می‌رسد تا شش ماه دیگر و اعلام شاخص جدید از طرف باشگاه، بازار شاهد ورود نام‌های جدید با محصولاتی متنوع‌تر و رقابت‌هایی بس‌فشرده در این حوزه‌ی جدید باشیم به‌خصوص آن‌که تابستان و فصل گرم بازی‌های الکترونیکی با پایان امتحانات در راه است و حداقل در این باب، جوجه‌ها را باید آخر تابستان شمرد!

شاخص اس‌اند‌پی (S&P) نتیجه‌ی آمارگیری هفتگی درباره‌ی موضوع‌ها و اقلام مختلف از اعضای باشگاه فعالان بازار «آی ‌سی ‌تی» کشور می‌باشد. آرای اعضای این باشگاه متشکل از حدود 2000 واحد فعال در امر توزیع و فروش محصولات رایانه‌ای و ارتباطات بوده که به‌صورت آنلاین در پورتال www.sandp.ir ثبت، جمع‌اوری و به‌صورت نمودارهای آماری ارائه می‌گردد.

بدون هرگونه ادعای مربوط به‌میزان جامعیت شاخص ارائه شده، این آمار به‌تفکیک تهران و شهرستان‌ها و نمودارهای مقایسه‌ای آن و نیز تحلیل‌های مرتبط با هر شاخص و آرشیو شاخص‌ها در سایت به‌نشانی ذیل برای دسترسی عموم موجود می‌باشد.

www.sandp.ir

«جمیر دی واتسون» برنده‌ی جایزه‌ی نوبل که پس از گذشت 50 سال از همکاری در زمینه‌ی کشف ساختار مارپیچ دوتایی مولکول وراثتی دی. ان ای. (DNA)، موفق به مشاهده‌ی ژنوم خود شد آن را برای استفاده‌ی علمی در اختیار یک مرکز تحقیقاتی قرار داد. محققانی که پروژه‌ی ژنوم «واتسون» را انجام دادند اعلام کردند که در این پروژه یک گام به‌سوی سرعت بخشیدن به این روش و نیز کاهش هزینه آن پیش رفته‌اند.

متن كامل خبر

 

گوگل بد‌ترین موتور جست‌و‌جو!!!
22/03/1386
سازمان بین‌المللی ناظر بر حریم خصوصی، گوگل را به‌دلیل مراقبت فراگیر از کاربران خود و تحکیم دشمنی علیه حریم شخصی، بدترین موتور جست‌وجوی اینترنتی خواند.

به‌گزارش ایسنا، سازمان نظارت بر حریم خصوصی، آزادی‌های شهروندی و حقوق بشر (Privacy International) براساس یافته‌هایی - که حاصل شش ماه پژوهش این سازمان است - گوگل را در زمینه‌‌ی رعایت حریم شخصی کاربران در میان 23 شرکت موتور جست‌وجوی اینترنتی در رتبه‌ی‌ آخر قرار داد و شرکت‌های «مایکروسافت» و «یاهو» در جایگاه بهتری نسبت به گوگل قرار گرفتند.

این سازمان اعلام کرد: هرچند قرار دادن گوگل در ردیف آخر این رتبه‌بندی جنجال‌برانگیز خواهد بود اما در حین این تحقیقات، موارد بی‌شماری از نقض و مخالفت با رعایت حریم شخصی در عملکرد گوگل در مقایسه با موتور‌های جست‌وجوی اینترنتی دیگر مشاهده شد.

این گروه هم‌چنین میزان زیادی از داده‌هایی را که گوگل درباره‌‌ی کاربران جمع‌اوری کرده را نیز ذکر کرده است اما مسؤولان اجرایی گوگل درباره‌ی یافته‌های این گزارش، حاضر به اظهارنظر نشده‌اند اما این سازمان در نامه‌ای سرگشاده به گوگل، این شرکت را متهم کرد که در واکنش به یافته‌های این گروه، به بدنام کردن آن اقدام کرده و خواهان عذرخواهی گوگل شد.

متن كامل خبر

 

ساخت روبات سه اینچی برای کنترل صحت سیم‌های برق زیرزمینی
22/03/1386
یکی از محققان دانشگاه واشنگتن موفق به ساخت و آزمایش یک روبات سه اینچی برای کنترل صحت و کارایی کابل‌های زیرزمینی حامل ولتاژ بالا شد.
به‌گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پروفسور «الکساندر مامیشوف» در دانشگاه واشنگتن در حال آزمایش نهایی این روبات خزنده است که افت الکتریکی، بریدگی‌ها و آسیب‌های احتمالی در سیم‌های دارای ولتاژ بالا را کنترل و بررسی می‌کند.
در ساختار این روبات از سه حسگر برای بررسی صحت کابل‌های الکتریکی استفاده شده است.
این استاد مهندسی برق هم‌چنین با چندین شرکت و گروه صنعتی برای تولید تجاری اختراع خود مذاکره کرده است.

متن كامل خبر

 

اثر انگشت ديجيتالي در گذرنامه‌هاي آلماني
20/03/1386
آلمان قصد دارد به‌منظور مبارزه با جرايم سازمان‌يافته و تروريسم بين‌المللي علاوه ‌بر قرار دادن تصاوير ديجيتالي در گذرنامه‌ي افراد، اثر انگشت ديجيتالي آنان را نيز ذخيره كند.
به‌گزارش‌ ايرنا به‌نقل از «اي. ‌تي. ‌ورلد»، وزارت فدرال آلمان اعلام كرد تمامي گذرنامه‌هاي جديد - كه از نوامبر 2007 صادر شده‌اند - علاوه بر ذخيره‌ي عكس ديجيتالي - كه از سال ‪ ۲۰۰۵ ‬بر روي يك تراشه در اين گذرنامه‌ها قرار گرفته است - دو اثر انگشت ديجيتالي را نيز ذخيره مي‌كند.
اثر انگشت فقط روي تراشه‌هاي گذرنامه ذخيره مي‌شود اما عكس‌ها هم‌چنان در پايگاه داده‌هاي مقام‌هاي محلي نيز ذخيره مي‌شوند.
يك اصلاحيه‌ي جديد قانوني در آلمان به پليس و ديگر مقامات رسمي مجاز امكان مي‌دهد كه به‌طور آنلاين به اين پايگاه داده‌ها دسترسي داشته باشند.
به‌گفته‌ي يك سخنگوي وزارتي، آلمان برخلاف چندين كشور ديگر در اروپا و ديگر نقاط جهان، هيچ پايگاه داده‌ي مركزي براي تصاوير و يا اثرانگشت تمامي شهروندان و يا خارجي‌هاي به‌ثبت رسيده در اين كشور ندارد و در حال حاضر نيز فاقد هرگونه طرح و برنامه‌اي براي ايجاد چنين پايگاه داده‌اي است.
در آلمان فقط تصاوير و اثر انگشت مجرمان و كساني كه از آلمان درخواست رواديد كرده‌اند در يك مركز اطلاعات متمركز است.
گفتني است تنها كساني مي‌توانند گذرنامه‌ها شامل: عكس و اثر انگشت ديجيتالي را بخوانند كه به يك پروتكل رمزي جديد مجهز باشند.
به‌گفته‌ي اين سخنگو، آلمان قصد دارد در سال‪ ۲۰۰۸‬ كارت‌هاي شناسايي جديدي را براساس ويژگي‌هاي زيست‌سنجي (بيومتريك) معيني براي تمامي شهروندان تهيه كند.
جلوگيري از صدور كارت‌هاي شناسايي تقلبي، تقويت احراز هويت افراد و نيز ايجاد امكان اعتباربخشي به خدماتي مانند: خريد آنلاين از جمله اهداف تهيه‌ي كارت‌هاي شناسايي زيست‌سنجي است.
آلمان اميدوار است تا سال‪ ۲۰۱۰‬ اطلاعات مهم در مورد تمامي شهروندان و ساكنان به‌ثبت رسيده اين كشور در يك پايگاه داده‌ي مركزي جمع شده باشد. اين اطلاعات شامل نام، تاريخ تولد و نشاني فرد مي‌شود اما عكس و اثر انگشت وي را در بر نمي‌گيرد.
از زمان آغاز اين طرح در هفته‌ي گذشته تاكنون، مقامات مجري قانون در آلمان و اتريش به پايگاه داده‌هاي اثر انگشت جنايي يكديگر به‌طور الكترونيكي دسترسي يافته‌اند.
از سال‪ ۲۰۰۶‬ تاكنون و در راستاي يكي از چندين اقدام مورد توافق برخي كشورهاي اتحاديه اروپا و تحت معاهده‌اي در سال ۲۰۰۵‬ آلمان و اتريش پايگاه داده‌هاي «دي. ‌ان. ‌اي.» (DNA) خود را در اختيار يكديگر قرار داده‌اند.

 

سريع‌تر شدن سريع‌ترين رايانه‌ها
19/03/1386
يك دانشمند امريكايي مي‌گويد: طراحان «ابررايانه‌ها» (Supercomputers) ممكن است در حال رقابت در افزايش به‌مراتب بيش‌تر توانايي بسياري از برنامه‌هاي نرم‌افزاري هنگام توليد آن‌ها باشند.
به‌گزارش سايت «ساينس ديلي» (Science Daily)، «فيصل سعيد» دانشمند و محقق دانشگاه «پوردو» (Purdue University) گفت: سريع‌ترين رايانه بين سريع‌ترين‌ها به‌زودي عرضه مي‌شود. مزيت اين رايانه استفاده از محاسبات «چند هسته‌اي» (Multi Core) است.
او اضافه کرد: در آينده نمي‌توانيد رايانه‌اي نداشته باشيد که «چند هسته‌اي» (Multi Core) نباشد. چيپ‌هاي «چند هسته‌اي» همه‌جا يافت مي‌شوند و همه‌ي برنامه‌نويسان بايد حيله‌هاي جديد آن‌ها را بياموزند.
رايانه‌هاي «چند هسته‌اي» بيش از يک «واحد پردازش مركزي» (CPU) در يک چيپ رايانه دارند. به‌عبارت ديگر هرکدام يک رايانه‌ي جداگانه محسوب مي‌شوند. در چند سال آينده، رايانه‌هاي جديدي با کارايي زياد داراي صدها رايانه‌هاي شخصي (PC) بر روي يک چيپ به بازار عرضه خواهند شد.
«سعيد» (Saied) گفت: رايانه‌هاي «چند هسته‌اي» در چند صنعت با تکنولوژي بالا مثل: مدل‌سازي آب و هوا، طراحي سلاح‌هاي نظامي و توسعه‌ي دارو مورد نياز خواهند بود.
اين محقق اضافه کرد: «در پنج يا شش سال آينده، رايانه‌هاي «لپ تاپ» (Lap Top) اين امکانات را خواهند داشت و با همان موانعي كه در سر راه ابررايانه‌هاي امروزي است روبه‌رو خواهند شد.
افرادي كه بر روي رايانه‌هاي «دسك‌تاپ» (Desktop) برنامه‌نويسي مي‌كنند نيز با اين چالش مواجه خواهند بود. کساني که فکر مي‌کنند با ابررايانه‌ها و پردازشگرهاي موازي کاري ندارند در آينده مي‌فهمند که به اين مهارت‌ها نيز احتياج خواهند داشت».

متن كامل خبر

 

كاغذ سخنگو!!
18/03/1386
دانشمندان موفق به طراحي يك كاغذ ديجيتالي شده‌اند كه مي‌تواند با فرد كاربر صحبت كند.
به‌گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان دانشگاه «ميد سوئدين» يك بيل‌بورد كاغذي تعاملي ساخته‌اند كه اصوات ضبط‌شده‌اي را در واكنش به تماس كاربر بروز مي‌دهد.
در نمونه‌ي اوليه از اين صفحه‌ي نمايش از جوهرهاي رسانا استفاده شده است كه نسبت به «فشار» حساس هستند.
محققان طرح اين كاغذ اعلام كردند كه از اين فناوري مي‌توان براي تبليغ آگهي استفاده كرد و در آينده نيز در بسته‌بندي‌هاي كالا و محصولات به‌كاربر گرفته شود.
اين محققان مي‌گويند: وقتي شما به بيل‌بورد (صفحه‌ي آگهي) نزديك شده و دست خود را روي كارت پستالي كه تصوير يك ساحل را نشان مي‌دهد قرار ‌دهيد، مي‌توانيد توصيف بسيار مختصري از آن ساحل را بشنويد.
كليه‌ي قابليت‌هاي اين بيل‌بورد، لايه‌اي از كاغذ ديجيتالي است كه در قطعات الكترونيكي پيچيده شده است.

متن كامل خبر

 

دومين مسابقه‌ي طراحي معماري كامپيوتر در دانشگاه صنعتي شريف
12/03/1386
دومين دوره‌ي مسابقه‌ي «طراحي معماري كامپيوتر» در دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد.
به‌گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «دكتر اميرحسين جهانگير» عضو هيأت علمي دانشگاه صنعتي شريف و مجري اين مسابقه اظهار داشت: هدف از برگزاري اين مسابقه، ايجاد شور و اشتياق ميان دانشجويان در زمينه‌ي طراحي سخت‌افزار است تا بدان گرايش پيدا كرده و استعدادهاي خود را در آن كشف كنند.
وي درباره‌ي چگونگي برگزاري اين مسابقه تصريح كرد: اين مسابقه‌ها طي دو روز در دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد که در روز اول يك سؤال «طراحي معماري» مطرح شد تا براي مثال، نوعي كامپيوتر يا ماشين حساب با ويژگي‌هاي خاص طراحي و به‌كمك نرم‌افزارها شبيه‌سازي كنند.
سپس در روز دوم اين مسابقه‌ها، شبيه‌سازي انجام و روي مدارات برنامه‌نويسي اجرا شود و بدين‌ترتيب دانشجويان از مراحل ابتدايي تا انتهايي طراحي يك ريزپردازنده را برعهده گرفتند.

متن كامل خبر

 

تشكيل انجمن مخترعين كشور
12/03/1386
«انجمن مخترعين كشور» با تصويب و تأييد اساس‌نامه در وزارت كشور و اخذ مجوزهاي لازم فعاليت رسمي خود را آغاز كرد.
به‌گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، «حسين سعيدي» قائم‌مقام اين انجمن گفت: در اولين جلسه‌ي رسمي انجمن، مهندس «محمدرضا رضاپور» به‌عنوان دبير كل انجمن منصوب شدند و انجمن فعاليت رسمي خود را آغاز كرد.
وي توجه هرچه بيش‌تر دولت به مخترعان و كمك بيش‌تر به آنان را خواستار شد و افزود: اين انجمن با توجه به وضعيت نامطلوب مخترعان كشور، عدم حمايت جدي دستگاه‌هاي دولتي، مشخص نبودن متولي حمايت از مخترعان و ناشناخته ماندن اختراعات آنان تأسيس شده است.
«سعيدي» در ادامه اظهار داشت: اين انجمن با هدف ارائه‌ي راه‌كارهاي مناسب و كمك به مخترعان جهت تبديل تحقيقات و اختراعات به محصول و برقراري ارتباط و تعامل ميان انجمن با ساير تشكل‌هاي علمي، صنعتي و سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي و هم‌چنين شناسايي و حمايت از مخترعين جوان و گمنام تشكيل شده است.
وي درباره‌ي ساير اهداف اين انجمن گفت: انتشار نشريه و ايجاد سايت اينترنتي و بانك اطلاعاتي مخترعين از ديگر اهداف انجمن خواهد بود. انجمن سعي خواهد كرد با ارائه‌ي طرح‌ها و پيشنهادها و راه‌كارهاي علمي تخصصي به نوسازي صنايع كشور كمك کند.
علاقه‌مندان و مخترعان جهت عضويت در اين انجمن و كسب اطلاعات بيش‌تر مي‌توانند به‌نشاني اينترنتي اين انجمن به‌نشاني www.iia.ir و يا به‌نشاني: تهران، خيابان ايران‌شهر جنوبي، پلاك 71 مراجعه کنند.

متن كامل خبر

 

گوگل و توقف آگهی‌های ارائه‌ی خدمات مقاله‌ای
04/03/1386
«گوگل» (Google) - بزرگ‌ترین موتور جستجوگر جهان- قصد دارد آگهی‌های خدمات ارائه‌ی مقاله را ممنوع کند. در این میان ادعا می‌شود شرکت‌های خدماتی ارائه دهنده‌ی مقاله، باعث بی‌ارزش شدن مدارک دانشگاهی شده‌اند.
به‌گزارش سایت «تایمز آنلاین» از ماه آینده، گوگل تبلیغات شرکت‌هایی - که هزاران مقاله و پایان‌نامه در قیمت‌های بین 70 تا 5000 پوند در تمام جهان به فروش می‌رسانند - نمی‌پذیرد.
مقاله‌ها معمولاً توسط شرکت‌های «مستقل» یا فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نوشته می‌شود و لذا پیگیری مالکیت معنوی آن‌ها از طریق نرم‌افزاری مشکل است.
این در حالی است که مقاله‌ها بیش‌تر اوقات توسط دانشجویان خارجی خریداری شده و به اسم خود آن ها ثبت می گردد.
سخنگوی گوگل گفت: «تصدیق می‌کنم که در حال تغییر سیاست هستیم. این تغییرات در جهت نپذیرفتن تبلیغاتی است که خدمات مقاله‌ای دانشگاهی را توسعه می‌دهند. گوگل متعهد است که بالاترین استانداردها را برای پذیرش تبلیغات رعایت کند.
شرکت‌های ارائه دهنده‌ی خدمات مقاله‌ای به‌خاطر این تغییر موضع گوگل به‌شدت عصبانی شده‌اند اما دانشگاه‌ها معتقدند دست نیافتن آسان به مقاله‌های آماده، اولین قدم مثبت برای حرکت در مسیر صحیح است.
«دورموند بون» (Drummond Bone) رئیس شورای گروه «آمبرلا» (Umbrella) متشکل از معاونین دانشگاه‌های انگلستان می‌گوید:
«سایت‌های ارائه‌ی مقاله ادعا می‌کنند دانشجویان صدها پوند برای انواع مقاله‌ها می‌پردازند و این مقاله‌‌ها را به‌نام خود ثبت نمی‌کنند در حالی که می‌دانیم همه‌ی این ادعاها پوچ و مضحک هستند».
وی می‌افزاید: «درباره‌ی این کار بسیار حساس هستیم چون این دزدی‌ها، ارزش تلاش دانشجویانی را که سخت کار کرده‌اند تا مدارک دانشگاهی خود را بگیرند پایین می‌آورد.
هم‌چنین این کار به دانشجویانی که حقوق مالکیت معنوی آن‌ها زیر پا گذاشته شده است ضرر می‌زند زیرا آن‌ها هیچ سودی از تحقیق خود و تجربه‌ی آموزشی دریافت نمی‌کنند».
اعضای شورای «آمبرلا»ی دانشگاه‌های انگلستان، جریمه‌ی سنگینی برای دانشجویان که حقوق مالکیت معنوی را زیر پا می‌گذارند در نظر گرفته است.
این در حالی است که پیش از این، بسیاری از سازمان‌ها از نرم‌افزارهای ضد حقوق مالکیت معنوی مقاله‌ها استفاده می‌کرده‌اند.
شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی مقاله اجزای یک صنعت بسیار پردرامد هستند.
«پیتر تایلور» (Peter Taylor) از سایت «بزرگ‌ترین کتاب‌خانه‌ی موضوعی آنلاین» (Coursework.info) ادعا کرد که این سایت در سال گذشته 240000 کاربر ثبت شده داشته است که از 400000 پوند گردش مالی، 50000 پوند سود بوده است.
در تلاشی برای کمک به دانشگاه‌ها جهت کاهش زیر پا گذاشتن حقوق مالکیت معنوی، همه‌ی این‌گونه مقاله‌ها به «تورنتین» (Turnitin) انگلستان اضافه شدند.
«تورنتین» پایگاه داده‌ی جلوگیری از زیر پا گذاشتن حقوق مالکیت معنوی است که در بیش‌تر دانشگاه‌ها از آن استفاده می‌شود.
اگرچه «ماتیو ویلسون» (Matthew Wilson) مدیر عامل سایت «مقاله‌نویس» (Essaywriter.co.uk) می‌گوید:
«امکان دارد شرکت‌های قانونی هم با چنین هشدارهایی به دانشجویان در عدم استفاده از مقاله‌های تقلبی آسیب ببینند».
وی از محدودیت کلی اعمال شده توسط گوگل در هر دو زمینه‌ی ارائه‌ی مقاله‌های تحقیقاتی و تألیف شده انتقاد کرد زیرا معتقد است بیش از 80 درصد مشتری‌های این‌گونه مقاله‌ها از گوگل هستند.
او می‌گوید:
«از این کار خیلی عصبانی هستیم. یک شرکت قانونی هستیم و 3500 محقق، ناظر و استاد و یک پایگاه بزرگ مشتری داریم».
وی هم‌چنین می‌گوید:
«مشتری‌هایش دامنه‌ی وسیعی از افراد را دربرمی‌گیرد از والدین بچه‌ها - که مشکلات‌اشان با مطالعه‌ی موضوع‌های مطرح شده در سایت حل می‌شود - گرفته تا دانشجویان خارجی که انگلیسی زبان دوم آن‌ها است».
او می‌افزاید:
«دانشجویان معمولاً در موضوع‌هایی فعالیت می‌کنند که قرار است از آن‌ها امتحان گرفته شود بنابراین وقتی به سختی تلاش می‌کنند و دست خالی از جستجوی مقاله‌ها برمی‌گردند احساس شکست می‌نمایند. بنابراین اغلب فکر می‌کنند از حمایت‌های لازم برخوردار نیستند. در حالی که بعد از پرداخت 10000 پوند در سال هیچ معلوماتی به‌دست نمی‌آورند».
«ویلسون» (Wilson) استاد سابق دانشگاه‌های انگلیس می‌گوید: مقاله‌های سفارشی شرکتش به‌عنوان راهنما یا ابزاری برای دانشجویان نوشته شده است و در تدوین آن‌ها کم‌تر به کار زیربنایی توجه شده است.
شرکت او که خدمات ترجمه نیز ارائه می‌کند؛ از حقوق مالکیت معنوی حمایت نموده و در تمام مقاله‌های تحقیقاتی که به‌فروش می‌رساند از قانون کپی‌رایت تبعیت می‌کند».
این در حالی است که تحقیقات به‌طور باور نکردنی نشان داده است هزاران نوجوان 10 تا 18 ساله انگلیسی از طرح‌های دولتی برای آموزش قانونی تبعیت نمی‌کنند.
در فروردین 1386 (مارچ 2007)، وزیر آموزش و پرورش انگلستان گفت: نوجوانانی که ترک‌تحصیل می‌کنند یا در سن 16 سالگی سر کار می‌روند اگر از ادامه‌ی تحصیل اجتناب نمایند، 50 پوند جریمه می‌شوند.
او اضافه کرد:
«در سال 1392 (2013 میلادی) انتظار می‌رود جرایمی نظیر: محدودیت در صدور گواهی‌نامه برای افراد کم‌شماری که به عدم ادامه‌ی تحصیل به‌شدت پافشاری می‌کنند در نظر گرفته شود».
بنا به گزارش منتشر شده در روزهای اخیر توسط «مؤسسه ی آموزشی CFBT» این نگاه به‌طور نگران‌کننده‌ای خوش‌بینانه است و پیش‌بینی می‌شود مجازات‌های قانونی باید برای بسیاری از جوانان مردودی اعمال شود.
این مجازات‌ها می‌تواند تأثیرهای خطرناکی در فرایند آموزش بگذارد زیرا بدین‌ترتیب به‌سمت اجبار در آموزش منحرف می‌شویم.
نویسندگان این گزارش می‌افزایند:
اعمال اجبار در آموزش در «مقیاس بزرگ»، برنامه‌ی درسی، نظارت و فعالیت‌های اجرایی را به‌طور فزایده‌ای وسعت می‌دهد.
به این ترتیب با مخالفت‌هایی در مقیاس‌های بزرگ مواجه می‌شویم و سؤال پیش می‌آید چه سازمانی در سال 1392 (2013 میلادی) مسؤولیت وادار کردن نوجوانان غیرمشتاق به مطالعه را برعهده می‌گیرد.
در نتیجه آن سازمان ناتوان خواهد بود زیرا «سن ترک تحصیل» در انگلستان به‌عنوان یک سیاست حیاتی افزایش خواهد یافت.

متن كامل خبر

 

سریع‌ترین روبات صنعتی
21/02/1386
محققان از «مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه» (Centre National de la Recherche Scientifiqe)(CNRS) و بنیاد اسپانیایی «فاترونیک» (Fatronik) نوعی روبات دستی ساخته‌اند که سرعت آن دو برابر روبات‌های حال حاضر دنیا است.

به‌گزارش سایت «ساینس دیلی» (Science Daily)، برای رسیدن به این‌کار بزرگ - که در صنعت نادیده گرفته نشد - محققان روی قالب‌بندی و سیستم کنترل‌کننده‌ی روبات‌ها خیلی کار کردند.
روبات «آدبت کواترو» (Adept Quattro) از نام کارخانه‌ی سازنده‌ی آن و به‌خاطر چهار دستش به این نام خوانده شده و در جهت راه‌اندازی بازار روبات‌ها در «مقیاس صنعتی» تولید شده است.
تا قبل از تولید صنعتی، چند صد سفارش ارائه شده است که در میان آن‌ها کارخانه‌های تولید مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی نیز وجود دارند.
«آزمایشگاه علوم کامپیوتر، روبات‌ها و میکروالکترونیک‌های مونت‌پولیه‌ی فرانسه)» (Laboratory of Computer Science,Robotics and Microelectronics Montpellier)(LIRMM) و «مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه» (CNRS) و دانشگاه «مونت پولیه» (montpellier) سال‌ها روی ساخت روبات‌هایی این‌چنینی کار می‌کردند.
این روبات‌های دستی شامل چندین دست یا اتصالات حرکتی (Kinematic Chains) هستند که قسمت اصلی آن‌ها را به قسمت‌های متحرک متصل می‌کند.
این روبات‌ها در کارخانه‌های مختلف برای جابجا کردن اشیای کوچک روی خط‌های تولید به‌کار می‌روند.
در طی شش سال اخیر، «آزمایشگاه علوم کامپیوتر، روبات‌ها و میکروالکترونیک‌های مونت پولیه‌ی فرانسه» (LIRMM) با سازمان اسپانیایی «فاترونیک» (Fatronik) - که یک مرکز تحقیقات علمی در منطقه ی «باسک» اسپانیا است - برای طراحی و کنترل روبات‌های دستی همکاری زیادی داشته‌اند.
محققان راه‌حلی ابتکاری - که با محدودیت‌های صنعت سازگار بود - ارائه دادند؛ ابتکارهایی که در طراحی این نوع روبات‌ها به‌کار رفته است می‌توان به این شکل بیان کرد که دارای چهار دست روباتیکی با قابلیت‌های حرکتی متفاوت و بسیار شبیه به «دست انسان» هستند.
محققان تمرکز ویژه‌ای روی «محاسبات طراحی» انجام دادند. این کار برای بهینه‌سازی ابعاد هر جزو روبات در جهت رسیدن به «بالاترین شتاب» بود.
راه‌حل آن‌ها بر رفع محدودیت‌های استفاده از روبات‌ها در صنعت متمرکز بود. این مشکل در سیستم کنترلی روبات‌ها وجود داشت.
راه‌حل های ارائه شده، ارتعاش‌های حرکتی روبات‌ها را کاهش داده و در نتیجه زمان مورد نیاز برای فرود آمدن دقیق دست‌های روبات را در هر نقطه کم می‌کند.
نتیجه آن شد که نمونه‌ی اولیه‌ی آن توانست 240 قسمت را در یک دقیقه جابجا کرده و شتاب آن به 200 متر بر مجذور ثانیه با تحمل بار 2 کیلوگرمی برسد.
این در حالی است که روبات‌های حال حاضر دارای حداکثر شتابی معادل 100 متر بر مجذور ثانیه و تحمل بار 1 کیلوگرمی هستند.
نتیجه‌ی کارایی نمونه‌ی اولیه‌ی روبات تولید شده توسط «آزمایشگاه علوم کامپیوتر، روبات‌ها و میکروالکترونیک‌های مونتپولیه‌ی فرانسه» (LIRMM)، شرکت «آدپت» (Adept) - یکی از بزرگ‌ترین پیشتازان جهانی رروباتیک - را متقاعد کرد که این روبات را در مقیاس صنعتی بسازد.
طی شش ماه گذشته، محققان و صنعتگران روی انتقال تکنولوژی در زمینه‌ی روبات‌های بازاری به‌طور مداوم کار کرده‌اند. به‌گونه‌ای که این امر منجر به راه‌اندازی بازار روبات‌ها شد.
برای تمام کارها که در آن به «جابجایی» و «بسته‌بندی» کالا احتیاج بود - مخصوصاً در کارخانه‌های تولید مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی - از این روبات‌ها قابل استفاده است.
تا قبل از تولید ،چند صد سفارش برای این روبات‌ها داده شده بود که قیمت هرکدام بین 30000 تا 50000 یورو براورد می‌شد؛ تفاوت قیمت به «میزان کاری» بستگی دارد که در صنعت از آن‌ها انتظار می‌رود.
برای مشاهده‌ی فیلم‌هایی از حرکت‌ها و کاربرد این روبات‌ها می‌توانید از سایت‌های ذیل دیدن فرمایید:
شماره ی 1
شماره ی 2
شماره ی 3
شماره ی 4 (جرثقیل)
شماره ی 5
شماره ی 6 (انواع فیلم ویدیویی.

متن كامل خبر

 
 
آرشيو اخبار
   
<<صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] صفحه بعد>>
افراد آنلاين: 26    بازديد امروز: 3    كل بازديدها: 70176
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما