جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  مینا
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  کدام یک از استان های ایران آثار باستانی بیشتری دارد؟ ایا رابطه ای بین تعداد آثار باستانی با هوازدگی شیمیایی وجود دارد ؟
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  مینا جان این سوال مربوط به بخش ما نیست ولی در کل هوازدگی باعث از بین رفتن آثار سنگی میشه
   
   
 نام:  فرزاد
   
تاريخ سوال:  04/02/1387
سوال:  چرادررنگ امیزی کپسول از حرارت استفاده نمی کنیم
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  حرارت باعث رنگ پذیری بهتر میشه
   
   
 نام:  سمیرا
   
تاريخ سوال:  04/02/1387
سوال:  باسلام الکل حاصل از گلوکز سوربیتول نام دارد.الکل حاصل از گالاکتوز و مانوز چیست؟من دفعه پنجمه این سؤال رو می پرسم خواهشا پاسخ دهید. با آرزوی موفقیت برای شما
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  سلام سمیرا جان مانوز: مانیتول- اریتروز:‌اریترول- مالتوز: مالتیتول-لاکتوز: لاکتیتول- گالاکتوز: گالاکتیتول. ببخشید دیر شد ما هم برای شما آرزوی موفقیت می‌کنیم
   
   
 نام:  مینا
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  درباره مواد شیرین کننده مصنوعی ونیز موادشیرین کننده غیر قندی مطالبی جمع آوری کنید . درباره ی 3گروه قندهای شیرین ، قندهای غیرشیرین و شیرین های غیر قندی مطالی جمع آوری کنید.
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  مینا جان ما سوال‌ها رو جواب میدیم اما خوب آسولفام پتاسیم : یکی از شیرین کننده های مصنوعی است که در بعضی آدامس ها و دسرهای ژلاتینی استفاده می شود و به دلیل بعضی زیان ها نظیر خطر سرطان زایی توصیه می شود که صنایع غذایی از آن استفاده نکنند. آلژینات : از عوامل تغلیظ کننده است و به عنوان پایدارکننده کف بستنی ، پنیر و آب نبات استفاده می شود. آلژینات یکی از مشتقات جلبک های دریایی است که باعث حفظ بافت مناسب در فرآورده های لبنی و غذاهای کنسرو شده می شود و تاکنون خطری در استفاده آن دیده نشده است. آلفاتوکوفرول (ویتامینE):یک آنتی اکسیدان و نیز یک ماده مغذی است که در روغنهای گیاهی مورد مصرف قرار می گیرد و از تند شدن روغنها جلوگیری می کند. مطالعات نشان داده است که مقادیر زیاد این ویتامین می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سرطان کمک کند. اسید اسکوربیک (ویتامین C):آنتی اکسیدانی است که به عنوان یک ماده مغذی ، پایدارکننده رنگ در آبمیوه ها و گوشتهای نمک سود شده استفاده می شود و از تشکیل نیتروز آمین ها که باعث رشد غده های سرطانی می شوند، جلوگیری می کند. آسپارتام : یک شیرین کننده مصنوعی است که معمولا در غذاهای رژیمی استفاده می شود و در بعضی افراد که به این ماده حساس هستند می تواند ایجاد سردرد یا خواب آلودگی کند و معمولا توصیه می شود افرادی که از فنیل کتونوری رنج می برند در مصرف مواد غذایی دارای آسپارتام خودداری کنند. بتاکاروتن : یک رنگ دهنده طبیعی است که در مغز شکلات ها و مارگارین استفاده می شود و بدن می تواند این ماده را به ویتامین Aتبدیل کند و لذا افزودن آن به مواد غذایی خطر خاصی را به دنبال ندارد. BHAیا هیدروکسی انیزول بوتیلیتد و BHTیا هیدروکسی تولوئن بوتیلتید: آنتی اکسیدان هایی هستند که در تهیه چیپس و بعضی روغن ها استفاده می شوند و خطر سرطان زایی آنها روی موشها ثابت شده است و لذا استفاده از آنها در صنایع غذایی توصیه نمی شود.
   
   
 نام:  زهرا سیف
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  مکانیزم باز و بسته شدن سلولهای (تیپهای) روزنه از نظر مولکولی را توضیح دهید
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  تورژسانس زمانی رخ می‌دهد که سلول در محیطی رقیق تر از سیتوپلاسم خود قرار می‌گیرد در این آب وارد سلول می‌شود و سلول باد می‌کند. عکس این فرایند را که طی آن سلول آب از دست داده چروکیده می‌شود پلاسمولیز گویند. سلول سلولهای نگهبان روزنه در اثر دریافت آب از سلولهای اطراف خود (بقیه سلولهای اپیدرمی) دچار تورژسانس می شوند و از هم دور می شوند. که نتیجه آن باز شدن منفذ روزنه است. در حالت برعکس، هنگامی که سلولهای نگهبان روزنه آب از دست می دهند، منفذ روزنه بسته می شود. در طرف منفذ سلول‌های روزنه دارای دیواره‌ی ضخیم‌تری (رشته‌های سلولزی بیشتر) می‌باشند هنگامی که پمپ‌های H پروتون‌ها را به داخل سلول انتقال داده و فشار اسمزی بالا می‌رود آب از سلول‌های اطراف به درون سلول‌ روزنه جذب می‌شود. در این حالت سلول معمولی از همه طرف باد می‌کند اما سلول روزنه از طرف منفذ به واسطه‌ی دیواره ضخیم‌تر تقریبا ثابت مانده و بقیه‌ی قسمت‌های آن متسع می‌شوند. این امر به باز شدن منفذ به جای پهن شدن سلول می‌انجامد. شکل روزنه هم به این دلیل تقریبا دمبلی شکل است.
   
   
 نام:  مرتضی:ق
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  راههای تشخیص گیاهان تک لپه از دو لپه چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  یه راه ساده: تک لپه رگبرگ‌هاش موازی و گلبرگ‌هاش هم مضربی از 3 هست اما دولپه رگبرگ‌هاش غیر موازی و گلبرگ‌هاش مضربی غیر از 3 است.
   
   
 نام:  روح الله
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  تاریخچه ی کشف ویتامین را توضیح دهید؟
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  در اواخر دوران بربریت مدرن بود که بیماری بری‌بری برای اولین بار توسط «فونک» مهارشد. فونک توانست از پوستة برنج، ماده‌ای کریستالی به‌دست بیاورد که بیماری بری‌بری را «برو بیرون» می‌کند یعنی از بدن بیرون می‌کند. او نام این مادة عجیب را «آمین حیاتی» (Vite amin) گذاشت و کلمة ویتامین از همین‌جا گرفته شده است ویتامین‌ها هر کدوم بطور جداگونه تاریخچه ی خاصی دارن. ویتامین E یکی از ویتامینهای محلول در چربی است. دلیل شهرت ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدان آن است. که عبارتست از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در اثر استرسهای فیزیولوژیکی و محیطی در خون بوجود آمده است. این خاصیت در ویتامین E و ویتامین C موجود است. کسانیکه در مشاغل پراسترس فعالیت دارند، کسانی که به بیماریهای مزمن مبتلا هستند و یا دچار صدمات کلی شده‌اند از جمله افرادی هستند که به این ویتامین توجه بسیاری نشان می‌دهند. این ویتامین در عملکرد کلیه سلولها موثر است از این رو کمبود آن عوارض زیادی را در پی خواهد داشت. ویتامین E در سال 1920 به عنوان فاکتوری محلول در چربی و ضد سقط جنین شناخته شد و نام علمی آن توکوفرول (Tocopherol) است. این ویتامین بخصوص در نزد حیوانات مانند موش مورد مطالعه قرار گرفته است. تجربه نشان داده است که اگر موشها را تحت یک رژیم غذایی مصنوعی بدون چربی قرار دهند اختلالاتی در عمل تولید مثل حیوان پدیدار می‌شود. اوانس نشان داد که این اختلالات به علت فقدان یک ویتامین محلول در چربی غیر از ویتامین A و ویتامین D می‌باشد.
   
   
 نام:  فاطمه علمافر
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  سلام خوشحالم که با این سیستم آشنا شدم. من یه سوال داشتم که امیدوارم جوابش رو بگیرم چون در پژوهشی که انجام می دم پاسخ این سوال خیلی می تونه کمکم کنه. آیا پروتثین شیر می تونه ماده ی مناسبی برای ساخت پلاستیک زیست تخریب پذیر باشه؟ آیا از آن می توان برای ساخت بطری های آب معدنی استفاده کرد؟
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  سلام. فاطمه جان دقیقا نمی‌دونم ولی خوب پروتئین شیر اسمش کازئین هست و تا حالا ازش الیاف گرفتند طرز تهیه الیاف کازئین ـ کازئین شیر بدون چربی را بوسیلة اسید لاکتیک رسوب می‌دهند وسپس این رسوب را شسته وخشک می‌نمایند. کازئین تهیه شده از شیر را در آب وسود سوزآور حل میکنندو محلول را از فیلترهای مخصوصی عبور داده ووارد یک مخزن می‌نمایندتا هوا وگاز موجود در آن خارج شود. محلول بدون هوا را داخل دستگاه ریسندگی خیس می‌نمایند وبا فشار از رشته ساز خارج وداخل یک حمام اسیدی(اسید سولفوریک) کرده ودر آنجا الیاف منعقد می‌گردد.اگر بخواهند الیاف را بصورت کوتاه تهیه نمایند فیلامنت‌ها را به اندازه‌های دلخواه می‌برندو سپس شستشو وخشک نموده وبصورت عدل بسته‌بندی می‌کنند.
   
   
 نام:  shima
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  sscp چیست ونحوه کار ان به صورت کامل
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  شیما جان نحوه‌ی کارش هم همونه که باعث جدا شدن توالی‌ها روی ژل الکتروفورز میشه
   
   
 نام:  shima
   
تاريخ سوال:  06/02/1387
سوال:  با سلام و خسته نباشید خدمت شما این دومین بار که این سوال می پرسم امید وارم این بار جواب بدین! sscp چیست؟و توضیحی درمورد ان
     
تاريخ پاسخ:  06/02/1387 
پاسخ :  سلام. شیما جان ببخشید دیر جواب می‌دم. فکر کنم Single strand conformation polymorphism باشه که منظور از اون تفاوت ساختاری توالی های نوکلئوتیدی در اثر شرایط آزمایشگاهی هستش
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 11    بازديد امروز: 134    كل بازديدها: 1937601
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما