جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  فرزانه
   
تاريخ سوال:  22/11/1392
سوال:  ببخشید من 1سوال دارم که متاسفانه 1شکلم داره لطفا ایمیلتون بدین براتون بفرستم
     
تاريخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام، اگر میتونی شکل رو بصورت صفحه وب(html) ذخیره کن و یکبار در جستجوگر کپی کن که مطمئن شی شبیه صفحه وب شده بعد سؤال رو بنویس و شکل رو هم لینک کن. متاسفانه اینجا امکان ویرایش تصویری نداریم و سؤال و جوابها رو هم همینجا ویرایش و به نمایش میگذاریم. از ایمیل استفاده نمیکنیم.
   
   
 نام:  honey
   
تاريخ سوال:  20/11/1392
سوال:  چرا بالن ها را به رنگ سفید نمی سازند
     
تاريخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام، این دو مطلب رو بخون.

بالن هوای داغ
آزمایش بالن هوای داغ
   
   
 نام:  pari
   
تاريخ سوال:  15/11/1392
سوال:  سلام من این سوالو توی سوالات المپید فیزیک پیدا کردم که تعداد تار موی هر انسان چه قدر است ؟ چه جور محاسبه میشه؟
     
تاريخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام پری، این سؤال المپیاد سال ۸۲ هست. هر سال تقریبا حداقل یک نمونه از این نوع سؤالات هست. جزء سؤالات هوش هست و در کتاب سؤالات مکانیک، نشرهای فاطمی و احیاناً ناشرهایی که المپیاد کار میکنند آمده. من چند نمونه از اینه رو در بخش مسابقه ی فیزیک گذاشتم. کلاً هم اگر دوست داشته باشی با اعداد خوب تخمین بزنی و علمی باشند این سؤالت خوب هستند و اما جواب بطور خلاصه: شعاع سر ۱۲ سانتیمتر هست. یعنی r. سطح سر بطور متوسط ۱۸۰۰ سانتیمتر مربع مو داره. به قول طراح سؤال، اگر نصف سر هم مو داشته باشه، حدود ۱۰۰۰ سانتیمتر مربع رو باید حساب کنی. اگر هر میلیمتر مربع یک مو داشته باشه، هر سانت ۱۰۰ تا مو داره. در نتیجه ۱۰۰۰* ۱۰۰=۵^۱۰
به احتمال قوی چند سؤال در این زمینه باز هم میگذارم. در اینترنت و یا کتاب ناب المپیاد این سؤلات با جواب پیدا میشه. و باید اصولا با تخمین حل کنی. یعنی عددی که بدست میاری نزدیک به یکی از اعداد باشه و ونه دقیقا خود عدد. این نوع دیدگاه بخصوص در مهندسی بسیار مهمه.
   
   
 نام:  ZAHRA
   
تاريخ سوال:  01/11/1392
سوال:  سلام ببخشید شما چه رشته ای وچه دانشگاهی درس خوندین و در حال حاضر چه مدرکی دارید؟ چون من وااااقعا به رشته شما علاقه مندم! ذرات گراویتون در پوسته زمین موجود هستند؟ساختار این ذرات چیه؟ علت وجود دافعه و جاذبه چه چیزی است؟ میشه گفت هسته زمین وسط زمین قرار ندارد؟ و در واقع متمایل به یک طرف زمین است؟ چطور میتونیم این فرضیه رو اثبات کنیم؟ میشه جواب سوالاتمو به میلم هم بفرستید؟
     
تاريخ پاسخ:  04/11/1392 
پاسخ :  سلام، این سؤال رو بید در بخش مشاوره میآوردی. ولی چون اینجا نوشتی موقتاً جواب کوتاهی میدم. اینکه گرایش من در فیزیک چی هست و چه سابقه ای داشتم هیچ کمکی به تو نخواهد کرد. تو باید دنبال علاقه خودت باشه. فقط راهنماییت میکنم من ذرات بنیادی خوندم و محدود هم نگردم خودم به ذرات. گرانش و کیهانشناسی هم کار میکنم. همه چیز بستگی به خودت داره.

ولی در مورد سؤالات علمی که کردی به ترتیب:
1. قبل از اینکه در مورد حضور گراویتون سؤال کنی باید از ماهیتش باخبر باشی. کتاب دذرات بنیادی نشر معاصر کتاب قطع چیبی زده به زبان ساده که ترجمه ای از یک کتاب خوب و به زبان ساده هست. مشابه همین کتاب بنام کیهانشناسی رو هم نشر بصیرت و یا همین معاصر با همین شکل و شمایل چاپ کرده که اون هم ترجمه ست. هردو رو بخون. چون گراویتون ذره ی پیشنهادی مدل استاندارد ذرات هست که فعلا کنار گذاشته شده از دید ذراتیهای قائل به مدل استاندارد ذرات، در گرانش هم گفته میشه، درست مثل ذره ی حاملی مثل فوتون که انرژی حمل میکنه ولی ما اون رو ذره حامل مینامیم چون داده های یک رویداد رو حمل میکنه، گراویتون هم همین نقش رو در ابعاد بزرگ بازی میکنه. به هیچ وجه دیده نشده و امواج گرانشی هم تا الان رصد نشدند.

۲. دافعه و جاذبه چیزی جز نیرو و یا بهتر بگم عکس العمل در مقابل کنش بک ذره یا چسم دیگه نیست. در این مورد از فیزیک پایه بخصوص زمانی که مایکل فارادی فیزیکدان بزرگ، کارهای زیادی رو انجام داد و بعد گأوس و بقیه آزمایشگران، کارهای جالبی برای آشکارسازی و کشف ماهیت ذرات انجام دادند.

۳. نه نمیشه اینطور گفت. حتی اگر در مورد میدان مغناطیسی زمین میگفتی و یا نقطه اثر روی یک چسم از طرف زمین باز هم با دقت خوبی که نسبی هست این دقت، هسته در مرکز هست. ولی به طور کلی اثبات همچین موردی از طریق مرکزجرم در مکانیک کلاسیک براحتی و با دقت قابل اندازه گیری هست. البته نسبیت عام هم میتونه استفاده بشه ولی نیازی به نسبیت نیست اینجا. سیتم و زمین رو از کتاب نجوم و اخترفیزیک مقدماتی زیلیلک بخون. باید برات جالب باشه و سؤالاتت در این زمینه رو پاسخ بده.

   
   
 نام:  عطیه
   
تاريخ سوال:  27/09/1392
سوال:  توضیحاتی درمورد محاسبه کانون به روش بسل میخواهم
     
تاريخ پاسخ:  29/09/1392 
پاسخ :  سلام به بخش ریاضی مراجعه کن:

http://olympiad.roshd.ir/QuestionAnswer/QuestionAnswer.aspx?OlympiadName=Mathematics
   
   
 نام:  مریم
   
تاريخ سوال:  23/09/1392
سوال:  آیا زمان نوسانی یک اونگ ساده در ارتفاع مختلف درسطح زمین تغییر میکند یا خیر چرا؟
     
تاريخ پاسخ:  29/09/1392 
پاسخ :  سلام، یک نکته فراتر از کتاب هست که با ارتفاع (مرکز جرم که مرکز گرانشی حساب میکنیم) میزان شتاب جاذبه تفاوت میکنه. ارتفاع بیشتر فاصله بیشتر و اثر گرانشی کمتر. منتهی باید بری در کتاب درسی و کتابهی موضوعی فیزیک بخش مکانیک یا گرانش، یا حتی نجوم فرمولها رو پیدا کنی.
   
   
 نام:  ایدین
   
تاريخ سوال:  21/09/1392
سوال:  در کتاب اول دبیرستان نوشته بود باموهای مادامی منظور از ان چه بود وقتی مامیگییم الکترون در کلاهک الکتوسکوپ وجود دارد و ما میله ی باردار مثبتی را به ان نزدیک میکنیم میگوییم الکتروسکوپ نز همان سوال بخش مشاوره لطفا جوابم را بدهید
     
تاريخ پاسخ:  21/09/1392 
پاسخ :  سلام، من هم نمیدونم کتاب دقیقا چرا نوشته موهای مادام (شاید منظورش خانم بوده یا موهای بلند و یا موهایی که قابل انعطاف نسبت به الکترونهای آزاد هستند. در واقع کاری به کتاب نداشته باشه. من جوابت رو دادم. و اما الکتروسکوپ
ببین اولاً احتمالا میدونی که الکترونهای آزاد روی سطح هستند. در نتیجه هر میله بارداری رو بهش نزدیک کنیم اگر اختلاف پتانسیل یا اینجا همون تعداد بار وجود داشته باشه، تو متوجه میشی که الکترونها به صورتی مثل جرقه اگر شدید باشه مثل برخی آزمایشهای فیزیکی که تخلیه بار شدیدی در اونها اتفاق میفته، و یا جاذبه ی کوتاه مدت و یا اثراتی شبیه اینها که ودر الکتروسکوپ نتیجه رو میبینی، اتفاق میفته. جمله آخرت ناقص بود ولی امیدوارم جواب رو داده باشم. اگر متوجه نشدی من یک لینک میدم به صورت تصویری و با توضیح این مسئله بررسی شده.
   
   
 نام:  محمد
   
تاريخ سوال:  18/09/1392
سوال:  سلام چرا پشه در داخل ماشینی که در حال حرکت است به این طرف وآن طرف پرتاب نمی شود؟ یا اینکه ماشین ترمز می زند ما به سمت جلو یا عقب می رویم ولی برای پشه تاثیری ندارد؟
     
تاريخ پاسخ:  19/09/1392 
پاسخ :  سلام، برای همه ی این نوع مفاهیم چارچوب مرجع رو بخون و خوب بهش فکر کن. در اینترنت هم مطلب زیاد هست.
   
   
 نام:  ارسلان
   
تاريخ سوال:  18/09/1392
سوال:  چگونه رزمندگان جهت عبور از عرض رودخانه اروند از پدیده ی جزر ومد استفاده می کردند؟
     
تاريخ پاسخ:  19/09/1392 
پاسخ :  سلام، یک بار تعریف جزر و مد رو بخون و ببین چه پدیده ای هست. بعد خودت به جواب میرسی.
   
   
 نام:  حمید
   
تاريخ سوال:  17/09/1392
سوال:  ما با ید چه طوری سئوال بیدا کنیم
     
تاريخ پاسخ:  19/09/1392 
پاسخ :  سلام، برای فیزیک:
http://olympiad.roshd.ir/Physics/main.html

اگر منظورت سوالهای خارج کتاب بود. در مورد درسهای دیگه هم به صفحه های شیمی-زیست و ریاضی و کامپیوتر میتونی سر بزنی و بانک سؤال رو باز کنی. از لینکهای زیر استفاده کن.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:     
E-Mail:     
بخش:   
متن سوال:     
افراد آنلاين: 60    بازديد امروز: 32    كل بازديدها: 4925888
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما