جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  محسن
   
تاريخ سوال:  08/02/1387
سوال:  مفهوم واژه ضرب دیده ،در رفته و روماتیسم را در ارتباط بامفصلهای بدن پیدا کنید.
     
تاريخ پاسخ:  09/02/1387 
پاسخ :  روماتیسم‌ یک‌ عارضه‌ التهابی‌ عفونت‌ با استرپتوکک‌ گروه‌ آ که‌ بسیاری‌ از اعضای‌ بدن‌، به‌خصوص‌ مفاصل‌ و قلب‌ را درگیر می‌سازد. عفونت‌های‌ استرپتوکوکی‌ مسری‌ است‌ ولی‌ تب‌ روماتیسمی‌ حالت‌ مسری‌ ندارد. این‌ بیماری‌ هم‌ کودکان‌ و هم‌ بزرگسالان‌ را می‌تواند مبتلا سازد. ( از علائم شایع آن )التهاب‌ مفصلی‌ با مشخصات‌ درد، قرمزی‌،تورم‌ و گرمی‌، که‌ می‌تواند از مفصلی‌ به‌ مفصل‌ دیگر نقل‌ مکان‌ کند. شایعترین‌ مفاصل‌ درگیر عبارتند از مچ‌ دست‌، آرنج‌، زانو و مچ‌ پا. التهاب‌ مفصلی‌ معمولاً در عرض‌ 14-10 روز فروکش‌ می‌کند ولی‌ بدون‌ درمان‌، سایر مفاصل‌ نیز ممکن‌ است‌ درگیر شوند. ( از علائم آن )تب-خستگی رنگ‌پریدگی‌ -بی‌اشتهایی احساس‌ ناخوشی‌ عمومی‌ درد شکم‌درد سینه‌ بثورات‌ پوستی‌ اندک‌ بر روی‌ شکم‌، سینه‌ و پشت‌ -برآمدگی‌های‌ زیرپوستی‌ کوچک‌ بدون‌ درد در نواحی‌ استخوانی‌ نظیر آرنج‌ و زانو -حرکات‌ غیرارادی‌ اندام‌های‌ تحتانی‌ و فوقانی‌ (کره‌) در صورت‌ درگیری‌ قلب -کوتاهی‌ نفس‌ -احتباس‌ مایع‌ که‌ باعث‌ ورم‌ پا و پشت‌ می‌گردد. ضرب دیده یعنی ضربه به مفصل وارد شده!
   
   
 نام:  امیرحسین
   
تاريخ سوال:  08/02/1387
سوال:  با سلام آیا واقعیت دارد انتهای دم قطع شده مارمولک دارای سمی قوی است؟
     
تاريخ پاسخ:  09/02/1387 
پاسخ :  سلام طبق مطالعات انجام شده این قضیه به اثبات رسیده است که هیچ مارمولکی دارای سم نیست و علت قطع شدن دم در آنها، گمراه کردن جانور شکارچی است و وجود سم در دم مارمولک خرافه‌ای بیش نیست که متاسفانه موجب کشته شدن این جانور مفید و بی‌آزار در بین ما شده است
   
   
 نام:  نیلیا
   
تاريخ سوال:  08/02/1387
سوال:  می خواستم درباره بیماری های دستگاه تنفس فوقانی و ششها اطلاعاتی بدست بیاورم
     
تاريخ پاسخ:  09/02/1387 
پاسخ :  برو به لینک: http://old.tebyan.net/teb.aspx?nId=17601
   
   
 نام:  کبری
   
تاريخ سوال:  08/02/1387
سوال:  چرا در محیط کشت بلادآگار از از خون انسان استفاده نمیشود لطفا زود جواب بدهید
     
تاريخ پاسخ:  09/02/1387 
پاسخ :  به علت در دسترس نبودن، کمبود و گران بودن
   
   
 نام:  رزیتا
   
تاريخ سوال:  08/02/1387
سوال:  سلام خسته نباشید،با رجوع به منابع مکان های ژنی که در نزدیک نواحی تلومر و سانترومر است در عالم گیاهی توضیح می خواستم خیلی ممنون.
     
تاريخ پاسخ:  09/02/1387 
پاسخ :  من که سوالت رو نفهمیدم رزیتا جان اما در کل: در سلول‌هی جانوری دوک‌های تقسیم هنگام تقسیم در اطراف سانتریول جمع می‌شوند سلول های جانوران معمولا یک جفت سانتریول دارند که در نزدیکی هسته قرار دارد. بعد از ورود به مرحله‌ی میتوز جفت سانتریول ها شروع به دور شدن از هم می کنند و هر یک از جفت سانتریول ها به سوی یکی از دو قطب سلول حرکت می کنند و از جفت سانتریول دیگر دور می‌شود. اما در سلول‌های گیاهی همین فرایند انجام می‌شود اما بدون حضور سانتریول. در سلول های گیاهی سیتوپلاسم به روشی دیگر تقسیم می شود. در سلول های گیاهی ویزیکول‌هایی که توسط دستگاه گلژی ساخته می شوند در میانه ی سلول به یکدیگر می پیوندند و صفحه ای را پدید می آورند که در واقع دیواره‌ی سلولی است که توسط غشا احاطه شده. در سلول های جانوری و سلول هایی که دیواره ی سلولی ندارند کمربندی از رشته های پروتئینی در میانه ی سلول ایجاد می شود که با تنگ شدن آن سلول به دو نیم تقسیم می شود. در سلول های گیاهان عالی سانتریول وجود ندارد اما رشته های دوک تشکیل می‌شوند و سانتریول فقط در گامت‌های نر خزه‌ها و سرخس‌ها وجود دارد. گفتنی است هنوز نقش اصلی سانتریول دقیقا مشخص نشده است.
   
   
 نام:  سارا کیانوش
   
تاريخ سوال:  08/02/1387
سوال:  لطفا اگر میشه تاریخچه ی کشف ویتامین های A B C D E K را برای من تحت عنوان مقاله ی یک صفحه ای بنویسید .خواهشمندم که کامل و دقیق باشه .تا دوشنبه ی بعدی لازم دارم . خیلی ممنونم .
     
تاريخ پاسخ:  09/02/1387 
پاسخ :  در اواخر دوران بربریت مدرن بود که بیماری بری‌بری برای اولین بار توسط «فونک» مهارشد. فونک توانست از پوستة برنج، ماده‌ای کریستالی به‌دست بیاورد که بیماری بری‌بری را «برو بیرون» می‌کند یعنی از بدن بیرون می‌کند. او نام این مادة عجیب را «آمین حیاتی» (Vite amin) گذاشت و کلمة ویتامین از همین‌جا گرفته شده است ویتامین‌ها هر کدوم بطور جداگونه تاریخچه ی خاصی دارن. ویتامین E یکی از ویتامینهای محلول در چربی است. دلیل شهرت ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدان آن است. که عبارتست از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در اثر استرسهای فیزیولوژیکی و محیطی در خون بوجود آمده است. این خاصیت در ویتامین E و ویتامین C موجود است. کسانیکه در مشاغل پراسترس فعالیت دارند، کسانی که به بیماریهای مزمن مبتلا هستند و یا دچار صدمات کلی شده‌اند از جمله افرادی هستند که به این ویتامین توجه بسیاری نشان می‌دهند. این ویتامین در عملکرد کلیه سلولها موثر است از این رو کمبود آن عوارض زیادی را در پی خواهد داشت. ویتامین E در سال 1920 به عنوان فاکتوری محلول در چربی و ضد سقط جنین شناخته شد و نام علمی آن توکوفرول (Tocopherol) است. این ویتامین بخصوص در نزد حیوانات مانند موش مورد مطالعه قرار گرفته است. تجربه نشان داده است که اگر موشها را تحت یک رژیم غذایی مصنوعی بدون چربی قرار دهند اختلالاتی در عمل تولید مثل حیوان پدیدار می‌شود. اوانس نشان داد که این اختلالات به علت فقدان یک ویتامین محلول در چربی غیر از ویتامین A و ویتامین D می‌باشد.
   
   
 نام:  مهسا
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  من از شما یک سوال دارم من کلاس دوم راهنمایی هستم در موره فشار خون میخواستم بدونم؟
     
تاريخ پاسخ:  08/02/1387 
پاسخ :  فـــشار خون بالا، زمانی ایجاد می شود که فشار خون در دیواره رگ ها بیش از حد معمول بالا رود. این وضعیت بسیار خطرناک است، زیرا گاهی اوقات تاثیرات مخرب آن در مرور زمان افزایش می یابد. و حتی ممکن است تا زمانی که به بالا ترین حد ممکن نرسیده باشد، مشخص نشود. و این مسئله باعث شده است که گاهی از فشـار خـون بـــــــه " کشنده آرام " هم یاد کنند. مخالف آن، یعنی فشار خون پائین زمانی اتفاق می افتد که فشاری که خون را در رگها به سمت قلب و مغز و سایر اعضاء داخلی بدن می رساند، بسیار کم شود که باعث سر گیجه و منگی می شود.
   
   
 نام:  شیما
   
تاريخ سوال:  05/02/1387
سوال:  در باره ی برگ تو ضیح دهید
     
تاريخ پاسخ:  08/02/1387 
پاسخ :  برگها زواید جانبی ساقه‌اند که از مریستم انتهایی نوک ساقه پدید می‌آیند. برگها اندامهای پهن و سبز رنگی هستند که با نظم و ترتیب ویژه‌ای بر روی ساقه گیاهان قرار دارند و دارای دو بخش اصلی پهنک و دمبرگ‌اند. پهنک سطح تماس برگ و محیط را زیاد می‌کند پهنک به علت نازک بودن دو نقش فتوسنتز و تعرق را بخوبی انجام می‌دهد. برگ هر گیاه معمولا ویژگیهای ظاهری خود را دارا است. این ویژگی در درجه اول مربوط به خصوصیات ارثی گیاه و در درجه دوم مربوط یه عوامل محیطی مانند نور ، رطوبت و دماست.|| در نهاندانگان برگ مرکب از یک قسمت صفحه مانند سبزی به نام پهنک است که بوسیله دنباله باریکی به نام دمبرگ به ساقه متصل می‌شود. دمبرگ غالبا در پایین خود و در قسمتی که به ساقه متصل می‌شود گاه پهن شده به صورت غلافی کم و بیش ساقه را در برمی‌گیرد. غلاف یا نیام برگ در بعضی از برگها گاهی خارج از اندازه رشد کرده ، تمامی میانگره ساقه را پوشانده ، گاهی ایجاد زایده‌ای به نام گوشوارک را می‌کند. به جز پهنک برگ بقیه اجزای آن را ضمایم برگ می‌گویند. برگها ممکن است دارای همه ضمایم یاد شده باشد یا فقط شامل دمبرگ و پهنک باشند، گاهی نیز برگ فاقد دمبرگ و حتی پهنک است.
   
   
 نام:  فاطمه علمافر
   
تاريخ سوال:  06/02/1387
سوال:  سلام واقعا ممنون که پاسخم رو دادید. می خواستم بدونم مثلا در تهیه ی الیاف میکروب ها رو چه جوری از بین بردن؟ یعنی اشعه ی مادون قرمز در اینجا کاربرد داره؟ چون به هر حال پروتثین شیر یا همون کازثین یه محیط کشت میکروب هم حساب می شه؟ راستی چه جوری می شه استحکام این خمیر اولیه (همون رسوب شیر که وقتی خشک می شه شبیه خمیر می شه) رو با وسایل ابتدایی اندازه گرفت؟ بازم ممنونم
     
تاريخ پاسخ:  08/02/1387 
پاسخ :  سلام فاطمه جان راستش من اطلاع دقیقی در این زمینه ندارم. ولی بهتره به لینک زیر که راجع به بیوپلاستیک کامل گفته سری بزنی البته انگلیسیه با واژه ی بیوپلاستیک اگه فارسی سرچ کنی مطالب بیشتری گیرت میاد موفق باشی http://en.wikipedia.org/wiki/Bioplastic
   
   
 نام:  فهیمه
   
تاريخ سوال:  07/02/1387
سوال:  ba arze salam. khastam bedonam aya kambode lanfosit ha mojebe be vojod amadane saratane khon mishavad?
     
تاريخ پاسخ:  08/02/1387 
پاسخ :  سلام. ممکنه چون بعضی لنفوسیت‌ها سلول‌های سرطانی رو از بین می‌برند
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 20    بازديد امروز: 84    كل بازديدها: 1937445
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما