جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  نازنین
   
تاريخ سوال:  16/08/1387
سوال:  در کتاب زیست شناسی سال دوم دبیرستان نوشته که اندازه کوچکترین موجود 2.میکرومتروباکتری است ودر چند صحفه بعد نوشته که سلول های باکتری که کوچکند بین 1تا10 میکرومتر است.لطفا برایم توضیح دهید؟
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  سلام نازنین جان اندازه باکتریها معمولا بین 0.3 تا 4 میکرون است ولی بطور کلی اندازه باکتریها همانند شکل آنها ، تابع شرایط و واکنش محیط کشت ، دما ، سن باکتری و بعضی عوامل دیگر است و اندازه‌ای که معمولا برای باکتریها داده می‌شود مربوط به باکتری جوان در شرایط عادی است. بعضی از باکتریها در یک زمان ممکن است دارای اشکال کوتاه و بلند باشند. میکوپلاسماها کوچکترین باکتریهای شناخته شده‌اند ابعاد آنها بین 0.1 تا 0.3 میکرون است از اینرو با میکروسکوپ نوری به سختی قابل رویت‌اند. مایکوپلاسما فاقد دیواره است و در نتیجه به اشکال مختلف یافت می‌شود.
   
   
 نام:  منصوره خ
   
تاريخ سوال:  15/08/1387
سوال:  رشته های ماده ی بین سلولی از چه جنسی هستند و چه کاری انجام میدهند و چه نقشی در غشاء سلولی انجام میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  برو به لینک زیر منصوره جان: http://arze.mihanblog.com/post/18
   
   
 نام:  محدثه
   
تاريخ سوال:  16/08/1387
سوال:  تاثیراسترس بردستگاه عصبی بدن چگونه است؟
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  استرس می تواند موجب تشدید انواعی از بیماری های مزمن دستگاه عصبی شود و کاهش استرس در بیماران مبتلا در واقع نوعی درمان مناسب در آنان به حساب می آید. بیماری های عصبی مزمن نظیر آلزایمر و پارکینسون و ام اس امروزه از بیماری های عمده در بسیاری از کشورهای جهان محسوب می شوند که هرسال هزینه های بسیاری برای بیماران و خانواده های آنان به دنبال دارند. در حال حاضر درمان هایی که برای این بیماری ها در دسترس است فاقد کارایی کافی است و در اکثر موارد فقط می توان بخش کوچکی از علائم را به طور موقت کاهش داد. این مشکلات مربوط به درمان بیماری های عصبی مزمن موجب شده است تا تلاش محققان عمدتاً معطوف به روش های پیش گیری در این بیماری ها شود. رویکردهای پیش گیرانه ضمن آنکه هزینه های کمتری دارند می توانند بیماری ها را در مراحل نخست تحت کنترل در آورند و مانع از پیشرفت بیشتر بیماری شوند. بررسی های جدید محققان که در همین زمینه انجام شده است نشان می دهد که استرس را باید دارای نقشی مهم در تشدید این گروه از بیماری ها دانست و یک راهکار مناسب در این زمینه کنترل استرس و محدود نگه داشتن آن است. به طور کلی استرس موجب کاهش کارایی دستگاه ایمنی بدن می شود و بسیاری ازکارکردهای طبیعی آن را مختل می کند. در بررسی های جدید هم مشخص شد که استرس مزمن موجب می شود تا شدت التهاب در بدن افزایش پیدا کند که این وضعیت خود خطر بروز عفونت های دستگاه ایمنی بدن، بیماری های تحلیل برنده عصبی و از جمله ام اس و دیگر بیماری های التهابی را افزایش می دهد. به گفته محققان کنترل کردن استرس از جنبه های مختلف می تواند سلامت دستگاه عصبی و به ویژه دستگاه عصبی مرکزی را حفظ کند
   
   
 نام:  امین
   
تاريخ سوال:  10/08/1387
سوال:  چه گیاهانی اپیدرم زیرین روزنه بیشتری دارند ؟
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  امین جان اکثر گیاهان دولپه
   
   
 نام:  سارا جوادی
   
تاريخ سوال:  10/08/1387
سوال:  ایا گیاهان لیزوزوم دارند؟ چرا باکتری ها لیزوزوم ندارند؟
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  گیاهان دارند اما باکتریها چون فاقد هر گونه اندامکی هستند این اندامک رو ندارند
   
   
 نام:  زهرا
   
تاريخ سوال:  09/08/1387
سوال:  چرا ریبوزوم های سلولهای پروکاریوتی با ریبوزوم های درون میتوکندری و کلروپلاست شباهت دارند اما با ریبوزوم های سلول های یوکاریوتی تفاوت دارد
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  زهرا جان فرضیه‌ای در این صدد مطرح شده است که: در گذشته بسیار دو ر، جو زمین فاقد اکسیژن بوده و جاندارانی که در آن زمان می‌زیسته‌اند بیهوازی بودند. با گذشت زمان و ضمن واکنشهای شیمیایی ، جو زمین دارای اکسیژن شده و به تدریج جانداران آن زمان و بویژه پروکاریوتها به علت ساختمان ساده خود ، هوازی شده‌اند. بعدها این پروکاریوتها هوازی شده ، توسط سلولهای یوکاریوتی بلعیده شدند و از این همزیستی سلولهای یوکاریوتی هوازی ایجاد شدند. پس اجداد میتوکندری براساس این فرضیه ، باکتریها می‌باشند.
   
   
 نام:  امین
   
تاريخ سوال:  03/08/1387
سوال:  سلام لطفا کمی در مورد پروتئین و انواعش توضیح دهید.
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  سلام امین جان برو: http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=پروتئین
   
   
 نام:  امیر احمد پهلوان حسینی
   
تاريخ سوال:  03/08/1387
سوال:  چرا لیزوزوم غشای خود را حل نمی کند؟ لطفا جواب طولانی تر و قابل قبول تری از جواب بالا بگذارید.
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  گلیوکوپروتئین به مقدار زیاد در این غشاها وجود دارد. این پروتئین‌ها به شدت گلیکوزیله شده‌اند و بطور قابل توجهی در مقابل تجزیه توسط هیدرولازهای اسیدی ماتریکسی لیزوزوم مقاومند و لیزوزوها را به صورت یک مجموعه بسته نگه می‌دارد. غشای لیزوزوم قابلیت تلفیق با سایر غشاها را دارد و از مقدار زیادی لیستین تشکیل شده است. غشای لیزوزوم بوسیله آنزیمهای درون آن تا حدی گوارش می‌یابد. اما بطور دائم ترمیم می‌شود، این عمل نیاز به انرژی زیاد دارد و از آنجایی سلول مرده نمی‌تواند انرژی را تامین کند در نتیجه آنزیم‌های هیدرولازی درون لیزوزوم آزاد شده و سبب از بین رفتن اندامکها و خود سلول می‌شوند. در غشای لیزوزوم پمپهای پروتئینی وابسته به ATP وجود دارند که با مصرف انرژی پروتون H+ را وارد لیزوزوم می‌کند تا محیط اسیدی با PH حدود 4.5 تا 5 ایجاد کرده و شرایط اسیدی برای آنزیم‌های هیدرولازی لیزوزوم فراهم و شیب PH را در غشای لیزوزوم برقرار نماید که نتیجه آن PH پایین‌تر از 5 در ماتریکس لیزوزوم است. از طرف دیگر تراکم یونهای H+ در مجاورت سطح درونی غشای لیزوزوم زیاد است و PH بسیار کاهش یافته و حتی تا حدود 2 می‌رسد و این PH پایین‌تر از PH مناسب برای فعالیت آنزیم‌های هیدرولازی لیزوزومی یعنی (PH (4 - 5 است. در نتیجه آنزیم‌های هیدرولازی لیزوزوم بر روی غشا خود تاثیر ندارند. یونها هم در این عمل محافظتی نقش دارند. سطح درونی لیزوزوم پوشش گلیکوپروتئینی دارد که از غشا محافظت می‌کنند.
   
   
 نام:  محسن
   
تاريخ سوال:  02/08/1387
سوال:  چراو چگونه غشائ لیزوزوم در برابر آنزیمهای آن مقاومت می کند؟
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  محسن جان: گلیوکوپروتئین به مقدار زیاد در این غشاها وجود دارد. این پروتئین‌ها به شدت گلیکوزیله شده‌اند و بطور قابل توجهی در مقابل تجزیه توسط هیدرولازهای اسیدی ماتریکسی لیزوزوم مقاومند و لیزوزوها را به صورت یک مجموعه بسته نگه می‌دارد. غشای لیزوزوم قابلیت تلفیق با سایر غشاها را دارد و از مقدار زیادی لیستین تشکیل شده است. غشای لیزوزوم بوسیله آنزیمهای درون آن تا حدی گوارش می‌یابد. اما بطور دائم ترمیم می‌شود، این عمل نیاز به انرژی زیاد دارد و از آنجایی سلول مرده نمی‌تواند انرژی را تامین کند در نتیجه آنزیم‌های هیدرولازی درون لیزوزوم آزاد شده و سبب از بین رفتن اندامکها و خود سلول می‌شوند. در غشای لیزوزوم پمپهای پروتئینی وابسته به ATP وجود دارند که با مصرف انرژی پروتون H+ را وارد لیزوزوم می‌کند تا محیط اسیدی با PH حدود 4.5 تا 5 ایجاد کرده و شرایط اسیدی برای آنزیم‌های هیدرولازی لیزوزوم فراهم و شیب PH را در غشای لیزوزوم برقرار نماید که نتیجه آن PH پایین‌تر از 5 در ماتریکس لیزوزوم است. از طرف دیگر تراکم یونهای H+ در مجاورت سطح درونی غشای لیزوزوم زیاد است و PH بسیار کاهش یافته و حتی تا حدود 2 می‌رسد و این PH پایین‌تر از PH مناسب برای فعالیت آنزیم‌های هیدرولازی لیزوزومی یعنی (PH (4 - 5 است. در نتیجه آنزیم‌های هیدرولازی لیزوزوم بر روی غشا خود تاثیر ندارند. یونها هم در این عمل محافظتی نقش دارند. سطح درونی لیزوزوم پوشش گلیکوپروتئینی دارد که از غشا محافظت می‌کنند.
   
   
 نام:  مینا
   
تاريخ سوال:  01/08/1387
سوال:  علت استفاده نکردن از حرارت مستقیم برای فیکس کردن باکتری روی لام به جز سوختن باکتری چیست؟با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  06/12/1387 
پاسخ :  مینا جان چون نابود میشه و دیگه چیزی نیست که شما ببیتی
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 14    بازديد امروز: 53    كل بازديدها: 1935414
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما