جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  علی
   
تاريخ سوال:  07/08/1386
سوال:  چگونگی کار دستگاه طیف سنج جرمی
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام.امیدوارم حالت خوب باشه.برای کار با دستگاه طیف سنج جرمی,ابتدا نمونه وارد یک محفظه یونیزه کننده میشود.نمونه میتواند به صورت گاز,مایع ِیا جامد باشد.با اعمال اختلاف پتانسیل به محفظه و بمباران الکترونی,یک الکترون از M کنده شده و گونه M+ تشکسل میشود.سپس این ذرات یونیزه شده وارد یک محفظه شتاب دهنده میشوند در این جا ذرات یونیزه نشده شتاب نمیگیرند و توسط پمپ خارج میشوند.یونهای شتاب دار وارد یک محفظه خمیده میشوند.که یک آهنربا از بیرون دور آن است.در اینجا هر چه جرم بیشتر باشد میزان انحراف کمتر است.(در اینجا بارها برای همه ذرات یکسان و برابر 1 در نظر گرفته میشود).از روی محل ظهور لکه روی دتکتور,جرم ذره تعیین میشود.
   
   
 نام:  امیرعطا
   
تاريخ سوال:  06/08/1386
سوال:  فرق بخار و گاز چیست؟ لطفا تا 7/8/86 پاسخ دهید(تا آن موقع نیاز دارم).
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام امیر جان.تفاوت عمده ای میان آنها از لحاظ شیمیایی نیست.اما از لحاظ لغوی تفاوت کمی دارند.گاز معنای کلی تری دارد اما بخار نوع خاصی از گاز است.در 2 حالت به گاز بخار می گوییم:یکی وقتی که در تعادل به جامد و مایع است و دیگری وقتی که می خواهیم تاکید کنیم که د رمورد فاز گازی صحبت می کنیم در صورتیکه فاز دیگری به برخی دلایل فاز نرمال فرض شود.
   
   
 نام:  شیرین
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  در صورت قرار گرفتن فلزات قلیایی در معرض هوامخلوط پیچیده ای از ترکیبات شیمیایی روی آنها تشکیل می شود. نام و ویژگیاجزای این مخلوط چیست ؟ وچگونه تشکیل میشوند؟
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  فلزات این گروه واکنش پذیرترین گروه فلزات را تشکیل میدهند.واکنش پذیری این عناصر با افزایش عدد اتمی به موازات کاهش اولین انرژی یونش ،فزونی می یابد.عناصر این گروه قدرت قطبی کنندگی کمی دارند و ترکیبات آنها به شدت یونی اند و به سهولت تشکیل یونهای کمپلکس نمیدهند.لین فلزات به دلیل واکنش پذیری بسیاز زیادشان به حالت آزاد یافت نمیشوند.اگر آنها را در معرض هوا قرار دهیم،میتوانند با عناصر موجود در هوا ترکیب شوند.این عناصر میتوانند با اکسیژن هوا ترکیب شده و تولید اکسید،پراکسید و سوپر اکسید کنند . بسته به چگالی بارشان درصد تشکیل هر یک از آنها در مورد هر عنصر متفاوت است.اگر فلز مورد نظر لیتیم باشد میتواند با نیتروژن ترکیب شده و Li3N کند.همچنین هر یک از آنها میتوانند با آب موجود در هواMOH را در دمای اتاق تولید کنند.آنها همچنین میتوانند با هیدروژن ترکیب شده و MH بدهند.
   
   
 نام:  پدرام
   
تاريخ سوال:  29/07/1386
سوال:  (نوترون چگونه کشف شد) - کامل توضیح دهید -(از10 صفحه بشتر باشد) برای امروز می خواهم یا یک سایت را معرفی
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  شواهد گوناگون و آزمایشهای متعدد دانشمندان را وادار به قبول وجود نوترون کرد. در سال 1920 رادرفورد وجود یک ذره خنثی را که جرم آن تقریباً برابر با جرم پروتون باشد، در اتم، پیشنهاد کرد.در سال 1930 بوت و بکر ضمن مطالعات هسته‌ای خود متوجه شدند که وقتی عناصر سبکی از قبیل بریلیم یا لیتیم توسط ذرات گلوله باران شوند، اشعه بسیار نافذی حاصل می‌شود که تحت تأثیر میدان مغناطیسی یا الکتریکی قرار نمی‌گیرند. این دانشمندان تصور می‌کردند که این اشعه منشأ الکترومغناطیسی دارد. به علت قدرت زیاد یون کنندگی، آن را اشعه می‌پنداشتند. چه در اتاق ابرویلسون هیچگونه انحرافی از این ذرات مشاهده نمی‌شود.در سال 1932 ، چادویک هنگامی که اتمهای بریلیم را با ذرات آلفا بمباران می‌کرد، دریافت که اشعه‌ای با قابلیت نفوذ بسیار زیاد تولید می‌شود. این اشعه در میدان الکتریکی منحرف نمی‌شد و این بدان معنی بود که دارای بار الکتریکی نیست و چون قابلیت نفوذ آن بسیار زیاد است به نظر می‌رسید که باید از جنس اشعه یا اشعه و مانند آنها باشد.اندازه‌گیری چادویک نشان داد که سرعت این اشعه حدود یک دهم سرعت نور است. بنابراین، این اشعه نمی‌تواند از نوع امواج نورانی و مشابهاشعه یا باشد و خصلت ذره‌ای آن به مراتب بیشتر از آنهاست. آزمایشهای گوناگون و محاسبات مربوط به آنها نشان داد که این ذرات جرمی در حدود جرم پروتون دارند.
   
   
 نام:  ناشناس
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  تحقیق در باره آئورت (زیست شناسی)
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  از زیست بپرس.
   
   
 نام:  زینب
   
تاريخ سوال:  29/07/1386
سوال:  معنی شعر دوستان دختر رز توبه زمستوری کرد شد بر محتسب و کار به دستوری کرد
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  سوالت مربوط به شیمی نیست:)
   
   
 نام:  ارش
   
تاريخ سوال:  29/07/1386
سوال:  چرا نمی توان الکل راباسولفاتترکیب کرد
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  با سولفات چی؟
   
   
 نام:  shahrooz
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  توضیح در مورد عدد آواگادرو و روش بدست آوردن آن؟
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  سلام.خوبی؟یک روش آزمایشگاهی به این صورت است که میتوان جریان مستقیمی را از یک محلول اسیدی مس سولفات که محتوی 2 الکترود مس میباشد عبور داد.در آند اکسیداسیون انجام میشود.با داشتن کاهش وزن برای الکترود در یک زمان معین و شدت جریان ثابت میتوان مقدار کولومب الکتریسیته لازم برای ایجاد 1 مول الکترون را محاسبه کرد.از تقسیم این مقدار بر بار الکترون عدد آواگادرو به دست می آید. در ضمن به لینک زیر هم میتوانید مراجعه کنید که روش محاسبه و تاریخچه را شامل می شوند.موفق باشی. http://chemistry.about.com/cs/generalchemistry/a/aa121903a_2.htm http://gemini.tntech.edu/~tfurtsch/scihist/avogadro.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Avogadro's_number
   
   
 نام:  ملیکا
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  جوزف تامسون چگونه نسبت بار به جرم الکترون را اندازه گیری کرد؟ اینجا کامل توضیح ندادین لطفا بیشتر توضیح بدین سایت ها هم انگلیسی بودن
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  سایت زیر فارسی است .به آدرس زیر مراجعه کنید: http://www.knowclub.com/question/?p=18
   
   
 نام:  محسن
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  جیمز چادویک برای کشف نوترون چه آزمایشی طراحی کرد؟
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  سلام رضا جان.شواهد گوناگون و آزمایشهای متعدد دانشمندان را وادار به قبول وجود نوترون کرد. در سال 1920 رادرفورد وجود یک ذره خنثی را که جرم آن تقریباً برابر با جرم پروتون باشد، در اتم، پیشنهاد کرد.در سال 1930 بوت و بکر ضمن مطالعات هسته‌ای خود متوجه شدند که وقتی عناصر سبکی از قبیل بریلیم یا لیتیم توسط ذرات گلوله باران شوند، اشعه بسیار نافذی حاصل می‌شود که تحت تأثیر میدان مغناطیسی یا الکتریکی قرار نمی‌گیرند. این دانشمندان تصور می‌کردند که این اشعه منشأ الکترومغناطیسی دارد. به علت قدرت زیاد یون کنندگی، آن را اشعه می‌پنداشتند. چه در اتاق ابرویلسون هیچگونه انحرافی از این ذرات مشاهده نمی‌شود.در سال 1932 ، چادویک هنگامی که اتمهای بریلیم را با ذرات آلفا بمباران می‌کرد، دریافت که اشعه‌ای با قابلیت نفوذ بسیار زیاد تولید می‌شود. این اشعه در میدان الکتریکی منحرف نمی‌شد و این بدان معنی بود که دارای بار الکتریکی نیست و چون قابلیت نفوذ آن بسیار زیاد است به نظر می‌رسید که باید از جنس اشعه یا اشعه و مانند آنها باشد.اندازه‌گیری چادویک نشان داد که سرعت این اشعه حدود یک دهم سرعت نور است. بنابراین، این اشعه نمی‌تواند از نوع امواج نورانی و مشابهاشعه یا باشد و خصلت ذره‌ای آن به مراتب بیشتر از آنهاست. آزمایشهای گوناگون و محاسبات مربوط به آنها نشان داد که این ذرات جرمی در حدود جرم پروتون دارند.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 93    بازديد امروز: 22    كل بازديدها: 1817486
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما