جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  زینب
   
تاريخ سوال:  18/11/1390
سوال:  سلام.شرمنده میخوام درموردیکی ازترکیب های یونی به غیرازNaCl تحقیق کنم.ولی تواینترنت نمیتونم چیزی بیدا کنم.لطفاراهنماییم کنید.
     
تاريخ پاسخ:  01/12/1390 
پاسخ :  سلام، ترکیب‌های یونی خیلی زیادی داریم. یک کم بیشتر بگردی حتما مطالب جالب پیدا می‌کنی.
   
   
 نام:  اعظم
   
تاريخ سوال:  26/11/1390
سوال:  سلام طبق قانون بویل وقتی حجم کم شود فشار زیاد میشود پس چرا در قانون شارل وقتی حجم کم میشودودماهم کم میشودفشار ثابت میماند چرا فشار زیاد نمی شود؟
     
تاريخ پاسخ:  01/12/1390 
پاسخ :  سلام، باید دقت کنی به مفاهیم این قوانین، این قوانین تجربی بودند و در خیلی سال پیش (حدود سال 1600) این قوانین با امکانات کم توسط بویل و شارل کشف شدند. البته این قوانین برای فشارهای پایین که مربوط به گاز ایده‌آل هست تعریف شده‌اند. در هر صورت در قانون بویل ما با قرار دادن سیستم در یک منبع حرارتی دما رو ثابت نگه میداریم و بعد با تغییر فشار سیستم تغییرات حجمی را اندازه‌گیری می‌کنیم. در قانون شارل فشار رو باید ثابت نگه داریم، برای انجام این کار هیچ تغییری در فشار اعمال نمیکنیم و برای ایجاد تغییر در سیستم، دما را تغییر میدهیم. البته این کار باید به آرامی صورت گیرد تا فرایند همفشار باشد. خب وقتی دما رو افزایش میدیم حجم گاز زیاد میشه و برای اینکه فشار ثابت باشد هم طبق معادله حات گاز ایده‎‌آل هم میشه توجیه کرد که با افزایش دما براین ثابت موند فشار باید حجم زیاد بشه که باعث میشه با افزایش حجم جنبش گازهای تعدیل بشه و فشار ثابت بمونه. در عمل انجام فرایند به صورت همفشار خیلی کند و سخت انجام میشه و ما اکثرا فرایندها رو در حالت بی‌دررو و همدما انجام می‌دهیم.
   
   
 نام:  seti
   
تاريخ سوال:  30/11/1390
سوال:  سلام ببخشید من دنباله آزمایش های جالب و جدید شیمی هستم.تو نت هم دنبالش گشتم ولی همش قدیمیه و بارها انجام شده.می خواستم ببینم شما چیزی ک جدید باشه و به دردبخور ندارید؟
     
تاريخ پاسخ:  01/12/1390 
پاسخ :  سلام، به بخش مشاهده علمی همین سایت مراجعه کن، جدیدا چند تا آزمایش جدید گزاشتن که به شیمی هم مربوطه. این لینک مشاهده علمی:http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=471
   
   
 نام:  خانم سوال
   
تاريخ سوال:  17/10/1390
سوال:  سلام باتوجه به متن کتاب درسی سال اول دبیرستان ما در پوششی از هوا کره زندگی میکنیم وبدون هوا کره یا هوا زندگی امکان پذیر نیست اما در متن همین کتاب درسی امده است که هوا کره بعد از مدتی رقیق وسپس ناپدید میشود خوب اگر حتی برای یک ثانیه هم هوا کره ناپدید شود هوا به بدن نمیرسد ومنجر به مرگ میشود اما تابحال هرگز این اتفاق نیافتاده است علت چیست ؟با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، خب یکم کتابو با دقت بیشتری بخون! اگر این طور بود که الان زندگی اصلا رو زمین معنا نداشت!!! کتاب میگه با فاصله گرفتن از سطح زمین هواکره رقیق و رقیق‌تر میشه بطوریکه از یه ارتفاعی به بعد تقریبا ناپدید میشه! این امر هم به خاطر جاذبه زمین روی گازهای هواکره هست که هرچه بیشتر از سطح فاصله میگیریم این جاذبه کمتر میشه و به همین دلیل گازها در ارتفاعات بالاتر کمتر درگیر جاذبه زمین میشن! سعی کن مطالبو با دقت بیشتری بخونی! اسمت هم اگر خانم بی‌دقت باشه به نظر من بهتره!
   
   
 نام:  مریم
   
تاريخ سوال:  19/10/1390
سوال:  سلام لطفا جواب این سوال رو بدید.... با اضافه کردن H2co3 به اب خالص ph اب ------- می یابد واب خاصیت -------- پیدا می کند با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، خیلی سادست این سوال!!! خب H2CO3 وقتی در آب حل میشه پروتون یا هیدروژن مثبت آزاد میکنه و این باعث میشه که آب خاصیت اسیدی پیدا کنه! فکر کنم دیگه بتونی این سوالو حل کنی!
   
   
 نام:  S.SH.E
   
تاريخ سوال:  01/11/1390
سوال:  چرابعضی ازمواددرآّب حل نمی شود؟
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، مفهوم حلالیت یعنی شکستن یا ضعیف شدن پیوندهای قدیمی و تشکیل پیوندهای بین مولکولی جدید! خب هر دو این موارد انرژی لازم داره، موادی میتونن در هم حل شوند که این انرژی‌ها رو تامین کنند در غیر این صورت انحلال انجام نمیشه! به زبان کتابی اگر بخوام بگم موادی در هم حل میشن که پیوندهای مشابهی داشته باشن به زبان علمی میشه گفت که اگر تشابه پیوندها به این معنا است که انرژی پیوندها مثل هم باشه و با ایجاد پیوند جدید پایداری بیشتری نسبت به پیوندهای قدیمی ایجاد بشه!
   
   
 نام:  فرهاد
   
تاريخ سوال:  07/11/1390
سوال:  چرا شعاع اتمی گالییم کوچکتر است از آلومینیم
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، طبق قوانین تناوبی جدول مندلیف در هر گروه معمولا از بالا به پایین شعاع اتمی کاهش پیدا میکنه! اما دلیل علمی: خب گالیم دارای 18 پروتون بیشتر از آلومینیم است و این باعث میشه که کشندگی ابر الکترونی به سمت هسته اتم بیشتر بشه و لزا شعاع اتمی کاهش پیدا کنه. به بیان علمی‌تر الکترونگاتیوی گالیم از آلومینیم بیشتر هست و این امر باعث میشه که شعاع اتمی کاهش پیدا کنه!
   
   
 نام:  هادی
   
تاريخ سوال:  09/11/1390
سوال:  سلام.میخواستم بدونم چرا با اینکه فلز فرانسیم باید از واکنش پذیری بالایی برخوردار باشه (بالاتر از همه ی فلزات دیگر) ولی اینطور نیست؟
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، دقیقا همینطور هست، یعنی فرانسیم از همه عناصر واکنش پذیرتر باید باشه اما راهی برای فهمیدن این موضوع نیست چون این عنصر اصلا بصورت آزاد در طبیعت وجود نداره و یک عنصر رادیواکتیو هستش! اصولا عناصر تناوب 7ام بدلیل اینکه بصورت آزاد تو طبیعت وجود ندارن در خیلی از اندازه گیری‌ها در نظر گرفته نمیشن در صورتی که در رابطه با خواص رادیواکتیوی برعکس جزو عناصر اصلی میباشند.
   
   
 نام:  نازی
   
تاريخ سوال:  07/11/1387
سوال:  در رابطه با اولین آزمایش مربوط به کشف عدد آوگادرو اطلاعات میخواستم ممنون
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، میتونی به این لینک مراجعه کنی: http://www.rasekhoon.net/Article/Show-8797.aspx
   
   
 نام:  x
   
تاريخ سوال:  23/11/1387
سوال:  دموکریت که بود
     
تاريخ پاسخ:  11/11/1390 
پاسخ :  سلام، برای جواب این سوال به زنگ تفریح 186 میتونی مراجعه کنی: http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=296&EntryID=2704&SSOReturnPage=Check&Rand=0
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 57    بازديد امروز: 2    كل بازديدها: 1815681
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما