جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [198] [199] [200] [201] [202] [203] [204] [205] [206] [207] [208] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  sara
   
تاريخ سوال:  27/08/1385
سوال:  هنگامیکه فلزهای قلیایی برای مدتی در معرض هوا قرار می گیرند مخلوط و پیچیده های از ترکیب های شیمیایی روی سطح انها تشکیل می شود من در مورد نام ویژگی ها و اجزای تشکیل دهنده آنها اطلاعات می خوام
     
تاريخ پاسخ:  28/08/1385 
پاسخ :  سارا جان سلام.حالت خوبه؟ فلزات قلیایی واکنش پذیرترین گروه فلزات را تشکیل میدهند.واکنش پذیری این عناصر با افزایش عدد اتمی به موازات کاهش اولین انرژی یونش ،فزونی می یابد.عناصر این گروه قدرت قطبی کنندگی کمی دارند و ترکیبات آنها به شدت یونی اند و به سهولت تشکیل یونهای کمپلکس نمیدهند.لین فلزات به دلیل واکنش پذیری بسیاز زیادشان به حالت آزاد یافت نمیشوند.اگر آنها را در معرض هوا قرار دهیم،میتوانند با عناصر موجود در هوا ترکیب شوند.این عناصر میتوانند با اکسیژن هوا ترکیب شده و تولید اکسید،پراکسید و سوپر اکسید کنند . بسته به چگالی بارشان درصد تشکیل هر یک از آنها در مورد هر عنصر متفاوت است.اگر فلز مورد نظر لیتیم باشد میتواند با نیتروژن ترکیب شده و Li3N کند.همچنین هر یک از آنها میتوانند با آب موجود در هواMOH را در دمای اتاق تولید کنند.آنها همچنین میتوانند با هیدروژن ترکیب شده و MH بدهند.پاینده و سربلند باشید.
   
   
 نام:  سمیرا
   
تاريخ سوال:  08/08/1385
سوال:  باسلام : چطور در هسته الکترون ها و پرتون ها یکدیگر را جذب نمی کنند ؟ مرسی
     
تاريخ پاسخ:  28/08/1385 
پاسخ :  سلام سمیرا جان.الکترونها در هسته دارای مقادیر خاص و کوانتیده انرژی هستند.بر این اساس تنها میتوانند در اربیتالهایی که این مقدار انرژی را دارند،قرار گیرند و نمیتوانند آزادانه در بین ترازهای فرضی انرژی در حرکت باشند.اگر بخواهیم الکترونی را از مداری که در آن است برانگیخته کنیم باید مقدار انرژی برابر با اختلاف دو سطح به آن بدهیم.
   
   
 نام:  mona
   
تاريخ سوال:  20/08/1385
سوال:  tamson chejoori az rooye enheraf partooye katodi tooye meydanemeeghnatisi fahmid ke az katod be anod mire?
     
تاريخ پاسخ:  28/08/1385 
پاسخ :  سلام مونا جان.خوبی؟سوال خیلی خوبی پرسیدی.جوزف تامسون مقدار ‏q/m ‎‏ را برای الکترون از بررسی انحرافهای پرتوهای کاتدی در میدانهای الکتریکی و ‏مغناطیسی معین کرد.او شعاع انحنای انحرافی را که بر اثر شدت میدان مغنا طیسی معین ایجاد شده بود اندازه ‏گیری کرد.سپس شدت میدان الکتریکی لازم برای توازن با میدان مغناطیسی را معین کرد بطوری که انحراف ‏مؤثری دیده نمیشد.او از روی این اندازه گیری ها مقدار ‏q/m ‎‏ را محاسبه کرد.‏
   
   
 نام:  سمیه
   
تاريخ سوال:  11/08/1385
سوال:  نقطه ذوب چیست؟ و نقطه ذوب اسید بنزویک
     
تاريخ پاسخ:  28/08/1385 
پاسخ :  سلام سمیه خانم.حالت چطوره؟تعریف نقطه ذوب به صورت زیر است:وقتی ماده بلورینی گرم میشود دمایی که در آن تعادل جامد مایع در فشار 1 atm هوا برقرار میشود نقطه ذوب نامیده میشود.بدیهی است که این دما همان دمای مربوط به نقطه انجماد است.نقطه ذوب بنزوئیک اسید 122 است.پیروز و سربلند باشی.
   
   
 نام:  راحیل
   
تاريخ سوال:  10/08/1385
سوال:  سلام لطفا درمورد کارکرد طیف سنج جرمی توضیح دهید از لطف بی نهایت شما سپازگزارم
     
تاريخ پاسخ:  28/08/1385 
پاسخ :  سلام راحیل جان.خوبی؟در دستگاه طیف سنج جرمی ماده تبخیر شده و با الکترونها بمباران میشود و یونهای مثبت تولید میشود.این یونها به طرف شکافی که بار منفی دارد جذب میشوند.آنها بر اثر جاذبه شتاب میگیرند و با سرعت بسیار زیاد از میان شکاف عبور میکنند.سپس باریکه ای از این یونها از میان یک میدان مغناطیسی میگذرد.یونهای بار دار در میدان مغناطیسی از خط مستقیم منحرف میشوند و یک مسیر دایره ای پیدا می کنند. انحراف هر ذره معین بستگی به نسبت بار به جرم دارد.تمام یونهایی که از شکاف نهایی میگذرند مقدار q/m یکسانی دارند.با تنظیم شدت میدان مغناطیسی یا ولتاژی که برای شتاب دادن یونها به کار میرود میتوان یونهایی با مقادیر q/m دیگر را وادار به عبور از این شکاف کرد.بنا بر این میتوان هر نوع یون را جداگانه از این شکاف عبور داد.آشکارساز شدت هر باریکه یون را اندازه میگیرد.موفق باشی.
   
   
 نام:  شیما
   
تاريخ سوال:  23/08/1385
سوال:  با سلام لطفا چگونگی شرکت در الوپیاد شیمی را توضیح دهید. با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  24/08/1385 
پاسخ :  سلام شیما جان. برای گام نهادن دراین راه ،مثل هر مسیر دیگری نیاز به شناخت و آگاهیست.ما در اینجا خلاصه ای از آن را برای شما شرح میدهیم.امید است راهنمای شما باشد.المپیاد شیمی هر سال در 3 مرحله بین دانش آموزان سال 3 برگزار میشود. که مرحکه 1 و 2 در بهمن و اردیبهشت است و سوالات مطرح شده در این 2 مرحله مطابق با مطالب 3 سال دبیرستان است اما کتابهای دبیرستان به تنهایی،هرگز برای موفقیت در المپیاد کافی نیست.پس کتابهای جانبی مثل کتاب مورتیمر، ساختار اتمها و مولکولها و کتابهای آقای خلخالی و ... بسیار مناسب می باشد.پس از یادگیری اصول اولیه یعنی آشنایی با عناصر و ترکیبات و نمادهای شیمیایی و نامگذاری،مطالب را مطابق ترتیب پیشنهادی زیر مطالعه کنید: ساختار اتمها و مولکولها از کتاب دوم، پس از کتاب دوم،فصل 1 از کتاب سوم-استو کیومتری-(دانش محاسبات شیمیایی)،خواص محلولها و غلظت وخواص گازها.تا اینجا شما قسمت اعظم راه را آمده ایدو در سرازیری هستید، حالا ترموشیمی و سپس ترمودینامیک را آغاز کنید. فصل آخر شیمی آلی است. در کتابهای دبیرستان چندان به شیمی آلی پرداخته نشده است،اما به تجربه دیده شده است که شیمی آلی در المپیاد مبحث مهمی به شمار می آید.برای این فصل میتوانید از کتاب پیش دانشگاهی قدیم کمک بگیرید،و معمولا در شیمی آلی ترکیبات آلیفاتیک کافی اند. در تمام کردن مباحث،با توجه به زمان، هرگز عجله نکنید و تا میتوانید در آنها عمیق شوید.در آخر تمام سوالات المپیادهای سالهای قبل راحل کنید،زیرا بهترین راهنمای شماست.اگر کتاب "چگونه مسایل شیمی را حل کنیم"را در دسترس دارید،حل کردن تمامی مسائل آن را توصیه میکنیم.برایت آرزوی سلامتی و سعادت دارم.خدانگهدار.
   
   
 نام:  ناهید
   
تاريخ سوال:  23/08/1385
سوال:  چه کسانی قبل از مندلیف برای دسته بندی عنصرها تلاش کرده اند؟
     
تاريخ پاسخ:  24/08/1385 
پاسخ :  سلام ناهید جان.حالت خوبه؟در قرن 19 ابتدا یوهان دوبراینر خواص مجموعه ای از عناصر را به صورت 3 تایی مورد بررسی قرار داد.سپس جان نیولندز قانون 8 تایی خود را تنظیم و ارائه کرد.طبقه بندی نوین تناوبی عناصر از کایولیوس لوتامیر به ویژه مندلیف نشات میگیرد.هنری موزلی توانست بر پایه طیف خطی پرتو ایکس هر عنصر عدد اتمی صحیح آن را تعیین کند.بنا بر این توانست مشکل عناصری را که بر اساس وزن اتمی در جای درست خود قرار نمیگرفتند حل کند.
   
   
 نام:  صاحب
   
تاريخ سوال:  23/08/1385
سوال:  سلام خسته نباشید می خواستم بدونم قبل از مندلیف چه کسانی برای دسته بندی عنصرها تلاش کردند اگر می شود جواب را بطور کامل بیان کنید.
     
تاريخ پاسخ:  24/08/1385 
پاسخ :  سلام .حالت خوبه؟در قرن 19 ابتدا یوهان دوبراینر خواص مجموعه ای از عناصر را به صورت 3 تایی مورد بررسی قرار داد.سپس جان نیولندز قانون 8 تایی خود را تنظیم و ارائه کرد.طبقه بندی نوین تناوبی عناصر از کایولیوس لوتامیر به ویژه مندلیف نشات میگیرد.هنری موزلی توانست بر پایه طیف خطی پرتو ایکس هر عنصر عدد اتمی صحیح آن را تعیین کند.بنا بر این توانست مشکل عناصری را که بر اساس وزن اتمی در جای درست خود قرار نمیگرفتند حل کند.
   
   
 نام:  mehrdad
   
تاريخ سوال:  23/08/1385
سوال:  با سلام زندگینامه و اطلاعاتی درباره،جوزف تامسون،ارنست رادرفورد،جیمز چادویک و بور می خواستم.
     
تاريخ پاسخ:  24/08/1385 
پاسخ :  سلام مهرداد جان.برای دیدن پاسخ سوالاتت به لینکهای زیر مراجعه کن: http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1906/thomson-bio.html http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1922/bohr-bio.html http://nobelprize.org/nobel_prizes/chemistry/laureates/1908/rutherford-bio.html http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1935/chadwick-bio.html
   
   
 نام:  علی
   
تاريخ سوال:  23/08/1385
سوال:  باعرض سلام جوزف تامسون چگونه نسبت بار به جرم الکترون اندازه گرفت
     
تاريخ پاسخ:  24/08/1385 
پاسخ :  سلام علی جان.امیدوارم حالت خوب باشه. تامسون از بررسی انحرافهای پرتوهای کاتدی در میدان الکتریکی و مغناطیسی توانست این مقدار را محاسبه کند.برایت آرزوی موفقیت دارم.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [198] [199] [200] [201] [202] [203] [204] [205] [206] [207] [208] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:     
E-Mail:     
بخش:   
متن سوال:     
افراد آنلاين: 76    بازديد امروز: 467    كل بازديدها: 1812470
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما