جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [694] [695] [696] [697] [698] [699] [700] [701] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  asal
   
تاريخ سوال:  17/11/1384
سوال:  من می خاهم وسیله ای در مورد نانو بسازم ولی نمی دانم چه چیزی بسازم می شه کمکم کنید
     
تاريخ پاسخ:  07/05/1385 
پاسخ :  عسل جان سلام خوب تو اول باید در مورد نانو اطلاعات کافی داشته باشی تا یک ایده به ذهنت بیاید. در ضمن نمیخواهم نا امیدت کنم ولی در کار علمی واقع بینی خیلی مهم است و در این مورد اینکه نانو انقدر جدید است که کاربردهای آن در حد ایده و موردی است. دقیقا اتفاقی که در مورد لیزر افتاد در مورد نانو هم تکرار میشود یعنی برای هر کس اول باید مقدمات تئوری آن پیش رود تا به کاربرد و وسیله برسد. موفق باشی
   
   
 نام:  امیر دلاوری
   
تاريخ سوال:  15/11/1384
سوال:  چرا نور سیارات پس از عبور از جو زمین نمیشکند
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  امیر جان سلام کی گفته نمیشکند! خوب هم میشکند و کلی روش برای تصحیح اثر جو بر روی طول موج و زاویه فرود پرتوها وجود دارد.
   
   
 نام:  محمد
   
تاريخ سوال:  30/10/1384
سوال:  ضزیب اصطکاک ایستایی بین دانه های ماسه چقدر است؟ اگر زاویه بین ماسه و زمین30درجه باشد.
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  سلام محمد جان خوب برای پاسخ به این سوال بیا یک دانه شن را روی سطح هرمی کوپه شنها نگاه کن. به طور ایده ال تنها نیروی وزن و اصطکاک و عممودی سطح به آن وادر میشود و چون ماسه در حال تعادل است با نوشتن تعادل نیروها بدست می آوریم:(زاویه سطح شیبدار)tan=ضریب اصطکاک. باز هم سوال داشتی بپرس
   
   
 نام:  mehnoosh
   
تاريخ سوال:  03/11/1384
سوال:  چرا آسمان آبی است؟
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  مهنوش جان سلام علت آبی بودن آسمان تغییر زاویه پراکندگی برای نور های مختلف است. هنگام روز که نور مستقیم میتابد تمام نورها پراکنده شده و نور آبی از همه کمتر و به ما میرسد. اما هنگام غروب که نور مایل میتابد نور قرمز عمق نفوذ بیشتری داشته بیشتر ارز همه پراکنده میشود و ما آسمان را قرمز میبینیم.
   
   
 نام:  یلدا .س
   
تاريخ سوال:  14/11/1384
سوال:  سلام ایا واقعا می شود از سیاه چاله یبور کرد؟ اگر کتابی در این زمینه به من معرفی کنید خیلی ممنونتان میشوم؟
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  یلدا جان سلام. خوب خصوصیت سیاهچاله این است که همه چیز را در می آشامد. یعنی گرانش ان اجازه فرار هیچ چیز را نمیدهد. اما خوب اینجا حرفهای زیادی مطرح میشود که این چیز واقعا چیست. اگر موجودی(ذره ای فرضی) وجود داشته باشد که از قوانین فیزیکی که ما میشناسیم تبعیت نکند پس ممکن است از سیاهچاله هم عبور کند! ابن کتابها هم شاید مفید باشد: جهان در پوست گردو ترجمه محمدرضا محجوب منتشر شده توسط انتشارات حریر تاریخچه زمان ( از انفجار بزرگ تا سیاهچاله ها که هاوکینگ آنرا نوشته.
   
   
 نام:  علیرضا
   
تاريخ سوال:  22/10/1384
سوال:  سلام من دانش اموز مدرسه تیزهوشان هستم. میخواستم یه پایگاهی معرفی کنید که مقالات زیادی در زمینه نانو تکنولو÷ی داشته باشد. به ای دی هم اگه خواستید pm بدید
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  علیرضا جان سلام خوب نانو خیلی مبحث جدیدی هست و برای همین چندان کسی الان به این فکر نمی افتد درباره آن کتاب بنویسد. اما تا دلت بخواهد سایت هست. مثلا: http://www.nanoclub.ir/ و همچنین از پژوهشکاه نانو در دانشگاه صنعتی شریف میتوانی کمک بگیری. داخل سایت sharif.ac.ir بشو و در قسمت پژوهش بخش مربوط به نانو را انتخاب کن. موفق باشی.
   
   
 نام:  forough
   
تاريخ سوال:  08/10/1384
سوال:  سلام من دانش آموز سال اول دبیرستان هستم. می خواستم بدانم که نظریه ی کوپرنیک چیه؟
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  فروغ جان سلام نظریه کوپرنیک بین نظریه زمین مرکز بطلمیوس و نظریه مدون کپلر قرار دارد رئوس نطزیه او اینها است: 1-مرکزیِ هندسی و دقیق برای مدار اجرم آسمانی وجود ندارد. 2- خورشید در مرکز قرار دارد و زمین و دیگر سیارات به دور آن حرکت می کنند. 3- زمین دیگر مرکز جهان نیست. زمین علاوه بر حرکت گردشی به دور خورشید، به دور خود نیز می چرخد. 4- حرکت خورشید در آسمان بر اساس حرکت دوره ای زمین می باشد. 5- حرکت ظاهری اجرام آسمانی در آسمان تنها بر اساس حرکت خود آن ها نیست، بلکه این حرکت ها با حرکت دوره ای زمین نیز در ارتباط می باشند. اگر باز هم سوال داشتی بپرس.
   
   
 نام: 
   
تاريخ سوال:  22/10/1384
سوال:  علت شکست نور چیست؟ خواهش میکنم ماسمالی نکنید.
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  اولین چیزی که در این مورد گفته میشود تغییر سرعت نور در دو محیط است. من یک آزمایش گروهی پیشنهاد میدهم انجام بده: با تعداد زیادی از دوستانت تشکیل یک صف 6*6 بدهید.یک طناب در حالیکه با ردیف اول زاویه میسازد یعنی با آن مواری نیست قرار دهید. قاعدا باری این است که همه دستهاشان را به حالت از جلو نظام بگیرند و با هر ضربه تق مربی همه دو قدم جلو بروند و هر کس به طناب رسید از ان به بعد یک قدم جلو برود. در نهایت میبینی زاویه دست همه مایل شده! تو و دوستانت یک جبهه موج بودید و طناب دو محیط را از هم جدا میگرد. دیدید شکستید! ماسمالی هم نشد!
   
   
 نام:  ناشناس
   
تاريخ سوال:  10/11/1384
سوال:  با سلام علت قوسی بودن رنگین کمان؟ علت وارونگی آن در بعضی مناطق؟ با تشکر از شما
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  دوست عزیز سلام وقتی یک پرتو نور وارد قطره آب میشود قطره مثل یک منشور نور را تجزیه میکند و هر رنگ با یک زاویه متفاوت از قطره خارج میشود به طوریکه مقطه پرتوهای خروجی یک مخروط را تشکیل میدهد. بعد ار باران فطره های اب فراوانی در جو هست که هر کدام این بلا را سر نور می آورد و آنچه مل میبینیم همین نیم مقطع منشور است کا نصف دیگر آن در افق ناپدید میشود. حالا با این توضیح میفهمی که چرا رنگین کمان همیشه طرف مقابل خورشید تشکیل میشود. رنگین کمان وارونه هم نیمه دیگر ای مخروط است. موفق باشی
   
   
 نام:  حمید دهقان
   
تاريخ سوال:  23/03/1385
سوال:  می خواهم بدانم که چگونه می توانم در رشته ی انرژی هسته ای در دانشگاه درس بخوانم؟
     
تاريخ پاسخ:  06/05/1385 
پاسخ :  دوست عزیز چنین رشته ای در دانشگاه وجود ندارد. شما میتوانید رشته فیزیک را انتخاب کرده و گرایش هسته ای را دنبال کنید. دانشگاههایی که در این گرایش دانشجو دارند تهران مشهد و...هستند. همینطور میتوانید در مقطع فوق لیسانس در رشته مهندسی هسته ای ادامه تحصیل بدهید.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [694] [695] [696] [697] [698] [699] [700] [701] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 34    بازديد امروز: 199    كل بازديدها: 4940341
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما