جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  مریم
   
تاريخ سوال:  08/11/1387
سوال:  باسلام اگرمیشه یک ازمایشی پیشنهاد کنید که جاذبه در ان حس نشود و اجسام احساس بی وزنی کنند؟
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، اگر به بخش پرسش و پاسخ فیزیک مراجعه کنی بهتر میتونن جوابتو بدن: http://olympiad.roshd.ir/QuestionAnswer/QuestionAnswer.aspx?OlympiadName=Physics
   
   
 نام:  یاسمن
   
تاريخ سوال:  09/09/1390
سوال:  چراتوزیع انرزی میان ذرات ماده یکسان نیست
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، فرض کن یک گاز خالص رو با فشار و دمای ثابت درون یک ظرف قرار دادیم. بی نهایت ذره داریم که همگی دارای انرژی هستند و حرکت نامنظم دارند، یکی از این ذرات رو زیر نظر میگیریم، این ذره در حین حرکت میتونه به دیواره ظرف برخورد کنه و انرژی از دست بده یا به ذرات دیگر برخورد کنه و انرژی از دست بده یا بگیره. این برخوردها مدام درحال اتفاق افتادن هستند، پس امکان نداره که بشه برای یک ذره یک انرژی ثابت فرض کنیم. پی ذرات مدام در حال تبادل انرژی با خود و دیواره ظرف هستند.از این رو که در آن واحد یک ذره با انتقال انرژی دارای انرژی کمتر و ذره دیگر با گرفتن انرژی دارای انرژی بیشتر میشه نشان میده که توزیع انرژی بین ذرات یکسان نیست، حتی اگر ما فرض کنیم که بتوانیم به تمام ذرات به صورت جداگانه انرژی برابر بدیم و بعد وارد ظرف کنیم به دلیل حرکت نامنظم ذرات این برابری توسط خود ذرات به هم میخوره.
   
   
 نام:  sushyant
   
تاريخ سوال:  10/09/1390
سوال:  چرا وقتی قطب آهنربا خلاف جهت قطب زمین هست بازهم قطب مثبت اون مواوفق با قطب شمال قرار میگیره؟ پس نیروی دافعه چی؟ جن اهن ربا چیه؟ لطفا سریع جواب بدید
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، سوال جالبی پرسیدی، جواب خیلی ساده هستش در زمان قدیم چون قطب مثبت آهنربا به سمت شمال قرار میگرفت به دلیل عدم آگاهی نام قطب شمال رو روی این قطب گزاشتند و برعکس در مورد قطب جنوب. در اصل قطب شمال همان قطب منفی محور مغناطیسی زمین و قطب جنوب همان قطب مثبت محور مغناطیسی زمین هست.
   
   
 نام:  mahnam mazaheri
   
تاريخ سوال:  12/09/1390
سوال:  چرا ml که عدد کوانتومی مغناتیسی باشه از l+ تا l- است؟
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، اصلا این طور نیست!!!!! ml مقادیری از -l تا +l رو شامل میشه!
   
   
 نام:  مرجان
   
تاريخ سوال:  16/09/1390
سوال:  می خواستم بدانم چرا با اینکه موزلی کاشف پروتون بود ولی رادرفورد به عنوان کاشف پروتون شناخته شده؟
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، رادرفورد پروتون رو کشف نکرد، بلکه با انجام آزمایش ورقه نازک طلا یک مدل اتمی معرفی کرد و جایگاه پروتون رو که در هسته واقف بود مشخص کرد.
   
   
 نام:  خلیل
   
تاريخ سوال:  17/09/1390
سوال:  سلام علت نام گذاری فلزهای قلیایی خاکی چیست؟نمی خام همون جوابی رو که برای همه نوشته اید بنویسید
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، دوست من مگه یک سوال باید جواب‌های مختلفی داشته باشه؟ همون جوابی که برای بقیه نوشتم رو شما هم مطالعه کنید اگر در اون اشکال یا ضعفی مشاهده کردید به من اطلاع بدید تا براتون بیشتر توضیح بدم.
   
   
 نام:  مهدی
   
تاريخ سوال:  24/09/1390
سوال:  سلام خسته نباشید. dg=sdt+vdt (t.p)=cte=>dg=0 بااین حساب چرادربحث انرژی ازادگیبس میگیمdgیامثبت است یامنفی.لطف میکنیداگه کمی سریعتر جواب بدبد.
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، خب داری اشتباه میکنی، به انرژی آزاد گیبس هم مثبت هم منفی و هم صفر میتونه باشه در ضمن فرمولی که برای dg نوشتی به شرط برگشت پذیری فرایند هستش و همچنین اشتباه نوشتی و درستش اینه: dg=vdp-sdt
   
   
 نام:  اعظم
   
تاريخ سوال:  30/09/1390
سوال:  مینا زمانی پرسیده بود: تاریخ سوال: 04/12/1389 سوال: چرا ناخالصی نقطه ذوب را کاهش می دهد؟ تاریخ پاسخ: 05/12/1389 پاسخ : سلام مینا خانم امیدوارم که حالت خوب باشه. جواب سوال شما اینه که نزول نقطه انجماد از جمله خواص کالیگاتیو است.حضور ناخالصی از طریق کاهش پتانسیل شیمیایی موجب کاهش نقطه انجماد می شود.موفق باشی. ببخشید من اصلا متوجه پاسخ شما به سوال مینا نشدم. خواهشمندم این مسئله را کمی واضح تر توضیح بدهید. قبلا از توجه شما سپاسگزارم.
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، وقتی یک ناخالصی وارد یک ماده دیگه میشه، برای اینکه بتونه با اون ماده تشکیل یک مخلوط پایدار همگن بدهد باید که پیوندهای قدیمی ماده خالص شکسته شود و پیوندهای جدید ماده خالص و ناخالص تشکیل شود. مسلما پیوندهای جدید باید قوی‌تر از قبلی باشه تا پایداری حاصل بشه، وقتی هم که پیوند قوی‌تر باشه انرژی پیوند قوی‎‎‌تر و در نتیجه نقطه ذوب بالاتر میره! پاسخ اون سوال کمی پیچیده و از نقطه نظر فرمولی و روابط شیمی فیزیکی گفته شده بود، امیدوارم این پاسخ قانع کننده باشد. با تشکر از توجه و پیگیری شما!
   
   
 نام:  tidadadmehr
   
تاريخ سوال:  30/09/1390
سوال:  ظرفیت گرمایی ویژه آب در سه حالت جامد مایع و گاز با هم تفاوت دارند آیا می توان گفت که حالت فیزیکی هم بر مقدار ظرفیت گرمایی ویژه تاثیر دارد؟
     
تاريخ پاسخ:  01/10/1390 
پاسخ :  سلام، مسلما حالت فیزیکی ماده بر ظرفیت گرمایی ویژه ماده تاثیر داره ولی در کل روشی که تو در اثبات این قضیه به کار بردی کاملا غلط هستش، درسته که شیمی یک علم تجربی هست اما نه دیگه در این حد!!! برای اثبات چنین فرضیه‌هایی که از روی یک ماده نمیشه تصمیم گرفت! در ضمن در مورد این گونه اثبات‌ها شما بهتر است که به خود تعریف ظرفیت گرمایی ویژه برگردید و با بررسی حالت مولکول‌ها کاملا این موضوع رو میتونی اثبات کنی! جایی که بشه با بررسی‌های علمی و منطقی فرضیه‌ای رو اثبات کرد، روش تجربی دیگه فایده نداره.
   
   
 نام:  رضا
   
تاريخ سوال:  29/08/1390
سوال:  جدولی جهت مقایسه ی رسانش گرمایی موادارائه دهید
     
تاريخ پاسخ:  05/09/1390 
پاسخ :  سلام، خیلی سوالت برام جالب بود! اگر به لینک اول بری جدولی بر اساس رسانش گرمایی عناصر بهت نشون میده و لینک دوم یه جدول برای برخی مواد هست اما جدول جامعی برای مواد وجود نداره چون تعدادشون خیلی زیاده. 1.http://environmentalchemistry.com/yogi/periodic/thermal.html 2.http://www.engineeringtoolbox.com/thermal-conductivity-d_429.html
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 22    بازديد امروز: 69    كل بازديدها: 1817310
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما