جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  امید گلبادی
   
تاريخ سوال:  07/08/1386
سوال:  دستگاه طیف سنج چگونه کار میکند؟
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام.امیدوارم خوب باشی.به بیان ساده ، طیف سنج جرمی سه عمل اساسی را انجام می‌دهد: اول این‌که مولکولها توسط جریانی از الکترونهای پُر انرژی بمباران شده و بعضی از مولکولها به یونهای مربوط تبدیل می‌گردند. سپس یونها در یک میدان الکتریکی شتاب داده می‌شوند. دوم این‌که ، یونهای شتاب داده شده ، بسته به نسبت جرم به بار (m/e) آنها در یک میدان مغناطیسی یا الکتریکی جدا می‌گردند و در نهایت اینکه ، یونهای دارای نسبت جرم به بار مشخص و معین ، توسط بخشی از دستگاه که در اثر برخورد یونها به آن قادر به شمارش آنها است، آشکار می‌گردند.نتایج داده شده خروجی توسط آشکار کننده ، بزرگ شده و به ثبّات داده می‌شوند. علامت یا نقشی که از ثبّات حاصل می‌گردد، یک طیف جرمی است، نموداری از تعداد ذرات آشکار شده بر حسب تابعی از نسبت جرم به بار.
   
   
 نام:  حامد
   
تاريخ سوال:  06/08/1386
سوال:  تتراسیون
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام حامد جان.خوبی؟ تیتر کردن از روش‌های تجزیه حجمی است. در تجزیه حجمی ابتدا جسم را حل کرده و حجم معینی از محلول آن را با محلول دیگری که غلظت آن مشخص است که همان محلول استاندارد نامیده می‌شود، می‌سنجند. در تیتراسیون محلول استاندارد به‌طور آهسته از یک بورت به محلول حاوی حجم مشخص یا وزن مشخص از ماده حل شده اضافه می‌شود.افزایش محلول استاندارد ، آنقدر ادامه می‌یابد تا مقدار آن از نظر اکی‌والان برابر مقدار جسم حل شده شود. نقطه اکی‌والان نقطه ای است که در آن ، مقدار محلول استاندارد افزوده شده از نظر شیمیایی برابر با مقدار حجم مورد نظر در محلول مجهول است. این نقطه را نقطه پایان عمل از نظر تئوری یا نقطه هم ارزی نیز می‌گویند. روش تیتر کردن :در عمل تیتر کردن ، محلول استاندارد را از یک بورت به محلولی که باید غلظت آن اندازه گرفته می‌شود، می‌افزایند و این عمل تا وقتی ادامه دارد تا واکنش شیمیایی بین محلول استاندارد و تیتر شونده کامل شود. سپس با استفاده از حجم و غلظت محلول استاندارد و حجم محلول تیتر شونده ، غلظت محلول تیتر شونده را حساب می‌کنند. تشخیص نقطه اکی‌والان :نقطه اکی‌والان در عمل بوسیله تغییر فیزیکی ( مثلا تغییر رنگ ) شناخته می‌شود. نقطه ای که این تغییر رنگ در آن روی می‌دهد، نقطه پایان تیتر کردن است. در تیتراسیون اسید و باز شناساگرها برای تعیین زمان حصول نقطه اکی‌والان بکار می‌روند. تغییر رنگ معرف ، نشانگر نقطه پایانی تیتراسیون می‌باشد. بر حسب واکنش‌هایی که بین محلول تیتر شونده و استاندارد صورت می‌گیرد، تجزیه‌های حجمی (تیتراسیون) به دو دسته تقسیم می‌شوند:انواع تیتر کردن :ا• روش‌هایی که بر اساس ترکیب یون‌ها هستند. یعنی تغییر ظرفیت در فعل و انفعالات مربوط به آن صورت نمی‌گیرد. این روش‌ها عبارت اند از: 1. واکنش‌های خنثی شدن یا واکنش‌های اسید و باز 2. واکنش‌های رسوبی 3. واکنش‌هایی که تولید ترکیبات کمپلکس می‌کنند. • روشهایی که بر اساس انتقال الکترون هستند؛ مانند واکنش‌های اکسایش و کاهش تیتر کردن واکنش های اسید و باز یا خنثی شدن تیتر کردن ، عبارت است از تعیین مقدار اسید یا باز موجود در یک محلول که با افزایش تدریجی یک باز به غلظت مشخص یا بر عکس انجام می‌گیرد. موقعی که محلول یک باز دارای یونهای -OH است به محلول اسید اضافه کنیم، واکنش خنثی شدن انجام می‌شود OH- + H3O+ -----> 2H2O تیتراسیونهای خنثی‌شدن بطور گسترده در تعیین غلظت آنالیتهایی کاربرد دارند که یا اسید و یا باز هستند، یا با استفاده از روشهای مناسب به چنین گونه‌هایی تبدیل می‌شوند. آب ، حلال معمول برای تیتراسیون خنثی‌شدن است، زیرا بسادگی در دسترس و ارزان و غیرسمی است. پایین بودن ضریب انبساط دمایی آن یک خاصیت اضافی دیگر است.ولی بعضی از آنالیتها در محیط آبی قابل تیتر کردن نیستند، زیرا انحلال‌پذیری آنها بسیار پایین است، یا چون قدرتهای اسیدی یا بازی آن چندان زیاد نیست که نقاط پایان رضایت بخشی را فراهم کنند. غلظت چنین موادی را اغلب می‌توان با تیتر کردن آنها در حلال دیگر به غیر از آب تعیین کرد.
   
   
 نام:  سمانه
   
تاريخ سوال:  06/08/1386
سوال:  چگونگی کار طیف سنج جرمی
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام سمانه جان.خوبی؟برای کار با دستگاه طیف سنج جرمی,ابتدا نمونه وارد یک محفظه یونیزه کننده میشود.نمونه میتواند به صورت گاز,مایع ِیا جامد باشد.با اعمال اختلاف پتانسیل به محفظه و بمباران الکترونی,یک الکترون از M کنده شده و گونه M+ تشکسل میشود.سپس این ذرات یونیزه شده وارد یک محفظه شتاب دهنده میشوند در این جا ذرات یونیزه نشده شتاب نمیگیرند و توسط پمپ خارج میشوند.یونهای شتاب دار وارد یک محفظه خمیده میشوند.که یک آهنربا از بیرون دور آن است.در اینجا هر چه جرم بیشتر باشد میزان انحراف کمتر است.(در اینجا بارها برای همه ذرات یکسان و برابر 1 در نظر گرفته میشود).از روی محل ظهور لکه روی دتکتور,جرم ذره تعیین میشود.
   
   
 نام:  علی
   
تاريخ سوال:  07/08/1386
سوال:  چگونگی کار دستگاه طیف سنج جرمی
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام.امیدوارم حالت خوب باشه.برای کار با دستگاه طیف سنج جرمی,ابتدا نمونه وارد یک محفظه یونیزه کننده میشود.نمونه میتواند به صورت گاز,مایع ِیا جامد باشد.با اعمال اختلاف پتانسیل به محفظه و بمباران الکترونی,یک الکترون از M کنده شده و گونه M+ تشکسل میشود.سپس این ذرات یونیزه شده وارد یک محفظه شتاب دهنده میشوند در این جا ذرات یونیزه نشده شتاب نمیگیرند و توسط پمپ خارج میشوند.یونهای شتاب دار وارد یک محفظه خمیده میشوند.که یک آهنربا از بیرون دور آن است.در اینجا هر چه جرم بیشتر باشد میزان انحراف کمتر است.(در اینجا بارها برای همه ذرات یکسان و برابر 1 در نظر گرفته میشود).از روی محل ظهور لکه روی دتکتور,جرم ذره تعیین میشود.
   
   
 نام:  امیرعطا
   
تاريخ سوال:  06/08/1386
سوال:  فرق بخار و گاز چیست؟ لطفا تا 7/8/86 پاسخ دهید(تا آن موقع نیاز دارم).
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام امیر جان.تفاوت عمده ای میان آنها از لحاظ شیمیایی نیست.اما از لحاظ لغوی تفاوت کمی دارند.گاز معنای کلی تری دارد اما بخار نوع خاصی از گاز است.در 2 حالت به گاز بخار می گوییم:یکی وقتی که در تعادل به جامد و مایع است و دیگری وقتی که می خواهیم تاکید کنیم که د رمورد فاز گازی صحبت می کنیم در صورتیکه فاز دیگری به برخی دلایل فاز نرمال فرض شود.
   
   
 نام:  شیرین
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  در صورت قرار گرفتن فلزات قلیایی در معرض هوامخلوط پیچیده ای از ترکیبات شیمیایی روی آنها تشکیل می شود. نام و ویژگیاجزای این مخلوط چیست ؟ وچگونه تشکیل میشوند؟
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  فلزات این گروه واکنش پذیرترین گروه فلزات را تشکیل میدهند.واکنش پذیری این عناصر با افزایش عدد اتمی به موازات کاهش اولین انرژی یونش ،فزونی می یابد.عناصر این گروه قدرت قطبی کنندگی کمی دارند و ترکیبات آنها به شدت یونی اند و به سهولت تشکیل یونهای کمپلکس نمیدهند.لین فلزات به دلیل واکنش پذیری بسیاز زیادشان به حالت آزاد یافت نمیشوند.اگر آنها را در معرض هوا قرار دهیم،میتوانند با عناصر موجود در هوا ترکیب شوند.این عناصر میتوانند با اکسیژن هوا ترکیب شده و تولید اکسید،پراکسید و سوپر اکسید کنند . بسته به چگالی بارشان درصد تشکیل هر یک از آنها در مورد هر عنصر متفاوت است.اگر فلز مورد نظر لیتیم باشد میتواند با نیتروژن ترکیب شده و Li3N کند.همچنین هر یک از آنها میتوانند با آب موجود در هواMOH را در دمای اتاق تولید کنند.آنها همچنین میتوانند با هیدروژن ترکیب شده و MH بدهند.
   
   
 نام:  پدرام
   
تاريخ سوال:  29/07/1386
سوال:  (نوترون چگونه کشف شد) - کامل توضیح دهید -(از10 صفحه بشتر باشد) برای امروز می خواهم یا یک سایت را معرفی
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  شواهد گوناگون و آزمایشهای متعدد دانشمندان را وادار به قبول وجود نوترون کرد. در سال 1920 رادرفورد وجود یک ذره خنثی را که جرم آن تقریباً برابر با جرم پروتون باشد، در اتم، پیشنهاد کرد.در سال 1930 بوت و بکر ضمن مطالعات هسته‌ای خود متوجه شدند که وقتی عناصر سبکی از قبیل بریلیم یا لیتیم توسط ذرات گلوله باران شوند، اشعه بسیار نافذی حاصل می‌شود که تحت تأثیر میدان مغناطیسی یا الکتریکی قرار نمی‌گیرند. این دانشمندان تصور می‌کردند که این اشعه منشأ الکترومغناطیسی دارد. به علت قدرت زیاد یون کنندگی، آن را اشعه می‌پنداشتند. چه در اتاق ابرویلسون هیچگونه انحرافی از این ذرات مشاهده نمی‌شود.در سال 1932 ، چادویک هنگامی که اتمهای بریلیم را با ذرات آلفا بمباران می‌کرد، دریافت که اشعه‌ای با قابلیت نفوذ بسیار زیاد تولید می‌شود. این اشعه در میدان الکتریکی منحرف نمی‌شد و این بدان معنی بود که دارای بار الکتریکی نیست و چون قابلیت نفوذ آن بسیار زیاد است به نظر می‌رسید که باید از جنس اشعه یا اشعه و مانند آنها باشد.اندازه‌گیری چادویک نشان داد که سرعت این اشعه حدود یک دهم سرعت نور است. بنابراین، این اشعه نمی‌تواند از نوع امواج نورانی و مشابهاشعه یا باشد و خصلت ذره‌ای آن به مراتب بیشتر از آنهاست. آزمایشهای گوناگون و محاسبات مربوط به آنها نشان داد که این ذرات جرمی در حدود جرم پروتون دارند.
   
   
 نام:  ناشناس
   
تاريخ سوال:  30/07/1386
سوال:  تحقیق در باره آئورت (زیست شناسی)
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  از زیست بپرس.
   
   
 نام:  زینب
   
تاريخ سوال:  29/07/1386
سوال:  معنی شعر دوستان دختر رز توبه زمستوری کرد شد بر محتسب و کار به دستوری کرد
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  سوالت مربوط به شیمی نیست:)
   
   
 نام:  ارش
   
تاريخ سوال:  29/07/1386
سوال:  چرا نمی توان الکل راباسولفاتترکیب کرد
     
تاريخ پاسخ:  06/08/1386 
پاسخ :  با سولفات چی؟
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 53    بازديد امروز: 101    كل بازديدها: 1817448
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما