جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  فاطمه
   
تاريخ سوال:  19/08/1386
سوال:  کار با دستگاه طیف سنج جرمی را بادر نظر گرفتن این که ما الان سال دوم دبیزستان هستیم به طور کامل توضیح دهید.جواب های قبلی کامل و قابل درک نبودند.منظور از M+ و M در بالا چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  20/08/1386 
پاسخ :  M+ یون یک بار مثبت اتم M است.اگر در مورد بخش دیگری از آن سوال دارید در خدمتتان هستم:)
   
   
 نام:  وحید
   
تاريخ سوال:  15/08/1386
سوال:  ازمایش تیتراسیون اکسایش وکاهش
     
تاريخ پاسخ:  16/08/1386 
پاسخ :  سلام وحید جان.امیدوارم خوب باشی:) تیتراسیون اکسایش-کاهش یکی از انواع تیتراسیون است که در آن تیتراسیون توسط یک اکسنده مثل پرمنگنات پتاسیم انجام میشود و طی آن اکیوالانهای ماده تیتر شونده مشخص می شود.برایت آرزوی موفقیت دارم.
   
   
 نام:  پریسا
   
تاريخ سوال:  11/08/1386
سوال:  سلام . در مورد کسانی که قبل از مندلیف برای دسته بندی عنصر ها تلاش کرده اند توضیح کامل دهید .متشکرم
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  سلام پریسا جان.در قرن 19 ابتدا یوهان دوبراینر خواص مجموعه ای از عناصر را به صورت 3 تایی مورد بررسی قرار داد.سپس جان نیولندز قانون 8 تایی خود را تنظیم و ارائه کرد.طبقه بندی نوین تناوبی عناصر از کایولیوس لوتامیر به ویژه مندلیف نشات میگیرد.هنری موزلی توانست بر پایه طیف خطی پرتو ایکس هر عنصر عدد اتمی صحیح آن را تعیین کند.بنا بر این توانست مشکل عناصری را که بر اساس وزن اتمی در جای درست خود قرار نمیگرفتند حل کند.این پاسخ خلاصه است.اگر توضیح مفصل لازم دارید به کتاب مورتیمر مراجعه کنید. پیروز باشی.
   
   
 نام:  میلاد
   
تاريخ سوال:  12/08/1386
سوال:  قبل از مندلیف چه کسانی برای دسته بندی عنصرها تلاش کردند.
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  سلام میلاد جان خوبی؟در قرن 19 ابتدا یوهان دوبراینر خواص مجموعه ای از عناصر را به صورت 3 تایی مورد بررسی قرار داد.سپس جان نیولندز قانون 8 تایی خود را تنظیم و ارائه کرد.طبقه بندی نوین تناوبی عناصر از کایولیوس لوتامیر به ویژه مندلیف نشات میگیرد.هنری موزلی توانست بر پایه طیف خطی پرتو ایکس هر عنصر عدد اتمی صحیح آن را تعیین کند.بنا بر این توانست مشکل عناصری را که بر اساس وزن اتمی در جای درست خود قرار نمیگرفتند حل کند. پیروز باشی.
   
   
 نام:  عادل باقری
   
تاريخ سوال:  12/08/1386
سوال:  هنگامی که فلزهای قلیایی برای مدتی در معرض هوا قرار گیرند ،مخلوط پیچیده ای از ترکیب های شیمیایی روی سطح آنها ایجاد می شود درباره نام و ویژگی های اجزای این مخلوط و چگونگی تشکیل آنها تحقیق کنید *لطفا جواب داده شده در حد 4الی 5 صفحه باشد* متشکرم
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  سلام .خوبی؟ فلزات قلیایی واکنش پذیرترین گروه فلزات را تشکیل میدهند.واکنش پذیری این عناصر با افزایش عدد اتمی به موازات کاهش اولین انرژی یونش ،فزونی می یابد.عناصر این گروه قدرت قطبی کنندگی کمی دارند و ترکیبات آنها به شدت یونی اند و به سهولت تشکیل یونهای کمپلکس نمیدهند.لین فلزات به دلیل واکنش پذیری بسیاز زیادشان به حالت آزاد یافت نمیشوند.اگر آنها را در معرض هوا قرار دهیم،میتوانند با عناصر موجود در هوا ترکیب شوند.این عناصر میتوانند با اکسیژن هوا ترکیب شده و تولید اکسید،پراکسید و سوپر اکسید کنند . بسته به چگالی بارشان درصد تشکیل هر یک از آنها در مورد هر عنصر متفاوت است.اگر فلز مورد نظر لیتیم باشد میتواند با نیتروژن ترکیب شده و Li3N کند.همچنین هر یک از آنها میتوانند با آب موجود در هواMOH را در دمای اتاق تولید کنند.آنها همچنین میتوانند با هیدروژن ترکیب شده و MH بدهند. موفق باشید.
   
   
 نام:  ناصر
   
تاريخ سوال:  11/08/1386
سوال:  چی میشد این امیر کبیر مدرسه اختراع نمیکرد تا ما الان راحت میبودیم مرسی
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  ناصر جان میتونی از این، به قول خودت ،اختراع استفاده نکنی:D اما از شوخی گذشته اگر به دنیای بدون تکنولوژی حتی لحظه ای فکر کنی، به ارزش علم آموزی پی میبری.برایت آرزوی موفقیت دارم.
   
   
 نام:  شیما
   
تاريخ سوال:  12/08/1386
سوال:  اگر همه ی مطالب شیمی(به خصوص در مورد جدول تناوبی و درون اتم ) تصورات ما آدمیان بوده باشد وما بیهوده خود را به زحمت انداخته باشیم تکلیف بشری که عمری دراشتباه بوده است چه می شود؟
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  شیما جان چنین اتفاقی تقریبا غیر ممکن است زیرا برای بسیاری از تئوریهایی که در گذشته توسط دانشمندان ارائه شده در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی شواهد بسیاری موجود است.مثلا ساختمانی را که برای بنزن در گذشته فرض شده امروزه می توان با دستگاههای مووجود به راحتی دید و عکس آن را تهیه کرد.
   
   
 نام:  میثم سخایی
   
تاريخ سوال:  13/08/1386
سوال:  چگونگی اندازه گیری جرم اتم با دستگاه طیف سنج
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  سلام میثم جان در آدرس زیر توضیح کاملی در این مورد وجود دارد: http://nanolab.nano.ir/display_paper.php?id=26
   
   
 نام:  سعید
   
تاريخ سوال:  13/08/1386
سوال:  لطفا یک سایت فارسی با اطلاعات کامل در مورد طیف نگار جرمی معرفی کنید
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  سعید جان در آدرس زیر توضیح کامل و شکل دستگاه را می تونی ببینی: http://nanolab.nano.ir/display_paper.php?id=26
   
   
 نام:  Ashkan
   
تاريخ سوال:  13/08/1386
سوال:  موزلی چگونه تعداد پروتونها را حساب کرد؟
     
تاريخ پاسخ:  14/08/1386 
پاسخ :  سلام اشکان جان.موزلی در سال 1913 با استفاده از طیف سنجی که براگ ابداع کرده بود ، طیف اختصاصی پرتوهای X بسیاری از عناصر را بادقت زیادی مورد مطالعه قرار داد .و از برسی طیف خطی پرتوهای اختصاصی X عناصر دریافت که از عنصری به عنصر دیگر، هر خط طیفی به اندازه معینی در طیف جابجا می شود ، به طوری که اگر این عناصر را به ترتیب شماره خانه آن ها در جدول تناوبی (که در آن زمان عدد عنصر در جدول یا عدد اتمی نامیده می شد) ، در نظر بگیریم محل این خط در مقیاس طول موج دستگاه طیف نما ، به اندازه معینی به سمت طول موج های کوتاه تر جابجا می شود .موزلی تلاش نمود تارابطه بین شماره خانه آن عنصر در جدول تناوبی و محل هر خط طیفی پرتوهای X آن را دریابد .سرانجام دریافت که جذر فرکانس هر خط طیفی از هر عنصر تابعی از عدد اتمی آن است . فرکانس خط طیفی مشخص از پرتوهای X یک عنصر ، Z شماره خانه عنصر در جدول تناوبی و a,b اعداد ثابتی اند که به جنس عنصر مورد مطالعه ارتباطی ندارد بلکه در مورد تمام عناصر برای هر خط طیفی مقدارمشخصی دارند .موزلی با توجه به این که از هر عنصری به عنصر بعدی ، طول موج هر خط طیفی از پرتوهای X کوتاهتر می شود ، به عبارت دیگر فوتون های X که تابش می شود ، دارای انرژی بیشتری است و این رویداد نشانه آن است که برای جداکدن الکترون از لایه های درونی اتم به انرژی بیشتری نیاز دارد به این نتیجه رسیده بودکه از عنصری به عنصر بعد در جدول تناوبی ، بر مقدار بار مثبت هسته اتم و در نتیجه ، بر مقدار نیروی جاذبه بین هسته و الکترون افزوده می شود . بدین ترتیب ثابت کرد آنچه بور به عنوان بار مثبت هسته و یا تعداد پروتون های اتم هر عنصر در نظر گرفته بود ، دقیقا با شماره ی خانه آن عنصر در جدول تناوبی که به عدد اتمی آن عنصر موسوم بود ، مطابقت دارد . از این رو مفهوم عدد اتمی عنصر را نه به معنی شماره خانه آن عنصر در جدول تناوبی ، بلکه به معنی تعداد پروتون های موجود در اتم آن ، یعنی به همان مفهومی که امروزه متداول است تغییر داد . بدین ترتیب موزلی از طریق بررسی طیف اختصاصی پرتوهای X عناصر توانست عدد اتمی دقیق آن ها را حساب کند
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 34    بازديد امروز: 95    كل بازديدها: 1817442
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما