جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  فرامرز
   
تاريخ سوال:  31/03/1386
سوال:  مسیر گلوکوژئونز را به طور مختصر برایم توضیح دهید
     
تاريخ پاسخ:  31/03/1386 
پاسخ :  فرامرز جان! ما یک مسیر داریم به نام "گلوکونئوژنز" که به معنای نوزایی گلوکز است. در این مسیر از ترکیباتی مانند پیرووات، اسیدهای آمینه و ... گلوکز ساخته می‌شود. این مسیر تقریبا برعکس مسیر گلیکولیز است اما در 3 آنزیم با آن تفاوت دارد. این سه آنزیم آنزیم هایی هستند که در مسیر گلیکولیز یک طرفه هستند، بنابراین نمی‌توانند در مسیر بازگشت مورد استفاده قرار گیرند.
   
   
 نام:  masoumeh
   
تاريخ سوال:  29/03/1386
سوال:  سلام. خسته نباشید. آیا تزریق ویتامین B12 باعث به تاخیر افتادن دوران قائدگی می شود؟ با تشکر.
     
تاريخ پاسخ:  29/03/1386 
پاسخ :  بعید می‌دانم چنین چیزی صحت داشته باشد. برخی از یافته ها نشان می‌دهد که ویتامین B12 می‌تواند باعث راحت شدن قاعدگی و کم شدن درد شود.
   
   
 نام:  خسرو 68
   
تاريخ سوال:  24/03/1386
سوال:  متشکرم که آن موقع به من کمک کردید انشا الله این مرحله هم قبول می شوم
     
تاريخ پاسخ:  24/03/1386 
پاسخ :  خواهش می‌کنم. ما هم به دانش آموزان خوبی مثل شما افتخار می‌کنیم. موفق باشید
   
   
 نام:  شبنم
   
تاريخ سوال:  17/03/1386
سوال:  ممنون
     
تاريخ پاسخ:  17/03/1386 
پاسخ :  خواهش می‌کنم!
   
   
 نام:  شبنم
   
تاريخ سوال:  13/03/1386
سوال:  باز هم سلام .دیگر سوالی ندارم تنها می خواستم بپرسم کدام فصلهای کتاب زیست دوم یا سوم را باید بخوانم تا در مورد فتوسنتز اطلاعات کسب کنم ؟
     
تاريخ پاسخ:  15/03/1386 
پاسخ :  شبنم جان! راستش من الان کتاب های زیست دبیرستان را ندارم و دقیقا نمی دانم در کدام کتاب فتوسنتز آمده. اگر می توانی از یک دانش آموز رشته تجربی پرس و جو کن. در ضمن اگر هم در مطالعه به مشکلی بر خوردی از من بپرس. موفق باشی
   
   
 نام:  شبنم
   
تاريخ سوال:  12/03/1386
سوال:  باز هم سلام آقای پاسخگو . از اطلاعاتتان ممنونم مرا در کارم خیلی جلو می برد .از آن سوال مسخره هم معذرت می خواهم . فکر کنم سو تفاهم شده .(یوکبوریوت را می گویم) من سوالی دارم .چرا باکتری هایی که فتوسنتز میکنند الکترون لازم دارند ؟ سوال دوم من این است : آیا این باکتری های تولید کننده ی اکسیژن به صورت جدا وجود دارند یا در ساختار برگ هستند ؟ ببخشید که اینقدر سوال می کنم .چون رشته ام ریاضی است از فتوسنتز چیزی سر در نمی آورم .در مورد فتوسنتز هم راهنماییم می کنید ؟ باز هم ممنون از زحمات شما .
     
تاريخ پاسخ:  12/03/1386 
پاسخ :  خواهش می‌کنم؛ شما لطف دارید! اما در مورد سئوال شما ... راستش اینطوری یک ذره جواب دادن مشکل است. یعنی شما باید حداقل کتاب های زیست شناسی دبیرستان را بخوانید تا پایه فتوسنتز را بدانید. من الان باید خیلی چیزها را توضیح دهم که اینطوری سخت است. اما به صورت خلاصه باید بگویم که تمام واکنش‌های کاهشی که بیشتر در بیوسنتز دیده می‌شود نیاز به الکترون پرانرژی دارند. این الکترون پر انرژی از کلروفیل تهییج شده توسط نور خورشید تامین می‌شد. از سوی دیگر برای جبران الکترون از دست رفته، کلروفیل از آب الکترون می‌گیرد. ملکول آب هم پس از دادن الکترون، اکسیژن خود را آزاد می‌کند. در مورد باکتری ها هم باید بگویم که گیاهان مستقل از باکتری ها فتوسنتز انجام می‌دهند. گیاهان در سلول های خود اندامک کلروپلاست دارند که قادر است واکنش های فتوسنتز را انجام دهد.
   
   
 نام:  راضیه
   
تاريخ سوال:  11/03/1386
سوال:  سلام یه سوال داشتم می شه لطفا از حرکات خود به خودی گرایشی تاکتیکی چند مثال بزنید و دلیل خود را هم توضیح دهید ممنون
     
تاريخ پاسخ:  12/03/1386 
پاسخ :  من درست متوجه منظور شما نشدم. سئوال شما مربوط به چه قسمتی است؟ در کدام فصل از چه کتابی؟
   
   
 نام:  کیانوش
   
تاريخ سوال:  09/03/1386
سوال:  سلام!این عکس x-ray کریستالوگرافی از مولکول dna که که تو همه ی کتابا هست رو میتونید تفسیرش کنید؟!؟(کامل باشه لطفا!!!)http://research.yale.edu/ysm/article.jsp?articleID=51 تو این لینک هم چنین عکسی هست!
     
تاريخ پاسخ:  10/03/1386 
پاسخ :  کیانوش جان! کریستالوگرافی با اشعه X رئشی است برای تعیین ساختار سه بعدی بلور ملکول‌های مختلف. از شناخته شده ترین کاربردهای این روش می‌توان تعیین ساختار پروتئین ها و DNA نام برد. اصول کلی این روش اینطور است که پرتو ایکس به بلور ملکول تابانده می‌شود. این پرتو پس از برخورد به نقاط مختلف ملکول، انحراف جهت پیدا می‌کند. این انحراف ها در نهایت بر روی یک صفحه شناساگر تابیده می‌شود. بر اساس موقعیت فضایی هر نقطه از ملکول، پرتو به میزان مشخصی منحرف می‌شود. نقطه نقطه هایی که شما بر وری تصویر می‌بینید محل برخورد اشعه پس از برخورد با نقطه ای از ملکول استو بر اساس جایگاه این نقطه ها می‌توان شکل فضایی ملکول مورد نظر را پیش بینی کرد.
   
   
 نام:  منا
   
تاريخ سوال:  09/03/1386
سوال:  این بار سوال ندارم فقط خواستم بگم ممنون
     
تاريخ پاسخ:  09/03/1386 
پاسخ :  خواهش می‌کنم!
   
   
 نام:  منا
   
تاريخ سوال:  08/03/1386
سوال:  Hirudin نمیدونم چطور شما چیزی بیدا نکردید من یکسری مطلب از اینترنت بیدا کردم ولی این مقالات بیشتر راجع به زالو (hirudo medicina) هستند و خیلی کم راجع به هیرودین توضیح دادن
     
تاريخ پاسخ:  08/03/1386 
پاسخ :  خوب حالا شد یه چیزی! من اسم لاتین رو نمی‌دونستم برای همین اشتباه جستجو می‌کردم. در آدرس زیر اطلاعات کلی در مورد هیرودین رو می‌تونی پیدا کنی: http://en.wikipedia.org/wiki/Hirudi در ضمن اگر نیاز به اطلاعات خیلی تخصصی داری (مثل توالی اسید آمینه و ساختار آن و ...)باید سری به بانک پرتئینی سوئیس پرات به آدرس زیر بزنی: http://www.expasy.org/cgi-bin/sprot-search-de?%20Hirudin
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 17    بازديد امروز: 47    كل بازديدها: 1937785
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما