جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  سید محمد حسین توکلی فرد
   
تاريخ سوال:  07/03/1386
سوال:  چگونه می توانیم سوخت موشک ساده ای بسازیم؟ وچگونه می توانیم نیترات پتاسیم از نوع خوراکی تهیه کنیم؟
     
تاريخ پاسخ:  07/03/1386 
پاسخ :  محمد حسین جان! متاسفانه من اطلاعی در این زمینه ندارم. اینجا بخش پرسش و پاسخ زیست شناسی است.
   
   
 نام:  منا
   
تاريخ سوال:  05/03/1386
سوال:  سلام بله پروتئینی است که از بزاق زالو ترشح می شود و اثر ضد انعقادی دارد البته من بیشتر به عکس در ضمینه ی انعقاد خون و این پروتئین احتیاج دارم بسیار متشکرم
     
تاريخ پاسخ:  06/03/1386 
پاسخ :  من بسیار جستجو کردم در منابع علمی و نامی از این پروتئین ندیدم. اگر ممکن است نام لاتین این پروتئین را به صورت دقیق برای من بنویسید.
   
   
 نام:  لیلا
   
تاريخ سوال:  05/03/1386
سوال:  در رنگ آمیزی باکتری فقط از کریستال ویوله می توان استفاده کرد؟ چه مواد دیگری وجود دارد؟
     
تاريخ پاسخ:  06/03/1386 
پاسخ :  دوست عزیز! روش های گوناگونی برای رنگ آمیزی باکتری ها وجود دارد که معروف ترین آنها رنگ آمیزی گرم است (توسط کریستال ویوله). رنگ آمیزی اسید-فست ، رنگ آمیزی منفی و ... روش های دیگری هستند که به صورت اختصاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
   
   
 نام:  میثم
   
تاريخ سوال:  03/03/1386
سوال:  چه ماده ای بیشترین تمایل را به واکنش با نیروژن دی اکسید و کربن دی اکسید دارد؟بجز آب.
     
تاريخ پاسخ:  06/03/1386 
پاسخ :  دوست عزیز! لطفا سئوالت را در بخش شیمی مطرح کن.
   
   
 نام:  منا
   
تاريخ سوال:  01/03/1386
سوال:  سلام می خواستم یه سایت فادسی در مورد pr هیرودین معرفی کنید ممنون
     
تاريخ پاسخ:  01/03/1386 
پاسخ :  من متوجه منظور شما نشدم. این که گفتید نام یک پروتئین است؟ مطمئنید که درست نوشتید؟
   
   
 نام:  باران
   
تاريخ سوال:  30/02/1386
سوال:  باسلام می خواستم نام باکتری های فتوسنتز کننده را به صورت کامل و علمی بدانم و همچنین انواع آن ها رانیز بشناسم و اطلاعات کامل تری کسب کنم با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1386 
پاسخ :  شما یک نگاهی به این جدول بیانداز و بگو نظرت چیست: http://www.life.umd.edu/classroom/bsci424/BSCI223WebSiteFiles/PhotosyntheticBacteria.htm
   
   
 نام:  رویا باقری
   
تاريخ سوال:  30/02/1386
سوال:  جذب ویتامین های ساخته شده به وسیله ی باکتری ها در کدام بخش لوله ی گوارش صورت می گیرد
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1386 
پاسخ :  این ستگی به نوع ویتامین دارد. برای مثال ویتامین B12 در قسمت انتهایی رود کوچک (ایلئوم) جذب می‌شود. اما بیوتین (ویتامین H) در قسمت های بالایی روده کوجک جذب می‌شود.
   
   
 نام:  باران
   
تاريخ سوال:  30/02/1386
سوال:  با سلام می خواستم در مورد (کوانزیمA)بیشتربدانم و ساختارآن رانیزببینم باتشکر
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1386 
پاسخ :  کوآنزیم A یکی از مهم ترین کوآنزیم‌ها است که با نقش آن در اکسیداسیون و بیوسنتز اسیدهای چرب آشنا هستیم. ساختار آن را در لینک زیر می‌توانید ببینید: http://en.wikipedia.org/wiki/Coenzyme_A
   
   
 نام:  فرحناز
   
تاريخ سوال:  26/02/1386
سوال:  سلام فوایذ باکتریها برای انسان چیست؟؟؟آیا فایده های باکتری ها بیشتر از زیان آنهاست؟؟؟
     
تاريخ پاسخ:  28/02/1386 
پاسخ :  فایده باکتری های بیشتر از آن است که فکرش را بکنی. شاید دانستن یک چیزی برایت جالب باشد: "تعداد باکتری های موجود در بدن انسان بیشتر از تعداد سلول های خود بدن است!!!" پس ببین که ما چقدر با باکتری ها دوست هستیم. باکتری های داخل روده برای ما خیلی از ویتامین ها را می‌سازند که خود بدن ادر به ساختن آنها نیستند. هرچند که برخی از باکتری ها هم برای ما مضر هستند. مثلا بسیاری از باکتری های بیماری زا را می‌شناسیم که در بدن ما عفونت ایجاد می‌کنند. پس باکتری ها هم می‌توانند مفید باشند و هم مضر.
   
   
 نام:  راضیه
   
تاريخ سوال:  20/02/1386
سوال:  سلام بالاخره بررسی فصل کلیه را تمام کردم خیالم راحت شد فقط چند تا مسئله مونده میدانیم که یون بی کربنات در لوله ی پیچیده ی نزدیک مقدار زیادی دارد پس از طریق انتشار باز جذب می شود و در لوله ی پیچیده ی دور که مقدار آن کاهش می یابد از طریق انتقال فعال بازجذب می شود در واقع ما میتوانیم همین مسئله را در مورد گلوکز و آمینو اسید ها هم بیان کنیم یعنی باید آنجا که مقدارشان در لوله ی نفرون بیشتر از مقدار آنها در خون است از طریق انتشار باز جذب شوند و وقتی غلظت آنان در خون با غلظت آنان در لوله ی نفرون برابر یا از آن بیشتر می شود باز جذب از طریق انتقال فعال صورت گیرد در حالی که در کتاب نوشته باز جذب این مواد فقط از طریق انتقال فعال صورت می گیرد به هر حال کتاب درسی است و باید حرفش را جدی گرفت و قبول کرد و من مجبورم اینطوری استدلال کنم که حتما گلوکز ها و آمینواسید ها آنقدر برای بدن ضروری اند که وقت این لوس بازی ها را ندارند که اول از طریق انتشار و سپس از طریق انتقال فعال باز جذب شوند و باید از همان ابتدا به صورت فعالانه و خیلی سریع به خون برگردند آیا این استدلال ذرست است؟
     
تاريخ پاسخ:  23/02/1386 
پاسخ :  راضیه جان! من در این چند روز کمی در این مورد مطالعه کردم تا جواب را پیدا کنم. قبل از هر چیز به من بگو که آیا شما کتاب فیزیولوژی گایتون را داری؟ به هر حال اگر داری در آن خیلی خوب تشریح کرده. چیزی که من دستگیرم شد این است که ما به تعریف بازجذب چندان توجه نکردیم. بازجذب شامل دو مرحله است: 1) عبور ماده از غشا اپیتلیال توبول به درون مایع میان بافتی کلیه 2) عبور از غشای مویرگ دور توبولی و ورود به خون. همانطور که می‌بینی برای اینکه یک ملکول بازجذب شود لازم است که ابتدا از درون سلول‌های توبول عبور کند. خوب! این سلول‌های توبولی دو وجه دارند. یک وجه آنها به سمت لومن است و وجه دیگر آنها به سمت فضای میان‌بافتی. حالا بیا ببینیم در بازجذب گلوکز و اسیدهای آمینه چه اتفاقی می‌افتد. ابتدا باید این مواد از لومن و از وجه لومنی وارد سلول‌های توبولی شوند. نکته مهم اینجاست که غلظت گلوکز درون سلولی در این سلول‌های توبولی بالاست (بالاتر از فضای لومن). پس همین اول کار ما به یک سیستم انتقال فعال نیاز داریم. این سیستم انتقال فعال از نوع ثانویه است (یعنی با مصرف مستقیم ATP نیست بلکه از شیب غلظت سدیم استفاده می‌کند). حالا که ماده مورد نظر (گلوکز یا اسیدهای آمینه) وارد سلول شدند؛ لازم است که از وجه دیگر سلول‌های توبولی خارج شوند و به فضای میان بافتی وارد شوند. خوب! این یکی که دیگر راحت است. چون گلوکز یا اسیدهای آمینه می‌توانند به صورت انتشار تسهیل شده از سلول خارج شوند. و در مرحله آخر این مواد از طریق انتشار به خون وارد می‌شوند. نکته کلیدی در این ماجرا این است که "اگر در هر یک از دو مرحله گفته شده برای بازجذب ماده انرژی مصرف شود؛ کل بازجذب را فعال می‌نامیم". یعنی با وجود اینکه گلوکز و اسیدهای آمینه در نهایت توسط انتشار به خون وارد می‌شوند؛ اما چون در مرحله اول با انتقال فعال وارد سلول‌ توبول شدند کل فرایند را "فعال" می‌دانیم. امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 26    بازديد امروز: 69    كل بازديدها: 1937807
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما