<<صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] صفحه بعد>>
                   

امكان رديابي خوردرو با SMS
23/03/1386
عضو هيأت‌ مديره‌ي شركت «رهياب پيام‌رسان» به‌عنوان مجري خدمات ارزش افزوده‌ي موبايل از پايان يافتن پروژه‌ي بستر فني لازم براي سيستم رهيابي (رديابي) خودرو مبتني بر SMS و اجرايي شدن آن خبر داد.
به‌گزارش ايتنا به‌نقل از ايلنا، «عليرضا احمديان‌زارچي» با اشاره به حساسيت اين سيستم در اطلاع‌رساني فوري افزود: سيستم‌‏هاي رهيابي به دو صورت لحظه‌‏اي و وقفه‌‏اي در سطح دنيا موجود هستند؛ به‌گونه‌اي كه با قرار دادن سيستم رهيابي ماهواره‌‏اي با روش لحظه‌اي مي‌‏توان از موقعيت هر خودرو در هر لحظه اطلاع يافت و مراكزي كه تمايل به كنترل لحظه‌‏اي خودروهاي خود دارند مي‌‏توانند در صورت انحراف از مسير راننده و يا تخلف سرعت و موارد مشابه بلافاصله به‌صورت خودكار به راننده تذكر دهند قبل از اين‌‌كه سانحه‌‏اي رخ دهد.
«احمديان‌زارچي» با بيان اين‌كه اين سيستم مورد نياز حتمي تمام خوروهايي است كه داراي محموله‌ي حساس هستند گفت: در صورتي‌‏ كه يك تانكر با محوله‌ي نفت يا بنزين در جاده‌‏اي واژگون شود آن‌چه مسلم است اين‌‌‏كه راننده‌ي مصدوم توانايي اطلاع‌‏رساني از حادثه را نخواهد داشت لذا اين سانحه بايد بلافاصله به‌صورت فوري و در لحظه به‌صورت خودكار به «مركز نظارت كنترل سازمان» مربوطه و «مراكز امداد» خبررساني شود كه البته با سيستم رهيابي ماهواره‌‏اي (GPS) به‌همراه بستر دريافت SMS شركت رهياب اين امكان فراهم شد.
گفتني است؛ بستر فني SMS شركت «رهياب» امكان اين را كه مراكز بتوانند هم‌زمان ده‌‏ها خودرو را به‌صورت كنترل لحظه‌‏اي تحت‌نظارت داشته باشند فراهم ساخته است.
قابل ذكر است؛ پيش از اين، اين‌گونه خدمات فقط از طريق روش غيرحرفه‌‏اي ارسال به سيم كارت ممكن بود كه مشكلاتي نظير: عدم آنتن‌دهي در سمت سازمان كنترلي، اختلالات متعارف سيم‌كارت و محدوديت دريافت لحظه‌‏اي از چند خودرو را در پيش رو به‌همراه داشت.
اين خدمت براي سازمان‌‏ها و مراكز مختلف رايگان بوده و متقاضيان مي‌‏توانند براي كسب اطلاعات بيش‌تر به سامانه‌ي اطلاعاتي «رهياب» به سايت به‌نشاني ذيل مراجعه نمايند:
WWW.VASBILE.COM

متن كامل خبر

 

هوشمندانه نبودن و فيلترينگ نامناسب شركت فناوري اطلاعات
23/03/1386
فيلترينگ نامناسب شركت «فناوري اطلاعات» عاملي در كاهش پهناي باند شده است چرا كه اين اقدام هوشمندانه نيست در حالي كه براي هر سازمان بايد از فيلترينگ خاص استفاده كرد كه قدرت انعطاف بيش‌تري براي كارامدي در آن سازمان داشته باشد اما اين شركت ترافيك را از منشأ كند مي‌كند.
به‌گزارش سايت ايتنا به‌نقال از ايسنا، «محمد مصلايي» يك كارشناس امنيت شبكه با بيان اين مطلب، اينترنت را بستري براي تبادلات الكترونيكي دانست و اظهار كرد: ما در فضاي تبادلات مجازي به دو موضوع مهم معطوف هستيم: سالم‌سازي محتوا و سالم بودن منشأ ترافيك يا محتوا كه نكته‌‌ي مهمي در بررسي امنيت و سالم‌سازي محيط مجازي است.
او ادامه داد: منظور از سالم بودن منشأ محتوا، ارگان يا بستري است كه محتواي هر چند سالم را از طريق سرويسي غيرمجاز منتشر كرده است مانند: سايت‌هاي قلابي كه محتواي سالم را بدون حفظ قوانين مالكيتي منتشر مي‌كنند.
وي افزود: در سالم‌سازي محتوا، به ايجاد محيطي نياز است كه به هيچ‌عنوان محتواي نامناسب توليد نشود اما ما در مقابل دستگاه هوشمند توليد محتوا قرار نداريم و هر نوع محتوايي در اينترنت وجود دارد و قرار بر اين است كه كنترلي بر آن صورت نگيرد؛ به‌همين دليل با فيلترينگ محتواي نامناسب، مي‌توان سالم‌سازي را اعمال و مطالب زايد را حذف كرد.
«مصلايي» معتقد است براي آن‌كه در فضاي تبادل اطلاعات به فيلترينگ به‌عنوان ابزاري كه مانع رسيدن محتواي نامناسب مي‌شود نگاه شود، به پيش‌نياز فرهنگ‌سازي نياز است تا توليد محتواي نامناسب به حداقل خود برسد و كسي به‌دنبال ايجاد فضاي نامناسب و يا غير امنيتي، هك و توليد ويروس نباشد.
او ادامه داد: بالاترين آمار هكرها متعلق به كشور امريكا است؛ هم‌چنين بزرگ‌ترين فيلترينگ در جهان نيز دست امريكايي‌ها است و هر شركتي كه در اين كشور كه كاركناني بيش از ‌٢٥ نفر داشته باشد و از اينترنت استفاده ‌كنند موظف به اجراي فيلترينگ است و اين يكي از قوانين فدرال امريكا است.
او ادامه داد: ‌كشوري مانند «چين» با فيلترهاي خود شركت گوگل را مجاب كرد كه براي دسترسي به مرزهاي چين، فيلترينگ خاص اين كشور را در گوگل چيني اعمال كند؛ اين نوع فيلترينگ در سطح دولت براي اعمال سياست‌هاي خاصي است اما چنين تعاملي با گوگل در كشور ما نمي‌تواند انجام شود.
«مصلايي» براي برقراري امنيت در فضاي اينترنت، وجود ابزار تخصصي را ضروري دانست و افزود: براي مقابله با كدهاي بدافزار مثل: ويروس‌ها،‌ كرم‌ها و از اين قبيل موارد، وجود ابزارهاي تخصصي نظير «فايروال» و «سيستم شناسايي نفوذ» ضرورت دارد.
به گفته‌ي‌ او اين بخش از كنترل بدافزارها توسط نرم‌افزار يا سخت‌افزارهاي خاص صورت مي‌گيرد كه معمولا ‌٩/٩٩ درصد منابع آن خارجي است؛ بخش كنترل بدافزارها امنيت فضاي اينترنتي است كه از بخش اول سخت‌تر است؛ چرا كه هر كدام از موارد داراي نقاط كوري هستند كه قادر به كنترل آن نخواهيم بود.
وي ادامه داد: در امر فيلترينگ حتي اگر كنترل محكم‌ هم باشد احتمال نفوذ وجود دارد؛ بايد براي بخش‌هايي كه قدرت كنترل امنيتي ندارند درصد ريسكي قايل ‌شد كه چه‌قدر صدمه وارد مي‌كنند؛ سپس وارد بخش آناليز مخاطرات شد؛ درصد ريسك نهايي را نمي‌توان با هيچ ابزاري پوشش داد و در كنارش چيزي مثل: بيمه مي‌تواند در صورت بروز صدمات، خسارت‌ها را پرداخت كند.
وي افزود: در كنار ديدگاه كل به تأمين امنيت فضاي تبادل اطلاعات، بايد مكانيزم‌هايي براي بيمه كردن مابقي ريسك‌ها باشد و براي بسته‌هاي تبادل شده در فضاي سايبر، بيمه قايل شد؛ اما در كشور هنوز براي آن تعريفي وجود ندارد و ناگزيريم در سيستم‌هاي امنيتي را از ابتدا تا انتها تعريف كنيم تا گزارش‌هاي ما را تأييد كنند.
او خاطر نشان كرد: از آن‌جا كه براي هر نوع آسيبي مثل: آتش‌سوزي، زلزله و ... استانداردهايي وجود دارد‌ بايد پشتيباني از صنعت امنيت اطلاعات نيز در بيمه ابتدا به ساكن ديده شود.
لازم به ذكر است كه اطلاعات در كشورهاي پيشرفته نسبت به حساسيت بيمه مي‌شوند.
«مصلايي» در ادامه با اشاره به رعايت نشدن قانون كپي‌رايت در كشور آن را عاملي در ضعف منشأ محتوا در كشور دانست و تصريح كرد: در بحث كپي‌رايت نرم‌افزارها، يك تبعات قانوني وجود دارد كه در سطح امنيت گسترش مي‌يابد چرا كه با پذيرش محصولات غيرمجاز كپي شده، ريسك را قبول كرده‌ايم. هم‌چنين مجموعه‌اي از اشكالات پايه‌اي نرم‌افزار را نيز پذيرفته‌ايم و اين در حالي است كه در اين شرايط، سازنده‌ اصلي نرم‌افزار نيز وظيفه‌اي در قبال پشتيباني محصولات خود ندارد.

متن كامل خبر

 

وضعیت بازار بازی‌های الکترونیکی قبل از آغاز فصل گرم بازی‌ها
22/03/1386
چند سالی است که بازی‌های الکترونیکی به‌عنوان یکی از پرمخاطب‌ترین بخش‌های بازار بزرگ فناوری اطلاعات شناخته می‌شوند و با توجه به وجود همیشگی تقاضای بالا در این صنعت به‌نظر می‌رسد که هیچ وقت عطش آن در جهان کم نشود.

به‌گزارش خبرگزاری ایتنا (ITNA)، بازی‌های الکترونیکی که امروزه علاوه بر مخاطبان جوان و نوجوان خود بزرگسالان را هم وسوسه می‌کند تا قسمتی از زمان فراغت خود را به آن اختصاص دهند، هم در زمینه‌ی نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری بازاری رقابتی ایجاد کرده‌اند که به‌سرعت پیشرفت می‌کند تا عطش بازی‌دوستان را سیراب کند.

با ورود Play Station Sony در چند سال گذشته و در پی آن XBOX از مایکروسافت و فعالیت‌های جدید Toshiba در این راستا، شاهد نقطه‌ی عطفی در بازار این سبک از بازی‌ها بودیم. به طوری که با ورود این کنسول‌ها در بازار و با توجه به تقاضای بالای این محصول، تجهیزات جانبی آن نیز به طور گسترده وارد بازار داخلی شد تا این بخش از بازار فعال‌تر از گذشته به حرکت خود ادامه دهد.
ایجاد بازار رقابتی باعث شد تا در زمینه‌ی نرم‌افزاری، کیفیت بازی‌های الکترونیکی به بازی‌های رایانه‌ای نزدیک‌تر شود و از آن طرف نیز کمپانی‌های ارائه‌کننده‌ی بازی‌های کامپیوتری نیز امکان اجرای برخی از بازی‌های پرطرفدار خود را به کنسول‌ها دادند تا رقابت شدیدتر شود.

به‌مرور گستره‌ی این رقابت به تجهیزات جانبی بازی‌ها نیز کشیده شد تا امروز به یکی از بخش‌های قابل‌توجه بازار تبدیل شود. در جدیدترین شاخص اعلام شده «باشگاه فعالان بازار» ICT (هفته‌ی دوم خرداد 86)، برندهای قدیمی و فعالی هم‌چون Genius، SONY و A4Tech در کنار تنها برند ایرانی این حوزه یعنی FARASSOO در جایگاه‌های بالای جدول ایستاده‌اند تا در کنار رقیب بزرگ اما محروم شده از فعالیت شفاف در بازار کشور یعنی: Logitech در این عرصه نیز رقابت سختی داشته باشند.

Genius که قبل از دیگران در این زمینه‌ی جدید و به‌شدت رو به رشد از بازار فعال شده است با حفظ اعتبار قدیمی خود و با زنده کردن خاطرات کنسول بازی میکرو در نزد کاربران قدیمی با کسب شاخص 188 محبوب‌ترین برند بازار «بازی‌های الکترونیکی» (Gaming) کشور است.

Sony نیز که با توجه به موارد ذکر شده یکی از محبوب‌ترین برندهای تجهیزات و وسایل Gaming می‌باشد و مقام اول این حوزه را در بازار جهانی داراست در بازار ایران با شاخص 145 سهم دوم را دارد. اگر Sony بتواند از گزند انواع اجناس تقلبی با مارک سونی در بازار ایران خلاص شود و ضمنا پلی‌استیشن هم تا حدی موفق‌تر از گذشته عمل کرده و هم‌چون اروپا و امریکای شمالی در این بازار هم پرطرفدار شود حتما در شاخص بعدی جایگاه بهتری خواهد داشت.

درجایگاه سوم نیز A4tech با شاخص 119 قرار دارد که کیفیت محصولاتش در کنار قیمت نه‌چندان بالای آن و نیز فعالیت قدیمی این برند در بازار لوازم جانبی می‌تواند توجیه مناسبی برای حضورش در این جایگاه باشد.

اما آن‌چه جالب توجه به‌نظر می‌رسد حضور برند ایرانی FARASSOO در جایگاه بالای جدول است که با شاخص 118 در حالی در جایگاه چهارم و بسیار نزدیک به A4Tech قرار گرفته است که مدت زمان زیادی از حضورش در عرصه‌ی تجهیزات بازی نمی‌گذرد. Logitech نیز با همه‌ی مشکلات جدیدش برای فعالیت در ایران به جایگاه نه‌چندان درخور پنجم بسنده کرده است.

با توجه به این‌که شاخص هفته‌ی اخیر طرح S&P برای اولین بار موضوع Gaming را مورد بررسی قرار داده است و هم‌چنین تأثیر قابل‌توجه بازی‌های رایانه‌ای بر محصولاتی هم‌چون: کارت‌های گرافیک، کیس و پاور، موس، کیبورد، گیم‌ویل و گیم‌پد به‌نظر می‌رسد تا شش ماه دیگر و اعلام شاخص جدید از طرف باشگاه، بازار شاهد ورود نام‌های جدید با محصولاتی متنوع‌تر و رقابت‌هایی بس‌فشرده در این حوزه‌ی جدید باشیم به‌خصوص آن‌که تابستان و فصل گرم بازی‌های الکترونیکی با پایان امتحانات در راه است و حداقل در این باب، جوجه‌ها را باید آخر تابستان شمرد!

شاخص اس‌اند‌پی (S&P) نتیجه‌ی آمارگیری هفتگی درباره‌ی موضوع‌ها و اقلام مختلف از اعضای باشگاه فعالان بازار «آی ‌سی ‌تی» کشور می‌باشد. آرای اعضای این باشگاه متشکل از حدود 2000 واحد فعال در امر توزیع و فروش محصولات رایانه‌ای و ارتباطات بوده که به‌صورت آنلاین در پورتال www.sandp.ir ثبت، جمع‌اوری و به‌صورت نمودارهای آماری ارائه می‌گردد.

بدون هرگونه ادعای مربوط به‌میزان جامعیت شاخص ارائه شده، این آمار به‌تفکیک تهران و شهرستان‌ها و نمودارهای مقایسه‌ای آن و نیز تحلیل‌های مرتبط با هر شاخص و آرشیو شاخص‌ها در سایت به‌نشانی ذیل برای دسترسی عموم موجود می‌باشد.

www.sandp.ir

«جمیر دی واتسون» برنده‌ی جایزه‌ی نوبل که پس از گذشت 50 سال از همکاری در زمینه‌ی کشف ساختار مارپیچ دوتایی مولکول وراثتی دی. ان ای. (DNA)، موفق به مشاهده‌ی ژنوم خود شد آن را برای استفاده‌ی علمی در اختیار یک مرکز تحقیقاتی قرار داد. محققانی که پروژه‌ی ژنوم «واتسون» را انجام دادند اعلام کردند که در این پروژه یک گام به‌سوی سرعت بخشیدن به این روش و نیز کاهش هزینه آن پیش رفته‌اند.

متن كامل خبر

 

گوگل بد‌ترین موتور جست‌و‌جو!!!
22/03/1386
سازمان بین‌المللی ناظر بر حریم خصوصی، گوگل را به‌دلیل مراقبت فراگیر از کاربران خود و تحکیم دشمنی علیه حریم شخصی، بدترین موتور جست‌وجوی اینترنتی خواند.

به‌گزارش ایسنا، سازمان نظارت بر حریم خصوصی، آزادی‌های شهروندی و حقوق بشر (Privacy International) براساس یافته‌هایی - که حاصل شش ماه پژوهش این سازمان است - گوگل را در زمینه‌‌ی رعایت حریم شخصی کاربران در میان 23 شرکت موتور جست‌وجوی اینترنتی در رتبه‌ی‌ آخر قرار داد و شرکت‌های «مایکروسافت» و «یاهو» در جایگاه بهتری نسبت به گوگل قرار گرفتند.

این سازمان اعلام کرد: هرچند قرار دادن گوگل در ردیف آخر این رتبه‌بندی جنجال‌برانگیز خواهد بود اما در حین این تحقیقات، موارد بی‌شماری از نقض و مخالفت با رعایت حریم شخصی در عملکرد گوگل در مقایسه با موتور‌های جست‌وجوی اینترنتی دیگر مشاهده شد.

این گروه هم‌چنین میزان زیادی از داده‌هایی را که گوگل درباره‌‌ی کاربران جمع‌اوری کرده را نیز ذکر کرده است اما مسؤولان اجرایی گوگل درباره‌ی یافته‌های این گزارش، حاضر به اظهارنظر نشده‌اند اما این سازمان در نامه‌ای سرگشاده به گوگل، این شرکت را متهم کرد که در واکنش به یافته‌های این گروه، به بدنام کردن آن اقدام کرده و خواهان عذرخواهی گوگل شد.

متن كامل خبر

 

ساخت روبات سه اینچی برای کنترل صحت سیم‌های برق زیرزمینی
22/03/1386
یکی از محققان دانشگاه واشنگتن موفق به ساخت و آزمایش یک روبات سه اینچی برای کنترل صحت و کارایی کابل‌های زیرزمینی حامل ولتاژ بالا شد.
به‌گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پروفسور «الکساندر مامیشوف» در دانشگاه واشنگتن در حال آزمایش نهایی این روبات خزنده است که افت الکتریکی، بریدگی‌ها و آسیب‌های احتمالی در سیم‌های دارای ولتاژ بالا را کنترل و بررسی می‌کند.
در ساختار این روبات از سه حسگر برای بررسی صحت کابل‌های الکتریکی استفاده شده است.
این استاد مهندسی برق هم‌چنین با چندین شرکت و گروه صنعتی برای تولید تجاری اختراع خود مذاکره کرده است.

متن كامل خبر

 

اثر انگشت ديجيتالي در گذرنامه‌هاي آلماني
20/03/1386
آلمان قصد دارد به‌منظور مبارزه با جرايم سازمان‌يافته و تروريسم بين‌المللي علاوه ‌بر قرار دادن تصاوير ديجيتالي در گذرنامه‌ي افراد، اثر انگشت ديجيتالي آنان را نيز ذخيره كند.
به‌گزارش‌ ايرنا به‌نقل از «اي. ‌تي. ‌ورلد»، وزارت فدرال آلمان اعلام كرد تمامي گذرنامه‌هاي جديد - كه از نوامبر 2007 صادر شده‌اند - علاوه بر ذخيره‌ي عكس ديجيتالي - كه از سال ‪ ۲۰۰۵ ‬بر روي يك تراشه در اين گذرنامه‌ها قرار گرفته است - دو اثر انگشت ديجيتالي را نيز ذخيره مي‌كند.
اثر انگشت فقط روي تراشه‌هاي گذرنامه ذخيره مي‌شود اما عكس‌ها هم‌چنان در پايگاه داده‌هاي مقام‌هاي محلي نيز ذخيره مي‌شوند.
يك اصلاحيه‌ي جديد قانوني در آلمان به پليس و ديگر مقامات رسمي مجاز امكان مي‌دهد كه به‌طور آنلاين به اين پايگاه داده‌ها دسترسي داشته باشند.
به‌گفته‌ي يك سخنگوي وزارتي، آلمان برخلاف چندين كشور ديگر در اروپا و ديگر نقاط جهان، هيچ پايگاه داده‌ي مركزي براي تصاوير و يا اثرانگشت تمامي شهروندان و يا خارجي‌هاي به‌ثبت رسيده در اين كشور ندارد و در حال حاضر نيز فاقد هرگونه طرح و برنامه‌اي براي ايجاد چنين پايگاه داده‌اي است.
در آلمان فقط تصاوير و اثر انگشت مجرمان و كساني كه از آلمان درخواست رواديد كرده‌اند در يك مركز اطلاعات متمركز است.
گفتني است تنها كساني مي‌توانند گذرنامه‌ها شامل: عكس و اثر انگشت ديجيتالي را بخوانند كه به يك پروتكل رمزي جديد مجهز باشند.
به‌گفته‌ي اين سخنگو، آلمان قصد دارد در سال‪ ۲۰۰۸‬ كارت‌هاي شناسايي جديدي را براساس ويژگي‌هاي زيست‌سنجي (بيومتريك) معيني براي تمامي شهروندان تهيه كند.
جلوگيري از صدور كارت‌هاي شناسايي تقلبي، تقويت احراز هويت افراد و نيز ايجاد امكان اعتباربخشي به خدماتي مانند: خريد آنلاين از جمله اهداف تهيه‌ي كارت‌هاي شناسايي زيست‌سنجي است.
آلمان اميدوار است تا سال‪ ۲۰۱۰‬ اطلاعات مهم در مورد تمامي شهروندان و ساكنان به‌ثبت رسيده اين كشور در يك پايگاه داده‌ي مركزي جمع شده باشد. اين اطلاعات شامل نام، تاريخ تولد و نشاني فرد مي‌شود اما عكس و اثر انگشت وي را در بر نمي‌گيرد.
از زمان آغاز اين طرح در هفته‌ي گذشته تاكنون، مقامات مجري قانون در آلمان و اتريش به پايگاه داده‌هاي اثر انگشت جنايي يكديگر به‌طور الكترونيكي دسترسي يافته‌اند.
از سال‪ ۲۰۰۶‬ تاكنون و در راستاي يكي از چندين اقدام مورد توافق برخي كشورهاي اتحاديه اروپا و تحت معاهده‌اي در سال ۲۰۰۵‬ آلمان و اتريش پايگاه داده‌هاي «دي. ‌ان. ‌اي.» (DNA) خود را در اختيار يكديگر قرار داده‌اند.

 

سريع‌تر شدن سريع‌ترين رايانه‌ها
19/03/1386
يك دانشمند امريكايي مي‌گويد: طراحان «ابررايانه‌ها» (Supercomputers) ممكن است در حال رقابت در افزايش به‌مراتب بيش‌تر توانايي بسياري از برنامه‌هاي نرم‌افزاري هنگام توليد آن‌ها باشند.
به‌گزارش سايت «ساينس ديلي» (Science Daily)، «فيصل سعيد» دانشمند و محقق دانشگاه «پوردو» (Purdue University) گفت: سريع‌ترين رايانه بين سريع‌ترين‌ها به‌زودي عرضه مي‌شود. مزيت اين رايانه استفاده از محاسبات «چند هسته‌اي» (Multi Core) است.
او اضافه کرد: در آينده نمي‌توانيد رايانه‌اي نداشته باشيد که «چند هسته‌اي» (Multi Core) نباشد. چيپ‌هاي «چند هسته‌اي» همه‌جا يافت مي‌شوند و همه‌ي برنامه‌نويسان بايد حيله‌هاي جديد آن‌ها را بياموزند.
رايانه‌هاي «چند هسته‌اي» بيش از يک «واحد پردازش مركزي» (CPU) در يک چيپ رايانه دارند. به‌عبارت ديگر هرکدام يک رايانه‌ي جداگانه محسوب مي‌شوند. در چند سال آينده، رايانه‌هاي جديدي با کارايي زياد داراي صدها رايانه‌هاي شخصي (PC) بر روي يک چيپ به بازار عرضه خواهند شد.
«سعيد» (Saied) گفت: رايانه‌هاي «چند هسته‌اي» در چند صنعت با تکنولوژي بالا مثل: مدل‌سازي آب و هوا، طراحي سلاح‌هاي نظامي و توسعه‌ي دارو مورد نياز خواهند بود.
اين محقق اضافه کرد: «در پنج يا شش سال آينده، رايانه‌هاي «لپ تاپ» (Lap Top) اين امکانات را خواهند داشت و با همان موانعي كه در سر راه ابررايانه‌هاي امروزي است روبه‌رو خواهند شد.
افرادي كه بر روي رايانه‌هاي «دسك‌تاپ» (Desktop) برنامه‌نويسي مي‌كنند نيز با اين چالش مواجه خواهند بود. کساني که فکر مي‌کنند با ابررايانه‌ها و پردازشگرهاي موازي کاري ندارند در آينده مي‌فهمند که به اين مهارت‌ها نيز احتياج خواهند داشت».

متن كامل خبر

 

كاغذ سخنگو!!
18/03/1386
دانشمندان موفق به طراحي يك كاغذ ديجيتالي شده‌اند كه مي‌تواند با فرد كاربر صحبت كند.
به‌گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان دانشگاه «ميد سوئدين» يك بيل‌بورد كاغذي تعاملي ساخته‌اند كه اصوات ضبط‌شده‌اي را در واكنش به تماس كاربر بروز مي‌دهد.
در نمونه‌ي اوليه از اين صفحه‌ي نمايش از جوهرهاي رسانا استفاده شده است كه نسبت به «فشار» حساس هستند.
محققان طرح اين كاغذ اعلام كردند كه از اين فناوري مي‌توان براي تبليغ آگهي استفاده كرد و در آينده نيز در بسته‌بندي‌هاي كالا و محصولات به‌كاربر گرفته شود.
اين محققان مي‌گويند: وقتي شما به بيل‌بورد (صفحه‌ي آگهي) نزديك شده و دست خود را روي كارت پستالي كه تصوير يك ساحل را نشان مي‌دهد قرار ‌دهيد، مي‌توانيد توصيف بسيار مختصري از آن ساحل را بشنويد.
كليه‌ي قابليت‌هاي اين بيل‌بورد، لايه‌اي از كاغذ ديجيتالي است كه در قطعات الكترونيكي پيچيده شده است.

متن كامل خبر

 

دومين مسابقه‌ي طراحي معماري كامپيوتر در دانشگاه صنعتي شريف
12/03/1386
دومين دوره‌ي مسابقه‌ي «طراحي معماري كامپيوتر» در دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد.
به‌گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «دكتر اميرحسين جهانگير» عضو هيأت علمي دانشگاه صنعتي شريف و مجري اين مسابقه اظهار داشت: هدف از برگزاري اين مسابقه، ايجاد شور و اشتياق ميان دانشجويان در زمينه‌ي طراحي سخت‌افزار است تا بدان گرايش پيدا كرده و استعدادهاي خود را در آن كشف كنند.
وي درباره‌ي چگونگي برگزاري اين مسابقه تصريح كرد: اين مسابقه‌ها طي دو روز در دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد که در روز اول يك سؤال «طراحي معماري» مطرح شد تا براي مثال، نوعي كامپيوتر يا ماشين حساب با ويژگي‌هاي خاص طراحي و به‌كمك نرم‌افزارها شبيه‌سازي كنند.
سپس در روز دوم اين مسابقه‌ها، شبيه‌سازي انجام و روي مدارات برنامه‌نويسي اجرا شود و بدين‌ترتيب دانشجويان از مراحل ابتدايي تا انتهايي طراحي يك ريزپردازنده را برعهده گرفتند.

متن كامل خبر

 

تشكيل انجمن مخترعين كشور
12/03/1386
«انجمن مخترعين كشور» با تصويب و تأييد اساس‌نامه در وزارت كشور و اخذ مجوزهاي لازم فعاليت رسمي خود را آغاز كرد.
به‌گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، «حسين سعيدي» قائم‌مقام اين انجمن گفت: در اولين جلسه‌ي رسمي انجمن، مهندس «محمدرضا رضاپور» به‌عنوان دبير كل انجمن منصوب شدند و انجمن فعاليت رسمي خود را آغاز كرد.
وي توجه هرچه بيش‌تر دولت به مخترعان و كمك بيش‌تر به آنان را خواستار شد و افزود: اين انجمن با توجه به وضعيت نامطلوب مخترعان كشور، عدم حمايت جدي دستگاه‌هاي دولتي، مشخص نبودن متولي حمايت از مخترعان و ناشناخته ماندن اختراعات آنان تأسيس شده است.
«سعيدي» در ادامه اظهار داشت: اين انجمن با هدف ارائه‌ي راه‌كارهاي مناسب و كمك به مخترعان جهت تبديل تحقيقات و اختراعات به محصول و برقراري ارتباط و تعامل ميان انجمن با ساير تشكل‌هاي علمي، صنعتي و سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي و هم‌چنين شناسايي و حمايت از مخترعين جوان و گمنام تشكيل شده است.
وي درباره‌ي ساير اهداف اين انجمن گفت: انتشار نشريه و ايجاد سايت اينترنتي و بانك اطلاعاتي مخترعين از ديگر اهداف انجمن خواهد بود. انجمن سعي خواهد كرد با ارائه‌ي طرح‌ها و پيشنهادها و راه‌كارهاي علمي تخصصي به نوسازي صنايع كشور كمك کند.
علاقه‌مندان و مخترعان جهت عضويت در اين انجمن و كسب اطلاعات بيش‌تر مي‌توانند به‌نشاني اينترنتي اين انجمن به‌نشاني www.iia.ir و يا به‌نشاني: تهران، خيابان ايران‌شهر جنوبي، پلاك 71 مراجعه کنند.

متن كامل خبر

 
 
آرشيو اخبار
   
<<صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] صفحه بعد>>
افراد آنلاين: 53    بازديد امروز: 2    كل بازديدها: 70161
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما