جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  مجتبی
   
تاريخ سوال:  15/12/1392
سوال:  با سلام . معلم فیزیک ما به ما تحقیقی داده است که در حقیقت ، باید به پرسشی پاسخ بدهیم . من خواستم نظر شما رو هم راجع به این پرسش بدونم : " آیا آینه ی فرو رفته ( مقعر ) ، بخشی از کره به حساب می آید ؟ " با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  24/12/1392 
پاسخ :  سلام مجتبی، به این سؤال جواب دادم. همین صفحه یا یکی دو شماره قبلتر رو نگاه کنی جوابم رو میبینی.
   
   
 نام:  هادی
   
تاريخ سوال:  11/12/1392
سوال:  آیا قانون اهم یک قانون اسساسی الکترومغناطیسی است؟اگر نیست چرا؟
     
تاريخ پاسخ:  24/12/1392 
پاسخ :  سلام، بجای اینکه مستقیم برم سر قانون اُهم اینطوری توضیح میدم: هر قانون فیزیکی که بشه ازش روابط و قوانین دیگه رو استخراج کرد و خودش نیازی به قانون دیگه ای بالاتر از خودش نداشته باشه، به عبارت بهتر ازش منتج نشده باشه، اساسی یا بنیادی هست. به معادلات ماکسول نگاه کن. ۴ معادله الکترومغناطیس داریم که کُل الکترومغناطیس از اون بدست میاد. نمیدونم در چه سطحی میخوای که جواب بدم و ننوشتی. ولی ار کتاب فیزیک پایه یا الکترومغناطیس دم دست داری، مبحث معادلات ماکسول و همینطور قانون اُهم رو نگاه کن.
   
   
 نام:  محمدسرمدی
   
تاريخ سوال:  14/12/1392
سوال:  چراکامپیوتراختراع شد
     
تاريخ پاسخ:  18/12/1392 
پاسخ :  سلام، در این مورد هرچند باید از بخش کامپیوتر بپرسی ولی از جاییکه اختراع دستگاه های اینچنینی و حتی نرم افزارهای محاسباتی به فیزیک وابسته ست، جواب رو در فیزیک میتونی پیدا کنی. در واقع اولین بار ایده کامپیوتر از اواسط قرن ۱۹ گرفته شد. بسیاری از محاسبات در فیزیک نیاز به کارآیی پیچیده تر از محسابه دستی دارند چون حل عددی باید بشن و خب طبیعتاً محسابه دستی جواب نمیده چون باید مثلاً برای یک محاسبه که کامپیوترهای امروزی ۲ روز روشن باشند و معادله حل کنند، مردم باید سالها وقت میگذاشتند تا حل کنند. در ضمن معادلات و تمام محاسبات رو میخوایم که بجای دستی حل کردن از نرم افزار یا به قول قدیمی ترها، ماشین حل کنه. البته بسیاری از کارها هنوز بدون نرم افزار باید انجام بشه تا برسه به معادلاتی که یک ماشین خیلی سریعتر میتونه انجام بده و نیازی به سالها کار نیست. البته کامپیوتر علتهای دیگه ای هم داشت که اختراع شد. موارد جنبی مثل حافظه و سرعت پردازش و غیره بعد از اختراع کامپیوتر به فکر پژوهشگران رسید که با استفاده از فیزیک بتونند ابزارهای کارآتری بسازند. در این مورد به طور کلی به کتابهای دانشنامه ای و اطلعات عمومی و یا کتابهای مختص تاریخ علم بخصوص در زمینه فناوری میتونی مراجعه کنی. در واقع به جواب من قانع نشو.
   
   
 نام:  سارا
   
تاريخ سوال:  12/12/1392
سوال:  چرا رنگ بالن ها نقره ای است؟
     
تاريخ پاسخ:  18/12/1392 
پاسخ :  سلام، این مطلب رو نگاه کن:
بالن هوای داغ
   
   
 نام:  amash
   
تاريخ سوال:  10/12/1392
سوال:  باسلام . اگر آینه مقعری را که به صورت یک کره کامل است در نظر بگیریم و سپس درون آن شمعی را روشن کنیم آیا پس از خاموش شدن شمع ، نوری که قبلا از آن منتشر شده و از کره خراج نشده ، هنوز درحال بازتاب خواهد بود و درون کره را روشن خواهد کرد یا خیر ؟
     
تاريخ پاسخ:  13/12/1392 
پاسخ :  سلام، ما به این مفهوم که تو مثالی ازش آوردی میگیم، کاواک و تابش جسم سیاه. در این مورد میتونی در کتابهای فیزیک بخونی (بخش فیزیک مدرن). اجسامی که جاذب و بازتابنده کامل تابش هستند. خورشید یکی از این نمونه هاست. وقتی تابش وارد این محفظه محبوس میشه دائماً بازتابیده میشه. اگر جنس ماده کاواک(حفره) طوری باشه که رسانای گرمایی باشه اون جسم تبدیل به یک جسم گسیل کننده کامل تابش خواهد شد.
   
   
 نام:  حیدر علی
   
تاريخ سوال:  05/12/1392
سوال:  چرا بالن ها به رنگ روشن هستند
     
تاريخ پاسخ:  12/12/1392 
پاسخ :  سلام، این مطلب رو نگاه کن:
بالن هوای داغ
   
   
 نام:  احسان
   
تاريخ سوال:  14/11/1392
سوال:  یک لیوان آب را روی ترازوی دقیقی قرار میدهیم وزن آن را اندازه میگیریم سپس انگشت خود داخل آب برده و فشار کمی رو سطح آب وارد میکنیم به طوری که هیچ آبی از آن خارج نشود آیا در وزن آن تغییری ایجاد میشود؟؟؟؟
     
تاريخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام احسان، یکبار همین توضیحی که دادی رو در فرمول قانون شناوری بگذار به جواب میرسی. این مطالب هم مفید هستند:

قانون شناوری

اصل ارشمیدس
   
   
 نام:  فرزانه
   
تاريخ سوال:  22/11/1392
سوال:  ببخشید من 1سوال دارم که متاسفانه 1شکلم داره لطفا ایمیلتون بدین براتون بفرستم
     
تاريخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام، اگر میتونی شکل رو بصورت صفحه وب(html) ذخیره کن و یکبار در جستجوگر کپی کن که مطمئن شی شبیه صفحه وب شده بعد سؤال رو بنویس و شکل رو هم لینک کن. متاسفانه اینجا امکان ویرایش تصویری نداریم و سؤال و جوابها رو هم همینجا ویرایش و به نمایش میگذاریم. از ایمیل استفاده نمیکنیم.
   
   
 نام:  honey
   
تاريخ سوال:  20/11/1392
سوال:  چرا بالن ها را به رنگ سفید نمی سازند
     
تاريخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام، این دو مطلب رو بخون.

بالن هوای داغ
آزمایش بالن هوای داغ
   
   
 نام:  pari
   
تاريخ سوال:  15/11/1392
سوال:  سلام من این سوالو توی سوالات المپید فیزیک پیدا کردم که تعداد تار موی هر انسان چه قدر است ؟ چه جور محاسبه میشه؟
     
تاريخ پاسخ:  28/11/1392 
پاسخ :  سلام پری، این سؤال المپیاد سال ۸۲ هست. هر سال تقریبا حداقل یک نمونه از این نوع سؤالات هست. جزء سؤالات هوش هست و در کتاب سؤالات مکانیک، نشرهای فاطمی و احیاناً ناشرهایی که المپیاد کار میکنند آمده. من چند نمونه از اینه رو در بخش مسابقه ی فیزیک گذاشتم. کلاً هم اگر دوست داشته باشی با اعداد خوب تخمین بزنی و علمی باشند این سؤالت خوب هستند و اما جواب بطور خلاصه: شعاع سر ۱۲ سانتیمتر هست. یعنی r. سطح سر بطور متوسط ۱۸۰۰ سانتیمتر مربع مو داره. به قول طراح سؤال، اگر نصف سر هم مو داشته باشه، حدود ۱۰۰۰ سانتیمتر مربع رو باید حساب کنی. اگر هر میلیمتر مربع یک مو داشته باشه، هر سانت ۱۰۰ تا مو داره. در نتیجه ۱۰۰۰* ۱۰۰=۵^۱۰
به احتمال قوی چند سؤال در این زمینه باز هم میگذارم. در اینترنت و یا کتاب ناب المپیاد این سؤلات با جواب پیدا میشه. و باید اصولا با تخمین حل کنی. یعنی عددی که بدست میاری نزدیک به یکی از اعداد باشه و ونه دقیقا خود عدد. این نوع دیدگاه بخصوص در مهندسی بسیار مهمه.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:     
E-Mail:     
بخش:   
متن سوال:     
افراد آنلاين: 42    بازديد امروز: 144    كل بازديدها: 4926000
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما