جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [198] [199] [200] [201] [202] [203] [204] [205] [206] [207] [208] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  فرزانه
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  سلام من e.mail ندارم.از طریق سایت پیگیری می کنم. می خواهم بدانم انزیم ها چگونه انرژی اکتیواسیون را کاهش می دهند.
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  آنزیم‌ها باعث افزایش پایداری حالت گذر (transition state)می‌شوند و بدین ترتیب انرژی لازم برای بوجود اومدن این مرحله رو کاهش می‌دهند. به زبان ساده‌تر مثلا آنزیم‌ها با تغییر شکل دو سوبسترا جفت شدن اونها رو به هم تسهیل می‌کنند.
   
   
 نام:  آرش
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  تفاوت ساختاری دیوارهی گیاهی و باکتری ؟
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  آرش جان تو لینک زیر جوابت رو پیدا می‌کنی
   
   
 نام:  آرش
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  اگه میشه ساختار دیواره سلولی گیاهی و باکتری را رسم کنید ؟
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  آرش جان اینجا فقط امکان نوشت دارم نمی‌تونیم رسم کنم. تو گوگل اگه بگردی تصاویر زیادی هست.
   
   
 نام:  سعید
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  اسید سیانید ریک بر چه آنزیمی اثر میگذارد؟
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  سیانید ممانعت کننده سیتوکروم سی-اکسیداز میتوکندری است و انتقال الکترون را در زنجیره‌ی انتقال الکترون مختل می‌کند
   
   
 نام:  آرش
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  ویژگی های مهم پلاست ؟
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  پلاست‌ها که مجموعه آنها را پلاستیدوم می گویند ویژه سلولهای گیاهی است و در سلولهای جوان غالباً با کندریوزومها اشتباه می گردند. در سلولهایی که به رشد نهایی خود رسیده اند پلاستها اشکال متفاوت دارند و مواد مختلف در خود ذخیره می کنند. پلاستها را بر حسب مواد محتوی آنها به انواع زیر تقسیم می کنند : 1- کلروپلاست Chloroplaste 2- آمیلوپلاست Amyloplaste 3- کروموپلاست Chromoplaste 4- الئوپلاست Oleoplaste مواد موجود در پلاستها معمولاً در جریان رشد تخصیص یافتن سلول تحول و تغییر پیدا کرده به مواد دیگری تبدیل میشوند. به عنوان مثال میوه ها زمانی که نارس هستند به علت دارا بودن کلروپلاست سبز رنگ اند ولی هنگام رسیدن رنگ آنها تغییر کرده ملون می شوند و این تغییر رنگ مربوط به تغییر کلروموپلاست پوست میوه یا برون بر آن به کروپلاست است. مثال دیگر که با آزمایش می توان مشاهده نمود تغییراتی است که در ریشه جو می توان دید. اگر ریشه تازه جو تازه روئیده را در برابر نور قرار دهیم پلاست های بی رنگ آن (لکوپلاست ها) از دیاد حجم یافته ، رنگ آنها سبز می شود. چنانچه این ریشه را دوباره در تاریکی بگذاریم پلاست های سبز رنگ آن به کروموپلاست تبدیل می گردند.
   
   
 نام:  آرش
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  چه چیزهایی درون پلاست ذخیره می شود ؟
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  پلاستها را بر حسب مواد محتوی آنها به انواع زیر تقسیم می کنند : 1- کلروپلاست Chloroplaste 2- آمیلوپلاست Amyloplaste 3- کروموپلاست Chromoplaste 4- الئوپلاست Oleoplaste مواد موجود در پلاستها معمولاً در جریان رشد تخصیص یافتن سلول تحول و تغییر پیدا کرده به مواد دیگری تبدیل میشوند. به عنوان مثال میوه ها زمانی که نارس هستند به علت دارا بودن کلروپلاست سبز رنگ اند ولی هنگام رسیدن رنگ آنها تغییر کرده ملون می شوند و این تغییر رنگ مربوط به تغییر کلروموپلاست پوست میوه یا برون بر آن به کروپلاست است. مثال دیگر که با آزمایش می توان مشاهده نمود تغییراتی است که در ریشه جو می توان دید. اگر ریشه تازه جو تازه روئیده را در برابر نور قرار دهیم پلاست های بی رنگ آن (لکوپلاست ها) از دیاد حجم یافته ، رنگ آنها سبز می شود. چنانچه این ریشه را دوباره در تاریکی بگذاریم پلاست های سبز رنگ آن به کروموپلاست تبدیل می گردند.
   
   
 نام:  آرش
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  انواع پلاست ؟
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  پلاست ها که مجموعه آنها را پلاستیدوم می گویند ویژه سلولهای گیاهی است و در سلولهای جوان غالباً با کندریوزومها اشتباه می گردند. در سلولهایی که به رشد نهایی خود رسیده اند پلاستها اشکال متفاوت دارند و مواد مختلف در خود ذخیره می کنند.
   
   
 نام:  مریم
   
تاريخ سوال:  01/08/1386
سوال:  در حساسیت ترشح هیتسا مین چگونه باید پیش گیری کردلطفا هرچه سریع تر
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  درمانهای حساسیت معمولاً با اجتناب از مواد حساسیت زا(آلرژن) که موجب نشانه‌ها و علایم حساسیت می‌شوند، آغاز می گردد. همچنین با استفاده از آنتی هیستامین. این دارو ترشح هیستامین را- که یک ماده شیمیایی ضد التهابی است که در طول واکنشهای حساسیتی توسط سیستم ایمنی شما آزاد می شود- بلوک می کنند.
   
   
 نام:  omid
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  sakhtare alfa naftol
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  امید جان سئوالت رو در بخش شیمی مطرح کن
   
   
 نام:  عابد وحدانی
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  نظریه ی لویی پاستور . در باره پیدایش خودبه خودی ماده زنده از غیر زنده . لطفا 3 صفحه پاسخ می خواهم.
     
تاريخ پاسخ:  02/08/1386 
پاسخ :  بر خلاف نظریه خلق‌الساعه (پیدایش خود به خودی)پاستور عقیده داشت موجودات زنده از مواد زنده بوجود می‌آیند. پاستور ابتدا درون لوله‌ی شیشه‌ای مقداری پنبه قرار داد. سپس با کمک تلمبه‌ای، مقداری هوا به درون لوله منتقل کرد. سطحی از پنبه که هوا از آنجا وارد لوله می‌شد، به تدریج رو به تیرگی گذاشت تا اینکه به کلی سیاه شد. پاستور این پنبه را در مخلوطی از اتر و الکل وارد کرد و آنچه را که در ته محلول رسوب کرد زیر میکروسکوپ بررسی کرد. او مشاهده کرد که ذره‌های گوناگون گرد و غبار، ‌گرده‌های گیاهان،‌باکتریها، اسپورهاو حتی تارهای پشم در رسوب وجود دارد. پاستور از نخستین آزمایش خود نتیجه گرفت: هوا میکروب‌های فراوان دارد. آزمایش دوم: پاستور مقداری آبگوشت که در آن گوشت پخته شده و آب وجود داشت (که محیط غذایی مناسبی برای میکروب‌ها بوجود می‌آورد) را در ظرفی رو باز ریخت و در مجاورت هوا قرار داد. پس از چند روز آبگوشت گندیده شد. او آبگوشت گندیده را زیر میکروسکوپ ساده بررسی کرد و میکروب‌های زیادی یافت. پاستور برای اطمینان این که میکروب های هوا سبب گندیدگی آبگوشت شده‌اند، مقداری از آبگوشت تازه را در ظرف دهانه باریکی ریخت و پس از جوشاندن، دهانه‌ی ظرف را حرارت داد تا گداخته شود و با این کار دهانه‌ی آن را بست. این آبگوشت مدت ها بدون آنکه گندیده شود، همچنان سالم باقی ماند. پاستور از این آزمایش نتیجه گرفت که جوشاندن آبگوشت، میکروبهای هوا را که عامل گندیدن آبگوشت هستند، از بین می برد. آزمایش سوم: پاستور برای اطمینان یافتن از این‌که میکروب‌های هوا سبب آلوده شدن آبگوشت شده‌اند، یک بالون انتخاب کرد و در آن آبگوشت ریخت و جوشاند. سپس ظرف و آبگوشت جوشیده‌ی درون آن را توسط یک لوله‌ی خمیده، در معرض هوا قرار داد. زمان زیادی گذشت و فسادی ایجاد نشد. در این آزمایش، لوله‌ی خمیده ‌مانع ورود میکروب‌های زنده‌ی هوا به درون آبگوشت شده بود. سپس پاستور با خم کردن ظرف، مقداری از آبگوشت را وارد لوله‌ی خمیده‌ای کرد که متصل به ظرف آبگوشت بود. بعد، این آبگوشت را با خم کردن مجدد ظرف به ظرف آبگوشت برگرداند. پس از مدتی آثار فساد و گندیدگی در آبگوشت ظاهر شد. پاستور نتیجه گرفت: آبگوشت خودبخود دچار فساد نمی‌شود، بلکه میکروبهایی که در ناحیه خمیده لوله قرار داشته‌اند باعث گندیدن آبگوشت شده‌اند.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [198] [199] [200] [201] [202] [203] [204] [205] [206] [207] [208] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:     
E-Mail:     
بخش:   
متن سوال:     
افراد آنلاين: 60    بازديد امروز: 92    كل بازديدها: 1930946
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما