جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  ت
   
تاريخ سوال:  31/02/1391
سوال:  ایا زمان یک اونگ در ارتفاع های مختلف از سطح زمین تغییر میکند؟
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1391 
پاسخ :  بله. اگر ارتفاع‌ خیلی زیاد تغییر کنه. چون شتاب جاذبه با دور از شدن سطح زمین کم میشه. ولی تا ارتفاع مشخصی مهم تغییر محسوسی نداره. طبیعتاً‌ چون تناوب به طول طناب آونگ و شتاب جاذبه بستگی داره.
   
   
 نام:  لیندا
   
تاريخ سوال:  29/02/1391
سوال:  با سلام- اگر امکان داشته باشهبه صورتکلی چاله های هوایی و اینکه اگر هواپیمایی توی چاله هوایی قرار بگیره چقدر کاهش ارتفاع پیدامیکنه؟ آیا این کاهش ارتفاع با هواپیما ارتباط مستقیم داره یا هر هواپیمایی که باشه فرقی نمیکنه؟ با تشکر
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1391 
پاسخ :  سلام، این مورد از دید فیزیک میتونم بگم نه هوا-فضا. چاله‌های هوای مناطقی از لایه‌های پایین جو هستن که در نقاطی درست مثل گردباد که روی زمین تشکیل میشه، به دلیل اختلاف فشار حفره‌های هوایی ایجاد میشه و جریان هوا درست مثل مکنده رو به پایین و یا رو به بالا میره. اینطوری هر شی رو به سمت پایین میکشه یا به سمت بالا میره. این پدیده جزو اغتشاشات جوی به حساب میاد. هر شی رو هم به سمت پایین میکشه.
وزن هواپیما و قدرت مانور و قدرت موتور اون تعیین کننده هستن در فرار هواپیما از این جریان‌های ستون‌های عمودی‌ هوا که ایجاد میشه.
   
   
 نام:  صص
   
تاريخ سوال:  26/02/1391
سوال:  چرا باید نقطه ذوب سیم لحیم از نقطه ذوب دو فلز که باید لحیم کاری و به هم متصل شوند پایین تر باشد؟
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1391 
پاسخ :  برای اینکه بتونه اتصال رو برقرار کنه. برای رسانایی هم چون مشکل ممکنه پیش باید از روغن‌های لحیم استفاده میشه که رسانایی الکتریکی بین دو فلز متصل شده برقرار بشه. اگر نقطه ذوب بالاتری داشته باشه خودش باعث ذوب شدن دو فلز دیگه هم میشه.
   
   
 نام:  بهار
   
تاريخ سوال:  26/02/1391
سوال:  زاویه حدسکون راتعریف کنید
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1391 
پاسخ :  سلام، به‌طور کلی وقتی صحبت از هر پرامتر حدی شد، یعنی آستانه. و آستانه یا حد یعنی موقعی یا جایی یا زاویه‌ای که از حالت سکون ممکنه خارج بشه. زاویه‌حد سکون به زاویه‌ای میگیم که برایند نیرو صفر و در آستانه حرکت قرار می‌گیره. مثلاً توپ یا جعبه ای روی یک سطح قرار میدیم. حرکت نممیکنه. تعادل مکانیکی داره. حالا اگر کمی یک طرف سطح رو بلند کنیم، لیز می‌خوره اون زاویه‌ی سطح با زمین که جعبه یا توپ شروع به حرکت میکنه و پایین میاد تا به سطح زمین برسه زاویه‌ی آستانه حرکت یا زاویه‌ی حد سکون می‌گیم. برعکسش هم صادقه.
   
   
 نام:  معصومه محمدی
   
تاريخ سوال:  28/02/1391
سوال:  آیاشتاب جاذبه طول آونگ وجرم و جنس گلوله ودوره تناوب آونگ بستگی دارد؟
     
تاريخ پاسخ:  31/02/1391 
پاسخ :  سلام، راهنمایی مستقیم میکنم: ببین در فرمول ترکیب شیمیایی دخیل هست؟ طول طناب رو داری و شتاب جاذبه. همین! یان تعیین کننده تناوب آونگه. در فیزیک وقتی همچین سؤالی رو دیدی، در واقع ازت خواسته شده ببینی مستقیماً پارامتری که ازت سؤال شده در فرمول هست یا نه؟ اگر نبود بستگی نداره، اگر بود بستگی داره. البته مواردی هم هست که ممکنه سؤال گمراه کننده باشه. اونجا هم می‌تونی متوجه بشی.
   
   
 نام:  فاطمه
   
تاريخ سوال:  18/02/1391
سوال:  چراباردراجسام رسانادرنقاط نوک تیزبیشتراست؟
     
تاريخ پاسخ:  19/02/1391 
پاسخ :  سلام، بار در سطح یکسان پخش میشه. ولی برای سطوح نامتقارن این اتفاق می‌افته: بار همچنان توزیع یکنواختی داره، ولی نا هنجاری یا عدم یکنواختی سطح باعث میشه که بارها نزدیک هم به نظر بیان. حالا یک تعریف که میدونی و فقط یاداوری می‌کنم. چگالی: مقدار جرم بر حجم و در اینجا مقدار بار در یک حجم معین. فرض کن روی کاغذی نقاطی رو کنار هم در فاصله های مساوی قرار دادی. حالا یک تا بزن...از دور که نگاه می‌کنی نقاط نسبت به جاهای دیگه‌ی جسم بهم نزدیکترن. و طبق تعریف چگالی بار،‌ چگالی در اون بخش از بقیه‌ی نقاط بیش تره!
   
   
 نام:  محمد
   
تاريخ سوال:  12/01/1391
سوال:  ‌ایا این فرمول کاملا صحیح است و هیچ اشکالی ندارد تعداد تصاویر= 1-n/360
     
تاريخ پاسخ:  18/02/1391 
پاسخ :  سلام، طبیعتاً زمانی می‌تونه درست باشه که عدد صحیح داشته باشه و نه اعشاری. به عبارتی تقسیم پذیر به 360 باشه. میتونی خودت هم عدد گذاری کنی ببینی چه حالتهای خاصی می‌تونه وجود داشته باشه. مثلاً زوایای 45و60و 120 و غیره رو امتحان کن ببین چند تصویر بهت میده. میتونی خودت هم در منزل یا مدرسه امتحان کنی. البته رابطه رو اینجا اشتباه نوشتی. تعداد تصویر (n)= 360 تقسیم بر تتا(زاویه آینه) منهای یک هست.
   
   
 نام:  محدثه
   
تاريخ سوال:  02/02/1391
سوال:  طرزکارباردارشدن ابرها
     
تاريخ پاسخ:  18/02/1391 
پاسخ :  در این باره چند نظریه وجود دارد. دو نظریه عمده تریم اونها هستند که بیشتر از بقیه قابل قبول هستند. 1. قطرات آبی که در ابرها تشکیل میشه، با نیروی بالابرنده‌ی قوی از پایین ابر به سمت بالای اون میره. به تدریج از سطح یخی عبور میکنه و کم کم شروع به یخ زدن میکنه تا لایه بیرونی ظریفی رو شکل بده. بارهای مثبت درون قطه به این لایه یخی ظریف منتقل می شن. تلاطم یا اختشاش درون ابر بوجود میاد و همین باعث میشه تا قطرات نیمه یخ زده با هم برخورد کنند، و لایه های بیرونی آنها بشکنه. چون چگالی یخ از آب کمتره، ذرات یخ با نیروی بالابرن برنده بیشتر به سمت بالا حرکت می کنند. و قطرات آب به سمت پایین(بارون)!‌ همین مسأله باعث اختلاف بار در ابر میشه. بارهای مثبت در بالا و منفی در پایین. این رو اصطلاحا اثر ترموالکتریک می نامیم. البته فقط این اثر محدود به باردار شدن ابرها نمیشه. 2. نظریه بعدی رو القا نام گذاری کردند. بعد از یک طوفان بارهای مثبت در بالا و منفی تقریبا در پایین بار القایی رو سبب میشن که به بلورهای یخی درون ابر میرسه. بارهای منفی به سمت انتهای بلور به رو به بالا هستند میرن، و بارهای منفی به سمت به سمت پایین ابر. در این حین که قطرات کوچک ممکن گاهی به سمت بالا حرکت می کنند، و یخها هم بالا میرن، با بلورهای بزرگتر یخی برخورد می‌کنند. ذرات بارهای مثبت تخلیه میکنند و به سمت بالای ابر می برند.
   
   
 نام:  فرهام
   
تاريخ سوال:  11/02/1391
سوال:  طرزکارکولرابی چگونه است
     
تاريخ پاسخ:  18/02/1391 
پاسخ :  سلام، این مطلب رو بخون. طرز کارکردشون از قانون معروف به یخچالی در ترمودینامیک تبعیت می‌‌کنه.
http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=293&EntryID=1077
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1+%D8%A2%D8%A8%DB%8C&SSOReturnPage=Check&Rand=0

http://www.olympiadelmi.ir/two.htm
   
   
 نام:  نازنین
   
تاريخ سوال:  18/02/1391
سوال:  چگونگی محاسبه ارتفاع مایع در استوانه عمودی و افقی ؟
     
تاريخ پاسخ:  18/02/1391 
پاسخ :  سلام، در این لینک میتونی مفهوم رو بخونی:‌
http://www.olympiadelmi.ir/Sub-file/physic/3/f7/physic-3-f7.htm
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 144    بازديد امروز: 931    كل بازديدها: 4939541
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما