جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  مجتبی
   
تاريخ سوال:  20/09/1390
سوال:  منظور از المپیاد دانشجویی چیست وشرایط وچگونگی شرکت دران چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  22/09/1390 
پاسخ :  مجتبی جان برو به این لینک http://www.roshd.ir/roshd/Default.aspx?tabid=73&ctl=Detail&mid=1343&Id=7467
   
   
 نام:  امید
   
تاريخ سوال:  21/09/1390
سوال:  سایتی به من معرفی کنید که دارای عکس و مطلب درباره کوآنزیمها باشه متشکرم
     
تاريخ پاسخ:  21/09/1390 
پاسخ :  http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%d9%88%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86+H
   
   
 نام:  maryam
   
تاريخ سوال:  18/09/1390
سوال:  man dar morede andazegirie sakhtie daem va movaghate ab ye tahghigh mikham.motshakeram.
     
تاريخ پاسخ:  19/09/1390 
پاسخ :  مریم جان سؤالت مربوط به بخش ما نمیشه.
   
   
 نام:  سمانه کرباسی
   
تاريخ سوال:  13/09/1390
سوال:  چرا نیتروژن در هوای بازدم کم می شود در حالی که بدن آن را مصرف نمی کند؟
     
تاريخ پاسخ:  15/09/1390 
پاسخ :  زیرا مقدار کمی از آن در خون و بافت‌ها حل می‌شود. البته این مقدار کم هم این مقدار بدون اینکه واکنش خاصی بدهد از بدن دفع می‌شود.
   
   
 نام:  فاطمه
   
تاريخ سوال:  10/09/1390
سوال:  مقایسه بین بافت پوششی سست و غشای پایه
     
تاريخ پاسخ:  11/09/1390 
پاسخ :  برو به این لینک: http://www.tabaar.com/article2/ViewArticle.asp?id=656&catname=%D8%B2%D9%8A%D8%B3%D8%AA%20%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A&ActiveStateCode=13
   
   
 نام:  tarannom
   
تاريخ سوال:  05/09/1390
سوال:  lotfan dar morede pelast ha_ke shamele koloro pelast,koloromo pelast va loko pelast tozih dahid
     
تاريخ پاسخ:  08/09/1390 
پاسخ :  برو به لینک زیر http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%d9%be%d9%84%d8%a7%d8%b3%d8%aa
   
   
 نام:  زهرا
   
تاريخ سوال:  25/08/1390
سوال:  لویی چرا نظریه خلق الساعه را باطل کرد
     
تاريخ پاسخ:  28/08/1390 
پاسخ :  دلیل اصلی روی آوردن مردم به این نظریه آن بوده که در برخی از موارد موجودات زنده به صورت یکباره در محیطهایی ظاهر می‌شدند که قبلا موجود زنده در آنها حضور نداشته مانند پیدایش کرم در آبهای راکد و لجن‌زارها ، ظهور حشرات در روی شاخ و برگ درختان قبل از فرا رسیدن بهار ، پیدایش کرم در فضولات و اجساد حیوانات و .... معتقدین به نظریه پیدایش خلق‌الساعه باور دارند که حیات به دلیل تاثیر علل یا در نتیجه وجود شرایط خاص پدیدار می‌شود نه اینکه منکر تاثیر علل یا معتقد به بی‌نیازی از شرایط و احوال خاص باشند.بر خلاف نظریه خلق‌الساعه (پیدایش خود به خودی)پاستور عقیده داشت موجودات زنده از مواد زنده بوجود می‌آیند. پاستور ابتدا درون لوله‌ی شیشه‌ای مقداری پنبه قرار داد. سپس با کمک تلمبه‌ای، مقداری هوا به درون لوله منتقل کرد. سطحی از پنبه که هوا از آنجا وارد لوله می‌شد، به تدریج رو به تیرگی گذاشت تا اینکه به کلی سیاه شد. پاستور این پنبه را در مخلوطی از اتر و الکل وارد کرد و آنچه را که در ته محلول رسوب کرد زیر میکروسکوپ بررسی کرد. او مشاهده کرد که ذره‌های گوناگون گرد و غبار، ‌گرده‌های گیاهان،‌باکتریها، اسپورهاو حتی تارهای پشم در رسوب وجود دارد. پاستور از نخستین آزمایش خود نتیجه گرفت: هوا میکروب‌های فراوان دارد. آزمایش دوم: پاستور مقداری آبگوشت که در آن گوشت پخته شده و آب وجود داشت (که محیط غذایی مناسبی برای میکروب‌ها بوجود می‌آورد) را در ظرفی رو باز ریخت و در مجاورت هوا قرار داد. پس از چند روز آبگوشت گندیده شد. او آبگوشت گندیده را زیر میکروسکوپ ساده بررسی کرد و میکروب‌های زیادی یافت. پاستور برای اطمینان این که میکروب های هوا سبب گندیدگی آبگوشت شده‌اند، مقداری از آبگوشت تازه را در ظرف دهانه باریکی ریخت و پس از جوشاندن، دهانه‌ی ظرف را حرارت داد تا گداخته شود و با این کار دهانه‌ی آن را بست. این آبگوشت مدت ها بدون آنکه گندیده شود، همچنان سالم باقی ماند. پاستور از این آزمایش نتیجه گرفت که جوشاندن آبگوشت، میکروبهای هوا را که عامل گندیدن آبگوشت هستند، از بین می برد. آزمایش سوم: پاستور برای اطمینان یافتن از این‌که میکروب‌های هوا سبب آلوده شدن آبگوشت شده‌اند، یک بالون انتخاب کرد و در آن آبگوشت ریخت و جوشاند. سپس ظرف و آبگوشت جوشیده‌ی درون آن را توسط یک لوله‌ی خمیده، در معرض هوا قرار داد. زمان زیادی گذشت و فسادی ایجاد نشد. در این آزمایش، لوله‌ی خمیده ‌مانع ورود میکروب‌های زنده‌ی هوا به درون آبگوشت شده بود. سپس پاستور با خم کردن ظرف، مقداری از آبگوشت را وارد لوله‌ی خمیده‌ای کرد که متصل به ظرف آبگوشت بود. بعد، این آبگوشت را با خم کردن مجدد ظرف به ظرف آبگوشت برگرداند. پس از مدتی آثار فساد و گندیدگی در آبگوشت ظاهر شد. پاستور نتیجه گرفت: آبگوشت خودبخود دچار فساد نمی‌شود، بلکه میکروبهایی که در ناحیه خمیده لوله قرار داشته‌اند باعث گندیدن آبگوشت شده‌اند.
   
   
 نام:  مهنام
   
تاريخ سوال:  25/08/1390
سوال:  در میکروسکوپ منظور از4xیا10xچیست؟
     
تاريخ پاسخ:  27/08/1390 
پاسخ :  ضریب بزرگنمایی عدسی میکروسکوپ
   
   
 نام:  حامد حامد
   
تاريخ سوال:  12/08/1390
سوال:  آسم چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1390 
پاسخ :  آسم یک‌ بیماری‌ مزمن‌ همراه‌ با حملات‌ مکرر خس‌خس‌ و تنگی‌ نفس‌ است. این‌ بیماری‌ در تمام‌ سنین‌ می‌تواند وجود داشته‌ باشد اما 50% از موارد، کودکان‌ زیر 10 سال‌ هستند. آسم‌ بیشتر در پسران‌ رخ‌ می‌دهد تا دختران‌، اما در آسمی‌ که‌ در سنین‌ بزرگسالی‌ آغاز می‌شود زنان‌ سهم‌ بیشتری‌ را به‌ خود اختصاص‌ می‌دهند. علایم‌ شایع‌ احساس‌ فشردگی‌ در قفسه‌ سینه‌ و تنگی‌ نفس‌ خس‌ خس‌ سینه‌ به‌ هنگام‌ بازدم‌ سرفه‌ ، خصوصا در شب‌ ، معمولا همراه‌ با خلط‌ غلیظ‌، شفاف‌ و زرد تنفس‌ سریع‌ و سطحی‌ که‌ به‌ هنگام‌ نشستن‌ بهتر می‌شود. مشکل‌ در تنفس‌ انقباض‌ عضلات‌ گردن‌ علایم‌ شدید حمله‌ حاد آبی‌ شدن‌ پوست‌ خستگی‌ زیاد تنفس‌ صدادار شبیه‌ خرخر ناتوانی‌ در صبحت‌ کردن‌ تغییرات‌ ذهنی‌ و روانی‌، از جمله‌ بی‌قراری‌ یا گیجی‌ علل آن: التهاب‌ و اسپاسم‌ ناشی‌ از آن‌ در مجاری‌ هوایی‌ (نایژه‌ها و نایژک‌ها) ، و به‌ دنبال‌ آن‌ ورم‌ مجاری‌ هوایی‌ و غلیظ‌ شدن‌ ترشحات‌ ریه‌ (خلط‌). این‌ امر باعث‌ کاهش‌ یا بسته‌ شدن‌ راه‌ عبور هوا به‌ ریه‌ها می‌شود. عواملی‌ که‌ می‌توانند این‌ تغییرات‌ را ایجاد کنند عبارتند از: مواد آلرژی‌زا مثل‌ گرده‌ گیاهان‌، گرد و غبار، شوره‌ بدن‌ حیوانات‌، کپک‌ها یا بعضی‌ از غذاها ، عفونت‌های‌ ریوی‌ مثل‌ برونشیت‌
   
   
 نام:  ساناز
   
تاريخ سوال:  07/08/1390
سوال:  با سلام چرا پیش از گرم کردن قطعه چغندر مقداری ماده رنگی از آن خارج می شود؟ چه اتفاقی برای سلول می افتد؟
     
تاريخ پاسخ:  09/08/1390 
پاسخ :  ساناز جان رنگ قرمز تا ارغوانی چغندر یا لبو به خاطر رنگیزه بتالاین هست که در آب محلول هست و وقتی واکوئل سلول پاره می‌شه بصورت مایع قرمز بیرون می‌یاد.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 24    بازديد امروز: 31    كل بازديدها: 1937769
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما