جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [339] [340] [341] [342] [343] [344] [345] [346] [347] [348] [349] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  عادل
   
تاریخ مشاوره:  06/09/1386
سوال:  سلام.من سال دوم دبیرستان هستم.می خوام المپیاد فیزیک شرکت کنم.تا حالا هم جلد اول بلت رو خوندم.پایه ریاضیم هم قویه.حالا می خوام بدونم چی باید بخونم.لطفا راهنماییم کنید.
     
تاریخ پاسخ:  07/09/1386 
پاسخ :  عادل عزیز سلام باید جلد یک و 3 هالیدی و جلد2 بلت رو هم بخونی. تمرین باید حل کنی. بدون تمرین فقط مطالب رو گذری یاد می گیری حتما نمونه تمرینات و سوالات المپیاد رو نگاهی بنداز. برو بخش معرفی کتاب فیزیک، کتاب ها معرفی شدن. سه جلد مناسب از المپیادهای داخلی و 3 جلد هم از المپیاد های جهانی و کشوری کانادا و آمریکا هسست که دو جلدش آخر رو من هنوز معرفی نکردم.
   
   
 نام:  zahra
   
تاریخ مشاوره:  05/09/1386
سوال:  سلام.ممنون از راهنماییتون.من چون تو مسائل دوره درسی مشکل داشتم اون سوال رو پرسیدم.درسته من اگه بخام می تونم با فکر کردن روی این سوالا حلشون کنم ولی مشکل من وقته! خیلی از رقیبا والبته میشه گفت دوستان من تو مدارس دیگه خیلی وضع بهتری دارن.اونا همه وقتشونو برای فیزیک می ذارن.ولی من باید هر 6روز هفته برم مدرسه هرروز امتحان بدم و... معلمای مدرسه ما اعتقادی به المپیاد ندارن!همیشه هم بهمون گوشزد میکنن که (شما که قبول بشو نیستید پس نخونید!!!) در هر حال من سعی خودمو می کنم. یا علی.
     
تاریخ پاسخ:  06/09/1386 
پاسخ :  زهرا جان سلام این جمله رو اگر اونها بکار بردن من عکسش روبکار می برم!! حداقل چیزی که بدست میاری توو این راه معلومات و آینده ای روشنه! حتی اگر گیریم که پذیرفته نشی. در ضمن اگر اونها آینده رو می تونن پیش بینی کنن تو هم می تونی پیش بینی شون رو نقض کنی! «اصل بقای اراده»!!؟
   
   
 نام:  علیرضای عشق فیزیک ن
   
تاریخ مشاوره:  05/09/1386
سوال:  سلام جوابمو گرفتم خیلی ممنونم البته یکی دیگه از علل اینکه من در جواب تردید داشتم این بود که معلم مدرسمون این مساله رو نمی دونست و معلم المپیاد هم می گفت احتمالا چه این نیرو را در نظر بگیریم چه نگیریم یکی است ولی الان جوابمو گرفتم به معلم هامونم می گم و قانعشون می کنم که نیروی مرکز گرا داریم. و وضعیت من هم این طوریه که جلد 1 هالیدی رو تا اخر کار و انرژی خوندم و الان روی فیزیک پیش و هالیدی 3 و دوره ی درسی فیزیک هستم و برنامه ام اینه که تا اول امتحانات ترم اینا رو تمام کنم و بعد از امتحانات ترم سوالات مرحله ی اول تمام دوره ها رو بررسی کنم الان تو مدرسه مونم کلاس المپیاد داریم که یه معلم دانش جوی دکترا میاد مساله هامو حل میکنه بازم تشکر میکنم خداحافظ
     
تاریخ پاسخ:  06/09/1386 
پاسخ :  سلام علی رضا جان اگر توضیح تکمیلی هم می خوای نیروی اصطکاک اول باعث کند شدن حرکت پرتابه میشه و به علت نیروی مرکز گراست که این حرکت منحنی است. در خلا دیگه نیروی اصطکاک به اون معنی نداریم. ولی میدان های مغناطیسی و غیره قوی وجود دارند. اینها رو بعدا در مغناطیس و اگر علاقه داشتی در فیزیک فضا می خونی. در ضمن روند مطالعه ات رو مجدانه ادامه بده. ایمدوارم برنامه هات رو همچنان بتونی خوب ادامه بدی.
   
   
 نام:  حسین
   
تاریخ مشاوره:  05/09/1386
سوال:  ازمایش بستن فنرها به صورت موازی واینکه چرا ثابت فنر معادل از ثابت فنرتک تک فنرها بیشتر است و چه کار کنیم ثابت فنر معادل تجربی به ثابت فنر معادل واقعی نزدیک تر باشد؟
     
تاریخ پاسخ:  05/09/1386 
پاسخ :  فقط اینجا راهنماییت میکنم. این حالت مشابه بستن خازن در مدار الکتریکیه! دلیلش رو با حل این مسأله متوجه میشی(ثابت فنر). خطای آزمایشگاهی رو به روشهای مختلف میشه کمو نه کاملا حذف کرد. ایم بستگی به دستگاه های اندازه گیری ما داره. همیشه شرایط آزمایشگاهی هستند که خطای ما رو به شدت ممکنه زیاد کنن. البته گاهی نه در این آزمایش البته،‌متوجه میشیم عامل دیگه ای چه خارجی و چه داخلی وجود داره که ما قبلا در نظر نگرفته بودیم. ولی فقط در موارد خاص که سیستمی متشکل از چند نوع سیستم داریم. این در فیزیک نوین مثل نسبیت یا بخصوص در نظریه کوانتمی مهم میشه و کشفیات جدید هم به همین صورت روی می دهند.
   
   
 نام:  عماد
   
تاریخ مشاوره:  04/09/1386
سوال:  سلام ببخشید من ایمیل ندارم شما جواب را همین جا بریزید راستی من میخواستم بگم که نمره ی ریاضی و فیزیک سال قبل من عالی بود چون عاشق دختری بودم واون در مدرسه ی ما بود اما حالا که او رفته درسهای من افت بسیاری کرده چه کنم؟ باتشکر
     
تاریخ پاسخ:  05/09/1386 
پاسخ :  عماد جان سلام ممکنه در کوتاه مدت عشق تو به شخص مورد علاقه ات انگیزه ای بوده باشه برای موفقیت‌های بیشتر، ولی یک نکته رو در نظر داشته باش که تو باید کمی هم واقع بین باشی. دوره خاصیه و حال و هوای خاصی هم داره. یک نیروی مضاعفی که اسمشو می گذاریم انگیزه، ایجاد شده. عشق بخصوص در مواردی هم تاثیر مثبت داره هم تاثیر منفی. جالبه که به بودن یا نبودنش هم ربطی نداره! به آدمها، شرایط شخصی-خانوادگی و اجتماعی هر فرد بستگی داره. خوب یا بد بودنش هم مهم نیست. چون این خودت هستی که می گی خوب بوده یا بد بوده. مثبت بوده یا منفی بوده. جزئی از وجود ماست و باید به عنوان یک واقعیت بپذیریم. حالا منظورم از این مسائلی که نوشتم اینه که می تونی انرژی منفی که الان حس می کنی از این قضیه مثبتش کنی. به نظر من کار میبره. نمی دونم شرایطت چیه یا چطور آدمی هستی. و اون عشق چقدر عمیق بوده؟ ولی باید سعی کنی این مورد مهم رو از همون اول برای خودت طوری تعریف کنی که بعد دچار مشکل نشی. این رو البته واقعا باید با خودت تمرین کنی. زمان میبره. تمام کارهای روزمره ات بخصوص درست که الان بخش اصلی زندگیت هست رو در نظر بگیر...چقدر برات اهمیت دارن؟ رسیدن یا نرسیدن به شخص مورد علاقه ات تحت هر عنوانی هدف اصلی تو نیست. فرض کن بعد از رسیدن به یک شخص چه کار می خوای کنی؟ تازه می خوای بری سراغ اهداف و برنامه هات؟ نه! الان وقتشه. رسیدن یا نرسیدن به اون رو باید قویا جدا کنی از زندگی عادی ات. چون عشق هم عادی نیست که توو زندگی معمولت دخیلش کنی. عشق خودش وارد میشه ولی کنترل هم لازم داره. فعلا در مورد درست بگم که تو باید ذهنت رو معطوف به درست کنی. هدف بساز اگر الان نداری...به خودت باید بقولونی که الان وقت کوتاه اومدن در مقابل یک جای خالی توو ذهنت نیست. هیچ وقت در مقابل زندگی کوتاه نیا. از موضع ضعف باهاش برخورد نکن. زندگی آدم هزار جور داستان داره. تلاطماتش اونقدر هست و تو باید قوی باشی که بتونی از پس اش بر بیایی. مردونه باید با این قضیه برخورد کنی. از یک بابت خیالت رو راحت کنم. اگر اون شخص می دونست اینو و می دونست که ممکنه نبودش به تو لطمه بزرگی بزنه روت حساب نمی کرد یا به خاطر دلسوزی نمی موند! شاید جمله سنگینی باشه، ولی همینطوره...انتظار هم ندارم الان متوجه بشی یا قبول کنی. بعد از مدتی که قضیه برات مسکوت میشه باید منطقی با خودت فکر کنی. الان همینطور که گفتم با خودت خلوت کن حرف بزن(منطقی هم حرف بزن). در همین حین سعی کن همون هدف بلند مدتی که گفتم برای خودت بنویس و تصمیم جدی بگیر. داشتن هدف خیلی مهمه. با حضور یک عدم حضور یک شخص باید اهداف کوتاه مدت یا بلند مدتی داشته باشی. یعنی روال زندگی که برای خودت ترسیم می کنی. نگران درسات هم نباش، آروم آروم به حالت اولیه برمی گردی ولی زمانش به خودت بستگی داره. اگر دوست داشتی می تونی از طریق ای میل با من در تماس باشی تا اگر مشاوره یا کمکی لازمه و بتونم برات انجام بدم. ای میل رو سایت فیزیک سمت راست پایین صفحه هست. باید در درجه اول خودت رو دوست داشته باشی و اتکا به نفس و قدرت داشته باشی و می دونم که همینطور هم هست. مراقب خودت باش
   
   
 نام:  zahra
   
تاریخ مشاوره:  04/09/1386
سوال:  سلام . باشه در فرصت مناسب سوالا رو می نویسم. فعلا می خوام بدونم برای مباحث مربوط به ماشین ها بیشتر منظورم قرقره هست ، چه کتاب های معرفی می کنید؟ راستی خسته نباشید!
     
تاریخ پاسخ:  05/09/1386 
پاسخ :  زهرا جان سلام ممنون از لطفت هالیدی- دوره درسی فیزیک-فیزیک پایه. یک نکته:اگر بتونی خوب فیزیک رو بخونی و درکم کنی و همیشه همه چیز رو فیزیکی تحلیل کنی. بخصوص در مکانیک، متوجه می شی که هر مسأله جدیدی بهت بدن راحت تحلیل و حل می کنی. حتی اگر فکر روی اون مسأله خیلی وقت ببره.ماشین آتوود یا همون قرقره ها کلش میشه نیرو، نیروهایی که خودت براحتی می تونی تحلیل کنی و این تحلیل رو روی کاغذ بیاری. اگر مبانیش رو خوندی چند تا مسأْله خودت حل کن. بعد با جوابها مقایسه کن. این یک تکنیک ساده است برای خودآزمایی و رفع جاهای خالی در داده ها و دانسته هایی که ممکنه گاهی به ذهنت برسه که نمی دونی در حالی که می دونی. ولی مطالعه رو فراموش نکن. باید و باید بیش از پیش مطالعه کنی. اینها رو پیشا پیش از این لحاظ گفتم که بعد گذروندن پایه فیزیک بتونی فقط از قدرت تحلیل و دانسته های فیزیکیت استفاده کنی. نتیجه اش هم معلومه. حداقل برای من واضحه!
   
   
 نام:  علیرضای عشق فیزیک ن
   
تاریخ مشاوره:  04/09/1386
سوال:  سلام حالتون چطوره خوبین از اینکه به سوالام با حوصله جواب می دین خیلی ممنونم اصلا این ویژگی مشترک همه ی فیزیکی ها است که ادمهای خیلی باحالی هستند خوب بگذریم فکر کنم شما اصلا متوجه سوال من نشده اید این که نیروی مرکز گرا ناشی از چرخش زمین به دور خود را در حرکت پرتابه در نظر نمی گیریم خیلی تابلو است اما سوال من اینه اصلا یه جور دیگه می پرسم که کاملا واضح بشه : اگه تو فضای بی کران یه جسمی مسیر سهمی را طی کند شما حتما در تحلیل حرکت ان می گویید یک نیرو به این جسم وارد می شود و نیروی مرکز گرای لازم را تامین میکند حالا چرا در تحلیل حرکت پرتابه روی زمین اصلا نیروی مرکز گرا را در نظر نمیگیریم؟ مرسی خداحافظ
     
تاریخ پاسخ:  04/09/1386 
پاسخ :  علی رضا جان من هم می گم باز هم که نیروی مرکز گرا باید از منبعی ناشی بشه. خب همونطور که گفتم این نیرو اونقدر کم هست که در نظرش نمی گیریم. این حرکتی که در پرتابه می بینی ناشی از برآیند نیروهایی است که در نهایت باعث میشه حرکت مستقیم الخط در صفحه دوبعدی یا حتی گسترده تر دستگاه 3 بعدی فضایی به حرکت سهموی تبدیل بشه. یک نکته: تو در فرمول بندی مجاز هستی نیروی مرکز گرا رو وارد کنی و عملا وارد میشه!! معادله حرکت از کجا بدست میاد؟ اینکه در تحلیل در جایی نامش نیومده به هیچ وجه به این معنی نیست که وجود نداره! چون ابتدا از سرعت ها برای تحلیل و به دست اوردن معادله حرکت استفاده می کنی. هر حرکت منحنی نشان دهنده تغییر جهته در بردار های شتاب و سرعت. این شتاب مرکزگراست. در حرکت پرتابه هم اصلا در فرمول ها هست.اینکه ابعادش چی باشه مهم نیست. باید بیشتر فصل حرکت 2و3 بعد رو از کتاب های فیزیکی پایه دانشگاهی یا کتاب های مفید دیگه مطالعه کنی. در ضمن مکانیک و هندسه در کنار هم مکانیک کلاسیک یا اصطلاحا تحلیلی رو می سازه. به همین دلیل هم بود که حتی آینشتاین اعتقاد به توجیه هندسی پدیده های فیزیکی داشت. نسبیت عام و شکل فضا-زمان هم توجیه جبری-هندسی داره. در مکانیک کوانتمی و ریسمانها هم تماما از هندسه و جبر استفاده کمی می کنیم. پس وقتی بردار ما تغییر ی می کنه نشانه هایی از یک پدیده فیزیکی داره.
   
   
 نام:  نفیسه
   
تاریخ مشاوره:  04/09/1386
سوال:  سلام من رشته ی
     
تاریخ پاسخ:  04/09/1386 
پاسخ :  نفیسه جان سلام نوشته ات ناقص اومد!
   
   
 نام:  s.sh
   
تاریخ مشاوره:  02/09/1386
سوال:  salam man alagheye besyari be physic daram va mikhaham dar olympiad sherkat konam .man paieye dovome rahnamee hastam .lotfan man ra rahnami konid
     
تاریخ پاسخ:  03/09/1386 
پاسخ :  سلام زمان خوبی این سوال رو کردی. مقدماتا تا عید بیشتر سعی کن از طریق کتاب های علمی ساده نویسی شده مثل: فیزیک زنده(انتشارات مدرسه)- دوره درسی فیزیک (انتشارات فاطمی) - علم برای همه(فیزیک): انتشارات علمی و فرهنگی- سرگرمی های فیزیک - با فیزیک بیشتر آشنا بشی. برای اینکه توضیح بیشتری داده باشم. از بین اینها دوره درسی فیزیک کتابی است که منبع المپیاد هم هست. کمتر ریاضیات داره ولی به مفیاهیم و کابردها بیشتر توجه کرده. این دوره 4 جلدیه و بسیار مفید. علم برای همه( فیزیک)،‌هم کتابیه که به زبان ساده فقط راجع به فیزیک توضیح داده. اینم کتاب خوبیه. چون لازمه اول بیشتر با فیزیک ارتباط برقرار کنی. سرگرمی های فیزیک هم از این لحاظ خوبه که فیزیک رو در زندگی و غیره بررسی کرده. از نظر محتوی کتاب قدیمیه ولی در نوع خودش خوبه. فیزیک زنده مجموعه آزمایش های فیزیکه. اگر کتاب های دیکه ای دیدم که می تونی توو کتاب فروشی ها پیدا کنی به انتهای همین توضیح اضافه می کنم. البته می تونی یک یاد آوری کنی اگر کتاب هایی که گفتم داری یا کم هستن(‍!) تا بگم. برای شروع اولین مهمترین اصل مطالعه است. بعد سؤال هایی که ممکنه پیش بیاد برات با کسانی که فیزیک می دونن مطرح کنی. همین جا در پرسش و پاسخ هم بنویسی تا اونجا که بتونم کمک می کنم. تلاش و پشتکار بعد از مدتی ثمره‌ی خوبی داره برات. سعی کن به تمام پدیده های اطرافت فکر کنی، و ببین چه دلایل علمی می تونن داشته باشن. در این سایت بخش فیزیک هم من هستم و سعی می کنم با قرار دادن مطالب به غیر از لینک آموزش که به من مربوط نمیشه، این راه رو برای بچه ها به شیوه های آموزشی هموار کنم.
   
   
 نام:  zahra
   
تاریخ مشاوره:  02/09/1386
سوال:  سلام . خدا قوّت! کتاب من ویراست چهارم هالیدی هست .مرکز نشر دانشگاهی چاپ1385.
     
تاریخ پاسخ:  02/09/1386 
پاسخ :  سلام زهرا جان باید برم کتابخونه ای که این ویرایش رو داره. ولی کلا اگر سوال این طوری داری اول سوال رو بنویس که ببینم دارم سوال رو یا نه؟ فکر کنم اینطوری هم بد نباشه.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [339] [340] [341] [342] [343] [344] [345] [346] [347] [348] [349] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 27    بازديد امروز: 42    كل بازديدها: 1875123
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما