جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  حسین شخصی عباسی
   
تاريخ سوال:  24/10/1391
سوال:  سلام ایا تمام عناصر جدول تناوبی درطبیعت وجوددارد؟به جزعناصر‍‍‍‍‍رادیواکتیو
     
تاريخ پاسخ:  30/10/1391 
پاسخ :  تمامی عناصر موجود در جدول تناوبی بع غیر از عناصری که فقط در محیطی خاص یعنی محیط آزمایشگاهی وجود خارجی خواهند داشت مانند عناصر رادیواکتیو در طبیعت وجود دارند.
   
   
 نام:  وحید
   
تاريخ سوال:  29/08/1391
سوال:  سلام من چند وقت پیش با ماده ای به نام "تترامتیل آمونیوم هیدروکسید" مواجه شدم ، این ماده به عنوان سورفکتانت استفاده میشه ، سوال اول - در سایت ویکی پدیا ساختار اون به صورت یک N با بار مثبت در وسط ، و 4 تا متیل و یک OH منفی اومده که با توجه به اسمش کمی عجیبه ، آیا این ساختار درسته؟ سوال دوم - چرا به OH منفی آبدوست و به N مثبت آبگریز گفته میشه ( منظورم دقیقا اینه که اصلا چرا OH منفی آبدوسته و N مثبت آبگریز؟)
     
تاريخ پاسخ:  03/09/1391 
پاسخ :  سلام، در مورد نامگذاری این ترکیب چیز عجیبی واقعا وجود نداره! میدونم که چون ساختار آمونیوم رو تو ساختار ندیدید کمی گیج شدید اما چون بنیان اولیه این ترکیب آمونیوم بوده و سپس با انجام واکنش چهار گروه متیل و یک OH جایگزین هیدروژن‌ها کردیم این نام را بر روی آن میگزاریم. در نامگذاری‌ها اکثرا بنیان اولیه ساختار برای ما خیلی مهم است و اگر قرار باشد برای هر ساختار جدیدی نام جدیدی اختراع کنیم کار نامگذاری و یافت ترکیبات خیلی مشکل میشود! در مورد سوال دومت داری یه جا رو اشتباه میکنی اگه دقت کنی! اون قسمت آبدوست بودن OH منفی کاملا درست چون میتونه با آب تشکیل پیوند هیدروژنی بده اما در قسمت دوم اشتباهت اینجاست که فکر میکنی N مثبت آبگریزه در صورتی که N مثبت به همراه چهار گروه متیل متصل به آن بصورت یک مجموعه یک عامل آبگریز محسوب میشود و نه N مثبت به تنهایی. امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی!
   
   
 نام:  نیما
   
تاريخ سوال:  28/04/1391
سوال:  مایعی میخوام که وقتی به شیشه مریزم سر بخوره و هیچ اثری رو شیشه باقی نگذاره
     
تاريخ پاسخ:  01/05/1391 
پاسخ :  سلام، این مایع باد جذب سطحیش نزدیک به صفر باشه و مایعی که این خاصیت رو خیلی خوب داره، جیوه هست. شما جیوه رو روی هر سطحی بریزد جذب اون سطح نمیشه.
   
   
 نام:  مینو
   
تاريخ سوال:  11/03/1391
سوال:  چرا یون اکسید باوجود گرماگیر بودن در طبیعت زیاد است ؟پاسخی که به امید دادید برایم کافی نیست
     
تاريخ پاسخ:  27/04/1391 
پاسخ :  سلام، هیچ ماده و یونی و ترکیب و... وجود نداره که به تنهایی گرماگیر یا گرماده باشه! این واکنش هست که گرماده یا گرماگیر است.
   
   
 نام:  الهام
   
تاريخ سوال:  12/03/1391
سوال:  سلام:چرا میگویند انرژی ازاد گیبس؟مگه بقیه انرژی ها گرفتار هستند؟میشه خیلی توضیح بدید plz answer
     
تاريخ پاسخ:  27/04/1391 
پاسخ :  سلام، این سوالو قبلا توضیح دادم، میتونه بگردی و پیداش کنی تو بخش پرسش و پاسخ. توضیح این مطلب نیاز به یک سری اطلاعات دانشگاهی داره که در سطح دبیرستان و پیش‌دانشگاهی نمیگنجه. فقط در این حد میگم که به این دلیل که به این انرژی انرژی آزاد گیبس میگیم زیرا در رابطه این انرژی، آن را از دو فاکتور گرما و آنتروپی آزاد کرده‌ایم.
   
   
 نام:  shima
   
تاريخ سوال:  24/04/1391
سوال:  در یک نمونه ی طبیعی چگونه می توان تعداد ایزوتوپ های تشکیل دهنده ی عناصر را انازه گیری کرد؟به چه روشی؟
     
تاريخ پاسخ:  27/04/1391 
پاسخ :  سلام، روش‌ها زیاده اما بنیان همشون این جوریه که به عناصر در یک میدان مغناطیسی شتاب میدن و به دلیل تفاوت وزنشان میزان انحرافشان متفاوت است و از هم جدا میشن. این روش روش دستگاهی هست اما روش شیمیایی هم داریم که زیاد در کارهای دقیق مرسوم نیست مثل تجزیه عنصری یا تقطیر و یا ... که این روش‌ها انواع گوناگونی دارند. در مورد ایزوتوپ‌ها چون خواص شیمیایی یکسانی دارند، فقط از طریق تفاوت‌های فیزیکیشون میشه اونها رو از هم جدا کرد.
   
   
 نام:  علیرضا
   
تاريخ سوال:  25/04/1391
سوال:  باسلام بعد از حل شدن نمک (Nacl)در آب ،آب باید مزه ی +Na و -cl را بدهد ولی باز هم مزه ی NaCl مولکولی را میدهد اگر نمک به طور کامل یونیزه شده چرا آب باز هم مزه نمک مولکولی را می دهد ؟ لطفا توضیح دهید. باتشکر
     
تاريخ پاسخ:  27/04/1391 
پاسخ :  سلام، ما هم مزه نمک مولکولی رو نمیچشیم بلکه مزه نمک یونیزه شده رو میچشیم چون به محض رفتن نمک در دهان با مایعات دهن یونیزه میشه به یون مثبت سدیم و یون منفی کلر. پس کلا ما فقط مزه نمک یونیزه شده را میچشیم. در ضمن نمک تا یونیزه نشه ما نمیتونیم اصلا طعمی رو حس کنیم.
   
   
 نام:  س.ف
   
تاريخ سوال:  17/03/1391
سوال:  با سپاس ،بارمؤثر هسته در گروه از بالا به پایین چگونه تغییر میکند؟چرا؟
     
تاريخ پاسخ:  21/04/1391 
پاسخ :  سلام، در فلزات از بالا به پایین افزایش پیدا میکنه و در نافلزات یا بهتره بگم از گروه 13 به بعد از بالا به پایین کاهش پیدا میکنه.
   
   
 نام:  نازنین محمودی
   
تاريخ سوال:  21/03/1391
سوال:  سلام میشه یه سایتی بهم معرفی کنید که بتونم مقاله راجع به تاریخچه ی پیوند هیدروژنی بدست بیارم . ممنون میشم که جواب رو به ایمیلم بفرستید .چون ممکنه سوالمو تو اینجا گم کنم و نتونم جوابتونو بخونم . با تشکر .
     
تاريخ پاسخ:  21/04/1391 
پاسخ :  سلام، سایت خاصی مد نظر ندارم، اما اگه تو گوگل سرچ کنی میتونی در این زمینه اطلاعاتی پیدا کنی. ولی پیوند هیدروژنی زیاد مطلب خاص و پیچیده‌ای نیست که مثلا تاریخچه‌ای داشته باشه! امیدوارم موفق باشی.
   
   
 نام:  محدثه
   
تاريخ سوال:  24/03/1391
سوال:  رابطه ریاضی میان نقطه ذوب و نقطه انجماد
     
تاريخ پاسخ:  21/04/1391 
پاسخ :  سلام، اولا نقطه ذوب و انجماد یکی هستش!!! دوما رابطه ریاضی وجود نداره، نقطه ذوب و جوش کاملا مقادیر تجربی هستند. یک فرمول نسبتا پیچیده برای صعود نقطه جوش و نزول نقطه انجماد در صورت حل کردن ناخالصی در حلال وجود داره که در کتب شیمی فیزیک میتونی پیدا کنی و چون پیچیده هست نمیشه در اینجا بیانش کرد. موفق باشی.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:     
E-Mail:     
بخش:   
متن سوال:     
افراد آنلاين: 63    بازديد امروز: 6    كل بازديدها: 1812940
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما