جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [627] [628] [629] [630] [631] [632] [633] [634] [635] [636] [637] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  سامان
   
تاريخ سوال:  18/10/1386
سوال:  چگونگی انتشار امواج الکترومغناطیس در آب دریا؟؟؟؟ اگر کتاب یا مقاله ای هم در این مورد میشناسید معرفی کنید.ممنون.
     
تاريخ پاسخ:  19/10/1386 
پاسخ :  سامان عزیز درباره‌ی کتاب باید بگم که تو هر کتاب فیزیکی رو بخونی که راجع به الکترومغناطیس باشه. به جوابت میرسی. دراین‌باره من یک توضیح کوتاه میدم: امواج الکترومغناطیس به خاطر هر ویژگی که هر موجی داره، در هر محیطی منتشر بشن بنا به ساختار محیط مثلا خلا یا مادی، با طول موج خاصی منتشر می‌شن. ممکنه بنا به شرایطی قطبیده بشن. آب دریا هم یکی از اون محیطهایی است که هم در اپتیک هم در الکترومغناطیس اون رو بررسی می‌کنیم. برای این‌که متوجه خواص محیط بشی. می تونی به یکی از کتاب های فیزیک دانشگاهی یا اپتیک مراجعهخ کنی. در مبحث امواج الکترومغناطیس می‌تونی مطالب مورد نظرت رو بخونی.
   
   
 نام:  درناز
   
تاريخ سوال:  18/10/1386
سوال:  درمعماری فرق اسکیس و راندو چیست
     
تاريخ پاسخ:  19/10/1386 
پاسخ :  درناز عزیز این‌جا بخش فیزیکه. من در این باره اطلاعاتی ندارم بتونم به سوالت جواب بدم. موفق باشی
   
   
 نام:  علیرضامهمانی
   
تاريخ سوال:  16/10/1386
سوال:  باعرض سلام وخسته نباشید: لطفا توضیح کاملی در مورداین که کاربراتور در اتومبیل برعهده دارد؟؟؟ باتشکرفراوان
     
تاريخ پاسخ:  17/10/1386 
پاسخ :  دراین باره می تونی اول کتاب های انتشارات «کارنو» رو مطالعه کنی که کتابهای مرجع بسیار خوبی درباره‌ی مکانیک خوردرو چاپ کرده. چون ظاهرا به این زمینه علاقه داری. ولی خیلی کوتاه بگم که برای این‌که سوخت بهتر بسوزه، و چون نمی تونه به صورت مایع وارد سیلندر بشه، باید به‌صورت ذرات ریز نزدیک به گاز دربیاد. هر قدر این پودر ریزتر بشه، کارکرد موتور بهتره و در نتیجه سوخت کمتری مصرف میشه. موتورهای انژکتوری کارکرد بهتری نسبت به موتورهای معمولی قدیمی دارن. موفق باشی
   
   
 نام:  پریا
   
تاريخ سوال:  15/10/1386
سوال:  اگه این جا بخش فیزیکه پس چرا وقتی من سوال تهمینه رو وارد کردم سایت شما اومد؟
     
تاريخ پاسخ:  16/10/1386 
پاسخ :  باید موقعی که صفحه میاد قبل از این‌که لینک پرسش و پاسخ یا مشاوره رو بزنی، باید عنوان بخشی که می خوای بری بزنی. بعد لینک مشاوره یا پرسش و پاسخ. سوال تهمینه رو متوجه نشدم چی بوده؟ من عنوان یا اسمی به این عنوان ندیدم؟
   
   
 نام:  memari
   
تاريخ سوال:  15/10/1386
سوال:  memari chist
     
تاريخ پاسخ:  15/10/1386 
پاسخ :  معماری یکی از رشته‌های زیر شاخه‌ی هنر در ایرانه. طراحی داخلی که شامل دکوراسیون داخلی ادارات، منازل و غیره است. طراحی محیطهای خارجی از جمله‌ محوطه‌های عمومی و خصوصی. در شهرها. جدای از این، بررسی فرهنگ ها، تاریخ سبک معماری و ساخت و ساز با توجه به اقلیم و سنتها رو هم باید اضافه کرد. رشته‌ی جالب ولی کمی پر خرجه. منتهی اگرذ به کارت علاقه داشته باشی، در آینده‌ی نزدیک براحتی ظرف مدت کوتاهی هزینه‌هاتو جبران می‌کنی. دیدگاه باز و آشنایی و مطالعه درباره‌ی سنت ها و فرهنگها در این رشته خیلی مهمه. این‌جا بخش فیزیکه! ولی چون آسشنایی دارم لازم دیدم در حد امکان البته کمی خلاصه برات بنویسم. اگر سوال دیگه ای داری بپرس در حد امکان جواب می‌دم.
   
   
 نام:  v
   
تاريخ سوال:  15/10/1386
سوال:  آب در خلاء {خارج از جو} چه حالتی به خود میگیرد؟
     
تاريخ پاسخ:  15/10/1386 
پاسخ :  در فیزیک اصطلاحی داریم به‌نام نیروهای مرکزگرا؛ در عالم تمایل توده‌های مواد به جمع شدن در یک مرکز با تقارن خاص مثل کروی است. در خارج از جو با توجه به این‌که جاذبه با میزان حداقل خود به نسبت ارتفاع از زمین می‌رسه، نیروی آن‌چنانی بهش در خلا وارد نمی‌شه. بنابراین مثل قطره‌ی بارون (مثلا)، کشیده نمی‌شه به سمت زمین و فرم قطره‌ای بیضوی شکل رو بگیره. تقارن کروی یکی از ساده‌ترین و عام ‌ترین تقارن‌های طبیعته. ما در معادلات فیزیکی هم وقتی مسأله‌ای رو حل می کنیم می‌بینیم که اکثرا از دستگاه مختصات کرئی باید استفاده کنیم تا مسأله ساده‌تر بشه. لزومی نداره البته زیاد بدونی به چه صورته. در مقاطع بالاتر می‌خونی(اگر داانش‌آموز باشی). یکی دیگه از علت‌های مرکزگرا بودن اجسام حرکت دورانی و خروج از مرکزه. این‌دو نیرو اگر همدیگر رو خنثی کنن. جسم شکل ثابت و مشخصی رو میگیره.مگر به علت نیروی خارجی یا از دست دادن انرژی این توازن نیرو بهم بخوره. نیروی مرکزگرا تا بتونه توده مواد یا در ابعاد کوچک‌تر مولکول‌ها رو کنار هم جمع کنه. می‌تونی موقع هم زدن یک نوشیدنی که مثلا شکر در اون ریخته باشی، این مرکزگرا بودن رو می بینی.
   
   
 نام:  negin
   
تاريخ سوال:  14/10/1386
سوال:  1-چرا تجمع بار الکتریکی در نقاط نوک تیزاجسام رسانا بیشتر است؟ 2-چرا بارالکتریکی در سطح خارجی اجسام رسانا پخش می شود؟ (بسیار ممنون از جواب های مفید شما خیلی به من کمک کرد ولی شرمنده مجددا در خواستی دارم اگر ممکن سایتی مربوط به این مطالب به من معرفی کنید.)
     
تاريخ پاسخ:  15/10/1386 
پاسخ :  http://en.wikipedia.org/wiki/Coulomb%27s_law امیدوارم با انگلیسی مشکلی نداشته باشی. البته متن تخصصی فیزیک سخت نیست. بیا پایین این صفحه‌ای که گفتم توو لینک external سومین لینک یک بازی فیزیکی هم هست. منتهی نرم افزار Java Version 5 رو میخواد. http://www.krellinst.org/UCES/archive/modules/potential/potential.html این سایت هم یکی از سایتهای مرجع موضوعی فیزیکه: http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/HBASE/electric/gaulaw.html
   
   
 نام:  سینا
   
تاريخ سوال:  14/10/1386
سوال:  جابه جایی بار الکتریکی در جسم رسانا چگونه است؟؟؟
     
تاريخ پاسخ:  14/10/1386 
پاسخ :  جابه جایی بار الکتریکی یعنی حرکت بارها در رسانا. این حرکت مختص الکترون‌هاست.حالا بهتره ببینیم علتش چیه؟ همونطور که می‌دونی اتم از هسته و الکترون‌هایی تشکیل شده که دور هسته در گردش هشتند. به عبارتی این الکترون‌ها مقید به هسته هستند. این الکترون‌ها در ترازهای جداگانه‌ای دور هسته می‌چرخند. منظور از تراز فاصله‌ی الکترون‌ از هسته است. درست مثل سیارات که دور خورشید در مدار خاص خودشون می گردند. هرقدر الکترون دورتر از هسته باشه، قید کولنی (نیروی وارد بر الکترون از طرف هسته به علت بار مخالف)کمتر میشه. الکترون‌های به اصطلاح آزاد الکترون‌هایی هستند که در ترازهای بالای اتم قرار دارند. حالا بیایم بالاتر و در ابعاد مولکولی مسأله رو بررسی کنیم. در این ابعاد پیوندهای متعددی ممکنه شکل بگیره. کووالانسی(هم ظرفیت)، فلزی و غیره. از بین اینها فلزی بهترین گزینه است برای رسانایی. علت؟ همون الکترون‌های آزاد در ابعاد مولکولی هم آزاد می‌مونن. چون در پیوندها نقشی ندارن و قید مولکولی هم ندارن! پس اگر الکترون‌های آزاد هر اتم رو در بگیریم. تمام مولوکولهای اون جسم رسانا دارای الکترون ازاد هستند. اصطلاحا بهش میگیم «دریای الکترون».ولی باز هم دلیلی برای بوجود اومدن جریان وجود نداره! اینجاست که اختلاف پتانسیل یا میدان مغناطیسی باعث بوجود اومدن جریان میشن. بارها یا همون الکترون‌های آزاد به علت میدان اعمال شده یا اختلاف پتانسیل دو سر رسانا حرکت می‌کنند تا این اختلاف پتانسیل رو جبران کنند. به همین دلیل جریان یا جابه‌جایی بوجود میاد.
   
   
 نام:  negin
   
تاريخ سوال:  13/10/1386
سوال:  1-چرا تجمع بار الکتریکی در نقاط نوک تیزاجسام رسانا بیشتر است؟ 2-چرا بارالکتریکی در سطح خارجی اجسام رسانا پخش می شود؟ (با تشکر فراوان از جواب قبلی شما اگر برای شما امکان پذیر هست من را همراهی بیشتری کنید چون این مطالب موضوع پروژه فیزیک من هست بسیار متشکر)
     
تاريخ پاسخ:  14/10/1386 
پاسخ :  نگین جان جواب یکی از این سوالهات رو دادم. به یکی دوصفحه ‌ی قبل در همین بخش نگاهی بنداز. سوال اولت هم جوابش اینه: به دلیل آرایش الکترونی فلز، و الکترونهای آزاد. در نقاط نوک تیز فقط به این علت که سطح مقطع کوچکی از سطح است بارها تجمع دارند. و گرنه همان سطح رو اگر همگن با کل سطح در نظر بگیریم،بارها در همون فواصل هستند.کما اینکه در مقاطع نوک تیز یا ناهمگن هم این فواصل حفظ میشن. فرض کن خط کشی داری با درجه بندی دقیق. فواصل مساوی هستند. حالا اگر این خط کش قابلیت خم شدن داشته باشه، و خمش کنی متوجه میشی که انگار درجه بندی ها به هم در بخشی که بیشترین خمش رو داره نزدیک شدن. یک راهنمایی هم درباره‌ی مرجع کنم. می‌تونی از کتاب‌های موضوعی فیزیک در بخش الکتریسیته ، دوره‌ی درسی فیزیک جلد 2، مبانی الکتریسیته و مغناطیس هالیدی یا یانگ)،و کتابهایی مثل این‌ها تحقیق ات رو کامل کنی. اگر بتونی حتی از مبانی الکترومغناطیس دانشگاه هم می تونی مطلب دربیاری. چون توضیحاتش مشکل نیست. روابط ریاضی اش هم با وجودیکه مشکل نیست، ولی می تونی ندید بگیری.
   
   
 نام:  آرین
   
تاريخ سوال:  13/10/1386
سوال:  طرز کار کولر آبی چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  14/10/1386 
پاسخ :  زنگ تفریح 51 در بخش المپیاد فیزیک کاملا به کارکرد و ساختار داخلی کولرها پرداخته.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [627] [628] [629] [630] [631] [632] [633] [634] [635] [636] [637] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 14    بازديد امروز: 14    كل بازديدها: 4935449
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما