جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  نرگس
   
تاريخ سوال:  06/08/1386
سوال:  در مورد پیدا کردن نقطه ذوب وجوش مواد نیاز به اطلاعات دارم
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  نرگس جان اگر منظورت این است که برخی از این مقادیر را لازم داری,میتوانی نام ترکیب را با m.p در اینترنت جستجو کنی.یا از کتب مرجع کمک بگیری.
   
   
 نام:  افشین
   
تاريخ سوال:  07/08/1386
سوال:  سلام خسته نباشین من میخواستم چند تا آزمایش که موادش در دسترس هست و خطر نداره عنصر ها وطرز کارشا بدونم ممنون
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام افشین جان.ممنون:) به بخش زنگ تفریح سری بزن.در آنجا تعداد زیادی از آزمایشات جالب و ساده را قرار داده ایم.
   
   
 نام:  علئ
   
تاريخ سوال:  07/08/1386
سوال:  تتراسیون چیست
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  تیتر کردن از روش‌های تجزیه حجمی است. در تجزیه حجمی ابتدا جسم را حل کرده و حجم معینی از محلول آن را با محلول دیگری که غلظت آن مشخص است که همان محلول استاندارد نامیده می‌شود، می‌سنجند. در تیتراسیون محلول استاندارد به‌طور آهسته از یک بورت به محلول حاوی حجم مشخص یا وزن مشخص از ماده حل شده اضافه می‌شود.افزایش محلول استاندارد ، آنقدر ادامه می‌یابد تا مقدار آن از نظر اکی‌والان برابر مقدار جسم حل شده شود. نقطه اکی‌والان نقطه ای است که در آن ، مقدار محلول استاندارد افزوده شده از نظر شیمیایی برابر با مقدار حجم مورد نظر در محلول مجهول است. این نقطه را نقطه پایان عمل از نظر تئوری یا نقطه هم ارزی نیز می‌گویند.
   
   
 نام:  لیلا آزادی
   
تاريخ سوال:  06/08/1386
سوال:  ویژگی پراکسیدها
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام.خوبی؟به آدرس زیر مراجعه کن: http://en.wikipedia.org/wiki/Peroxide
   
   
 نام:  vahid
   
تاريخ سوال:  23/07/1386
سوال:  tanavobikhosoosiat jadval
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سوالت را واضحتر مطرح کنید:).نا خواناست.
   
   
 نام:  شیدا
   
تاريخ سوال:  23/07/1386
سوال:  هنگامی که فلز های قلیایی برای مدتی در معرض هوا قرار بگیرند مخلوط پیچیده ای از ترکیبهای شیمایی روی سطح ان تشکیل میشود در باره ی نام و ویژگی های این اجزا تحقیق کنید و چگونگی تشکیل انها تحقیق کنید.
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  فلزات این گروه واکنش پذیرترین گروه فلزات را تشکیل میدهند.واکنش پذیری این عناصر با افزایش عدد اتمی به موازات کاهش اولین انرژی یونش ،فزونی می یابد.عناصر این گروه قدرت قطبی کنندگی کمی دارند و ترکیبات آنها به شدت یونی اند و به سهولت تشکیل یونهای کمپلکس نمیدهند.لین فلزات به دلیل واکنش پذیری بسیاز زیادشان به حالت آزاد یافت نمیشوند.اگر آنها را در معرض هوا قرار دهیم،میتوانند با عناصر موجود در هوا ترکیب شوند.این عناصر میتوانند با اکسیژن هوا ترکیب شده و تولید اکسید،پراکسید و سوپر اکسید کنند . بسته به چگالی بارشان درصد تشکیل هر یک از آنها در مورد هر عنصر متفاوت است.اگر فلز مورد نظر لیتیم باشد میتواند با نیتروژن ترکیب شده و Li3N کند.همچنین هر یک از آنها میتوانند با آب موجود در هواMOH را در دمای اتاق تولید کنند.آنها همچنین میتوانند با هیدروژن ترکیب شده و MH بدهند
   
   
 نام:  المیرا
   
تاريخ سوال:  21/07/1386
سوال:  لطفا در مورد فریونها هم تو ضیح دهید
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  سلام.خوبی؟فریونها نامی تجاری برای کلروفلوئور کربنهاست که در سیستمهای تهویه هوا و یخچالها استفاده می شود.موفق باشی.
   
   
 نام:  سارا
   
تاريخ سوال:  19/07/1386
سوال:  حدول مندلیف و جدول تناوبی جدید (براساس عدد اتمی)تقریبا 8 تفاوت دارند. آنها کدامند؟
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  کشف مهم مندلیف که شاهکار تحقیقات علمی اوست، این بود که متوجه شد خواص قابل اندازه گیری عناصر با افزایش اوزان اتمی ترقی یا تنزل نمی‌کند، بلکه این تغییرات ، تناوب دارد و بطور متناوب گاهی صعودی و گاهی نزولی است. مندلیف برای اینکه عناصر مشابه را زیر یکدیگر قرار دهد، ناچار شد برای برخی عناصر کشف نشده در آن زمان ، در جدول خود جای خالی بگذارد و او توانست خواص سه عنصر ناشناخته را پیش بینی نماید.با کشف گالیم در سال 1875 توسط "de.Bosibaudran" فرانسوی ، اسکاندیم توسط Larnilson سوئدی در سال 1879 و ژرمانیم توسط Clemenswinkler آلمانی در سال 1885 ، پیشگویی‌های مندلیف تائید گردید و سیستم تناوبی ، جایگاهی مناسب یافت. مندلیف وجود گازهای نجیب (Ra , Xe , Kr , Ar , Ne , He ) را پیش بینی نکرد، اما در هر حال پس از کشف این عناصر در سالهای 1898-1892 ، عناصر مزبور به سهولت در گروه خود در جدول جا داده شدند.درست ماندن جدول تناوبی ایجاب می‌کرد که سه عنصر I , Ni , K در محلی غیر از آنکه ترتیب افزایش وزن اتمی حکم می‌کرد، قرار داده شوند. مثلا ید ، بر اساس وزن اتمی باید عنصر شماره 52 باشد، اما برای قرار گرفتن در گروه عناصر به لحاظ شیمیایی ، مشابه Br , Cl , F ، عنصر شماره 53 در نظر گرفته شد. مطالعه بعدی طبقه‌بندی تناوبی ، بسیاری از شیمیدانها را متقاعد ساخت که خاصیت بنیادی دیگر جز وزن اتمی موجب پیدایش خاصیت مشهود تناوبی است. پیشنهاد شد که این خاصیت بنیادی به نحوی با عدد اتمی مرتبط است.شایان ذکر است که در زمان مندلیف ، تنها 62 عنصر شناخته شده بود و اوزان اتمی آنها با روشهای غیر دقیق تعیین گردیده بود و از خواص آنها اطلاعات کمتری در دست قرار داشت و در چنین شرایطی ، مندلیف توانست رابطه و تشابه بین گروهی از عناصر مختلف را درک کند.
   
   
 نام:  امید
   
تاريخ سوال:  21/07/1386
سوال:  تحقیق درمورد این که اگر پرتوهای کاتدی را قسمتی از کره در نظر بگیریم پرتوهای کاتدی چه حالتی دارند
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  پرتوها در یک قسمت متمرکز می شوند.
   
   
 نام:  پریا شیخ
   
تاريخ سوال:  18/07/1386
سوال:  من دانش اموز دوم ریاضی هستم اگه میشه به این سوال که جرم اتم ها چگونه به وسیله ی طیف سنج جرمی اندازهگیری می شود در حد خودم جواب بدین فقط خیلی سخت نباشه
     
تاريخ پاسخ:  07/08/1386 
پاسخ :  اصول طیف سنجی جرمی :به بیان ساده ، طیف سنج جرمی سه عمل اساسی را انجام می‌دهد:1.مولکولها توسط جرایاناتی از الکترونهای پرانرژی بمباران شده و بعضی از مولکولها به یونهای مربوطه تبدیل می‌گردند. سپس یونها در یک میدان الکتریکی شتاب داده می‌شوند.2.یونهای شتاب داده شده بسته به نسبت بار/جرم آنها در یک میدان مغناطیسی یا الکتریکی جدا می‌گردند.3. یونهای دارای نسبت بار/جرم مشخص و معین توسط بخشی از دستگاه که در اثر برخورد یونها به آن ، قادر به شمارش آنها است، آشکار می‌گردند. نتایج داده شده خروجی توسط آشکار کننده بزرگ شده و به ثبات داده می‌شوند. علامت یا نقشی که از ثبات حاصل می‌گردد یک طیف جرمی است، نموداری از تعداد ذرات آشکار شده بر حسب تابعی از نسبت بار/جرم . در عمل,برای کار با دستگاه طیف سنج جرمی,ابتدا نمونه وارد یک محفظه یونیزه کننده میشود.نمونه میتواند به صورت گاز,مایع ِیا جامد باشد.با اعمال اختلاف پتانسیل به محفظه و بمباران الکترونی,یک الکترون از M کنده شده و گونه M+ تشکسل میشود.سپس این ذرات یونیزه شده وارد یک محفظه شتاب دهنده میشوند در این جا ذرات یونیزه نشده شتاب نمیگیرند و توسط پمپ خارج میشوند.یونهای شتاب دار وارد یک محفظه خمیده میشوند.که یک آهنربا از بیرون دور آن است.در اینجا هر چه جرم بیشتر باشد میزان انحراف کمتر است.(در اینجا بارها برای همه ذرات یکسان و برابر 1 در نظر گرفته میشود).از روی محل ظهور لکه روی دتکتور,جرم ذره تعیین میشود.موفق باشی.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 95    بازديد امروز: 12    كل بازديدها: 1817476
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما