جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [206] [207] [208] [209] [210] [211] [212] [213] [214] [215] [216] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  حمید
   
تاريخ سوال:  21/07/1386
سوال:  آزمایش پاستور برای رد نظریه خلق الساعه چه بود لطفا سریع عجله دارم
     
تاريخ پاسخ:  21/07/1386 
پاسخ :  حمید جان البته قبلا جوابت رو دادم اگه صفحات قبلی رو بگردی میتونی جوابت رو پیدا کنی . قرن ها تصور می‌شد که حیات خود به خود از ماده مرده مثل گوشت در حال فساد به وجود می‌یاد. پاستور در عوض عقیده داشت که آنچه که ما می بینیم در واقع آثار ناشی از میکروب های غیرقابل دیدن یا به اصطلاح ژرم در هواست. او برای اثبات نظر خودش لوله‌های آزمایش رو پر از شیره گوشت پخته و جوشیده شده کرد که هریک تنها از طریق لوله ای به شکل S با هوای بیرون رابطه داشت. برطبق نظریه "پیدایش خود به خودی حیات" این اتفاق باید پس از مدت کوتاهی به شکلی معجزه آسا رخ دهد. ولی پس از ماه‌ها انتظار چنین اتفاقی رخ نداد. این نتیجه برای پاستور کاملاً قابل انتظار بود. جوشاندن موجب کشته شدن همه‌ی باکتری‌های موجود در شیره گوشت شد و ژرم‌های جدید نیز به دلیل دهانه های لوله ای S مانند نتوانستند خود را به آنجا برسانند. طرفداران پیدایش خود به خودی حیات کوشیدند با این ادعا که جوشاندن به هر صورت و به هر نحوی «نیروی حیاتی» اسرارآمیز را از بین برده، موضوع را منحرف کنند. پاستور برای پاسخ به اونا بعضی از دهانه‌های شیشه ای S شکل را شکست و منتظر ماند. بر طبق نظریه پیدایش خود به خودی حیات هیچ اتفاقی نباید می‌افتاد چون نیروی حیات مرده بود. ولی شیره گوشت به تدریج کدر شد چون مانعی بر سر راه میکروب ها برای رسیدن به محتویات درون لوله های آزمایش نبود. پاستور ثابت کرد که نیروی حیات در واقع افسانه‌ای بیش نیست. از سوی دیگر آزمایش وی مشخص کننده‌ی قدرت میکروب‌های غیرقابل دیدن نیز بود. نظریه‌ی او تحول عظیمی در علم پزشکی بوجود آورد.
   
   
 نام:  مهدیه
   
تاريخ سوال:  21/07/1386
سوال:  ازمایشات لویی پاستور در مورد رد نظریه ی فرانچسکو ردی
     
تاريخ پاسخ:  21/07/1386 
پاسخ :  مهدیه جان! ردی اولین کسی بود که نظریه خلق‌الساعه (ایجاد خود به خود) رو رد کرد. بعدها پاستور با آزمایش‌های خود نظر ردی رو تایید کرد! قرن ها تصور می‌شد که حیات خود به خود از ماده مرده مثل گوشت در حال فساد به وجود می‌یاد. پاستور در عوض عقیده داشت که آنچه که ما می بینیم در واقع آثار ناشی از میکروب های غیرقابل دیدن یا به اصطلاح ژرم در هواست. او برای اثبات نظر خودش لوله‌های آزمایش رو پر از شیره گوشت پخته و جوشیده شده کرد که هریک تنها از طریق لوله ای به شکل S با هوای بیرون رابطه داشت. برطبق نظریه "پیدایش خود به خودی حیات" این اتفاق باید پس از مدت کوتاهی به شکلی معجزه آسا رخ دهد. ولی پس از ماه‌ها انتظار چنین اتفاقی رخ نداد. این نتیجه برای پاستور کاملاً قابل انتظار بود. جوشاندن موجب کشته شدن همه‌ی باکتری‌های موجود در شیره گوشت شد و ژرم‌های جدید نیز به دلیل دهانه های لوله ای S مانند نتوانستند خود را به آنجا برسانند. طرفداران پیدایش خود به خودی حیات کوشیدند با این ادعا که جوشاندن به هر صورت و به هر نحوی «نیروی حیاتی» اسرارآمیز را از بین برده، موضوع را منحرف کنند. پاستور برای پاسخ به اونا بعضی از دهانه‌های شیشه ای S شکل را شکست و منتظر ماند. بر طبق نظریه پیدایش خود به خودی حیات هیچ اتفاقی نباید می‌افتاد چون نیروی حیات مرده بود. ولی شیره گوشت به تدریج کدر شد چون مانعی بر سر راه میکروب ها برای رسیدن به محتویات درون لوله های آزمایش نبود. پاستور ثابت کرد که نیروی حیات در واقع افسانه‌ای بیش نیست. از سوی دیگر آزمایش وی مشخص کننده‌ی قدرت میکروب‌های غیرقابل دیدن نیز بود. نظریه‌ی او تحول عظیمی در علم پزشکی بوجود آورد.
   
   
 نام:  غزل
   
تاريخ سوال:  17/07/1386
سوال:  جوامع برعلیه چه بیماری هایی قبلا واکسیناسیون چگونه بوده است
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  غزل جان سئوالت واضح نیست دوباره سئوالت رو مطرح کن.
   
   
 نام:  امیرحسین
   
تاريخ سوال:  16/07/1386
سوال:  1)چگونه ترشح هیستامین از سلولهای ماستوسیت باعث بروز علائم آلرژی میشود؟ 2)چراباوجود اینکه فرم L از TRNA در ترجمه دخالت دارد در کتاب پیش دانشگاهی( درزیر تصویر)دو بازوی فرم برگ شبدری رامسئول نگهداشتن آن برروی ریبوزوم می داند؟
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  امیر حسین جان جواب هر دو سئوالت رو قبلا دادم.
   
   
 نام:  امیرحسین
   
تاريخ سوال:  16/07/1386
سوال:  چرا باوجد اینکه ساختار TRNA،L درترجمه شرکت می کند در کتاب پیش دانشگاهی از دو بازوی جانبی TRNAفرم برگ شبدری به عنوان نگهدارنده برروی ریبوزوم یاد می کند؟
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  امیر جان! بازوهای TRNA در فرم برگ شبدری و فرم L فرقی ندارند فقط شکل فضایی اونها با هم فرق داره. در اصل فرم فعال L از برگ شبدری بوجود می‌یاد و حلقه‌های D و L در فرم فعال با پیوند هیدروژنی به هم متصلند.
   
   
 نام:  امیرحسین
   
تاريخ سوال:  16/07/1386
سوال:  با سلام درحساسیت ترشح هیستامین چگونه باعث بروز علائم آلرژی می شود؟
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  هیستامین ترکیبی آلرژی‌زا است که تحت تاثیر یک آنتی ژن (آلرژن) از بعضی گلبولهای‌سفید مانند ماستوسیتها و بازوفیلها ترشح می‌شود و موجب یک‌سری از واکنشهای آلرژیک در بدن می‌شود. هر گاه هیستامین به گیرنده‌های اختصاصی سلولهای مختلف متصل شود التهاب موضعی ایجاد می‌کند. پیوند آنتی ‌کور و ماده آلرژن نفوذ‌پذیری غشای ماستوسیتها را تغییر می‌دهد و به یونهای کلسیم امکان می‌دهد که از محیط برون سلولی به محیط درون سلولی راه یابند. یونهای کلسیم که وارد سلول شدند بوسیله مکانیزم نا‌معلومی عمل اگزوسیتوز را در سلول بر می‌انگیزند. بدین معنا که گرانولهای هیستامین‌دار به سطح سلول می‌رسند و با غشای پلاسمایی جوش می‌خورند و محتویات خود را به محیط برون سلولی می‌ریزند و هیستامین آزاد شده طی واکنشهایی باعث تولید حساسیت در بافت یا اندام مربوطه می‌شود.
   
   
 نام:  عبدالله
   
تاريخ سوال:  16/07/1386
سوال:  برای کاهش مقدار مصرف آب چه پیشنهاد هایی دارید؟
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  منظورت مصرف آب بدنه یا مصرف آب بطور کلی؟
   
   
 نام:  علی
   
تاريخ سوال:  16/07/1386
سوال:  چگونه ارتفاع یک برج رااندازه می گیرند
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  علی جان سئوالت رو در بخش ریاضی یا فیزیک مطرح کن.
   
   
 نام:  ملیحه
   
تاريخ سوال:  18/07/1386
سوال:  تفاوت ساختاری گلیکوژن ونشاسته درچیست ؟
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  ملیحه جان جوابت رو قبلا دادم.
   
   
 نام:  حسین
   
تاريخ سوال:  17/07/1386
سوال:  قطر مو چقدر است
     
تاريخ پاسخ:  18/07/1386 
پاسخ :  حسین جان اگه موی انسان منظورته بین 17 تا 181 میکرومتر قطر داره.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [206] [207] [208] [209] [210] [211] [212] [213] [214] [215] [216] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 41    بازديد امروز: 102    كل بازديدها: 1936984
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما