جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  ستاره
   
تاريخ سوال:  12/02/1388
سوال:  ضررهای فریون به اوزون
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلام برو به این آدرس: http://5664.persianblog.ir/post/5/
   
   
 نام:  منیره
   
تاريخ سوال:  13/02/1388
سوال:  سلام درهسته سلول های گیاهی کروموزوم ها جگونه بدون سانتریول تقسیم وبه اطراف سلول میروند؟
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلام. در سلول های گیاهان عالی سانتریول وجود ندارد اما رشته های دوک تشکیل میشوند و سانتریول فقط در گامتهای نر خزهها و سرخسها وجود دارد.
   
   
 نام:  سارا
   
تاريخ سوال:  13/02/1388
سوال:  مفهوم ارتریت
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلامپآرتریت روماتوئید در واقع یک بیماری التهابی است که سبب درد ، تورم ، سفتی و محدودیت حرکت مفاصل می گردد . البته مشخصات خاصی دارد که آنرا با سایر انواع آرتریت ها ( التهاب مفاصل )‌ متمایز می کند . بعنوان مثال آرتریت روماتوئید بصورت قرینه تظاهر می کند یعنی اگر یک زانو یا دست درگیر باشد به احتمال زیاد طرف مقابل نیز درگیر است . بیماری عموماً مفاصل مچ و انگشتان دست را درگیر می کند . البته ممکن است سایر قسمتهای بدن بجز مفاصل را نیز درگیر کند . ضمناً بیماران ممکن است از خستگی ، تب و ضعف رنج ببرند .
   
   
 نام:  shima
   
تاريخ سوال:  14/02/1388
سوال:  سلام؛ اشگالات نظریه میلر چه بود؟ با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلام شیما جان برو به این لینک: http://geography-dept.talif.sch.ir/index.php?page_id=125&menu_id=3&menu_item_id=182
   
   
 نام:  علی رحیمی
   
تاريخ سوال:  14/02/1388
سوال:  با سلام و خسته نیاشید می خواستم بدونم کدام پلاستها به یکدیگر تبدیل می شوند با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلام علی جان. در غشای درونی پروپلاست وزیکولهایی تشکیل می‌شود. به عبارت دیگر غشای درونی به درون استروما جوانه زده و این وزیکولها از غشای درونی جدا می‌شوند. سپس وزیکولها بهم می‌پیوندند و وزیکولهای مسطحی را بوجود می‌آورند. در نهایت وزیکولهای مسطح به هم پیوسته و تشکیل گرانا و فرت را می‌دهند و کلروپلاست بالغ می‌شود. اگر گیاه در غیاب نور باشد، پروپلاست به اتیوپلاست تبدیل می‌شود. وزیکولهای جدا شده از غشای درونی به هم می‌پیوندند و شبکه نیمه بلوری موسوم به جسم پرولاملار را تشکیل می‌دهند. به چنین پلاستی اتیوپلاست گویند. گیاهی که این نوع پلاست را دارد، اتیوله شده است ولی اگر در معرض نور قرار گیرد اتیوپلاستها به کلروپلاست تبدیل می‌شوند. پروپلاستها به انواع دیگری از پلاستها نیز تبدیل می‌شود. اکثرا کلروپلاستها به کروموپلاستها تبدیل می‌شوند اما عکس این قضیه نیز اتفاق می‌افتد. پلاستهای زرد و نارنجی و قرمز رنگی هستند که به اشکال مختلف دیده می‌شوند و کلروفیل ندارند. ولی دارای کاروتنوئیدها هستند. کاروتنوئیدها مسئول رنگ زرد و نارنجی و قرمز در گلبرگها ، میوه‌ها و برخی ریشه‌ها است (مثل هویج). در بیشتر موارد کروموپلاستها از کلروپلاستها بوجود می‌آیند. مثلا در میوه‌ها به هنگام تشکیل ساختار درونی کلروپلاست تغییر می‌کند و به کروموپلاست تبدیل می‌شود.
   
   
 نام:  shima
   
تاريخ سوال:  14/02/1388
سوال:  سلام چرا ATP باید واحد منبع انتقال انرژی باشمد؟
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلام ATP یک مولکول نوکلئوتید است. ولی یک تفاوت اساسی با سایر نوکلئوتیدها دارد و آن اینست که به طور گسترده برای انتقال و ذخیره انرژی شیمیایی سلول به کار می‌رود. ATP ، یک مولکول ادنین است که سه گروه فسفات به آن متصل شده اند. پیوندی که مولکولهای فسفات را به ادنین وصل می‌کند، انرژی بسیار بالایی دارد. پیوند دو گروه از این سه گروه فسفات، به سادگی شکسته می‌شود و انرژی آزاد می‌کند. این دو گروه در طی فرآیندهایی مانند تنفس، دوباره از طریق پیوند کووالانسی به مولکول متصل می‌شوند. انرژی حاصل از ATP برای فعالیت های مختلف سلول از قبیل انتقال فعال، سنتز پروتئین و .. به کار می‌رود. مولکول ATP به کمک آب، تجزیه می‌شود (هیدرولیز) و ادنوزین دی فسفات (ADP) ، فسفات غیر آلی، و انرژی به دست می‌آید. این واکنش می‌تواند باز هم ادامه پیدا کند تا ادنوزین مونو فسفات (AMP) ، فسفر و انرژی حاصل شوند. فسفر آزاد شده در سلول نگهداری می‌شود و هنگام تبدیل مجدد AMP به ATP مورد استفاده قرار می‌گیرد. مولکول ATP در یک سری واکنش شیمیایی موسوم به فسفریلاسیون اکسیداتیو ساخته می‌شود. http://edu.tebyan.net/biology/cells/3-5-1.htm
   
   
 نام:  elnaz
   
تاريخ سوال:  15/02/1388
سوال:  من از شما در رابطه با علم کالبدشکافی در ایران مطالبی می خواستم ولی هنوز پاسخی نگرفته ام
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلام الناز جان اگه دنبال جنبه تاریخی هستی برو به این آدرس: http://ariarman.com/medicine-in-ancient-iran.htm
   
   
 نام:  امیرمرتضی هادی لویی
   
تاريخ سوال:  15/02/1388
سوال:  پپسینوژن چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  آنزیم پپسین از سلولهای اصلی دیواره معده به صورت پپسینوژن غیر فعال ترشح میشود. پپسین جزء آنزیمهای آندوپپتیداز است. daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=هضم+غذا+و+آنزیمهای+موثر+بر+آن -
   
   
 نام:  کامیار
   
تاريخ سوال:  16/02/1388
سوال:  در مورد سیتوزول توضیج دهید
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  سلام با همه مرزهای تفکیک شده‌ای که در سلول وجود دارد، یک قالب یا بسته سیتوپلاسمی تمام فضاهای موجود بین اندامک‌هایی را که بوسیله غشای سلولی احاطه شده‌اند، پر می‌کند. این سیتوپلاسم زمینه‌ای سیتوزول است. اگر با اولترا سانتریفوگاسیون مرحله‌ای تمام اندامک‌ها حتی میکروزوم‌ها و ریبوزوم‌ها را هم از سیتوپلاسم جدا کنیم، بخشی شناور باقی می‌ماند که همان سیتوزول است. سیتوزول بویژه در سلول‌های در حال تمایز اهمیت خاصی دارد.
   
   
 نام:  هادی لویی Amir morteza
   
تاريخ سوال:  15/02/1388
سوال:  می خواستم مطالبی در مورد سلول های بنیادی بدونم .
     
تاريخ پاسخ:  17/02/1388 
پاسخ :  هادی جان سلول های بنیادی یا STEM CELLS به سلول های چند پتانسیلی مغز استخوان گفته می شود که توانایی تبدیل به انواع سلول های خونی را دارند. توانایی تبدیل این سلول ها به انواع سلول های خونی، توجه دانشمندان و پژوهشگران را به طرف تبدیل این سلول ها به سایر سلول های تخصص یافته ی بافت های دیگر معطوف داشت.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 42    بازديد امروز: 83    كل بازديدها: 1936965
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما