جهت استفاده بهينه از امكانات سايت و امكان دادن به مشاور جهت بررسي سوابق قبلي شما در هنگام پاسخ گويي به جوابتان لطفا ابتدا در شبكه وارد شويد (login كنيد)
ورود به سايت       ثبت نام

<<صفحه اول <صفحه قبل  [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] صفحه بعد> صفحه آخر>>
 
   
 نام:  terme
   
تاريخ سوال:  07/09/1391
سوال:  باسلام..اثبات معادله چرخزاد رو میخوام...
     
تاريخ پاسخ:  25/09/1391 
پاسخ :  سلام، از کتابهای فیزیک مکانیک یا اینترنت میتونی اثبات و توضیح فیزیکی رو پیدا کنی.
   
   
 نام:  آپادانا
   
تاريخ سوال:  06/09/1391
سوال:  سلام یه سوال داشتم،میخواستم بدونم دنیایی که ما توش زندگی می کنیم،مجازیه؟آخه من توی فرزانگان2 درس می خونم و دوستام میگن برخی از دانشمندا ادعا میکنن که تمام این دنیا مجازیه و تخیلات ماست... (اگه خواستین منبع هم داره)در ضمن معلم شیمی مون اینو ثابت کرد، ایشون گفتن چون الکترون ها به دور هسته می چرخن برای همینه که حجم همه چیز مجازیه و یه سیمو چرخوندن و دیدیم که یه دایره مجازی به وجود اومد که فقط به خاطر چرخش سیم بود.پس دایره مجازی بود.درسته؟!من اینو قبول دارم چون اگه اینطور نبود حجم وجرم هیچی تغییر نمی کرد و برای همینه که قانونی به نام پایستگی حجم نداریم!
     
تاريخ پاسخ:  25/09/1391 
پاسخ :  سلام، تا جایی که ما اطلاع داریم نه وافعیه. تا اینکه مجازی و واقعی رو چی نعریف کنی. اما اون مسئله ای که فیزیکدانان مطرح میکنند داستانش اینه که میگن بنا به اصول و رفتارهای کوانتمی، همه چیز به دید ما بستگی داره و واقعیت بیرونی ناشی از نگاه و دید ماست. مثل اینکه تو آب رو توی هر ظرفی بریزی شکل ظرف رو بگیره.

البته در مورد آخر سؤالت و تعریف جرم و حجم و تغییر جرم و اینها، خیر اینطوری نیست. تغییر جرم و حجم ارتباطی به این مثال نداره. ولی توصیف دیگه ای داره که در مکانیک کوانتم میتونی دنبال کنی. در درجه اول کتابهایی مثل حیات پر رمز و راز کوانتمها، جهان کوانتمی و از این دست کتابها رو بخون. مفهوم رو دقیقتر بگیر. مفاهیم اینها شیمیایی نیست. فیزیکیه. بعداً در ابعاد بزرگتر قیدهای مولکولی هم داریم که قدیمها بهش شیمی میگفتند الان فیزیک ماده چگال و اتمی و مولکولی با استفاده از فیزیک توجیه میکنه این مسائل رو. ولی شیمی هم کماکان به عنوان علم پایه هست چون شیمیدانها کاری به توجیه ریاضیاتی و کوانتمی به معنای فیزیکی ندارند. اونها با ترکیبهای مولکولی کار میکنند.
   
   
 نام:  سعید
   
تاريخ سوال:  06/09/1391
سوال:  سلام اول بگم که چرا این همه دیر سوال ها رو جواب می دین برای گرفتن یه جواب کلیییییی باید صبر کنیم؟؟؟؟؟!! تو اینترنت هر چی بخوای بگردی در مورد شاخه های ف ذرات چیزی پیدا نمی کنی. اول در مورد شاخه هاش یه کمی توضیح بدین و بعد بگین که چطور می شه تو ذرات ایده پیدا کرد تا بشه بعدااز اون یه مقاله یا مقاله ها نوشت؟
     
تاريخ پاسخ:  09/09/1391 
پاسخ :  سلام، چون این سؤال رو در بخش مشاوره مطرح نکردی که من جواب بدم. اینجا سؤال زیاد میاد و طول میکشه سؤالات خوب رو جواب بدم. این سؤال هم مشاوره ایه. ولی جواب رو همینجا مینویسم. ذرات بینادی صدها سایت معتبر داره از دانشکده هایی که ذرات کار میکنند تا موسسات و مراکز و سایتهای مقالات تخصصی مثل arxiv.org. اینطوری نمیتونی مقاله کار کنی. از ذرات شروع کنی به مقاله برسی. باید با استاد راهنمایی که آشناست به ذرات بنیادی کار کنی، یک موضوع کوچیک بهت بده روی مقاله ای کار کنی، بهش توضیح بدی، منابع اصلی رو بخونی که اون مقاله رو بتونی بخونی و به همین ترتیب. ذرات بنیادی لزوما شاخه بندی نداره. کاربرد و دیدگاه داره. از بیوفیزیک گرفته تا گرانش کوانتمی، کرومودینامیک کوانتمی و توابع ساختار و نظریه پیمانه ای، و کیهانشناسی و نوسانات کوانتمی و نوترینو و غیره. من بخوام لیستی از مهمترینها رو هم بگم نصف یک کتاب میشه. یک کتاب ترجمه شده بگیر بنام ذرات بنیادی کمی در این مورد توضیح داده یا کتاب گریفیتث رو بخون. به زبان انگلیسی. مقدمه خوبیه. با اساتید هم صحبت کن ببین چقدر میتونن راهنمایی کنن.
   
   
 نام:  شفیق
   
تاريخ سوال:  06/09/1391
سوال:  چرا کشتی روی آب می ایستد؟
     
تاريخ پاسخ:  09/09/1391 
پاسخ :  سلام، قانون شناوری. در این صفحه ۳ مطلب رو در این زمینه پیدا میکنی:

http://www.roshd.ir/roshd/Default.aspx?tabid=293
   
   
 نام:  امیرحسین مختاری
   
تاريخ سوال:  05/09/1391
سوال:  1چگونه می توان فاصلهی ابرتا زمین را بدون استفاده از ابزار جدید محا سبه کرد؟ 2.طول موج هاوموارد استفاده ی امواج رادیویی <به ترتیب طول موج شان> 3.طول موج وفرکانس امواج صوتی که قابل شنیدن اند.
     
تاريخ پاسخ:  09/09/1391 
پاسخ :  سلام، با استفاده قوانین مثلث و زوایا نسبت به افق یا هرساره ای که در افق دیده میشه. سؤال دوم و سومت رو در بخش زنگ تفریح فیزیک داریم.
http://www.roshd.ir/roshd/Default.aspx?tabid=293
   
   
 نام:  آپادانا
   
تاريخ سوال:  03/09/1391
سوال:  سلام ازتون پرسیدمE=mc^2یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته منظورم این بودکه انرژی چه طور میتونه با جرم سرعت نور بر حسب cm/s^2برابر بشه؟مگه نور ماده است که جرم داشته باشه بلکه انرژیه بنابر این یعنی چی که انرژی با جرم مجازی یه انرژی دیگه برابره؟آیا این یه اصله؟در ضمن وقتی کتابای مربوط به انیشتینو می خوندم خوندم که انیشتین همه ی نظریاتشو بدون هیچ آزمایشی بلکه با تفکر منتشر کرده!!!!!!!!!!!درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اینطوره چه طور میتونیم به یه چیز مجاز اعتماد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! تو رو خدا جواب یادتون نره........
     
تاريخ پاسخ:  06/09/1391 
پاسخ :  سلام، بله نور ماده است که با سرعت ثابت (تا جایی که آزمایش شده) حرکت میکنه. فوتونها جزوی از جدول ذرات هستند. ولی به عنوان ذره حامل انرژی عمل میکنند. اینکه جرم ندارند، در فیزیک ذرات بنیادی مدل استاندارد اینطور در نظر گرفته شد، ولی مقالاتی هست که نشون میده ممکنه جرم داشته باشه، و یقینا هم داره. منتهی خیلی جرم کمیه به نسبت بقیه ذرات.

   
   
 نام:  MORTEZA KESHTEKAR
   
تاريخ سوال:  02/09/1391
سوال:  چرا برد پرتابه در زاویه 45بیشترین است؟
     
تاريخ پاسخ:  06/09/1391 
پاسخ :  کاملا از محاسبه پیداست. دراین که خب تعبیر فیزیکی و نه ریاضیاتیش چیه، تعبیر نداره دلیل داره در واقع. حرکت برداری یک سنگ خلاف جاذبه ولی با نیروی پیشران که میخواد دست، توپخانه، راکت تنیس یا بدمینتون و غیره باشه، حرکتی رو خواهد داشت که بصورت منحنی است. و در این زاویه نیروی کمتری وارد میشه وقتی برایند برداری نیروی رو هم حساب کنی.
   
   
 نام:  سیده فاطمه ساجدی
   
تاريخ سوال:  01/09/1391
سوال:  با سلام. مقدار نقوذپذیری الکتریکی خلا (اپسیلون صفر) را چگونه اندازه گیری می کنند؟
     
تاريخ پاسخ:  06/09/1391 
پاسخ :  سلام، این پارامتر رو مثل بقیه ثابتهای فیزیک از طریق تجربه در همین فرمول ولی با روش آزمایشگاهی مخصوص به خودش بدست میارن. یعنی باید آزمایشی ترتیب داده که پارامترهای اون فرمول رو داشته باشه. در مورد گذردهی از قانون کولن که آزمایشهای قدیمی هم در این مورد انجام شده بود، بدست اومده بود. ذرات باردار، باطری و سیم که کلاً مدار ساده ای تشکیل میدن، میشن وسیله ی آزمایش.
   
   
 نام:  لناز
   
تاريخ سوال:  30/08/1391
سوال:  توجیه فیزیکی اعداد مختلط چیست؟
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1391 
پاسخ :  سلام، ما در بخشهای مختلف فیزیک وقتی به اعداد مختلط برمیخوریم، تعبیرهای مختلفی براش داریم. اون رو کلا بخش مجازی میشناسیم. ولی گاهی از محاسبات واقعی خارجش میکنیم. در حالی که ریاضیاتی در فرمول ظاهر شده. همین اعداد مختلط هستند که اختلاف فیزیک کلاسیک و نوین رو نشون دادن. اگر بصورت موردی خواستی من توضیح میدم کجا به چه دلیل و چه مفهومی برای ما داره این عدد مختلط
   
   
 نام:  عطیه
   
تاريخ سوال:  28/08/1391
سوال:  اثبات این انتگرال. راه حل و جوابش لطفا ∫_0^∞▒〖S_ν dν=〗 T^4
     
تاريخ پاسخ:  01/09/1391 
پاسخ :  سلام، انتگرالی که نوشتی چندان مشخص نیست.
   
   
<<صفحه اول <صفحه قبل  [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] صفحه بعد> صفحه آخر>>

لطفا مشخصات و سوال خود را در بخش زير وارد کنيد.
جواب سوال شما، پس از بررسي در بخش پرسش و پاسخ قرار داده خواهد شد.
نام:   
E-Mail:   
بخش:   
متن سوال:   
افراد آنلاين: 130    بازديد امروز: 1036    كل بازديدها: 4939646
  صفحه اول | راهنماي سايت | آموزش | زنگ تفريح | مصاحبه | معرفي کتاب | مشاوره  
  مسابقه | اخبار | نظرات و پيشنهادات | پرسش و پاسخ علمي | درباره ما