جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [209] [210] [211] [212] [213] [214] [215] [216] [217] [218] [219] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  Unknown
   
تاريخ سوال:  08/05/1386
سوال:  salam... mikhastam bedoonam keh baraye motale'eye zistshensi omoomi cheh ketabi ro pishnahad mikonid? man daneshamooze sale aval hastam o ketabhaye amooozesh parvaresh ro khoondam... mikham bedooonam cheh ketabi monasebtare (campell,Raven,danesh zist shenaC?!....)
     
تاريخ پاسخ:  04/07/1386 
پاسخ :  سلام. به لینک زیر یه سر بزن. http://olympiad.roshd.ir/admin1/adminloginpage.aspx
   
   
 نام:  مهرداد
   
تاريخ سوال:  21/05/1386
سوال:  من امسال میرم کلاس سوم دبیرستان .میخوام تو المپیاد شرکت کنم.میشه راهنماییم کنید.مطالعاتم وسیع.کمپل را هم خواندم.زبان تخصصیم تعریفی نداره.اگه میشه درمورد نحوه ی درس خواندن برای المپیاد هم به من بگین.واقعا به کمکتون نیاز دارم.خیلی ممنون
     
تاريخ پاسخ:  04/07/1386 
پاسخ :  مهرداد جان برای شروع بهتره یه دیدی از نوع سئوالای المپیاد داشته باشی (تو بخش معرفی کتاب ما چند تا کتاب خوب رو در این زمینه معرفی کردیم) بعد باید شروع به خوندن منابع خوب بکنی به لینک زیر یه سر بزن اطلاعات کاملی رو میتونی پیدا کنی. موفق باشی http://olympiad.roshd.ir/admin1/adminloginpage.aspx
   
   
 نام:  mehrdad
   
تاريخ سوال:  23/05/1386
سوال:  می خوام امسال المپیاد شرکت کنم میشه راهنماییم کنین ؟
     
تاريخ پاسخ:  04/07/1386 
پاسخ :  مهرداد جان! برای شروع بهتره به لینک زیر یه سر بزنی که منابع رو معرفی کرده اگه باز سئوال داشتی در خدمتیم. موفق باشی. http://olympiad.roshd.ir/admin1/adminloginpage.aspx
   
   
 نام:  سوسن
   
تاريخ سوال:  01/07/1386
سوال:  ساروج را با چه چیزی می توان برید؟
     
تاريخ پاسخ:  04/07/1386 
پاسخ :  سوسن جان! منظورت از ساروج گیاهی از تیره‌ نعناست؟
   
   
 نام:  مینا
   
تاريخ سوال:  02/07/1386
سوال:  بیماری گواتر چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  04/07/1386 
پاسخ :  به بزرگ شدن غده‌ی تیرویید، بیماری گواتر می‌گن که می‌تونه به دلیل زیر اتفاق بیفته: کمبود ید در رژیم غذایی، مصرف داروهایی مثل کربنات لیتیوم که برای درمان افسردگی و جنون استفاده می گردد و وجود بیماریهای خود ایمنی مثل بیماری گریوز. گفته می‌شه اسفناج به علت دارا بودن ید زیاد تاثیر درمانی برای این بیماری داره.
   
   
 نام:  mehryar
   
تاريخ سوال:  31/06/1386
سوال:  من اواخر کتاب سوم دبیرستان رو خوندم و تعریف اسپروفیت و گامتوفیت رو متوجه نشدم که چی هستند. من این سوال رو مرداد ماه هم پرسیدم ولی جواب ندادید.... خواهش می کنم جواب بدید
     
تاريخ پاسخ:  04/07/1386 
پاسخ :  مهریار جان!بطور خلاصه: اسپروفیت به دوره‌ای از رشد گیاه می‌گن که سلولها 2n کروموزومی‌اند . در مقایسه، سلول‌های دوره گامتوفیت n کروموزومی‌اند. مثلا در مورد نهاندانگان چیزی که ما به عنوان درخت می‌شناسیم، در مرحله 2n کروموزومیه و گامتوفیت فقط تو بذر وجود داره اونم بسیار کوتاه. برعکس تو گیاهان ابتدایی مثل خزه‌ها مرحله گامتوفیت غالبه. اگه دقیق‌تر خواستی بدونی بازم سئوال کن.
   
   
 نام:  راضیه
   
تاريخ سوال:  04/04/1386
سوال:  سلام چند تا سوال دارم اول اینکه این پدیده ی دیاپدز که میگن چه جوریه؟!!...دومین سوالم درمورد ایجاد چرک در پاسخ التهابی مبحث دستگاه ایمنی است چرک ممکن است ایجاد شودیانشود سوال من این است که در چه مواردی ایجاد میشود ودر چه مواردی ایجاد نمیشود نوتروفیلها وماکروفاژها لوکوسیت ها و میکروبها و سلولهای مرده را میبلعند وچرک شامل گلبول ها ی سفید ومیکروبها وسلولهای کشته شده است ...مگر فاگوسیت ها آنها را نبلعیده اند؟؟!!!...و سوال بعدی.....در کتاب کمپل نوشته پاسخ التهابی ممکن است موضعی باشد یا منتشر شود ....این یعنی چی؟!!! و سوال دیگر اینکه می شه در مورد سلول های کشنده ی طبیعی بدن توضیح بدین (natural killer cells )این سلول ها به سلول های سرطانی و آلوده به ویروس حمله میکنند.......و سوال آخر البته امیدوارم ...آیا در دسته ی فاگوسیت ها می توانیم ائوزینوفیلها را هم جای دهیم؟ ممنون!!
     
تاريخ پاسخ:  30/06/1386 
پاسخ :  دیاپدز به فرایند عبور گلبول‌های سفید از منافذ بین سلولی دیواره‌ی مویرگ‌ها برای رسیدن به محل آسیب دیده می‌باشد. مواد شیمیایی آزاد شده از سلولهای آسیب دیده که فاکتورهای جذب کننده نوتروفیلها هستند ، باعث جذب نوتروفیل‌ها به سمت حاشیه مویرگها شده واین سلول‌ها با نازک و باریک شدن از لابه‌لای منافذ ریز بین سلولهای جدار مویرگ خارج و به بافت آسیب دیده وارد می‌شن . نوتروفیل‌ها باعث کشته شدن باکتر‌ی‌هامی‌شن. سپس ماکروفاژها در مرحله بعد به کمک نوتروفیل‌ها می‌یان. مجموعه لاشه میکروبها و لاشه سلولهای خودی و لاشه نوتروفیلها چرک رو می سازند . ماکروفاژها می توانند با عمل فاگوسیتوز این سلول‌های مرده رو از بین ببرند. پاسخ التهابی: هیستامین ماده ای است که باعث گشادی رگها در محل آسیب می شود در نتیجه هجوم خون بیشتر به آن محل قرمز تر و گرمتر از اطراف می شود. گلبولهای سفید هم با عمل دیاپدز ( عبور سلولها از منافذ مویرگ) خود را به محل آسیب دیده می رسانند. سلولهای کشنده طبیعی زیر مجموعه‌ای از لنفوسیتها هستند که به صورت فعال در طحال و خون محیطی یافت می شوند و اولین خط دفاعی در برابر سلولهای سرطانی بوده و در ایمنی حفاظتی علیه بسیاری از سرطانها از جمله: سرطان خون، ملانوما، سینه و غیره نقش اساسی دارند. این سلول‌ها گرانول‌هایی را رها می‌کنند که حاوی آنزیم‌هایی به نام "گرانزیم" هستند که وارد سلول تومور شده آن را می‌کشند. ائوزینوفیلها سلولهای کروی‌اند که مواد شیمیایی ترشح می‌کنند که باعث کاهش التهاب می‌شود و به کرمهای انگلی معینی حمله می‌کنند و فاگوسیتوز هم انجام می‌دن.
   
   
 نام:  وحید
   
تاريخ سوال:  09/05/1386
سوال:  سلام. چند وقت پیش یه سوالی در مورد گرفتگی دریچه میترال قلب پرسیدم ولی هنوز جواب ندادین!!! میشه خواهش کنم جواب بدین؟ ممنون از شما!
     
تاريخ پاسخ:  30/06/1386 
پاسخ :  در MVP یا پرولپس دریچه میترال، لت‌‌های دریچه میترال بطور غیر طبیعی ضخیم شده و در هنگام انقباض قلبی به طرف دهلیز چپ جابجا می‌شود و جلوی جریان خون را می‌گیرند. به طور معمول این عمل موجب بازخورد خون می‌شود و مشکل چندانی بوجود نمی‌آورد، اما در موارد حادتر حتی می‌تواند موجب مرگ شود. دردناک شدن بیهوشی، تپش قلب، قفس سینه و تنگ نفس از علائم معمول بیماری است. بر اساس تحقیقات انجام شده شیوع این بیماری بین 5-15 درصد است. معالجه این بیماری با جراحی امکان پذیر است.
   
   
 نام:  وحید
   
تاريخ سوال:  01/05/1386
سوال:  با سلام خدمت شما دوست عزیز میخواستم در مورد گرفتگی دریچه میترال قلب بدونم. جه خطراتی داره و راه کنترلش چیه؟ علتش چیه؟ آیا ارثیه؟ آمار مبتلایان چقدره؟ اگه مفصل توضیح بدین یا منبعی رو معرفی کنید ممنون میشم! با تشکر فراوان!
     
تاريخ پاسخ:  30/06/1386 
پاسخ :  در MVP یا پرولپس دریچه میترال، لت‌‌های دریچه میترال بطور غیر طبیعی ضخیم شده و در هنگام انقباض قلبی به طرف دهلیز چپ جابجا می‌شود و جلوی جریان خون را می‌گیرند. به طور معمول این عمل موجب بازخورد خون می‌شود و مشکل چندانی بوجود نمی‌آورد، اما در موارد حادتر حتی می‌تواند موجب مرگ شود. دردناک شدن بیهوشی، تپش قلب، قفس سینه و تنگ نفس از علائم معمول بیماری است. بر اساس تحقیقات انجام شده شیوع این بیماری بین 5-15 درصد است. معالجه این بیماری با جراحی امکان پذیر است.
   
   
 نام:  آمنه
   
تاريخ سوال:  06/05/1386
سوال:  سلام. اطلاعاتی در مورد علت بیماری گریوز لازم داشتم. اگه ممکنه یه کناب یا سایت ویا مقاله ای در این زمینه بهم معرفی کنید. ممنون می شم .مرسی.
     
تاريخ پاسخ:  30/06/1386 
پاسخ :  سلام آمنه جان! پرکاری‌ تیروئید عبارت‌ است‌ از فعالیت بیش‌ از حد طبیعی‌ غده‌ تیروئید، که‌ هورمون‌های‌ مترشحه‌ از آن‌ در تنظیم‌ تمام‌ کارهای‌ بدن‌ نقش‌ دارند. در نتیجه‌ این‌ فعالیت بیش‌ از حد، تولید هورمون‌های‌ تیروئید (تیروکسین) افزایش‌ می‌یابد. شایعترین‌ نوع‌ پرکاری‌ تیروئید، بیماری‌ گریوز نامیده‌ می‌شود. پرکاری‌ تیروئید، بزرگسالان‌ 50-20 ساله‌ و عمدتاً زنان‌ را گرفتار می‌کند. این بیماری نوعی بیماری خود ایمنی است که به علت تولید پادتن علیه گیرنده TSH ایجاد می شود. این پادتن باعث تحریک بیش از اندازه این گیرنده ها و بنابراین تقویت تولید و ترشح هورمون های تیروئید می شود . بیماری گریوز 80-60% تیروتوکسیکوز را تشکیل می دهد و هر چه برداشت ید بیشتر باشد این بیماری نیز بیشتر شیوع دارد.این بیماری معمولا در بالغین به خصوص افراد بین 50-20 سال وجود دارد. علائم آن به ترتیب شیوع عبارتند از: افزایش فعالیت و بی قراری و اختلال تکلم، عدم تحمل گرما و عرق کردن، افزایش نبض، خستگی و بی حالی، کاهش وزن با افزایش اشتها، اسهال، افزایش حجم ادرار، کاهش میل جنسی و کاهش سیکل قاعدگی. علائمی که توسط پزشک دیده می شوند: افزایش ضربان قلب، لرزش، گواتر(بزرگ شدن غده)، پوست گرم و مرطوب، ضعف عضلانی،و... درمان آن چند راه دارد: داروهای ضد تیروئید مانند:پروپیل تیویوراسیل، کاربی مازول و متی مازول.که تفاوت این داروها در دوز و مدت زمان مصرف است.عوارضی هم دارند که باید دقت شود، مثلا: راش پوستی، تب و درد مفصلی.در موارد کمتر ممکن است باعث هپاتیت و سندرم شبه لوپوس و...شود. ید رادیو اکتیو که بافت تیروئید را تخریب می کند. برداشتن قسمتی از تیروئید. پروپرانولول و یا آتنلول هم قبل از اینکه داروهای ضد تیروئید اثر کنند برای کاهش تعریق و ضربان و نبض مفید هستند.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [209] [210] [211] [212] [213] [214] [215] [216] [217] [218] [219] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 12    بازديد امروز: 7    كل بازديدها: 1937624
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما