جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت
ثبت نام
<<صفحه اول
<صفحه قبل
[1]
[2]
[3]
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
[9]
[10]
[11]
صفحه بعد>
صفحه آخر>>
متفرقه
همه بخشها
نام:
میلاد جعفرپور
تاريخ سوال:
12/02/1392
سوال:
چگونه میشود نقطه آزئوتروپ یک مخلوط دو جزئی را از بین برد؟
تاريخ پاسخ:
30/03/1392
پاسخ :
با سلام برای جواب این سوال شما رو به قسمت 4 و 5 زنگ تفریح آزئوتروپها ارجاع میدهم. آزئوتروپ قسمت 4: http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=296&EntryID=2664 آزئوتروپ قسمت 5: http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=296&EntryID=2672
نام:
فاطمه
تاريخ سوال:
10/09/1391
سوال:
می دانیم که پدیده ی پرتوزایی با کاهش جرم ماده ی پرتوزا همراه است. آیا میشود که عدم تطابق این پدیده را با نظریه ی دالتون بوضوح توضیح دهید. ممنونم.
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، در نظریه دالتون قانون پایستگی جرم در مورد اتم را نیز داریم، یعنی اتم یک جسم سخت هست که جرم آن ثابت هست اما پدیده پرتوزایی همانطور که قانون پایستگی جرم را نقض میکنه، مسلما نظریه دالتون رو هم نقض میکنه.
نام:
AZAR
تاريخ سوال:
11/09/1391
سوال:
نمودار دلتای H بر حسب دلتای S چه کاربردی دارد؟
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، مسلما زمانیکه بخواهند تغییرات انتالپی را با تغییرات انتروپی بررسی کنند از این نمودار استفاده می شود. کاربرد تحقیقاتی در اصل دارد اما زیاد از این نمودار استفاده نمیشه.
نام:
صبا
تاريخ سوال:
13/09/1391
سوال:
چرانقطه ذوب وجوش یک ترکیب سیس وترانس باهمدیگرفرق میکند
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، ترکیبات سیس و ترانس پیوندهای بین مولکولی متفاوتی ایجاد میکنند چون قطبیت متفاوتی دارند و وقتی پیوند بین مولکولی متفاوت باشد، نقطه ذوب و جوش نیز متفاوت خواهد بود.
نام:
علیرضا
تاريخ سوال:
18/09/1391
سوال:
باسلام چرااهن زنگ می زند ولی طلا زنگ نمی زند؟
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
با سلام، زنگ زدن یک واکنش شیمیایی هست و هر واکنش شیمیایی دارای شرایطی هست. آهن به این دلیل در محیط معمولی زنگ میزنه چون شرایط انجام واکنش آهن و اکسیژن در طبیعت محیا است اما این شرایط برای طلا محیا نیست. اگر این شرایط را برای طلا نیز محیا کنیم مسلما با اکسیژن واکنش داده و اکسید میشود. تنها طلا به این شکل نیست، برای مثال پلاتین هم همین ویژگی را دارد.
نام:
علیرضا
تاريخ سوال:
14/09/1391
سوال:
با سلام در واکنش های هسته ای ، هسته های سنگین به هسته های سبک تبدیل میشوند . ایا می توان اتم های سنگین را به اتم طلا تبدیل نمود ؟ لطفا توضیح دهید
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، مسلما میشه این کار رو انجام داد. به قول معروف کیمیاگری میشه انجام داد! اما کنترل آزمایشات هستهای خیلی سخت هست و شما نمیتونی به راحتی دقیقا زمانیکه به هسته اتم طلا رسیدی واکنش رو متوقف کنی.
نام:
مشکات
تاريخ سوال:
28/09/1391
سوال:
سلام.چراتوزیع انرژی میان همه ی ذرات ماده یکسان نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، از نظر ماکروسکوپی ما میگیم که تمامی ذرات یک ماده انرژی یکسانی دارند، سوالی که شما میپرسی از دیدگاه میکروسکوپی هست. مسلما وقتی وارد این دیدگاه میشیم باید هر ذره رو به تنهایی مورد بررسی قرار بدیم. در یک سیستم ذرات میتونند حرکت داشته باشند، در این حرکات ذرات به هم با به دیواره ظرف برخورد میکنند و انرژی رو به هم منتقل میکنند لذا انرژی ذرات به دلیل این حرکات با هم متفاوت میشه، چون یک ذره با برخورد به ذره دیگه انرژیشو میده به اون ذره و خودش انرژیشو از دست میده.
نام:
raha
تاريخ سوال:
28/09/1391
سوال:
من دنبال دو تا ماده شیمیایی هستم که اگه با هم ترکیب بشن گرمای زیادی تولید کنن شما چیزی در این مورد می دونید؟
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، این چیزی که شما میگی همون آزمایشهای گرمازا هستند که تعدادشون هم خیلی زیاده. نمیشه همینطوری گفت که دو ماده رو با هم مخلوط کنیم و تولید گرما کنیم! برای مثال اگر هیدروژن و اکسیژن رو با هم مخلوط کنید تولید آب میکنه و گرمای زیادی هم آزاد میکنه، انقدر زیاد که رو به انفجار میره! پس به این راحتی نمیشه هر آزمایش گرمازایی رو انجام داد.
نام:
کیوان
تاريخ سوال:
08/10/1391
سوال:
با سلام 2 سوال داشتم؟ 1- آیا آب بالاترین کشش سطحی را در بین مایعات دارد؟ 2- منظور از شرایط آزمایشگاهی همان STP است یا حالت استاندارد ترمودینامیکی ؟ شرایط متعارف کدام یک از این دو هست؟ 3- وقتی می گوییم سدیم به حالت اتمی است یعنی فقط در طبیعت به این حالت است یا اصلا چیزی به اسم مولکول سدیم یا لیتیم یا ... نداریم؟ چون من برخی جاها لیتیم تنها با زیروند(نه ضریب) 2 دیده ام با تشکر فراوان
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، 1- مسلما آب بالاترین کشش سطحی رو دارا نیست، شما برای مثال موادی با ویسکوزیته بالاتر مانند عسل رو در نظر بگیر، کشش سطحی عسل به تنهایی خیلی بالاتر از آب هست. 2- شرایط STP و شرایط استاندارد ترمودینامیکی یکی هست و هیچ فرقی با هم ندارند و وقتی صحبت از شرایط آزمایشگاه میشه یعنی دما و فشار آزمایشگاه که یک سری استاندارد داره اما معمولا هر آزمایشگاهی دارای فشار و دمای مختص خودش بسته به شرایط جغرافیایی هست و در آزمایشگاه به شما اعلام میشه. 3- مسلما مولکول سدیم و لیتیم و ... داریم، حتما شما خوندی که سدیم بصورت تک اتمی وجود داره که در مورد تمامی فلزات صادق هست، یعنی یک ماده خالص فلزی مولکولهاش از تک اتمهای اون فلز ساخته شده. نقطه مقابل این مثال بعضی از گازها مخصوصا هالوژنها هست که مولکولهاشون بصورت واحد دو اتمی هستش. امیدوارم متوجه منظور شده باشی. در ضمن لیتیم با ضریب دو در یک ترکیب ممکنه وجود داشته باشه اما به هیچ وجه بصورت خالص وجود نداره.
نام:
shiva
تاريخ سوال:
14/10/1391
سوال:
dar azmayeshe milikan chera jaye ghatre roghan mostaghiman az electron estefade nakard??
تاريخ پاسخ:
30/10/1391
پاسخ :
سلام، خیلی جواب سادهای داره سوالت، در دنیای امروز با این همه پیشرفت در علم و تکنولوژی تقریبا نمیشه یک الکترون تنها رو مورد بررسی قرار داد و معمولا یک مول الکترون رو مورد بررسسی قرار میدن. در زمان میلیکان این که شما بطور مستقیم با الکترون کار کنی اصلا مقدور نبوده و نیست و کلا تمامی ذرات میکروسکوپی را توسط رفتار ماکروسکوپی ذرات بررسی و شناسایی می کردند.
<<صفحه اول
<صفحه قبل
[1]
[2]
[3]
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
[9]
[10]
[11]
صفحه بعد>
صفحه آخر>>
لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متفرقه
متن سوال:
افراد آنلاين:
32
بازديد امروز:
58
كل بازديدها:
1791537
صفحه اول
|
راهنماي سايت
|
آموزش
|
زنگ تفريح
|
مصاحبه
|
معرفي کتاب
|
مشاوره
مسابقه
|
اخبار
|
نظرات و پيشنهادات
|
پرسش و پاسخ علمي
|
درباره ما
© Copyright 2004, Roshd
Chemistry
Olympiad Website, All rights reserved.