جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [445] [446] [447] [448] [449] [450] [451] [452] [453] [454] [455] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  محمدرضا
   
تاریخ مشاوره:  02/08/1384
سوال:  با عرض سلام میخواستم بپرسم من الان اول دبیرستان هستم و فیزیک را زندگی خود میدانم من روزی تقریباً دوساعت برای المپیاد درس میخوانم و الان دارم کتابهای فیزیک پایه ، هالیدی،فیزیک دانشگاهی ، هاروارد و دوره ی درسی فیزیکو میخونم و مساله هایش را حل میکنم به نظر شما روزی دوساعت واسه المپیاد جهانی بسه یا باید بیشتر بخونم؟
     
تاریخ پاسخ:  06/08/1384 
پاسخ :  آقا محمدرضا سلام: خوب محمد رضا بخشی از پاسخ تو در جواب نامه بعدی ات داده شده، اما تاکید می کنم، از پرخوانی بپرهیز که آفت بدی است، زمان که بالاترین سرمایه تو است را از تو می گیرد بدون اینکه چیز قابلی به تو بدهد، باز هم می گویم تو باید بتوانی مسئله حل کنی. همه آن کتابها که در سایت معرفی شده اند کتابهای خوبی هستند اما... ببین هر قرصی مخصوص یک بیماری است،اما چون همه قرصها شفا بخش هستند، همه را با هم بخوری ببین چه بلایی سرت می آید، این کتابها را هم هر کدام را باید در زمان خود بخوانی. همانطور که گفتم ابتدا متن کتاب مدرسه ات را خوب می خوانی، مسائلش را حل می کنی، بعد کتاب دیگری بر می داری مسائل مربوط به همان فصلی که خوانده ایی را حل می کنی، اگر آن کتاب تمام شد آن وقت کتاب دیگری را بر می داری و مثلا اگر مسئله جدیدی داشت حل می کنی. خداحافظ
   
   
 نام:  رامین روحی
   
تاریخ مشاوره:  05/08/1384
سوال:  با عرض سلام اینجانب رامین روحی دانش آموز دبیرستان شهید هاشمی نژاد مشهد هستم و از سال اول شروع به خواندن فیزیک برای المپیاد کردم. و در این زمینه کتاب های فیزیک دانشکاهی زیمانسکی جلد 1 و جلد 3 را مطالعه کرده ام ولی متأسفانه نمره ریاضی سال دوم راهنمایی کم شد بطوریکه میانگین نمرات ریاضی1 و ریاضی2 ام 14.5 شد به این ترتیب طبق قوانین سال گذشته مجاز به شرکت در المپیاد فیزیک نیستم . جز بنده این مشکل را بسیاری از دانش آموزان سمپادی دارند زیرا درس ریاضی ما بسیار سخت تر و مشکل تر است ، از طرفی نمره ریاضیات هیچ ربطی به المپیاد فیزیک ندارد همانند درس شیمی که به نمره درس ریاضی احتیاجی ندارد . اینجانب به همراه بسیاری از دانش آموزان استعدادهای درخشان خواهشمند است در بخشنامه امسال باشگاه نمره ریاضی حذف شود یا تسهیلاتی داده شود.
     
تاریخ پاسخ:  06/08/1384 
پاسخ :  آقا رامین سلام: چشم ما سعی می کنیم درخواست شما را منتقل کنیم اما خودت هم می توانی برای باشگاه دانش پژوهان همین نامه را بنویسی، چون ما در کارها و تصمیمات اجرایی آنهاهیچ نقشی نداریم. موفق باشی.
   
   
 نام:  محمدرضا
   
تاریخ مشاوره:  05/08/1384
سوال:  ممنونم که جواب سوالاتمو میدین راستش میخواستم بدونم اگر روزی دو تا چهار ساعت برای المپیاد بخوانم آیا با وجود اینکه الان سال اولم در المپیاد موفق خواهم شد؟
     
تاریخ پاسخ:  06/08/1384 
پاسخ :  محمد رضا سلام: ببین دوست خوب مدت زمانی که تو صرف درس خواندن می کنی شرط کافی برای موفق شدن نیست، به همه گفتم به تو هم می گویم تو باید بتوانی مسئله حل کنی، الان که سال اول هستی، مثلا اگر فصل یک کتاب فیزیک را خوانده اید اگر تمام مسائل کتاب را حل کرده ای و خوب متن فصل را خوانده ایی، می توانی مثلا کتاب فیزیک پایه را برداری همان فصلی را که در مدرسه خوانده ایی، مسائلش را حل کن، خوب قائدتا یک سری را می توانی حل کنی یک سری یا نمی توانی یا اشکال داری، بنابراین آن مطلب را بیشتر کار می کنی، به همین ترتیب تا زمانی که بتوانی بعضی از سئوالات المپیاد را که مبحث درسیش را خوانده ای حل کنی. یادت نره که درس مدرسه ات بسیار مهم است چون تو در نهایت برای شرکت در المپیاد به نمرات خوب نیاز داری. موفق باشی.
   
   
 نام:  علی رحمانی
   
تاریخ مشاوره:  30/07/1384
سوال: 
     
تاریخ پاسخ:  06/08/1384 
پاسخ :  آقای علی رحمانی سلام: ما سئوالی از شما دریافت نکردیم! موفق باشی.
   
   
 نام:  M.A.F
   
تاریخ مشاوره:  04/08/1384
سوال:  سلام:من در سال اول هستم . می خواستم به من بگویید برای شروع من چه کتاب یا چه کاری را بکنم؟؟؟ ممنون
     
تاریخ پاسخ:  06/08/1384 
پاسخ :  سلام: برای شروع چی؟!
   
   
 نام:  tondar
   
تاریخ مشاوره:  25/07/1384
سوال:  salam soalam raje be barnameye motale'am bood, man alan jelde yeke physic halliday ro tamoom kardam , mikhastam bedoonam bayad alan chi ro shoroo konam, be man jelde 3 ye halliday ro pishnehad kardan, soale dige'ee ke dashtam raje be riyazi bood, ta che sathi bayad balad basham, dar sathe darsaye khodemoon kafiye? soale digam raje be in bood ke chetroi mitoonam khodam ro mahaki bezanam? soale akharamam raje be in bood ke aya be kesani ke marhalaeye dovvom ham ghabool mishan amma tala nemigiran ham dar konkoor emtiyazi midan? va agar nemidan be nazare shoma riske bozorgi ba konkoor nistke tabestoone sale sevvomo az dast bedim? kheili kheili mamnoon agaram doost nadashtid javab nadid rasti inke ta haal hich maili be inboxe man ya bulke man nayoomade hatta baraye soalhaye kheili ghabl متن سئوال ایشان به فارسی: سلام راجع به برنامه مطالعه ام بود، من الان جلد یک فیزیک هالیدی را تمام کردم، می خواستم بدونم باید الان چی را شروع کنم، به من جلد 3 هالیدی را پیشنهاد کردن، سئوال دیگری که داشتم راجع به ریاضی بود، تا چه سطحی باید بلد باشم، در سطح درسهای خودمان کافی است؟ سئوال دیگرم راجع به این بود که چطوری می توانم خودم ار محک بزنم؟ سئوال آخرم راجع به این بود که آیا به کسانی که مرحله دوم هم قبول می شوند اما طلا نمی گیرند هم در کنکور امتیاز می دهند؟ و اگر نیم دهند به نظر شما ریسک بزرگی با کنکور نیست که تابستان سال سوم را از دست بدهم. اگر دوست نداشتید جواب ندهید. راستی اینکه تا حالا هیچ میلی به من نرسیده، حتی برای سئوالهای خیلی قبل.
     
تاریخ پاسخ:  29/07/1384 
پاسخ :  تندر جان تو چرا انقدر استرس داری؟! المپیاد و کنکور به اندازه کافی اضطراب بوجود میارن تو باید کمی خونسرد تر باشی. خیلی خوبه که هالیدی 1 را تمام کردی یعنی اگر خوب خواندی الان نباید توی مکانیک مشکل داشته باشی. راستی بسیاری از مسایل هالیدی به محاسبه انتگرالهای بزرک احتیاج دارند توی این محاسبات مشکل نداشتی؟ درمورد ریاضی، شما باید حل معادلات دیفرانسیل و مقاطع مخروطی و انتگرال را بلد باشی. می توانی مسائل جلد چهار دوره درسی را هم حل کنی. همانطور که قبلا گفتم الان چند سری از سوالهای المپیادهای قبل را حل کن این بهترین محک است. اما در مورد ریسک المپیاد خوب ریسک داره. اما قانون بقای زحمت هم وجود داره یعنی اگر تو نهایتا مجبور بشی کنکور بدی در فیزیک و ریاضی مشکل نخواهی داشت و مهمتر اینکه روش خوب درس خواندن را هم یاد گرفته ای. اما قوانین مربوط به 40 نفر قوانین ثابتی نیست و هر سال بستگی به توافق باشگاه دانشپزوهان و دانشگاهای مربوطه تغییر میکند. باز هم تاکید میکنم با آرامش بیشتری درس بخوان و باز هم برای ما بنویس.
   
   
 نام:  علیر ضای عشق فیزیک ن
   
تاریخ مشاوره:  28/07/1384
سوال:  با سلام و خسته نباشید خدمت شما . باعث افتخار و سربلندی من است که با افرادی چون شما که در جهان انگشت شمار هستند در ارتباط هستم . همان طور که گفته بودم من در مدرسه ی علامه حلی شهریار ( تیزهوشان) درس می خوانم و می خواهم برای المپیاد فیزیک درس بخوانم ( الان فصل اول فیزیک را به ما درس داده اند البته من تقریبا تا اخر کتاب به جز بخش نور خوانده ام) 1- برای شروع از چه کتابهای باید استفاده کنم(خواهشمندم انتشارات ان کتابها را هم بنویسید) و بنوسید که چطوری انها را بخوانم یعنی متن انها را حفظ کنم یا فقط فرمول ها را خوب به خاطر بسپارم و بقیه را یک بار بخوانم و درک کنم؟ 2- چون به همه کتاب فیزیک پایه را معرفی کرده اید اگر به من هم این کتاب را معرفی میکنید بگویید کدام جلد و کدام بخش را بخوانم ایا اصلا چهار جلد ان را بگیرم( کتاب راهنمای مطالعه ی فیزیک پایه دیگر چیست ایا نیازی به ان است) 3- شما در قسمت معرفی کتاب گفته بودید کتاب المپیاد های فیزیک انتشارات اینده سازان تکمیل کننده ی نکات کتاب درسی است اما انها فقط سوالات المپیاد هستند که برای حل انها باید کتاب سه سال دبیرستان را به خوبی یاد گرفته باشم ایا خوب است که انها را بخرم 4- روزی چند ساعت باید برای المپیاد درس بخوانم ؟ 5- اگر یک مسا له ی فیزیک را بخواهم حل کنم حداکثر چه قدر باید بر روی ان فکر کنم و اگر نتوا نستم از دیگران کمک بگیرم ؟ 6- ایا فیزیک دوم و سوم را باید زودتر بخوانم یا با معلم پیش بروم ؟ 7- مدرسه گفته است که برای هر درس در صورت وجود داوطلب کلاس المپیاد می گزارد ایا این کلاس برای ما بچه های اول دبیرستان که چیز زیادی از فیزیک نمی دانیم مفید خواهد بود؟ 8- اگر در المپیاد فیزیک تلاش کنم ایا با وجود این همه رقابت جایی برای من هم خواهد بود خواهشمندم پاسخ به تمام سوالات من پاسخ بدهید. هر کتابی را که فکر میکنید مفید است به من معرفی کنید. با تشکر بسیار فراوان
     
تاریخ پاسخ:  29/07/1384 
پاسخ :  علیرضا سلام: خوب علیرضا من باز هم تاکید می کنم تو باید بتوانی مسئله حل کنی، مثلا فصل اول کتاب را خوانده ای، وقتی متن درس را خوب خواندی و فهمیدی و سپس تمرینهای همان فصل را کامل خودت حل کردی می توانی از کتابهای دیگری که در همان زمینه وجود دارد استفاده کنی. برای مثال همانطور که خودت گفتی می توانی از کتاب فیزیک پایه استفاده کنی. جلد 1 فیزیک پایه شامل مسائلی است که تو تا به حال خواندی، می توانی از آن استفاده کنی. مشخصات کامل کتاب در بخش معرفی کتاب موجود می باشد. سعی کن زیاد خودت را درگیر متن نکنی، بیشتر وقت خود را مسئله حل کن، مسلما برای حل مسئله نیاز به دانستن فرمولها داری. پسر خوب مهم یادگیری است و فرایند یادگیری از فردی تا فرد دیگر فرق می کند، این خود تو هستی که با توجه به توانایی ها نیازها و علایقت می توانی بهترین برنامه را برای خودت بریزی. بعد هم این خود تو هستی که با توجه به مسئله و وقت خودت باید تصمیم بگیری که چقدر بر روی مسئله فکر کنی، اما اصولا فکر کردن بر روی مسائل و پرس و جو کردن راجع به پاسخ آن خیلی خوب است. بهتر است در حال حاضر وقتت را صرف حل مسائل بیشتر پیرامون همان مطلب درسی که معلمتان به شما درس می دهد بکنی. و خدا را شکر اینقدر ما کتاب خوب در بخش معرفی کتاب برای شما معرفی کرده ایم که همه وقت تو را پر کند. در مورد کلاس المپیاد هم می توانی از معلم همان کلاس در مورد مفید بودن حضورت سئوال کنی. از حالا نمی خواهد به نتیجه فکر کنی، تو تلاشت را بکن، نتیجه از آن خداوند است، و یادت نرود که هر کس چیزی را بجوید و بکوشد، پس بیابد. مهم این است که در این فرایند تلاش برای یاد گیری، تو چیزهایی بسیار گرانبها را خواهی یافت، که اولینش همان آموختن بیشتر و کامل تر است، همچنین به خودت و توانایی ها و علایقت اشراف بیشتری پیدا خواهی کرد، همچنین روشهای بهتر مطالعه و آدمهایی که می توانی از آنها کمک بگیری و هزاران لذت و سود دیگر که خودت باید راه را آغاز کنی تا آنها را دریابی. باور کن لذت حل مسئله ی که خودت مدتها روی آن فکر کنی و برای حلش تلاش کنی بسیار بسیار بسیار شیرین است، امتحان کن دوست خوب. موفق باشی.
   
   
 نام:  نجمه
   
تاریخ مشاوره:  27/07/1384
سوال:  چگونگی دریافت کتاب
     
تاریخ پاسخ:  29/07/1384 
پاسخ :  نجمه خانم سلام: من متوجه سئوالتان نشدم.
   
   
 نام:  amirhossein
   
تاریخ مشاوره:  25/07/1384
سوال:  متحرکی با شتاب ثابت در ثانیه بیستمحرکت خود 10m جابجا میشود.سرعت متوسط در 39 ثانیه اول چه قدر است ؟
     
تاریخ پاسخ:  28/07/1384 
پاسخ :  خوب معادله حرکت یک ذره با شتاب ثابت به این شکل است: X=1/2 at^2+v(0)t که(v(0 سرعت اولیه است. اگر x1 جابجایی در 19 ثانیه اول و x2 جابجایی در 20 ثانیه اول باشد. مقدار جابجایی در ثانیه بیستم x2-x1 است که از این رابطه بدست می اید: (x2-x1=1/2a.t(2)^2+v(0).t(2)-1/2a.t(1))2-v(0).t(1 در نتیجه: s 10=1/2a.(t2-t1)(t2+t1)+v(o).(t2-t1) g b 10=1/2a.39+v(0) c اما مساله خواسته سرعت متوسط تا ثانیه 39 یعنیx(t=39)/39 را حساب کنیم. x(t=39)=1/2a.39^2+39.v(0) f از معادلهb عبارت فوق مساوی 39*10 میشود:پس سرعت متوسط تا ثانیه 39 میشود:v(averagr)=10
   
   
 نام:  sina
   
تاریخ مشاوره:  18/07/1384
سوال:  با عرض سلام،من یک دانش آموز منطقه محروم هستم و این کتابها به دست ما نمی رسه ،علاوه بر آن معلمهای ما خودشان این کتابها رو بلد نیستند برلی همین خاطر خواستم بدونم که شما میتونید یک کتاب به من معرفی کنید که هم واسه المپیاد باشه وهم خود آموز باشه.به دلیل نا موجود بودن این کتابها میشه از راه پست این کتابها را تهیه کرد. لطفا جواب زود بدین چون من این سوال را با هزار امید و آرزو واسه شما مینویسم. با تشکر
     
تاریخ پاسخ:  25/07/1384 
پاسخ :  آقا سینا سلام: دوست خوب تو می توانی از مطالب درسی موجود در سایت استفاده کنی، زیرا آنها طوری تعبیه شده اند که دانش آموز خود به تنهایی قادر به استفاده از آن است، زیرا یکی از اهداف اصلی ایجاد این سایت، دادن امکانات مساوی به کسانی است که از امکانات معمول مناطق دیگر برخوردار نیستند، بعد هم می توانی از سئوالات موجود در سایت استفاده کنی، زیرا این سئوالات از همان کتابهای معرفی شده در سایت می باشد. یعنی اگر کسی به هر دلیلی به خود کتاب دست رسی ندارد می تواند از بخش سئوالات که بسیار جامع و کامل می باشد استفاده کند. اما در مورد پست کتاب، ما هم در فکر این کار هستیم و داریم تلاش می کنیم، در این مورد به تو خبر خواهم داد. متشکرم که با ما تماس گرفتی، موفق باشی(:
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [445] [446] [447] [448] [449] [450] [451] [452] [453] [454] [455] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:
E-Mail:
بخش:
متن سوال:

 

افراد آنلاين: 98    بازديد امروز: 178    كل بازديدها: 1872899
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما