جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [655] [656] [657] [658] [659] [660] [661] [662] [663] [664] [665] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  mahsan
   
تاريخ سوال:  01/09/1386
سوال:  با سلام من دنبال یک مقاله در مورد یکی از کاربرد های فیزیک می گردم که مناسب ارائه تو کلاس فیزیک دانشگاه باشه آخه این هفته سمینار دارم خواهشا برام میل کنید مطلبش هم لطفا ساده و جذاب و قابل فهم برای همه باشه من خیلی گشتم ولی با این مشخصات گیرم نیومد خواهش می کنم کمکم کنید خیلی اضطراریه با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  http://www.hupaa.com مهسان جان با سلام این سایت مفید رو دوستان فیزیکی در اختیار دارن و می تونی از مقاله هاشون به عنوان الگوی موضوعی استفاده کنی.
   
   
 نام:  امین
   
تاريخ سوال:  30/08/1386
سوال:  با سلام اگر حجم ریه انسان یک لیتر باشد، در حالتی که انسان بر روی شیشه ای بدمد که دمای شیشه 4 درجه سانتیگراد باشد، مقدار بخاری(جرم بخار) که بر روی شیشه می نشیند، چقدر می باشد؟
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  سلام امین جان از معادله حالت گازها می تونی استفاده کنی و مقدار عددی رو به‌دست بیاری.
   
   
 نام:  حسین احمدی زاده
   
تاريخ سوال:  30/08/1386
سوال:  چگونگی اندازه گیری دمای جسم توسط دماسنج؟
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  دما کمیتی نسبی و مقایسه ایست. روابطه ساده ای داریم برای دماسنج که می تونی از کتاب دبیرستان مطالعه کنی. دمای محیطی باعث انبساط ماده داخل دماسنج جیوه یا الکل میشه، و چون ظرفش محدوده از لوله بالا میره. حالا این لوله که بنا به دمای جوش و انجماد درجه بندی شده، ارتفاع جیوه یا الکل رو نشون میده. وقتی ماده یا همون مایع در لوله جایی ثابت ماند به تعادل گرمایی با محیط رسیده؛این عدد بنا به روابط فیزیکی که مطالعه میکنی، دما رو نشون می دن. البته الزاما ایم ماده دماسنجی یکی از این دو نیست . و دماسنج هم الزاما به شکل معمولش که دیدی نیست. سایت «هوپا» سعی کرده معرفی کلی داشته باشه توو این زمینه. به بخش آموزش سایت رشد(همین سایت) هم سری بزن.
   
   
 نام:  امین
   
تاريخ سوال:  30/08/1386
سوال:  سؤال1:اگر مؤفق بشویم مبرد(مثلاcfc22 به جای R134-a) داخل وسیله ای سرد کننده(مثلا کولر) را عوض کنیم ولی با جرم کمتر و همان مقدار سرمایش، این کار چه منفعت هایی دارد؟ سؤال2:اگر یک ظرف آب جوش(100 درجه) 1 کیلو گرمی را در دمای 18- سانتیگراد در محفظه سرد کننده یخچال قرار دهیم چرا برفک تشکیل می شود؟و به چه میزان؟در مورد پدیده برفک لطفا توضیح دهید؟ سؤال3:ظرفی در بسته داریم که بالای آن ظرف یک پمپ وجود دارد که خلاء در بالای ظرف تولید می کند(کار انجام میدهد و فشار را در ظرف کم می کند) و این ظرف حاوی آب به میزان یک کیلو گرم و حجم دو لیتر است.حال معلوم کنید تا چه دمایی آب یخ نمی زند(طبیعی است اگر پمپ به کار خود ادامه دهد آب یخ می زند)؟
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  1. وزن کمتر معمولا از حمل و نقل گرفته تا کارکرد می تونه مفید باشه. در برخی موارد می تونه باعث بازدهی بهتر دستگاه فیزیکی هم بشه. البته باید به بستگی پارامترهای فیزیکی هم توجه داشت. 2.گرمای نهان ذوب. باید از محاسبات مربوط تعادل گرما استفاده کنید. 3.قانون صفرم ترمودینامیک و معادلات گرما.
   
   
 نام:  محمد رضا امیری
   
تاريخ سوال:  30/08/1386
سوال:  چرا وقتی جیوه را در ظرفی میریزیم سطح ان به صورت محدب است؟
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  محمد رضا جان اول دو اصطلاح رو معرفی می کنم: چسبندگی: نیروی جاذبه بین مولکول‌های متفاوت چسبناکی: نیروی جاذبه بین مولکول‌های یکسان حال اگر نیروی چسبندگی از چسبناکی کوچکتر باشد، این حالت پیش می آید. اینکه سطح مقعر باشد یا محدب به نوع ماده بستگی دارد که خود زاویه ماده را در کناره دیواره تعیین می کند. ارتفاع یا میزان این تقعر یا تحدب نیز از طریق یک رابطه مشخص می‌شود. برای مطالعه کامل به فصل خواص مکانیکی ماده(10) از کتاب فیزیک پایه جی. بلت جلد دوم مراجعه کن.
   
   
 نام:  pegah
   
تاريخ سوال:  30/08/1386
سوال:  1_چگونه از موج های فراصوت در تعیین عمق دریا استفاده می شود؟ 2_از پرتو های گاما.ایکس.مادون قرمز.رادار.چه استفاده ای می شود؟ 3_درمورد فیبر نوری.
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  پگاه جان 1. جواب اولت رو دادم. 2.در پزشکی، شناخت ساختار داخلی مواد، مخابرات، نجوم، پرتو پزشکی، صنعت(متالوژی-الکترونیک-مکانیک-کامپیوتر و غیره). کلا بگم در همه شاخه های علم و فناوری و صنعت.ژ 3. اگر اطالاعاتی درباره فیبر نوری می خوای باید در گوگل جستجوی فارسی رو بزنی. سایتهای زیادی هستند که در این باره مطلب دارند. ولی اگر کابردش رو بخوای همین اینترنت یا تلفنی که داری استفاده می کنی. داده ها رو سریعتر از سیم های مخابراتی قبل منتقل می کنه. لوله هایی هستند در اصل که نور در اونها دائما به دیواره ها برخورد می کنه و به عبارتی کنرتل میشه تا در طول سیم میسری رو طی کنه. چون سرعت نور داره، از سیمهای قبلی مخابراتی بسیار پر سرعت تره. البته الان ارتباطات داره به سمتی پیش میره ارتباطات بدون سیم خواهیم داشت. کما اینکه الان تا حدودی داریم در ایران. یعنی کامپیوتر دیگه نیازی به سیم نداره تا به اینترنت وصل بشه. در مخابرات هم همینه. نیازی به کابلل کشی های زیر زمینی به کلی هزینه و اشکال نیست. هنوز برای ارتقا سیستم های بدون سیم و سرعت اونها که همگی از یک اصل بزرگ فیزیک بنام عدم قطعیت هایزنبرگ در بخش پهنای باند تبعیت می کنند، دارن مقاله میدن و کار می کنن.
   
   
 نام:  محمد رحیمی
   
تاريخ سوال:  30/08/1386
سوال:  جنس توری نسوز چیست؟ لطف کنید به طور کامل شرح دهید.
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  محمد عزیز با دوست من در بخش شیمی سوالت رو مطرح کن.
   
   
 نام:  پگاه
   
تاريخ سوال:  30/08/1386
سوال:  چگونه ازموج های فراصوت درتعیین عمق دریا استفاده می شود؟
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1386 
پاسخ :  امواج صوتی هم مانند نوری انعکاس و شکست دارند. اینم درباره همه امواج طیف الکترومغناطیس صاذقه. موجهای فرا صوت با برخورد به کف دریا منعکس شده و گیرنده آنها را دوباره دریافت می کند. با توجه به رابطه طول موج با ارتفاع، عمق تعیین می شود. به فیزیک پایه جلد2 و دوره درسی فیزیک جلد3 مراجعه کن.
   
   
 نام:  جعفر
   
تاريخ سوال:  29/08/1386
سوال:  چگونه از موجهای فراصوت در تعیین عمق دریا استفاده می شود؟
     
تاريخ پاسخ:  29/08/1386 
پاسخ :  موج بازگشتی! مثل انعکاس نور می مونه. طول موجش رو در آشکار ساز که همون گیرنده رادیویه می تونی ببینی و به دست بیاری. فیزیک پایه جلد جلد دوم.
   
   
 نام:  امید
   
تاريخ سوال:  29/08/1386
سوال:  سلام.انتگرال 1/x از 1 تا بی نهایت = بینهایت و حجم حارث حاصل از دوران همان تابع با همان کران =عدد پی.این تناقض که مساحت بخشی از یک حجم برابر بی نهایت است ولی حجم کل ان برابر پی است چگونه توجیه میشود.ترو به خدا جوابشو زود بدید فکرم رو وشغول کرده.مرسی.
     
تاريخ پاسخ:  29/08/1386 
پاسخ :  از دوستان من در بخش ریاضی باید سوال کنی. ولی به عنوان فیزیکی بصورت هندسی جوابت رو می دم. تصور سه بعدی داشته باش از کره. حجم کل محدود هست ولی اگر دقت کنی هیچ مرزی روی سطح نداری که بگی اینجا رسیدم به ابتدا یا انتهای سطح یا رویه‌ی حجم کره. سطح کره کراندار نیست ولی حجم می بینی که محدوده! کره زمین رو فرض کن! خودت رو هم روی کره زمین. تو یک نقطه ای. اگر روی سطح کره حرکت کنی حتی از طرف دیگر به نقطه قبلی ات برسی در حالی که هیچ مشخصه در واقع اونجا وجود نداشته(در حالت ریاضیاتی دارم میگم)خب طبیعیه که همچنان به حرکتت ادامه می دی. دنبال کران یا مرز می گردی. ولی کرانی وجود نداره. در حالی که حجم اینطور نیست. جوابت رو فقط با تصور فضایی دادم. امیدوارم از دوستان من در بخش ریاضی جوابت رو به موقع بگیری!
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [655] [656] [657] [658] [659] [660] [661] [662] [663] [664] [665] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 135    بازديد امروز: 37    كل بازديدها: 4937143
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما