جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  مصطفی
   
تاريخ سوال:  08/09/1392
سوال:  حرف a در نامگذاری گازهای مبرد نشانه چیست؟R134a و وجود آب در سیکلهای تبریدی وروغن کمپرسورهای سیستم های تبریدی چه ضرری دارد؟
     
تاريخ پاسخ:  10/09/1392 
پاسخ :  بهتر است این سوال را از بخش فیزیک یا شیمی بپرسید.
   
   
 نام:  ali
   
تاريخ سوال:  07/09/1392
سوال:  سلام.در گیاهان که سانتریول وجود ندارند با چه چیزی دوک تقسیم میسازند
     
تاريخ پاسخ:  10/09/1392 
پاسخ :  سلام. در گیاهان عالی که سانتریول ندارند، اندامک یا ساختار خاصی به جای سانتریول ساخته نمی‌شود. اما برای تشکیل دوک تقسیم، غشای هسته نقش سانتریول را به عهده می‌گیرد و به این امر کمک می‌کند. رشته‌های دوک ابتدا بر روی غشای هسته تشکیل می‌شوند و پس از متلاشی شدن غشای هسته، به صورت دوک تقسیم سازمان می‌یابند.
   
   
 نام:  مهران
   
تاريخ سوال:  03/09/1392
سوال:  سلام گلبول های قرمز که هسته ندارند چگونه فعالیت و زندگی می کنند؟
     
تاريخ پاسخ:  10/09/1392 
پاسخ :  سلام. گلبول‌های قرمز هنگامی که هنوز در مغز استخوان در حال ساخته شدن هستند، هسته دارند. آن‌ها قبل از بلوغ و قبل از وارد شدن به جریان خون هسته‌ی خود را از دست می‌دهند. قبل از اینکه هسته از بین برود، تمام اجزای مورد نیاز سلول از جمله ریبوزوم‌ها، آنزیم‌ها، پروتیین‌ها و هموگلوبین در سلول ساخته می‌شوند. البته تا مدتی بعد از اینکه هسته‌ی سلول از بین رفت مقداری RNA در سلول باقی می‌ماند که همچنان تا مدتی می‌تواند الگوی ساختن پروتیین قرار بگیرد. اما RNAها هم به تدریج از بین می‌روند. گلبول‌های قرمز بالغ به دلیل نداشتن هسته نمی‌توانند تقسیم شوند و نمی‌توانند اجزا و مواد مورد نیاز سلول را بسازند. به همین دلیل عمر آن‌ها کوتاه و در حدود ۹۰ روز است. اما در طول این مدت و با داشتن پروتیین‌ها و آنزیم‌های از پیش ساخته‌شده، می‌توانند فرآیندهای متابولیکی سلولی را انجام دهند.
   
   
 نام:  خاطره
   
تاريخ سوال:  02/09/1392
سوال:  سوال 1چراسلول های نگهبان روزنه در روپوست پایینی بیشتر از بالایی است؟ سوال2چرا روزنه در روپوست پایینی بیشتر از بالایی است؟وچه فایده ای دارد؟
     
تاريخ پاسخ:  10/09/1392 
پاسخ :  هر روزنه توسط دو سلول نگهبان روزنه احاطه شده است. پس تعداد سلول‌های نگهبان تابع تعداد روزنه است. تعداد روزنه در گیاهان مختلف بسته به شرایط محیطی گیاه متفاوت است. یکی از این شرایط غلظت دی‌اکسید کربن در هوا است. اگر غلظت دی‌اکسید کربن در هوا زیاد باشد، تعداد روزنه‌ها کاهش و اگر غلظت دی‌اکسید کربن کم باشد تعداد روزنه‌ها افزایش می‌یابد. همچنین پراکندگی روزنه‌ها در روپوست‌های پایینی و بالایی برگ‌ها در گیاهان مختلف متفاوت است. در بیشتر گیاهان دولپه‌ای، تعداد روزنه‌های روپوست پایینی از بالایی بیشتر است. در گیاهان تک‌لپه‌ای معمولاً تعداد روزنه‌های روپوست پایینی و بالایی مساوی است. در گیاهانی که برگ‌های آن‌ها بر روی آب شناور است، روپوست پایینی فاقد روزنه است، و روزنه‌ها در روپوست بالایی قرار دارند. علت بیشتر بودن روزنه در روپوست پایینی در بعضی از گیاهان می‌تواند این باشد که به این روش از تبخیر زیاد آب هنگام باز بودن روزنه‌ها جلوگیری شود. چون روپوست بالایی در معرض تابش آفتاب است و دما در روپوست بالایی بیشتر از روپوست پایینی است، تبخیر آب از روزنه‌های روپوست بالایی بیشتر است. کم بودن روزنه‌ها در روپوست بالایی می‌تواند به کاهش تبخیر آب و حفظ آب درون گیاه کمک کند.
   
   
 نام:  علی
   
تاريخ سوال:  02/09/1392
سوال:  چرا نیتروژن دربازدم کمتر از مقدار آن در دم است
     
تاريخ پاسخ:  07/09/1392 
پاسخ :  مقدار گاز نیتروژن در هوای دم و بازدم تفاوتی ندارد و ثابت است. اما درصد گاز نیتروژن در هوای دم بیشتر و در هوای بازدم کمتر است. همان‌طور که می‌دانیم درصد یک ماده مقدار آن را نشان نمی‌دهد، بلکه نشان دهنده‌ی نسبت آن ماده به مقدار کل مواد مخلوط شده است، در صورتی که مقدار کل مخلوط برابر با ۱۰۰ فرض شود. اضافه شدن گاز دی‌اکسید کربن و مقداری بخار آب به هوای بازدم باعث افزایش حجم و مقدار آن می‌شود، در نتیجه نسبت یا درصد گاز نیتروژن به حجم کل هوای بازدم کاهش پیدا می‌کند. در واقع کاهش درصد نیتروژن در هوای بازدم به خاطر کاهش مقدار نیتروژن نیست، بلکه به خاطر افزایش مقدار هوای بازدم است.
   
   
 نام:  زهرا
   
تاريخ سوال:  05/09/1392
سوال:  اگردماسنجی بشکندومایع درون ان روی یک تکه طلابریزدچه واکنشی روی میدهد؟ایااین واکنش برگشت پذیراست؟
     
تاريخ پاسخ:  07/09/1392 
پاسخ :  این سوال به بخش زیست‌شناسی مربوط نمی‌شود. شاید در بخش فیزیک یا شیمی بیشتر بتوانند به شما کمک کنند.
   
   
 نام:  احمد
   
تاريخ سوال:  22/08/1391
سوال:  سلام جواب سوال عدد اکسایش کربن اول و کربن دوم در استیک اسید (cH3cooH) هر یک به طور جداگانه چند است با تشکر .
     
تاريخ پاسخ:  30/11/1391 
پاسخ :  سلام. این سوال مربوط به بخش شیمی است.
   
   
 نام:  ی نفر
   
تاريخ سوال:  08/09/1391
سوال:  گزایلم چیه
     
تاريخ پاسخ:  30/11/1391 
پاسخ :  زایلم (Xylem) یا آوند چوبی یکی از دو نوع بافت آوندی موجود در گیاهان آوندی است. آوندهای چوبی، آب و مواد معدنی محلول را از ریشه به سایر بخش‌های گیاه منتقل می‌کنند. بافت تشکیل دهنده‌ی آوند چوب، بافت مرده است و سلول زنده در آن موجود نیست.
   
   
 نام:  نیلوفر
   
تاريخ سوال:  11/07/1391
سوال:  کدام باکتری ها DNAخطی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدین
     
تاريخ پاسخ:  30/11/1391 
پاسخ :  دانشمندان باکتری‌هایی را پیدا کرده‌اند که تعدادی از آن‌ها کروموزوم خطی و تعدادی نیز پلاسمید خطی دارند. دو نمونه که کروموزوم خطی دارند، این دو گونه هستند: ‏Agrobacterium tumefaciens یک کروموزوم حلقوی، یک کروموزوم خطی، و دو پلاسمید ژنوم این باکتری را تشکیل می‌دهند. ‏Borrelia burgdorferi شواهدی به دست آمده است که این باکتری کروموزوم خطی دارد.
   
   
 نام:  arman
   
تاريخ سوال:  12/07/1391
سوال:  با عرض سلام میخواستم فرق بین شکر و گلوکز در چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  30/11/1391 
پاسخ :  سلام. قندها یا هیدرات‌کربن‌های مختلفی در طبیعت موجود هستند، که شامل منوساکاریدها (قندهای ساده)، دی‌ساکاریدها (تشکیل شده از به هم پیوستن مولکول دو قند ساده)، اولیگوساکاریدها، و پلی‌ساکاریدها هستند. گلوکز یک قند شش کربنه است، از دسته‌ی منوساکاریدها یا قندهای ساده. شکر معمولی که در غذای روزمره استفاده می‌شود (یا شکر آشپزخانه) از سوکروز تشکیل شده است، که یک دی‌ساکارید است. سوکروز از اتصال مولکول گلوکز و فروکتوز ایجاد می‌شود. فروکتوز نیز یک قند ساده‌ی شش کربنه است.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:     
E-Mail:     
بخش:   
متن سوال:     
افراد آنلاين: 40    بازديد امروز: 81    كل بازديدها: 1931028
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما