جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  مجتبی
   
تاريخ سوال:  23/01/1391
سوال:  سلام بخش های محاسباتی شیمی رو بلد نیستم اگه می تونید راهنمایم کنید
     
تاريخ پاسخ:  25/02/1391 
پاسخ :  سلام، اگر منظورت بخش استوکیومتری هست، مهمترین مطلب در این بخش تمرین و فهم مساله هست. باید ببینی که مثلا در یک مساله چه اطلاعاتی به ما داده شده و از ما چه چیزی خواسته شده و بعد با توجه به رابطه میان این اطلاعات باید مساله رو حل کنی. بخش استوکیومتری کتاب مورتیمر رو هم مطالعه کنی کمکت میکنه.
   
   
 نام:  رضا
   
تاريخ سوال:  23/01/1391
سوال:  چرا در مورد برخی مایعات حجم دو مایع مجموع حجم نیست
     
تاريخ پاسخ:  25/02/1391 
پاسخ :  سلام، به این دلیل هست که وقتی یک مایع را در مایع دیگه حل میکنیم اگر مخلوط ما همگن باشه ممکنه مایعها فضای خالی بین مولکولهای همدیگرو پر کنن و به این دلیل یک کاهش حجم جزئی داریم.
   
   
 نام:  سجاد
   
تاريخ سوال:  02/02/1391
سوال:  سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چرا نقطه انجماد کولیگاتیو است
     
تاريخ پاسخ:  25/02/1391 
پاسخ :  سلام، خب خواص کولیگاتیو به خواصی میگن که در حالت خالص و مخلوط تفاوت دارند و وابسته به مقدار ماده حل شونده هستند. خب نقطه انجماد هم جز خواصی هستش که با مقدار حل شونده تغییر میکنه و باعث نزول نقطه انجماد میشه.
   
   
 نام:  طیبه
   
تاريخ سوال:  19/12/1390
سوال:  شمادر توضیح وجود ناخالصی گفتید که باعث بالارفتن نقطه ی ذوب میشه در صورتی که اعظم خانم از شما پرسیده چراناخالصی باعث کاهش نقطه ی ذوب میشه من که هنوز متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید ممنون
     
تاريخ پاسخ:  16/01/1391 
پاسخ :  سلام، من جواب اون سوال رو فکر کنم اصلاح کردم! دوباره مطالعه کنید، دقیقا بگید کدوم قسمت رو متوجه نشدید تا توضیح بدم دوباره.
   
   
 نام:  javad
   
تاريخ سوال:  08/01/1391
سوال:  در زندگی روزانه و در صنعت از حلال های آلی استفاده می شود . در یک فعالیت گروهی فهرستی از این حلال ها خواص و کاربردهای آن ها هم چنین آثار زیان باری که بر محیط زیست و ...
     
تاريخ پاسخ:  16/01/1391 
پاسخ :  سلام، دوست عزیز فعالیت و سوالاتی که در مدرسه یا هر جای دیگری از شما پرسیده میشه جنبه تحقیقاتی داره و خودت باید بری و با مطالعه بدست جوابشو بدست بیاری. از این گونه سوالات خیلی از این بخش پرسیده میشه که من اکثرا اصلا جواب نمیدم زیرا این گونه سوالات اگر از شما پرسیده میشه به خاطر جوابی که شما میدین نیست بلکه به خاطر ترغیب روحیه‌ی تحقیقی و پژوهشی شماهستش.
   
   
 نام:  اشکان
   
تاريخ سوال:  05/01/1391
سوال:  چرا پیوند هیدروژنی درون مولکولی _بین مولکولی )باعث کاهش نقطه جوش میشه؟
     
تاريخ پاسخ:  16/01/1391 
پاسخ :  سلام، کاملا داری اشتباه فکر میکنی، بالعکس پیوند هیدروژنی چه درون مولکولی (کمتر) و چه بین مولکولی (بیشتر) باعث افزایش نقطه جوش میشه نه کاهش نقطه جوش.
   
   
 نام:  اعظم
   
تاريخ سوال:  03/10/1390
سوال:  سلام از توجه شما به سوالم که در تاریخ 30/09/90 پرسیده بودم خیلی ممنونم. خوشحال شدم. شما فرمودید: "وقتی یک ناخالصی وارد یک ماده دیگه میشه، برای اینکه بتونه با اون ماده تشکیل یک مخلوط پایدار همگن بدهد باید که پیوندهای قدیمی ماده خالص شکسته شود و پیوندهای جدید ماده خالص و ناخالص تشکیل شود. مسلما پیوندهای جدید باید قوی‌تر از قبلی باشه تا پایداری حاصل بشه، وقتی هم که پیوند قوی‌تر باشه انرژی پیوند قوی‎‎‌تر و در نتیجه نقطه ذوب بالاتر میره!" من متوجه جملات شما شدم اما این جملات می گوید که با افزودن ناخالصی، نقطه ذوب بالا می رود در حالی که ما داشتیم درباره این بحث می کردیم که چرا افزودن ناخالصی، نقطه ی ذوب (یا همان نقطه انجماد) را پایین می آورد! من با خواندن این توضیحات با اینکه برایم مفید بودند دچار تناقض شدم. ممکن است اشکالم را رفع کنید؟ از توجه شما ممنونم
     
تاريخ پاسخ:  16/01/1391 
پاسخ :  سلام، خب من یه عذرخواهی به شما و تمامی خوانندگانمون بدهکارم سر جواب این سوال! من اشتباها به جای نقطه جوش نوشتم نقطه ذوب. پس الان متوجه شدید که چرا نقطه جوش با افزودن ناخالصی افزایش پیدا میکنه! اما در مورد نزول نقطه انجماد: ببین اتفاقی که در ذوب و جوش میفته تقریبا شبیه همه، ما در تبخیر به یک محلول گرما میدیم تا پیوند ضعیف و شکسته بشه! در انجماد اینگونه است که اجزای ماده خالص با هم منجمد شده و اجزای ماده ناخالص هم با هم منجمد میشن و قسمتی کوچک هم به اتکتیک که مخلوطی با ترکیب درصد معین است تبدیل میشود. به اصطلاح دیگه در فرایند انجماد ناخالصی از محلول جدا میشه. این کار مانند تبخیر باید با ضعیف یا شکسته شدن پیوندهای بین مولکولی اتفاق بیفته اما بر خلاف تبخیر در انجماد ما با گرفتن انرژی از پیوند آن را ضعیف میکنیم. چون پیوندهای تشکیل شده بعد از انحلال ناخالصی قویتر از پیوندهای ماده خالص هستند باید انرژِی بیشتری از آنها گرفته شود. لذا نقطه ذوب ما پایین تر می‌آید. امیدوارم عذرخواهی من را پذیرفته و از جواب راضی بوده باشید.
   
   
 نام:  مصطفی
   
تاريخ سوال:  15/01/1391
سوال:  فهرستی از حلال های آلی و خواص و کاربرد آنها و زیان آن بر محیط زیست وسلامت انسان
     
تاريخ پاسخ:  16/01/1391 
پاسخ :  سلام، این چیزی که شما میخوای خودش چندتا کتاب میشه!!! میتونی به کتب مرجع که تو بازار هم وجود داره مراجعه کنی در این زمینه. حلال‌های آلی و خواص و زیان‌هاشون خیلی زیاد هستند و به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند. بهتره اول یک دسته از حلال‌های آلی را مد نظر بگیری بعد دربارش تحقیق کنی.
   
   
 نام:  محمد
   
تاريخ سوال:  30/11/1390
سوال:  چرا به انرژی آزادگیبس میگن انرژی آزاد؟
     
تاريخ پاسخ:  16/01/1391 
پاسخ :  سلام، سوالت جالب و کمی سخت هست که در حد اطلاعات دبیرستان جوابش رو بدیم. فرمول انرژی آزاد گیبس هست : G=H-TS همانطور که میبینی در این فرمول ما از آنتالپی ترمهای تغییرات آنتروپی بر اساس دما و همچنین تبادلات گرمایی رو نادیده میگیریم، لذا در مورد سیستم این دو ترم را نادیده میگیریم! کمی توضیح این مفاهیم سخت هست. فقط بدانید که از آن لحاظ میگوییم تغییرات دما نیز نادیده گرفته میشود زیرا یکی از روابط گرما برابر است با: Q=T.dS به خاطر اینکه سیستم رو از این دو ترم آزاد میکنیم به این رابطه انرژی آزاد گیبس میگوییم.
   
   
 نام:  محمد
   
تاريخ سوال:  16/12/1390
سوال:  هر درخت به طور متوسط سالانه چه مقدار دی اکسید کربن را به اکسیژن تبدیل میکند؟
     
تاريخ پاسخ:  18/12/1390 
پاسخ :  سلام، این سوال رو در بخش زیست بپرسید.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 14    بازديد امروز: 32    كل بازديدها: 1816244
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما