جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  مرسده
   
تاريخ سوال:  29/07/1390
سوال:  چه عواملی باعث زنگ زدن آهن میشود؟
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1390 
پاسخ :  خوردگی آهن زیانهای اقتصادی فاحشی دارد. هزینه سالانه تعویض آهن‌ آلات زنگ زده در جهان مقادیر زیادی را بخود اختصاص می‌دهد. فرآیند زنگ زدن آهن ماهیت الکتروشیمیایی دارد. خوردگی یا زنگ زدن آهن فقط در حضور اکسیژن و آب صورت می‌گیرد. در جایی بر سطح جسم آهنی، اکسایش آهن انجام می‌شود و آند را تشکیل می‌دهد و در جایی دیگر سطح آن جسم که (O2(g و H2O وجود دارد، کاهش انجام می‌شود و کاتد را تشکیل می‌دهد و در نتیجه این عمل، ایجاد یک سلول ولتایی یا پیل ولتایی یا الکتروشیمیایی بسیار کوچک است. الکترونهای تولید شده در ناحیه آندی در میان آهن بسوی ناحیه کاتدی حرکت می‌کند. کاتیونها ، یعنی یونهای Fe+2 که در آن آند تولید شده‌اند در آب موجود بر سطح جسم بسوی کاتد می‌روند. آنیونها یعنی یونهای -OH که در کاتد تولید شده‌اند، به طرف آند حرکت می‌کنند. این یونها در جایی میان دو ناحیه بهم می‌رسند و Fe(OH)2 بوجود می‌آورند. اما "آهن II هیدروکسید" در حضور رطوبت و اکسیژن پایدار نیست. این هیدروکسید به نوبه خود اکسید و به "آهن III هیدروکسید" تبدیل می‌شود که در واقع "آهن III اکسید آبپوشیده" ، Fe2O3.xH2O یا زنگ آهن است. جاهایی که جسم آهنی زنگ زده گود شده ‌است ، نواحی آندی یا جاهایی هستند که آهن بصورت یونهای Fe+2 در محلول وارد می‌شوند. نواحی کاتدی جاهایی هستند که بیشتر در معرض رطوبت و هوا هستند ، زیرا (O2(g و H2O در واکنش کاتدی دخالت دارند. زنگ آهن همیشه در نقاطی نسبتا دورتر از جاهای گود شده (میان نواحی آندی و کاتدی) ایجاد می‌شود.
   
   
 نام:  الهام عسکری
   
تاريخ سوال:  01/08/1390
سوال:  چراتایروزین دراب حل می شود؟
     
تاريخ پاسخ:  01/08/1390 
پاسخ :  چون قطبی است
   
   
 نام:  سارا
   
تاريخ سوال:  28/07/1390
سوال:  چرا با میکروسکوپ الکترونی نمی توان سلول زنده را دید
     
تاريخ پاسخ:  30/07/1390 
پاسخ :  به دلیل روش تثبیت کردنه سلوله که باعث میشه سلول بمیره
   
   
 نام:  نوید
   
تاريخ سوال:  27/07/1390
سوال:  چرا نورون ها قابلیت تکثیر ندارند ؟
     
تاريخ پاسخ:  30/07/1390 
پاسخ :  چون خیلی تمایز یافته اند
   
   
 نام:  علی اشرف شمسی
   
تاريخ سوال:  29/07/1390
سوال:  باسلام لطفا جواب دهید جنس دیواره سلولی باکتری ها از چیست ؟
     
تاريخ پاسخ:  29/07/1390 
پاسخ :  سلام علی جان دیواره سلولی باکتریها بی‌نهایت پیچیده است و لایه سفت و سختی را در اطراف باکتریها ایجاد می‌کند که سلول را از گسیختگی و متلاشی شدن در مقابل فشار اسمزی خارج سلول محافظت می‌کند. همچنین دیواره محل تجمع عوامل آنتی‌ ژن می‌باشد که باکتریها را توسط این آنتی ‌ژنها از هم تمیز می‌دهند. باکتریها با روش رنگ‌آمیزی گرم (Gram stain) به دو دسته تقسیم می‌شوند. گرچه هر دو گروه یعنی باکتریهای گرم مثبت و منفی دارای دیواره می‌باشند ولی فرق بین این دو گروه مربوط به خواصی است که در ساختمان دیواره سلولی آنها وجود دارد. اساس ساختمان در دیواره سلولی باکتریهای گرم مثبت یک لایه ضخیمی است از پپتیدوگلیکان (Poptidoglycan) ، ولی در باکتریهای گرم منفی ضخامت آن به حداقل می‌رسد.
   
   
 نام:  آرش
   
تاريخ سوال:  27/07/1390
سوال:  یکی از ویژگی های موجودات پیچیده( مثل انسان )داشتن سلولهای تخصص یافته بیشتر است . از سلولهای انسان کدامها تخصص یافته اند ؟
     
تاريخ پاسخ:  29/07/1390 
پاسخ :  آرش جان همه‌ی سلول‌ها غیر از سلول‌های بنیادی تمایز یافته‌اند.
   
   
 نام:  farhood
   
تاريخ سوال:  26/07/1390
سوال:  plasmolis and torgesans
     
تاريخ پاسخ:  27/07/1390 
پاسخ :  پاستور عقیده داشت که آنچه که ما می بینیم در واقع آثار ناشی از میکروب های غیرقابل دیدن یا به اصطلاح ژرم در هواست. او برای اثبات نظر خودش لوله‌های آزمایش رو پر از شیره گوشت پخته و جوشیده شده کرد که هریک تنها از طریق لوله ای به شکل S با هوای بیرون رابطه داشت. برطبق نظریه "پیدایش خود به خودی حیات" این اتفاق باید پس از مدت کوتاهی به شکلی معجزه آسا رخ دهد. ولی پس از ماه‌ها انتظار چنین اتفاقی رخ نداد. این نتیجه برای پاستور کاملاً قابل انتظار بود. جوشاندن موجب کشته شدن همه‌ی باکتری‌های موجود در شیره گوشت شد و ژرم‌های جدید نیز به دلیل دهانه های لوله ای S مانند نتوانستند خود را به آنجا برسانند. طرفداران پیدایش خود به خودی حیات کوشیدند با این ادعا که جوشاندن به هر صورت و به هر نحوی «نیروی حیاتی» اسرارآمیز را از بین برده، موضوع را منحرف کنند. پاستور برای پاسخ به اونا بعضی از دهانه‌های شیشه ای S شکل را شکست و منتظر ماند. بر طبق نظریه پیدایش خود به خودی حیات هیچ اتفاقی نباید می‌افتاد چون نیروی حیات مرده بود. ولی شیره گوشت به تدریج کدر شد چون مانعی بر سر راه میکروب ها برای رسیدن به محتویات درون لوله های آزمایش نبود. پاستور ثابت کرد که نیروی حیات در واقع افسانه‌ای بیش نیست. از سوی دیگر آزمایش وی مشخص کننده‌ی قدرت میکروب‌های غیرقابل دیدن نیز بود. نظریه‌ی او تحول عظیمی در علم پزشکی بوجود آورد.
   
   
 نام:  mohsen
   
تاريخ سوال:  25/07/1390
سوال:  taghigh dar mored yek bazi mahalli mesl bazi alak dolak
     
تاريخ پاسخ:  26/07/1390 
پاسخ :  محسن جان متاسفانه این سوال به ما مربوط نمیشه
   
   
 نام:  نوید
   
تاريخ سوال:  22/07/1390
سوال:  رد نظریه یخلق الساعه توسط پاستور
     
تاريخ پاسخ:  24/07/1390 
پاسخ :  پاستور با آزمایش‌های خود نظر ردی رو تایید کرد! قرن ها تصور می‌شد که حیات خود به خود از ماده مرده مثل گوشت در حال فساد به وجود می‌یاد. پاستور در عوض عقیده داشت که آنچه که ما می بینیم در واقع آثار ناشی از میکروب های غیرقابل دیدن یا به اصطلاح ژرم در هواست. او برای اثبات نظر خودش لوله‌های آزمایش رو پر از شیره گوشت پخته و جوشیده شده کرد که هریک تنها از طریق لوله ای به شکل S با هوای بیرون رابطه داشت. برطبق نظریه "پیدایش خود به خودی حیات" این اتفاق باید پس از مدت کوتاهی به شکلی معجزه آسا رخ دهد. ولی پس از ماه‌ها انتظار چنین اتفاقی رخ نداد. این نتیجه برای پاستور کاملاً قابل انتظار بود. جوشاندن موجب کشته شدن همه‌ی باکتری‌های موجود در شیره گوشت شد و ژرم‌های جدید نیز به دلیل دهانه های لوله ای S مانند نتوانستند خود را به آنجا برسانند. طرفداران پیدایش خود به خودی حیات کوشیدند با این ادعا که جوشاندن به هر صورت و به هر نحوی «نیروی حیاتی» اسرارآمیز را از بین برده، موضوع را منحرف کنند. پاستور برای پاسخ به اونا بعضی از دهانه‌های شیشه ای S شکل را شکست و منتظر ماند. بر طبق نظریه پیدایش خود به خودی حیات هیچ اتفاقی نباید می‌افتاد چون نیروی حیات مرده بود. ولی شیره گوشت به تدریج کدر شد چون مانعی بر سر راه میکروب ها برای رسیدن به محتویات درون لوله های آزمایش نبود. پاستور ثابت کرد که نیروی حیات در واقع افسانه‌ای بیش نیست. از سوی دیگر آزمایش وی مشخص کننده‌ی قدرت میکروب‌های غیرقابل دیدن نیز بود. نظریه‌ی او تحول عظیمی در علم پزشکی بوجود آورد.
   
   
 نام:  محمد حسین میرزایی
   
تاريخ سوال:  22/07/1390
سوال:  نقش گلبولهای دربدن
     
تاريخ پاسخ:  22/07/1390 
پاسخ :  محمد جان! گلبول‌ها انواع و نقش‌های مختلفی در بدن دارند مثلا گلبول قرمز اکسیژن را، از شش‌ها (یا آبشش‌ها) به بافت‌ها منتق می‌کند. گلبول‌های سفید که انواع مختلفی دارند در مقابل عوامل بیماری‌زا ایمنی بدن رو تامین می‌کنند.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:     
E-Mail:     
بخش:   
متن سوال:     
افراد آنلاين: 12    بازديد امروز: 79    كل بازديدها: 1934652
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما